Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy jó az (302 db)

Igaz hogy jo az ecet a hajra? Ha igen, akkor mijen ecet szugseges? Rendes amit az etelbe is teszunk v almaecet v mas? . Es hogyan krll hasznalni?

Legjobb válasz: Igen elpárolog, és vele a szag is. Kicsit csípi a szemdet ha belemgy de ne aggódj. Ha vízzel van higítva, akkor nem lesz baj. A festésnek gondolom annyira nem használ mert az ecetet takarításra is használják... De annyira azért csak nem lehet durva hiszen meg is lehet enni.

Igen elpárolog, és vele a szag is. Kicsit csípi a szemdet ha belemgy de ne aggódj. Ha vízzel van higítva, akkor nem lesz baj. A festésnek gondolom annyira nem használ mert az ecetet takarításra is használják... De annyira azért csak nem lehet durva hiszen meg is lehet enni.
Attól függ, mire akarod.Én azt hallottam, hogy a sima ecet amit az ételbe raksz, ha avval leöblíted a hajad akkor az jó a korpa ellen.
Sima étkezési/takarításhoz használható zöldüveges ecet. 3-4 ek egy liter langyos vízbe, amivel az utolsó öblítést csinálod. Ne mosd ki hanem szárítsd meg, és elpárolog. A haj puha lesz tõle, és a korpa illetve a túlzott zsírosodás is mérséklõdik.
A kérdező hozzászólása: olvastam h esetleg fenyesebb lessz meg tartast ad a hajnak .. es h a hajfestek is tartosabb lessz.. ez mennyiben igaz?
A kérdező hozzászólása: tehat miutan megmososm samponnal azutan oblitsem le ecetes vizel? .... bisztos nem kel ezt utanna tiszta vizzel lemosni? .. ugyertem a szaga bisztos elparolog?
Fényesebb lesz az igaz, a másikat nem tudom.
Igen.Max. egy pár óráig érzõdni fog.
ne a sampont mosd le ecetes vízzel hígagyú! azt tiszta vízzel mosd le, és utána mehet az ecetes öblítés! :)

Igaz, hogy jó a minőség és jók az árak?

Legjobb válasz: Pontosítanék: Igaz-e a hír, miszerint jók az árak, jó a minõség? Rzt próbáljuk meg kidejíteni.

A kérdező hozzászólása: Pontosítanék: Igaz-e a hír, miszerint jók az árak, jó a minõség? Rzt próbáljuk meg kidejíteni.
Nem minden esetben igaz

Az igaz, hogy lefogyhatok azzal, ha a tükör előtt állok, és azt mondogatom magamnak, hogy jól nézek ki, pont jó vagyok így, meg stb?

Azért mert azt hallottam, hogy minden az agyban d?l el. Ha azt mondogatnám, hogy jaj de kövér vagyok, akkor híznék??? Egyébként 157 cm és 53 kg vagyok.

Legjobb válasz: A Te esetedben használhat a dolog, mivel amennyire ennyi adatból meg lehet állapítani, nincs túlsúlyod. Ez viszont nem igazi (kilókban, izom/zsír arányban történõ) változást generálna, hanem a testképeden javíthatna. Ami valóban fejben dõl el. Ahogy fent is írták, növelheti az önbizalmadat, ha szeretettel és elfogadással nézel önmagadra. Emellett ha még azt is hozzáteszed, hogy nagy kedvvel mozgok/sportolok, hogy egészségesebb, csinosabb legyek, az már gyakorlatilag is hozhat eredményt, fõleg, ha tényleg hozzáfogsz és sportolsz valamit.

