Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy hónapban csak (34 db)

Hány kg-val kezdted a terhességet? Most hány kg és cm vagy? Hányadik hónapban jársz? Igaz, hogy szoptatáskor csak úgy "pattognak le" rólunk a kilók?

Nekem els? baba. 78-79 kg-val kezdtem, most a 21. héten 82 kg és 169 cm vagyok. Soknak számít?

Legjobb válasz: Én 171 cm vagyok, és 53 kilóval kezdtem. Most 14 hetesen följött kemény 1 kiló:) Elsõ gyerkõcnél 62 kilóval kezdtem, és 82-vel szültem. Aztán a szoptatás, és a stressz leszívta a kilóimat. Tehát ezt a jelenlegi (2.)terhességemet már 10 kilóval kevesebbel kezdtem mint az elsõt.

Én 171 cm vagyok, és 53 kilóval kezdtem. Most 14 hetesen följött kemény 1 kiló:) Elsõ gyerkõcnél 62 kilóval kezdtem, és 82-vel szültem. Aztán a szoptatás, és a stressz leszívta a kilóimat. Tehát ezt a jelenlegi (2.)terhességemet már 10 kilóval kevesebbel kezdtem mint az elsõt.
kezdés: 85 kg, 165 cm befejezés: + 14 kg
Utolsónak: úúúristen ki volt ez az "okos" aki szerint te kövér vagy/voltál??? Ilyeneknek tudnék olyanokat mondani, hogy húúúúúú. De dühös lettem:)
Ja és én 178 cm vagyok. 5 hetes kislány anyukája
Szia! Én 58-cal kezdtem és 65-tel fejeztem be.Azt mondták, hogy hu milyen kövér vagy meg amit csak eltudsz képzelni mindg piszkáltak.Elképzelheted mennyire bántott és amikor mondta a védõnõm meg a dokim, hogy milyen csinos kismama akkor csak ámultam, hogy én?5hetes a kislányom és már 59 kg vagyok, de ezt ne dicsekésnek vegyétek.Nem akarok vele felvágni.Szerintem ha piszkálnának vagy bármi akkor ne foglalkozz vele, a szülés után azért mennek le kilók és a szoptatás alatt is.Nyugi majd leszel még csinos. Boldog Baba várást! 5 hetes kislány anyukája:)
Én 165 centivel és 76 kilóval indítottam. A 21. héten voltam úgy 80 kiló. Most pedig 83 vagyok. Szerintem rendben vagy! Én nem aggódnék! :) Én úgy hallottam, hogy szoptatáskor mehetnek le a kilók, hisz a baba leszívja. Na de nem vagyunk egyformák. Így ezt elõre nem lehet megmondani! :) 27 hetes kismami
Szia, én 82, 20-al kezdtem, 170 vagyok, 10 hetsen mért a doki, akkor 80 dkg-t fogytam!
szia!170cm vagyok, 58kg-al kezdtem, most vagyok 68... 26hetes kismami
170 cm magasan 62 kilóval kezdtem, jövõ hétre várom a babát és most vagyok 72 kiló. Én is elég sokat iszok minden nap, de vizesedést nem vettem észre magamon. Az elsõs gyerkõcnél 57 kilóval indultam és 66 lett a vége.
Szia.170 magas vagyok 47kg-val kezdtem. Most 22 hetes vagyok +8kilónál tartok.
A kérdező hozzászólása: Rengetek a 6 kg? Nem mondod??? Azt ugye nem mondta komolyan a védõnõ, hogy diétázz? És mégis mit ehetsz? Sós krumplit meg csirke mellett? Szerintem ez túlzás...
Szia Én 78-cal kezdtem, múlt héten vagyis a 28. héten mért a védõnõ és akkor voltam kereken 84 kg. Tehát 28. héten kerek 6 kg-nál tartottam, amire azt mondta a védõnõ, hogy rengetek és diétázzak.
170 cm vagyok, 67 km-mal kezdtem, most az utolsó héten 79 kg.
Szia! 70 kg-val kezdtem, és 158 cm vagyok, szülni pedig 74 (!) kg-val mentem, szülés után egybõl le is ment, hasamon sem látszik semmi. Pedig hízásra hajlamos vagyok:( Egyél sok gyümit, meg igyál sok vízet!!! 7 hetes kiscsaj anyucija Boldog babavárást!!!
165 vagyok, s 60 kg-al kezdtem a terhességet, 21. héten már 76 kg voltam, 92 kilóval mentem szülni egy hete, most 80kg vagyok. Én rengeteget ittam, sokat jártam wc-re, s nagyon vizesedtem. De megfigyeltem nem a sok folyadék fogyasztástól volt, hanem akkor durrant nagyon be a lábam miután sokat álltam, sétáltam. A végén fél óra vasalástól a duplájára dagadt a lábfejem. Este fürdõ után gyógynövényes frissítõ lábkrémmel párom átmasszírozta, akkor másnap tûrhetõ volt a lábam.
167 cm vagyok 54 kg-val kezdtem most 39+3 vagyok és 62 kg.
72- vel keztem, 86-tal fejeztem be, 170 cm vagyok. Miután kijöttünk a kórházból három négy naponta ment le egy kg. Mire a lányom egy hónapos lett 75 kg voltam és azóta a deka sem ment le, ami lement az víz volt, úgy néztem ki a terhesség végén, mint egy vízzel töltött lufi.
A kérdező hozzászólása: Jah és még valami! Hallottam, hogy a terhességi alatti vizesedéssel összefügg, hogy a kismama mennyi folyadékot iszik. Aki sokat iszik jobban vizesedik. Mi errõl a véleményetek? Én elég sokat iszom, de fõként csak ásvány vizet. napi kb 6 litert. De azt hozzá kell tennem, hogy 3 vesém van, az egyik oldalt iker vese.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! 7 hós kislány anyukájának: sajnálom, hogy piszkáltak, rossz lehetett. :S Remélem engem nem mernek majd, mert ha igen én elküldöm õket melegebb éghajlatra az 100 %. Amíg a páromnak tetszek nem aggódok. Azt mondta akkor is ÉN lennék neki a legszebb ha akkorra lennék mint egy ház! Mondjuk akkora nem akarok lenni, de ezt õ sem akarhatja igazán :)
hát rólam egy deka sem ment le, pedig 7 hónapja szoptatok :(((
Szia!Sok ismerõsünk és barátaink is mondták és elképzelheted mennyire jól esett. Utolsó válaszoló(5 hetes kislány anyukája:) )
szia! én 172 centi vagyok 70kilóval kezdtem, és még 20hetesen vagyok 78kiló. Ne aggódj a súly miatt, amíg jól érzed magad a bõrõdben.Nekem is páran észrevették, és megkérdezték mennyit híztam, de tisztába vagyok vele, hogy helyesen táplálkozom, és nem ártok a súlygyarapodással a babának. Ne törõdj vele jó vagy!

