Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy ingyenes (46 db)

Tényleg igaz, hogy ingyenes lesz az agyhártya gyulladás elleni védőoltás?

Legjobb válasz: A Prevenar eddig is ingyenes volt, csupán nem volt kötelezõ beadatni. A Menjugate oltás ingyenessé tételérõl még nem hallottam, de rákeresve sem találtam semmit.

A Prevenar eddig is ingyenes volt, csupán nem volt kötelezõ beadatni. A Menjugate oltás ingyenessé tételérõl még nem hallottam, de rákeresve sem találtam semmit.
A kérdező hozzászólása: És a meningococcus?
A kérdező hozzászólása: Én is most vettem meg 2430ft-ért.
Szia! Úgy tudom októbertõl ingyenes a Pneumococcus vakcina! De, kettõ éves korig meg kell, hogy kapja a baba! A gyerek orvos biztos tudja, hogy ingyenessé tették-e a vakcinát!
A kérdező hozzászólása: Köszi. Én se találtam semmit róla a neten, ismerõsök mondták csak.
Szia! A Prevenar ingyenes a meningococcusért kb 2000, - Ft-ot fizettem.

Dust 514 et mikor lehet letölteni ps3ra és az tényleg igaz hogy ingyenes? Ja, és hogy lehet skypeolni ps3on?

Legjobb válasz: ps3-on nem tudom lehet-eskype-olni (szerintem nem), de PS vitán biztos lehet

ps3-on nem tudom lehet-eskype-olni (szerintem nem), de PS vitán biztos lehet
A kérdező hozzászólása: És a Dust514 el mi a helyzet?
Nem sokéra, igaz, sehogy.
*sokára. De minek Skype?

Igaz, hogy az első OKJ képzés ingyenes 23 éves kor alatt? Hogy is működik ez pontosan?

És hogyha igen, akkor ez mindegyikre igaz? Akkor is, ha mellette egyetemre is járok? Illetve ha nem mindegyikre igaz, akkor hol tudom megnézni azon képzések listáját, amik támogatottak? El?re is köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: ha nincs szakmád, tehát érettségi után vagy és 23 év alatt és még nincs okj-d akkor igen, ingyenes. ha mellette egyetemre is jársz, azt már nem tudom, egyetem elõtt szokás ezt megcsinálni (én is így tettem)

ha nincs szakmád, tehát érettségi után vagy és 23 év alatt és még nincs okj-d akkor igen, ingyenes. ha mellette egyetemre is jársz, azt már nem tudom, egyetem elõtt szokás ezt megcsinálni (én is így tettem)
az okj akkor ingyenes, ha még nincsen felsõfokú szakképesítésed. ha van már, akkor nem ingyenes. én így tudom. 23 felett biztos, de szerintem 23 ig is ugyanígy van.


Igaz, hogy szeptembertől ingyenes lesz a Pneumococcus fertőzés elleni oltás?

Legjobb válasz: Én ugy tudom hogy 1 éves korig ingyenes ha felirják, de beadni csa 1 éves kor után lehet

Én ugy tudom hogy 1 éves korig ingyenes ha felirják, de beadni csa 1 éves kor után lehet
Igaz, 2 éves kor alatt ingyenes lesz szeptembertõl.
én ugy tudom 75%-os támogatás lesz rá de lehet h ingyenes lesz ez nem bizti de az igen hogy 2 honapos kortol lehet adni és ajánlott is és 5éves korig üzenem az elsõ válaszolonak! ez tuti!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ma megtudtam, hogy 2010-tõl fel akarják venni a kötelezõ oltások közé, állítólag több külföldi országban már az.Nagyon ajánlják, csak db-ja 16.000.- Ft, és 4 kell belõle!Kivárom a szeptembert.

Az igaz, hogy a Skype-on teljesen ingyenesen lehet beszélni és telefonálni?

Annyira még nem ismerem ezt a progit még csak most ismerkedek vele.