11.18! Ez jó volt! Én sem értem mi a férfiaknál ez a megalománia. Miért áhítoznak a 30 centisre.
A Te esetedben használhat a dolog, mivel amennyire ennyi adatból meg lehet állapítani, nincs túlsúlyod. Ez viszont nem igazi (kilókban, izom/zsír arányban történõ) változást generálna, hanem a testképeden javíthatna. Ami valóban fejben dõl el. Ahogy fent is írták, növelheti az önbizalmadat, ha szeretettel és elfogadással nézel önmagadra. Emellett ha még azt is hozzáteszed, hogy nagy kedvvel mozgok/sportolok, hogy egészségesebb, csinosabb legyek, az már gyakorlatilag is hozhat eredményt, fõleg, ha tényleg hozzáfogsz és sportolsz valamit.
ez hülyeség, hogy mondasz valamit, és lefogysz. vagy meghízol. csak önbizalmat, akaraterõt és kitartást ad.
Hülyeség. Második, te meg mutass nekem egy nõt, akinek 30 centis [email protected] kell.
LOLXDXD nem :D Ha minden ilyen könnyû lenne akkor nekem 30 centis falloszom és 3% testzsírom lenne illetve félkézzel emelnék tonnát fejfölé. Ahhoz, hogy fogyj diéta kell és sport. Bár nem értem minek akarsz fogyni...
én sem értem miért akar vlki 30centis falloszt, nkem így 28 centisen is nagyon kényelmetlen néha :D
Köszi! Sokat segítenél a képpel:)
"LOLXDXD nem :D Ha minden ilyen könnyû lenne akkor nekem 30 centis falloszom és 3% testzsírom lenne illetve félkézzel emelnék tonnát fejfölé." Ezt jól megmondta, akkor nekem meg 32 centis falloszom, 175 centi mellé 60 kiló lennék (nem pedig 68, amúgy diétázok és sportolok), és 12 perc alatt lefutnák 3000 métert. XD Komolyan, amúgy azzal csak nõ az önbizalmad.
de lehet fogyni állj ott pár évet a tükör elõtt és akkor nem eszel majd lefogysz...
Valamelyik ismert hollywoodi színésznõ így fogyózik, nem jut eszembe, melyik. Én is szoktam régebben, és mûködött. 58 és 63 kiló között. De 74 kilónál nem megy ez így magában. Különben a kövérek általában tényleg azt mondogatják a tükör elõtt:" jaj de csúnya kövér vagyok. " A csinik, meg azt: "jól van, oké. így már mehetek, sikerült ma is jól kinéznem"
azért érdemes esz utóbbin is elgondolkodni.
"jól van, oké. így már mehetek, sikerült ma is jól kinéznem" hát igen, azért ez elég inspiráló mondat, mint pl.edzés után belenézni a tükörbe, hogy "igen, ma is tettem valamit azért, hogy ez igy maradjon/fejlõdjön"
A kérdező hozzászólása: Szia 13:39! Szívesen küldök neked képet, de szerintem nem nézek ki annyi kilónak, mint amennyi vagyok!! Amint tudok küldök neked!!! :)
Szia! Nem tudsz képet küldeni magadról priviben? fejednek nem kell látszódnia, sõt az se baj, ha ruha van rajtad..én is 157cm vagyok, de sjanos 63kg társul hozzá, nekem 55-53 lenne az álomsúly, kiváncsi vagyok, hogy kb. milyen az:) Köszi!
Szia, szerintem is agyban dõl el, de szerintem diétázás helyett inkább sportolj valamit, futás, aerobik stb. mert fogyni nem is, de alakformálás az sose árt:) Ja és 167 cm-hez 45 kiló elég gáz...
A kérdező hozzászólása: Emígy 167 cm-hez nem kevés egy kicsit a 45 kg? nem rosszból kérdezem!!
A kérdező hozzászólása: Természetesen nem csak mondogatom magamnak, diétázom is!!! :)
Mennyi?? Én 167cm vagyok és 45 kg.
Valóban az agyban dõl el, ott határozódik el, hogy fogyni szeretnék, onnan jön a tiltás, ha enni szeretnék, onnan jön az akarat, hogy én ezt most így csinálom és megcsinálom És valóban lefogysz, szerintem tükör nem kell hozzá..
Itt nem errõl van szó, hogy kell-e valakinek vagy sem. De ha ennyire zavar a példám, akkor adok másikat: - ha ez ilyen könnyû lenne akkor már rég milliomos lennék Remélem így már megfelel az elvárásaidnak, és nem kötsz már belém.
Ha evés helyett is a tükör elõtt állsz és ezt mondogatod, biztos le fogsz fogyni. De hova is? A súlyod épp ideális.
ettõl leszel nagyképû p*csa majd, mondogasd sokat a tükör elõtt:Szexi ribanc vagyok, lecummantok minden BMWs kancigányt!

