Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy ingyenes lesz a (4 db)

Igaz, hogy szeptembertől ingyenes lesz a Pneumococcus fertőzés elleni oltás?

Legjobb válasz: Én ugy tudom hogy 1 éves korig ingyenes ha felirják, de beadni csa 1 éves kor után lehet

Én ugy tudom hogy 1 éves korig ingyenes ha felirják, de beadni csa 1 éves kor után lehet
Igaz, 2 éves kor alatt ingyenes lesz szeptembertõl.
én ugy tudom 75%-os támogatás lesz rá de lehet h ingyenes lesz ez nem bizti de az igen hogy 2 honapos kortol lehet adni és ajánlott is és 5éves korig üzenem az elsõ válaszolonak! ez tuti!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ma megtudtam, hogy 2010-tõl fel akarják venni a kötelezõ oltások közé, állítólag több külföldi országban már az.Nagyon ajánlják, csak db-ja 16.000.- Ft, és 4 kell belõle!Kivárom a szeptembert.

Igaz-e, hogy szeptembertől ingyenes lesz a prevenar (Pneumococcus elleni-nem kötelező- védőoltás)?

Legjobb válasz: Hát én nem tudok semmit... de nagyon jó lenne!REMÉLJÜK!!!

Hát én nem tudok semmit... de nagyon jó lenne!REMÉLJÜK!!!
én úgy trudom, hogy igen. Mi is azt várjuk!
Igen, volt róla szó, de én az orvosomtól úgy tudom, hogy ez még egyáltalán nem biztos, mert arról nekik akkor hivatalos formában kell hogy kapjanak tájékoztatást és ez még nem történt meg. Legalábbis egy-másfél hónapja amikor kérdeztem én még ezt a választ kaptam tõle.
ýasÝas
Nem igaz. PS4-en csak PS+-al tudsz majd multizni, de PS3-on még mindig fogsz tudni PS+ elõfizetés nélkül játszani.
Elképzelhetõ hogy a fizetõs multit kiterjesztik a PS3 is, mivel a szerverek karbantartása pénzbe kerül és Sony-nak most minden pénz jól jön.
Istenem, ne írjunk már olyanokat, hogy mi képzelhetõ el meg mi nem, amikor Sony hivatalos információja szerint PS3-on és Vita-n is ingyenes marad a multi. Igen, természetesen vannak költségei ennek, karbantartás, meg maga a szerverek üzemeltetése, de egyszerûen nem teheti meg a Sony, hogy 7 év után ekkora változást vezetne be. Jogos lehet a kérdés, hogy akkor PS4-en miért lesz fizetõs a multi, amire a válasz: 1) új platform, szóval itt könnyebb elfogadnia a felhasználóknak is 2) mindenféle megosztási, streamelési funkciók, amik miatt azért kicsit költségesebb a fenntartás, mint a PS3 esetén.
"Lehet hogy neked lesz igazad" Biztos, hogy nekem lesz igazam, PS4 bejelentése után nem sokkal ez volt a hivatalos állásfoglalás, mivel sokan kérdezték ezt a Sony-tól, hisz mindenki kíváncsi volt, hogy ha már a PS4-en fizetõs lesz a multi akkor mi lesz a PS3 sorsa. "a Sony-ba miért nincs annyi gerinc, hogy ezt konkrétan le is írja??? " 1) Ahogy már elõbb is írtam, leírta 2) Ha tegyük fel nem írta volna le sehova, akkor is miért lenne gerinctelen, hogy nem jelenti be, hogy egy 7 éve változatlan funkció továbbra is változatlanul fog mûködni? Ha fizetõssé változtatta volna PS3-on és ezt nem jelentette volna be sehol az lett volna gerinctelenség, nem ez. "Sunyi egy cég az biztos a PSN feltörésnél (a nagy cirkuszra gondolok, mivel mára kiderült hogy kb.5-6 alkalommal is feltörték) 7 napig kussoltak. " A feltörést nagyon jól kezelték, azon kívül, hogy 1-2 napig elhallgatták (már nem emlékszem pontosan mennyi ideig, lehet több is volt, de ez lényegtelen). De ezen kívül minden intézkedés nagyon profi volt. És hogy hányszor törték már fel, az rejtély, hisz ezzel egyik cég sem büszkélkedne. Igen, többször, mint egyszer, hülyeség lenne tagadni, de a Microsoftot is ugyanúgy rengetegszer sikerült már feltörni, a két rendszer nagyjából ugyanannyira biztonságos, mind a kettõt folyamatosan próbálják feltörni, és néha-néha mind a két rendszert sikerül is. "kifogástalanul mûködik nem dobál le, van normális "chat" + "cross game chat" és minden funkciója kifogástalanul mûködik, bár csak elmondhatnám ezt a PSN-rõl is, de akkor hazudnom kellene." Nálad lesz akkor a baj. Sosem dobott még le se engem, se haverokat, se senkit a PSN, max ha elõre bejelentett karbantartás volt, és nem jelentkeztem be elõtte sokáig (mert akik a karbantartás elõtt pár nappal belépnek azoknak megy minden rendesen). Normális chat van rajta, cross game chat jogos, az tényleg nincs rajta, és tényleg nem egy rossz funkció, de tökéletesen el lehet lenni enélkül is, stb. Nem tökéletes sem a Sony, sem a PS3, de ez ugyanúgy elmondható az MS-rõl és az X360-ról is.
Már nem azért de milyen normális chat-rõl beszélsz a PS3-nál. A multi közben ki lehet jelölni azokat akivel chat-elni akarok?Pl.3haver + én.vagy rajtam kívül 2ember. Mond el kérlek hogyan? Kíváncsi vagyok rá.
Ennyit pedig arról hogy nem hazudik a Sony ne legyél már ennyire elvakult bakker. http://index.hu/tech/2012/08/16/ujra_feltortek_a_sonyt/
Ígérték anno, hogy minden játék 1080p-be fog menni ez igaz kb.10 játékra, és inkább 720p, és csak 1080i. Ígérték a Linux-ot hol van? Az MS legalább az ember szemébe mondja, de a Sony sajnos aljas cég.Eladhatod a játékaidat a PS4 esetében igen, de a kiadó rendelkezhet másképpen is. Ugye ismerõs a szitu a jó fej Sony, és a gonosz kiadók, kicsit sántít a dolog. Mindegy, most beruházok mindkét next-gen konzolra mivel nem szeretem a kompromisszumokat, de még jobban utálom azt, ha valaki annyira elfogult, hogy a "fától nem látja az erdõt", és ez sajnos majd mindenkire igaz, aki csak PS3 vagy csak Xbox360-al rendelkezik.
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!