Legjobb válasz: igen, skype halozaton belul ingyenes.

igen, skype halozaton belul ingyenes.
Adatforgalmat generál. Amennyiben van mobilneted (ami ugye nem ingyenes), vagy wifid (szintén fizetsz érte), akkor tudod használni.
No igen. Tulajdonképpen az e-mail küldése, vagy a neten való böngészés sem ingyenes (hacsak nem valamilyen ingyenes wifi hálózatot használsz), hiszen az internet elérésért havonta fizetünk, most már általában fix összeget. Ezen belül viszont ingyenes a Skype. Persze úgy, mint az elõttem szóló írta, hogy a saját hálózatán belül.
Az ellátás ingyenes nem KELL érte fizetni. Egyébként meg ha menned kewl ne ezen agyalj hanem szülj!
én 2-t szültem, szent imrében-ami egy fullos kórház- semmit nem adtam, mégis mindenben tükéletes volt az ellátás. én utolsó nap adtam a nõvérszobába egy ajándékkosarat, köszönet jeléül

Igaz, hogy 2014-tõl megszûnik a dohányzók, drogosok, alkoholisták ingyenes gyógy ellátása?

Elképzelhetõ ,hogy az egészségüköt önként rongálóknak, fizetni kell majd a gyógykezelésért? Végül is jogos lenne.

Legjobb válasz: Nem igaz, de a rémhírek terjesztõit üldözni fogják!

Nem igaz, de a rémhírek terjesztõit üldözni fogják!
Nem igaz. Végül is az is jogos lenne, ha azok a cukorbetegek, akinek a vércukra azért magas, mert "zabálnak", mert szintén nem kapnának ingyenes gyógyszert, inzulint, vagy azok a szívbetegek, magasvérnyomás betegek, akik a "tespedés", egészségtelen étkezés, túlsúly miatt betegek. De mi lenne azokkal a krónikus tüdõbetegekkel, akik a nagyvárosok levegõje miatt betegek. Akkor ki fizetné az ellátást?
A kérdező hozzászólása: 2-es ke, ma már könnyû megállapítani mi okozta a betegséget.Vagyis a városi szmognak, avagy a dohányzásnak teljesen eltérõek a tünetei!
2-eske? Nem egy kórházban vagyunk az átkosban! És azzal, amit írtam arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy a dohányzást kikiáltották a nagy ellenségnek, de emellett még sok más probléma is van, amit el kéne kerülni, ki kéne küszöbölni.
A kérdező hozzászólása: Bizony a szerzett betegségeken kívül sok még a megoldatlan probléma.Pld.drága cigi, a pia, megértelek utolsó.
Én is megértem azt, aki ész nélkül "zabál", 160 cm -hez 100 kg, a súlyától nem kap levegõt, cukros, magas a vérnyomása. Nem védem a dohányosokat, drogosokat, piásokat, de nem csak ezzel teszik tönkre magukat az emberek. csak a "fejkeben" ez még nincs rendbe téve!
A kérdező hozzászólása: Mivel "érdektelennek" tünik a téma, gondolom sok az olyan ember akinek van egészségrontó szenvedélye, és ezért, nem szivesen fogadna egy ilyen rendeletet! Inkább halgat, nem véleményezi az ötletet.
Látom, nem tetszik, hogy nem jött be a provokatív kérdezés! Egyébként: halLgat!

Igaz hogy meg nem vagy 18eves ingyenes a fogszabajzo?

HA ingyenes hol lehetne megcsinaltatni? Es mennyi ideig kene hordanom?

Legjobb válasz: Nem. Én 14 évesen csináltattam és kellett fizetni érte.