Vasárnap leszek együtt egy hónapja a barátommal, és szeretnék neki valamit venni, igaz, hogy csak egy hónap, de ő is állandóan vesz nekem valamit ezért most én is már szeretnék.21éves, szerintetek mit vegyek neki?

Csokin kívül..:)) 17/L

Legjobb válasz: Ha már együtt vagytok egy hónapja, biztos tudod mi a hobbija ilyesmi. Vegyél neki valamit, ami ehhez kapcsolódik. :)

Ha már együtt vagytok egy hónapja, biztos tudod mi a hobbija ilyesmi. Vegyél neki valamit, ami ehhez kapcsolódik. :)
Nem bántás, de minek venni havonta meg 3 havonta ajándékot? Nekem olyan erõltetett. Mondjuk már javában huszonéves vagyok.
közös kép egy képkeretbe :)
Szerintem se kell venned neki semmit. Csokit adhatsz neki, de több fölösleges. Ez még csak EGY hónap! Igaz is... mostanában nem szoktak olyat ünnepelni a fiatalok, hogy évforduló, mert mielõtt még azt lehetne ünnepelni, szakítanak... ezért kell ünnepelni hónapfordulót. Világos.. 17/L

A vagyonőri igazolványt igaz, hogy csak kb.2 hónap múlva küldik? Miért ilyen soká?

Már adódott volna munkalehet?ség, de a v-?ri ig. hiányában nem tudtam betölteni...

Legjobb válasz: Ha balf***ok akkor igen. Elvileg 10-14 napon belül megkéne kapni, valaki megiskapja, valaki meg nem (énis másfél hónap után kaptam meg az enyémet, elisbuktam egy havi nettó 150ezres állást emiatt,most munkanélküli vagyok hónapok óta.)