TVD-fanok, mit szóltok Bonnie Benett halálához? azért ez má mégis sok, lassan nem marad szereplö. :/// bár az igaz, hogy jó volt újra látni Alaricot és Jeremyt

Legjobb válasz: Szerintem ez már túlzás. Bár az tény, hogy a kb. 10.résztõl a 19.-ik, nem tetszett a sorozat, de 19-nél végre nem csak a szerelmi 3szögrõl volt szó. És azóta sem, végre történik valami és nem csak a töménytelen szenvedés! :)

Szerintem ez már túlzás. Bár az tény, hogy a kb. 10.résztõl a 19.-ik, nem tetszett a sorozat, de 19-nél végre nem csak a szerelmi 3szögrõl volt szó. És azóta sem, végre történik valami és nem csak a töménytelen szenvedés! :)

A jelenlegi vallások miért nem mondják el az igazat, hogy hazudnak az embereknek? Egyáltalán miért jó ez nekik, hogy hülyeségekkel tömik az emberek fejét?

Mire jó ez nekik?

Legjobb válasz: Konkrét dolog van, amirõl eszedbe jutott ez a kérdés? Vagy a te fejedet is hülyeségekkel tömték tele arról, hogy aminek köze van a vallás szóhoz, az csak hazugság lehet?

