Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy ha a nimfapapagájnak (1 db)

Igaz, hogy jó ha a nimfapapagájnak (vitaminnak) szárított tojáshéjat teszünk be?

Ha igen, mennyi ideig kell szárítani? És utána csak töjem kisdarabokra és szórjam a kalitka aljába vagy inkább tegyem a tálba???

Legjobb válasz: A tojáshéjat nem vitaminpótlás céljából adjuk a madaraknak.Az a mész pótlására való,de nem feltétlenül kell neki adni,ha van szépiája,csõrkoptatója és korall- vagy kagylóõrleményes homokja is.Én mindig kis tálban,apróra törve adom nekik,vagy rászórom a homokos táljukra.Én kb egy napig hagyom száradni.Az enyémek is szeretik.Arra nagyon kell vigyázni,hogy jó alaposan legyen megmosva a tojás,és én a belsõ hártyát is leszedem,hogy minél tovább eláljon.

A tojáshéjat nem vitaminpótlás céljából adjuk a madaraknak.Az a mész pótlására való, de nem feltétlenül kell neki adni, ha van szépiája, csõrkoptatója és korall- vagy kagylóõrleményes homokja is.Én mindig kis tálban, apróra törve adom nekik, vagy rászórom a homokos táljukra.Én kb egy napig hagyom száradni.Az enyémek is szeretik.Arra nagyon kell vigyázni, hogy jó alaposan legyen megmosva a tojás, és én a belsõ hártyát is leszedem, hogy minél tovább eláljon.
Fõtt tojás, alma, köles, szotyi a kedvencei:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Papagáj egyedül, vagy párban?

Ne lőjetek le azonnal légyszi! Most csak elméleti szinten! Jelenleg épp nincs semmilyen állatom, és a közeljövőben nem is lesz, csak elméletben érdekel a Tapasztalatok és a Véleményetek.

7

Üdv! Barátpapagájhoz milyen kézzel nevelő tápszert tudtok ajánlani? Ha valaki nevelt már ilyen, papagájt. Kb. milyen mennyiség kell egy papagáj felneveléséhez, 2 hetes kortól?

Ahogy látom a Nutribird a gyakoribb, de ebből is van több fajta.

1

Vásároltam japánfürjeket ma 6 hetesek de a hátukon nincsen egy részen toll ez mitől lehetséges már így vettem őket 4 hetesen ahonnan vásároltam nagyon sokat tartottak egy helyen. Ezt hogy lehetne kezelni vagy hogy kinőjön nekik?

2

Van két Nimfa papagájom és muszáj megválnom tőlük mivel új lakásba költözünk és ott nem lehet állatot tartani. Hol tudnám elajándékozni őket? Kérlek ne hívjatok gonosznak, nekem sem könnyű.

6

Milyen madár lehet?

Sose láttam még ilyen madarat, a mozgása olyan galambos volt, tehát mozgott a feje, amikor lépdelt. De méretre nagyobb volt egy galambnál, de nem érte el egy egerész ölyvét. A csőre sárga volt. Tollazata teljesen fekete, kivéve a szárnyát és a feje búbját, mert azok fehérek voltak.
Valakinek valami tippje? Fenséges madár volt, sosem érdekeltek a madarak, de ez gyönyörű volt.

2

Mit tegyek a madárfiókával?

Nagy vihar volt nálunk a madárfészket leverte a szél a fáról sajnos a kutyám mivel vadászkutya a négy fiókából 1-gyet megmentettem. viszza raktuk a fára és a madárfióka anyukája visszafoghozzá jönni azaz megfogja találni vagy birnám valahogy etetni vagy valamit kezdeni vele???

3

Van valakinek beszélő papagája lehetőleg olcson?

3

Hol lehet leginkább halott varjút vagy hollót találni?

14

Milyen madár lehet?

Sziasztok, az udvarunkba fészkel egy madár ma keltek ki a kicsinyei, nagyon aranyos és szép madár. Kinézete a fejénél fekete és egyre világosul, a teste végénél már szürke a farka meg narancssárgás. Szerintetek milyen fajta madár lehet?

3

Nekem van egy hullámos papagájom him. és pár hete hasmenése van szinte mint a viz és el van most zárva rajta kaptam h a falat eszi meg. és most nem engedem ki. annyira félek h valami baja lessz és néha logatja a fejét is. Szerintetek mi baja lehet?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!