Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy jóslófájások (4 db)

Igaz, hogy amennyire fáj a jóslófájás, annál legalább 10szer erősebb lesz a valódi?

34 hetes kismama vagyok és ma jelentkezett egy elég er?s jóslófájás. Annyira begörcsölt a méhem, hogy beleizzadtam, meg a könnyem is kicsordúlt. El sem tudom képzelni, hogy majd ha élesben megy, akkor ennél sokkal er?sebb lesz a fájdalom, mert valahol olvastam hogy úgy lesz. Esetleg van akinél nem így volt?

Legjobb válasz: Szerintem nem 10* hanem 100* legalább:-) Kétszer szültem már, tehát túl lehet élni (legutóbb 5 hete), de a kitolás elõtti néhány fájás alatt mindkét szülésemnél könyörögtem, hogy császározzanak meg, mert nem bírom:-)) Szóval nagyon de nagyon fáj... Viszont mindenkinek más a fájdalomtûrése. Hallottam olyat is, aki a kitolásig szinte nem is érzett igazán fájdalmat... Nem vagyunk egyformák.

Szerintem nem 10* hanem 100* legalább:-) Kétszer szültem már, tehát túl lehet élni (legutóbb 5 hete), de a kitolás elõtti néhány fájás alatt mindkét szülésemnél könyörögtem, hogy császározzanak meg, mert nem bírom:-)) Szóval nagyon de nagyon fáj... Viszont mindenkinek más a fájdalomtûrése. Hallottam olyat is, aki a kitolásig szinte nem is érzett igazán fájdalmat... Nem vagyunk egyformák.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm az érdeklõdésedet, de még mindig várunk... Ha holnapig nem lesz meg, akkor már túlhordom. Azóta még csak 2x volt jóslófájásom, de sokkal gyengébb, mint az elsõ, mint a menziszes görcs. Üdv mindenkinek, majd mesélek:-)
Szia. Na mi újság? Túl vagytok a szülésen? Milyen volt? Mennyire fájt? Minden rendben?
A kérdező hozzászólása: Köszi a jókívánságokat! Én is kívánok nektek minden jót! A szüléstõl meg a velejáró fájdalomtól nem félek, csak kíváncsi vagyok, útálom, ha valamit nem tudhatok... De ahogy ti is, én is túl fogom élni, az biztos:-)
Nekem nem is volt jósló fájásom, 8cm-ig tágultam úgy hogy nem éreztem szinte semmit. Aztán utána bepótoltam a fájdalmat... Akkor nagyon fáj, de rád teszik a picit és minden fájdalom elszáll! Nyugi, minden ok lesz! Én szülés után 3 hónapig azt mondtam hogy soha többet, most meg szeretnék még egyet. :) 10 hónapos a fiam. Jó szülést kívánok neked!
Nekem a jóslók ugyanolyan erõsek voltak, mint a valódiak.
Nálam pont fordítva volt. A jóslók korán, 28-29. héten jöttek. Csak feküdtem az oldalamon, nyöszörögtem és folyt a könnyem. Meg azon rimánkodtam, nehogy koraszülés legyen belõle. Egyébként pedig nagyon magas a fájdalomküszöböm, úgyhogy a férjem is csak lesett, hogy "egy kis jóslótól" ennyire kivagyok mi lesz szüléskor. Aztán a 32. uh-n kiderült, hogy szépen végig kinyíltam, benn is fogtak. A kicsi lányom a 39. héten született és nagyon hamar (20 perc) alatt úgy, hogy nem is vajúdtam, hiszen már nyitva voltam. :) Volt egy kis haskeményedés de az semmiség volt, akkor tágultam tovább gondolom, de én szépen szundikáltam mert még hajnal volt. Na akkor már röhögött apuka, hogy lám kipottyant a gyerek lepkeháló nem kellett-e volna... Nyugi, kitartás és boldog babavárást!
Embere válogatja.Nekem a jóslóim piték voltam, aztán a valódiakat már a halálos ellenségemnek sem kívánnám (csak a páromnak, hogy egyetlen egyet éljen át), de ez nem mindenkinél van így.Van aki folyamatosan jósolgat, a szülés meg pite...Majd meglátod, elõre úgysem tudni, hogy alakulnak majd a dolgok :) Minden jót kívánok és nagyon könnyû, gyors szülést! 10, 5 hós kiscsaj anyuja
A kérdező hozzászólása: Szóval nem lesz könnyû, ha a jóslóm is ilyen erõs volt? Közben még a lányom is mozgolódott odabenn, meg is ilyedtem, hogy mindjárt kijön, na de van még bõven idõ.
Elsõ vagyok Azt nem írtam, . hogy természetesen nem császároztak meg, mindkét babámat természetes úton hoztam világra nem kis súllyal.
Nagyon várom, majd figyelem a kérdésed. Egy kalappal...