Konkrét dolog van, amirõl eszedbe jutott ez a kérdés? Vagy a te fejedet is hülyeségekkel tömték tele arról, hogy aminek köze van a vallás szóhoz, az csak hazugság lehet?
"Elpazarolják az idejüket, pedig csak egyszer élünk." Hogy kinek mi számít idõpazarlásnak, az relatív dolog. Én nem érzem úgy, hogy bármi is kimaradt volna az életembõl amiatt, hogy vallásos vagyok. (Sõt a társadalomra sem vagyok veszélyes)
A vallások nem tudnak sem beszélni, sem hazudni. A többit már elõttem elmondták.
Léteznek olyan vallások, amelyek üzleti célból jöttek létre. De nem mind ilyen. Számos vallást jóhiszemû emberek hoztak létre azzal a céllal, hogy közelebb kerülhessenek Istenhez. Szóval ne vegyél minden vallást egy kalap alá.
A kérdező hozzászólása: Úgy értem, hogy azok az emberek, akik kitalálnak egy vallást, vagy fenn tartanak (esetleg belépnek, mint lelkipásztor), az nem érzi belül, hogy nagyon kilóg a lóláb? Az egyértelmû, hogy legalább 4-5 nagy vallás van a Földön és csupán ha 1 igazat mondana, akkor a többi értelemszerûen hazugság. Szerintem -mivel ésszerûen próbálok gondolkozni- az ember hazudik, de miért épp ilyen ostoba módon? Azt még megértem, hogy a tv jósok, akik "tisztán" hallva sarlatánkodnak, megszedik magukat, az bevétel nekik. De pl egy pap, akinek még felesége se lehet, és csak beszélget magába, istenre várva, az mire jó neki? Az életét elpazarolja a semmire. Mindenki tudja, hogy a vallást emberek találták ki, nincs itt semmiféle földöntúli hatalom, csupán a saját kis fantáziaviláguk. Mire jó ez nekik, hogy hülyíthetnek másokat a semmiért?
Persze nem minden pap hívõ, de a vallásokat nem csak kitalálták. A tolvaj szektákat igen.
Kedves kérdezõ! Ennyi erõvel: Mire jó az neked, hogy tömöd az emberek fejét mindenféle hazugsággal arról, hogy nincs Isten? Mire jó ez neked? Tévhitben élsz: akik ezen vallásokat követik, teljesen meg vannak gyõzõdve arról, hogy az a valóság. Senkinek nem hazudnak, meg vannak errõl gyõzõdve (mármint nem a tv-s jósokra, hanem a papokra, szerzetesekre, müezinekre stb. gondolok). Nem bántásból írtam, csak azt mondom, hogy meg vannak gyõzõdve az igazukról, így aztán nem hazudnak, legfeljebb félreinformáltak.
Kérdezõnek: Nem úgy tetted fel a kérdést, hogy miért jó a papoknak, ezért reagáltam én is, mint a többi hozzászóló. Az pedig csak a te saját egyéni véleményed, hogy senki sem válaszol a Miatyánkra. Ne álltalánosíts. Különben én is kijelenthetem, hogy az amit mondasz hülyeség, hisz a te szavaddal szemben nem, hogy millió, hanemm milliárd vallásos ember áll. De nem teszem, hisz nem vitázni akarok, csak kérlek ne add a szánkba a te hited miszerint senki nem hallja az imáinkat. Természetesen mivel szólás szabadság van ezt megteheted, DE hangsúlyozd ki, hogy ez csak a TE véleményed (a jövõben). Köszönöm
A kérdező hozzászólása: 11-esnek, nem azt mondom, hogy dorbézoljon, hanem azt, hogy éljen normálisan. 12-esnek pedig azt, hogy amit leírtál az az élet alapvetõ dolgai (evés, ivás... sz×rás). De attól, hogy megpróbálja beleélni magát valami a rózsaszín tündérmesékben, az csak önámítás, melynek semmi értelme. Felõlem úgy élsz ahogy akarsz, a tiéd. Felõlem elmondhatod a Miatyánkot is 200×, de attól még senki se fog meghallani a távolból. És én azt kérdeztem, hogy egy papnak (bármely vallás szóba jöhet), mire jó ez nekik?
Honnan szeded, hogy hazugság minden? Szerintem meg pont fordítva van, aki azt állítja nincs semmi alapja a vallásnak, és a hívõk megrontják a társadalmat még ha a jót is hírdetik, ahogy Te mondtad, NA ezek az emberek hazudnak a legnagyobbat embertársaiknak és õk a legveszélyesebbek, mert csak bomlasztják a társadalmat... És mit javasol a kedves kérdezõ, mit kellene tenni dobja el a mindenki a hitét és foglakozzon inkább a földi dolgokkal? Fizesse az adót, menjen munkába egyen aludjon, sz*rjon és kész ennyi? Éld TE így az életed és ne akard, hogy más is kövessen a lejtõn. Ha ez szerinted az igazi élet akkor kösz, de inkább nem szeretnék felébredni...
Mégis, mit kellene kezdenie az embernek magával? Egyen, igyon mulasson? És ha erre nincs pénze, akkor szenvedjen attól, hogy nem dorbézolhat, mert nincs mibõl? Ez mennyivel lenne jobb?