Nem. Én 14 évesen csináltattam és kellett fizetni érte.
ýasÝas
Nem igaz. PS4-en csak PS+-al tudsz majd multizni, de PS3-on még mindig fogsz tudni PS+ elõfizetés nélkül játszani.
Elképzelhetõ hogy a fizetõs multit kiterjesztik a PS3 is, mivel a szerverek karbantartása pénzbe kerül és Sony-nak most minden pénz jól jön.
Istenem, ne írjunk már olyanokat, hogy mi képzelhetõ el meg mi nem, amikor Sony hivatalos információja szerint PS3-on és Vita-n is ingyenes marad a multi. Igen, természetesen vannak költségei ennek, karbantartás, meg maga a szerverek üzemeltetése, de egyszerûen nem teheti meg a Sony, hogy 7 év után ekkora változást vezetne be. Jogos lehet a kérdés, hogy akkor PS4-en miért lesz fizetõs a multi, amire a válasz: 1) új platform, szóval itt könnyebb elfogadnia a felhasználóknak is 2) mindenféle megosztási, streamelési funkciók, amik miatt azért kicsit költségesebb a fenntartás, mint a PS3 esetén.
"Lehet hogy neked lesz igazad" Biztos, hogy nekem lesz igazam, PS4 bejelentése után nem sokkal ez volt a hivatalos állásfoglalás, mivel sokan kérdezték ezt a Sony-tól, hisz mindenki kíváncsi volt, hogy ha már a PS4-en fizetõs lesz a multi akkor mi lesz a PS3 sorsa. "a Sony-ba miért nincs annyi gerinc, hogy ezt konkrétan le is írja??? " 1) Ahogy már elõbb is írtam, leírta 2) Ha tegyük fel nem írta volna le sehova, akkor is miért lenne gerinctelen, hogy nem jelenti be, hogy egy 7 éve változatlan funkció továbbra is változatlanul fog mûködni? Ha fizetõssé változtatta volna PS3-on és ezt nem jelentette volna be sehol az lett volna gerinctelenség, nem ez. "Sunyi egy cég az biztos a PSN feltörésnél (a nagy cirkuszra gondolok, mivel mára kiderült hogy kb.5-6 alkalommal is feltörték) 7 napig kussoltak. " A feltörést nagyon jól kezelték, azon kívül, hogy 1-2 napig elhallgatták (már nem emlékszem pontosan mennyi ideig, lehet több is volt, de ez lényegtelen). De ezen kívül minden intézkedés nagyon profi volt. És hogy hányszor törték már fel, az rejtély, hisz ezzel egyik cég sem büszkélkedne. Igen, többször, mint egyszer, hülyeség lenne tagadni, de a Microsoftot is ugyanúgy rengetegszer sikerült már feltörni, a két rendszer nagyjából ugyanannyira biztonságos, mind a kettõt folyamatosan próbálják feltörni, és néha-néha mind a két rendszert sikerül is. "kifogástalanul mûködik nem dobál le, van normális "chat" + "cross game chat" és minden funkciója kifogástalanul mûködik, bár csak elmondhatnám ezt a PSN-rõl is, de akkor hazudnom kellene." Nálad lesz akkor a baj. Sosem dobott még le se engem, se haverokat, se senkit a PSN, max ha elõre bejelentett karbantartás volt, és nem jelentkeztem be elõtte sokáig (mert akik a karbantartás elõtt pár nappal belépnek azoknak megy minden rendesen). Normális chat van rajta, cross game chat jogos, az tényleg nincs rajta, és tényleg nem egy rossz funkció, de tökéletesen el lehet lenni enélkül is, stb. Nem tökéletes sem a Sony, sem a PS3, de ez ugyanúgy elmondható az MS-rõl és az X360-ról is.
Már nem azért de milyen normális chat-rõl beszélsz a PS3-nál. A multi közben ki lehet jelölni azokat akivel chat-elni akarok?Pl.3haver + én.vagy rajtam kívül 2ember. Mond el kérlek hogyan? Kíváncsi vagyok rá.
Ennyit pedig arról hogy nem hazudik a Sony ne legyél már ennyire elvakult bakker. http://index.hu/tech/2012/08/16/ujra_feltortek_a_sonyt/
Ígérték anno, hogy minden játék 1080p-be fog menni ez igaz kb.10 játékra, és inkább 720p, és csak 1080i. Ígérték a Linux-ot hol van? Az MS legalább az ember szemébe mondja, de a Sony sajnos aljas cég.Eladhatod a játékaidat a PS4 esetében igen, de a kiadó rendelkezhet másképpen is. Ugye ismerõs a szitu a jó fej Sony, és a gonosz kiadók, kicsit sántít a dolog. Mindegy, most beruházok mindkét next-gen konzolra mivel nem szeretem a kompromisszumokat, de még jobban utálom azt, ha valaki annyira elfogult, hogy a "fától nem látja az erdõt", és ez sajnos majd mindenkire igaz, aki csak PS3 vagy csak Xbox360-al rendelkezik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!