Igaz, hogy a jóslófájások tusolás hatására elmúlnak?

30 hetes vagyok, tegnap óta görcsölget a hasam, és most letusoltam és sokkal sokkal jobb lett. Akkor ezek már jóslók voltak? Nem korai ez még?

Legjobb válasz: Nekem azt mondta a doki hogy ha fajasok vannak ugy lehet megalapitani hogy valodi -e hogy 37 fokos vizbe csucsulok. Ha joslo elmulik ha erosodik az bizony mar a szules elojele. A tusrol nem beszelt.

Nekem azt mondta a doki hogy ha fajasok vannak ugy lehet megalapitani hogy valodi -e hogy 37 fokos vizbe csucsulok. Ha joslo elmulik ha erosodik az bizony mar a szules elojele. A tusrol nem beszelt.

Hogyan tudom majd megkülönböztetni a jóslófájást az igazi fájásoktól? Az egyik barátnőm most szülte a 2. babáját, és a jóslófájásoknál már bement a kórházba, mert azt hitte, hogy az már "rendes" fájás, mivel az első babájánál nem volt jóslófájása.

Legjobb válasz: Én is második babámat szültem nemrég, és nekem se volt az elsõnél jóslóm így nem tudtam mit kell várni. És én is így jártam, hogy ezek a fájások 2 napig ugyanolyanok voltak, annyira nem fájt de aludni már nem tudtam tõlük rendesen. Nálam az se jött be hogy rendszerezõdnek e, meg pontos idõpontra követik e egymást mert összevissza volt. Mégis bementem velük a kórházba. Burkot repesztettek és egy óra múlva meglett a lányom. Én is paráztam hogy hazaküldenek meg még jó hülyének is néznek h második gyerek, és nem tudom h mikor kell menni :)

Én is második babámat szültem nemrég, és nekem se volt az elsõnél jóslóm így nem tudtam mit kell várni. És én is így jártam, hogy ezek a fájások 2 napig ugyanolyanok voltak, annyira nem fájt de aludni már nem tudtam tõlük rendesen. Nálam az se jött be hogy rendszerezõdnek e, meg pontos idõpontra követik e egymást mert összevissza volt. Mégis bementem velük a kórházba. Burkot repesztettek és egy óra múlva meglett a lányom. Én is paráztam hogy hazaküldenek meg még jó hülyének is néznek h második gyerek, és nem tudom h mikor kell menni :)
Nekem ugyanolyan volt a jósló fájás is mint a rendes fájás.Onnan fogod tudni, hogy ha lefekszel vagy le zuhanyozol elmúlik a jósló, ha nem múlik el akkor rendes.Ja, meg nekem a jósló nem rendszeres idõközönként jött, hanem hol 3 perc múlva, hol 10 múlva, hol rögtön egymás után.
Na ez velem is megtörtént, második szülésnél. Paráztam én is h hülyének néznek. De már bent tartottak, egész éjjel joslóim voltak, de mikor jöttek a rendes fájások, utána már 2 órával a kezemben volt a babám. De utánam volt ugyanigy egy másodszorra szülõnõ, szóval emiatt nem félj, max hazaküldenek, de inkább lásson doki, mit késõn menj be!
Nekem a jóslófájások elmúltak, ha mozognni kezdtem. Ugyanúgy elmúltak ha zuhanyozni kezdtem. Aznap, amikor a szülés indult meg a fájásokkal hiába pattantam ki az ágyból nem múlt el. Azért még vártam, és almentem zuhanyozni is, hátha elmúlik, mire kiszálltam a kádból összezuhantam a fájdalomtól.


Az érdekelne, hogy a jóslófájás hol fáj? Mindenhol, vagy csak alul, vagy felül? És mennyire hasonlít az igazira?

Mostanában sokat fáj, de már én sem tudom hogyan .

Legjobb válasz: Szia!!!Joslo fájás az olyan mindha meg akarna jöni és alu hasadnál fájdogál közzbe fáj a derekad is és hol erõsebben hol gyengébben ez változo mindenkinél.PL:nekem egyhete nagyon erõsek voltak és azt hidtem szülni fogok ,de semi még mindig egybe vagyok.ÜDV:40hetes kismama!!!

Szia!!!Joslo fájás az olyan mindha meg akarna jöni és alu hasadnál fájdogál közzbe fáj a derekad is és hol erõsebben hol gyengébben ez változo mindenkinél.PL:nekem egyhete nagyon erõsek voltak és azt hidtem szülni fogok , de semi még mindig egybe vagyok.ÜDV:40hetes kismama!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, így akkor egyértelmûbb..így már tudom, hogy azok szoktak lenni, mert ilyeneket érzek néha, de nem olyan erõsen..inkább a derekamban.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!