Vannak olyan vallások, amelyek egy jól menõ üzleti vállalkozásként mûködnek, és csak azért álcázzák magukat, hogy adókedvezményeket kapjanak, és hogy még több hívet szerezzenek maguknak, aki megveszi az árujukat. Üzlet. A nagy világvallásokban a papok is elhiszik az illetõ közösség tanítását, tehát bizonyosak abban, hogy Isten létezik, hogy Jézus a megváltó, hisznek a végzetben vagy a karmában és a lélekvándorlásban, a szabad akaratban vagy az eleve elrendelésben, vagy ezek ellenkezõjében. Hisznek abban is, hogy õk tudják egyedül az igazságot, és az övéké az egy igaz hit.
Bezzeg az én ilyen jellegû ezós kérdésemet anno azonnal letörölték...
A jóhiszemûbbje nem is gondolja, vagy nem is tudja.Tényleg szeretetbõl és a jutalom reményében terjeszti a hitét.A "bennfentesebbje" pedig úgy van vele, hogy :"ami mûködik, azt ne javítsd meg". Már késõ. Egy általános ébredés szükséges ahhoz, hogy megálljon az egész.Egyszer érdeklõdés hiányában elmarad az utolsó mûsor. Ki tudja mikor. Még fiatal vagyok de látom, hogy ez nem az én életem folyamán fog megtörténni.
hatalmi és profit-érdekbõl teszik, amit tesznek a vallás gyakorlatilag errõl szól ... és mindig is errõl szólt a múltat mindig szépre-hazudják a hívõknek
Nem!
szerintem meg fogadd már el, h kicsik a melleid, szépek, és azokkal is lehet hódítani
szépnek szép, de a kis mellekkel nem lehet úgy játszani, mintha van bennük anyag :) és dekoltázsban se mutatnak semmit, csak meztelenül.
egy fenét ! nem kell dinnyének lenni ! az már nem mell, hanem tõgy !! fogjátok már fel, h a kicsi is jó!
Ezennel döntök... Se túl nagy, se túl kicsi ne legyen. Pont! :)
A kicsi csak akkor jó, ha épp nincs más, beérjük vele, de nem az igaz.Bocs.
Természetesen nem ez a mérvadó, de én is hamarabb észreveszek egy szép, nagy mellû hölgyeményt. Sajnos ezt a nõk soha nem fogják megérteni, szóval kár is magyarázni, úgyis mi leszünk a szemét pasik.... :) Én is láttam már szép kis cicit, de az az ember, aki már valaha egyszer is elmerült két szép nagy cickó között, az már nem vágyik a kicsire!!!! :)
nekem egy pasi kritizálta az amúgy átlagos, 80B melleimet, hogy túl kicsik... miután közöltem vele, hogy 12 centis pénisszel nem dumálnék, összébb húzta magát :D amúgy õrület, hogy ma már a fõ szempontok között szerepel a párválasztásnál, hogy milyen a nõ puncija, melle, de amikor egy nõ panaszkodik a túl kis méretekre, az rib*ncnak meg telhetetlen p*csának van kikiáltva.
Ha kicsi alatt pont tenyérbe illõ nagyságot értünk akkor az. Nem kell a lógós tõgy.(pontozás nem érdekel, lehet fel, lehet le, lehet sehogy )
Nekem eleve a kisebb mellmérettel rendelkezõk a zsánereim. És ha olyan lánnyal hoz össze a sors akinek meg éppenséggel nagyobb, akkor is próbálok más pozitív, vonzó dolgot találni rajta. 27 F
23
Utolsó, hány éves vagy?
Nem ez alapján választok.Nyilván ha nem jön be a csaj, nem megyek oda csak mert nagy mellei vannak.Dehát van egy típus , ami tetszik és kész.
Olvasva ezeket a kommenteket... jézusom... az alapján választatok partnert, hogy kinek mekkora a melle... a túl kicsi sz*r, a túl nagy is sz*r... Aztán meg jönnek a hozzászólások hogy a mai lányok csak csak az izmos, magas, pénzes pasikra buknak jajjajj, mind r*banc mind k*rva, miért nem kellek senkinek, miért vagyok szûz huszon X évesen...
12-es vagyok.Nem.Ez nálam szempont.Ez van.
Utolsó, nem jönnél össze olyannal akinek kicsi van?
Nyugodtan le lehet pontozni, de ami tény az tény.A nagy mell sokkal izgatóbb.Sajnálom.Nem akarok megbántani senkit.Nem nézem le, azt akinek kicsi a cicije, de hát ha egyszer nem vonzó , akkor nem az.Nem tehetek róla.
utolsó, nem csak baromi nagy van, hanem szép nagy is van!!!
Én még semmilyennel sem találkoztam:-) De inkább egy csini kicsi mint egy baromi nagy ..
Nekem volt mind2 típusú barátnõm és elmondhatom, hogy az érzelmek nem ezen múlottak, de az tény és való, hogy a nagyobb mell sokkal jobba izgatott szex közben. Ha valami passzentos, kivágott fölsõt vett föl, a férfiak le sem vették róla a szemüket, és ez engem büszkeséggel töltött el, de végül csak én kaphattam meg... :)
B/C az ideális. A az túl kicsitõl, D-tõl túl nagy.
Itt most azt fogják mondani, hogy áááá dehogy, meg fogadd el magad, te is csinos vagy bla bla bla.Pedig úgy van, ahogy írod.
Inkabb kisebb legyen vagy kozepes, mint oriasi. Amugy meg teljesen mindegy, az a lenyeg, hogy jo feneke legyen!

Az igaz, hogy egy férfi csak egy nő belső tulajdonságaiba szerelmes, de a többi jó nő külsejébe is?

a szerelmest idéz?be raknám.

Legjobb válasz: Az a része igaz, hogy a belsõ tulajdonságaiba szerelmes, a többi jó nõ külseje maximum kangörcsöt idéz elõ, de érzelmet nem. Hiába jó nõ valaki ha belseje rothadt. A férfiaknál az érzelem és a szex ketté válik. Bárkivel tudunk érzelem nélkül kefélni, de igazán szerelmesnek lenni csak egy nõbe lehet a többi csak ürítésre jó. 27/F

Az a része igaz, hogy a belsõ tulajdonságaiba szerelmes, a többi jó nõ külseje maximum kangörcsöt idéz elõ, de érzelmet nem. Hiába jó nõ valaki ha belseje rothadt. A férfiaknál az érzelem és a szex ketté válik. Bárkivel tudunk érzelem nélkül kefélni, de igazán szerelmesnek lenni csak egy nõbe lehet a többi csak ürítésre jó. 27/F
A kérdező hozzászólása: én mondjuk ezt a kérdést úgy értettem, hogy a pasi jár egy csajjal:)
Én 2 nõ iránt sosem éreztem egyidejûleg szerelmet, szóval szerintem nem is lehet. Ez nem jelenti azt hogy nem akarhatok mással smárolni vagy flörtölni, v akár dugni.
elõzö vagyok lemaradt: 18/F
A kérdező hozzászólása: azért mondtam, hogy idézõjel..a másik szerelem egy ismeretlen csaj iránt, az, hogy szívesen eljátszadoznál vele.. tehát ha kapcsolatban vagy, akkor is?

Mit jelent az a közmondás, hogy: Nem jó az igazat hangosan hegedülni? Azt is írjátok oda, hogy ez biztos, vagy csak sejtitek, hogy azt jelenti-e.

Legjobb válasz: nem néztem utána,de szerintem azt jelenti,hogy nem jó ha valaki mindig minden esetben hangoztatja az igazát vagy a véleményét-baja is származhat belõle...

nem néztem utána, de szerintem azt jelenti, hogy nem jó ha valaki mindig minden esetben hangoztatja az igazát vagy a véleményét-baja is származhat belõle...
Most olvasom elõször ezt a közmondást de a "tanulságát" régóta tudom. Ez az oldal is bizonyítja, ha leírod a nyers igazságot és az nem tetszik a népnek, lepontoznak:) (ezzel valamennyire 'rosszul' járunk, tehát ezért 'nem jó...') Jelenthet mást is, de én ezt tartom legvalószínûbbnek, fájdalmas az igazság.
Én is elõször hallom/olvasom, szerintem ugyanaz, mint a 'Mondj/szólj igazat, betörik a fejed.'
vaaaagy..nekem még egy olyan jutott eszembe..mintha rokona lenne : a Ne igyál elõre a medve bõrére! közmondás. Nekem ez jutott eszembe.

Ha egy lány szerint jó pasi valaki, általában igaz, hogy a többi lány szerint is az?

Egyszer tettem fel egy hasonló kérdést.

Legjobb válasz: Ízlések és pofonok. Vannak olyan tipikus jó pasik, akik általában véve 10 nõbõl 8 szerint is biztos, hogy jóképûek. Viszont a többi pasi, meg aki nem tipikusan jóképû, azok meg egyik lánynak-nõnek bejönnek, a másiknak meg nem. Ez olyan, hogy nem egy barátnõm mondta már erre vagy arra a pasira, hogy hú, de jó pasi, szerinted nem? Mire én, hogy szerintem egyáltalán nem. Mert más az ízlésünk, másfajta pasik jönnek be, viszont bizonyos pasikra, akik mondjuk sztárok és tipikusan tényleg a jóképû kategóriába tartoznak, arra meg mindketten-mindhárman vagy ahányan azt mondtuk, hogy igen, õ egy jó pasi. Szóval attól, hogy te egy lány szemében nem vagy elég jó, míg a másik meg igen, attól még nem jelenti azt, hogy az összes többi lány szemében is az a másik a tökéletes pasi, mert lehet hogy valakinek meg te vagy az ízlése.

Ízlések és pofonok. Vannak olyan tipikus jó pasik, akik általában véve 10 nõbõl 8 szerint is biztos, hogy jóképûek. Viszont a többi pasi, meg aki nem tipikusan jóképû, azok meg egyik lánynak-nõnek bejönnek, a másiknak meg nem. Ez olyan, hogy nem egy barátnõm mondta már erre vagy arra a pasira, hogy hú, de jó pasi, szerinted nem? Mire én, hogy szerintem egyáltalán nem. Mert más az ízlésünk, másfajta pasik jönnek be, viszont bizonyos pasikra, akik mondjuk sztárok és tipikusan tényleg a jóképû kategóriába tartoznak, arra meg mindketten-mindhárman vagy ahányan azt mondtuk, hogy igen, õ egy jó pasi. Szóval attól, hogy te egy lány szemében nem vagy elég jó, míg a másik meg igen, attól még nem jelenti azt, hogy az összes többi lány szemében is az a másik a tökéletes pasi, mert lehet hogy valakinek meg te vagy az ízlése.
Nem feltétlenül.
Egyetértek az elsõ kommentelõvel :) Vannak tipikusan jóképû srácok, meg olyanok akik csak bizonyos lányoknak jönnek be... Viszont van pár akik egyszerûen minden csajok nagytöbbségét leveszik a lábukról, azt hiszem ezt nevezik kisugárzásnak. Én azt hiszem , hogy sok átlagosnak kinézõ srácot tudnánk igazán sexinek titulálni, hogyha igazán menõ kisugárzásuk lenne. Mondjuk ez egy ördögi kör is mert általába akit nem ismernek el annak nincs önbizalma sem :) 16/l
hát az ötöslottó hárommilliárdos fõnyereményétéõl nekem is biztos megfelelõ lenne a kisugárzásom, igaz lányok?^^
Az én ízlésem nemigen fér össze a lányok/nõk átlagízlésével. A barátnõim is utalgattak rá, hogy elég pocsék ízlésem van pasik terén. Persze ezt nem azt jelenti, hogy a rondák jönnek be, épp ellenkezõleg, inkább csak a gyermekibb, lágyabb vonásokkal megáldott srácokra bukom. :) Ha emellé még hosszú haj (értsd minimum vállig érõ) és megnyerõ, udvarias, értelmes személyiség is társul az pedig számomra maga a tökély. Itt vagyok én, az élõ példa, szóval a válaszom nem.
Marhaság de tényleg a pasim makas vékony szemüveges és vannak pattanásai de én igy imádom másnak egyáltalán nem tetszik de nekem nagyon szoval izlések és pofonok igazábol leginkább a belsõ számit ;)

Yarocen vagy mirzapin. Kinek melyik volt jó? Igaz, hogy az összes antidepresszáns gyógyszer valamennyi hízást vált ki? nekem főleg azzért kéne. Igaz mi igaz sajna a családba 2 betegség is történt mit feldolgozni nehéz.

Legjobb válasz: Azt mirtazapinnak hívják és még nem használtam olyan hatóanyagút gyógyszert. Viszont a Yarocen egy szemét. 2-3 hét alatt 10 kilót híztam tõle és nem használt egyáltalán. Elsõ körben inkább próbálj meg gyógyszer nélkül, pszichoterápiával túllépni a veszteségen.

Azt mirtazapinnak hívják és még nem használtam olyan hatóanyagút gyógyszert. Viszont a Yarocen egy szemét. 2-3 hét alatt 10 kilót híztam tõle és nem használt egyáltalán. Elsõ körben inkább próbálj meg gyógyszer nélkül, pszichoterápiával túllépni a veszteségen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!