Ha balf***ok akkor igen. Elvileg 10-14 napon belül megkéne kapni, valaki megiskapja, valaki meg nem (énis másfél hónap után kaptam meg az enyémet, elisbuktam egy havi nettó 150ezres állást emiatt, most munkanélküli vagyok hónapok óta.)
A kérdező hozzászólása: Hú, sajnálom! Amúgy már nem aktuális, de vagy 2 hónapra jött meg....


16 éves vagyok, a barátom 18.3 hónapja vagyunk együtt, és úgy érzem ő az igazi. Korai lenne ennyi idősen elveszíteni a szüzességemet úgy hogy még csak 3 hónapja járunk?

Legjobb válasz: Korai. Ha viszont úgy gondolod, hogy tényleg szeret, akkor viszont megérdemli, és sok szerencsét az ágyban.

Korai. Ha viszont úgy gondolod, hogy tényleg szeret, akkor viszont megérdemli, és sok szerencsét az ágyban.
Elsõ szerintem úgy érti, hogy 18 éves a barátja és 3 hónapja vannak együtt.
ha felmerül benned az h korai, akkor neked az, ha felkészültél rá akkor érezni fogod :) én is 16 voltam amikor elõször szexeltem... 21L
18.3 hónap.. pontosabban kérlek: Óra Perc Másodperc Nanoszekundum Köszönöm Egyébként nem..
Ha tényleg szeret és nem csak azért van veled, hogy elvegye a szüzességedet, akkor nem baj szerintem!!! És ha lehet legyen romantikus mert, ezt csak egyszer fogod átélni!!! :-)
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem megemlíteni, hogy normális válaszokat szeretnék. Köszönöm..
A kérdező hozzászólása: Ez az 1. kommentelõnek szól. A többieknek tényleg köszönöm :)
Mindenképp várj, kb. még ennyit. Ha azt is érzed, hogy szeret, az az igazi próbaltétel, ha várnia kell. De ne aggódj, szerintem képes rá. :) legyen önbizalmad!!! Sok sikert!
Normális válaszok? Hmm hát figyelj, ha te ennyi infóból, ismeretlenektõl kérdezed, hogy vajon korai lenne-e.... Ne csináld... Majd lesz egy pont, amikor nem kell kérdezned. Fõleg nem itt.... ez még a mínusz egyedik lépés.

Üdv! Kb egy és fél, két hónapja edzek rendszeresen! Az igaz, hogy csak 3 hónap után lehet szedni fehérjét és más dolgokat, vagy előtte is lehet-e már?

Legjobb válasz: Mehet egybõl, jól jön edzés utánra egy tejsavóprotein + gyors szénhidrát shake. Legyen étrended is.

Mehet egybõl, jól jön edzés utánra egy tejsavóprotein + gyors szénhidrát shake. Legyen étrended is.
A kérdező hozzászólása: Hát igen az étrend még teljesen nincs meg sajnos! csirkét , rízst szoktam jobban fogyasztani , a többi sajnos még ki maradt! De nem tudom , hogy attól szedhetem a fehérjét , mert ha jól tudom rendes étrend nélkül nem ér sokat , meg 175cm/78kg vagyok lehet nem is kéne a tömegnövelés?
lehet, mert akkor is jobb ha edzés után és esetleg reggel is megy protein, mintha az sem lenne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! És akkor az étrenden is próbálok javítani:)
Okés.;)
Egy multivitamin kéne még, ha nincs.
A kérdező hozzászólása: oksa:D

Az igaz, hogy a Fundamentánál amennyiben gyorsított eljárásban kéred a megtakarításod kifizetését az csak papíron 1 hónap?

Személyesen voltunk lezáratni a számlát egy pénteki napon és az ügyintéző azt mondta, hogy papíron 1 hónap a kiutalás de a következő héten számíthatunk a pénzre! Ez valóban így van? Van valakinek ilyen jellegű tapasztalata? A segítséget előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Nekünk egy hónap volt. De lehet nektek elõbb meglesz

Nekünk egy hónap volt. De lehet nektek elõbb meglesz
Igaz. Valamikor három hét alatt is megérkezik.
A kérdező hozzászólása: Postai úton intéztétek vagy személyesen?
A nyilatkozatot postáztam, beérkeztetés 3 nap. Innen számolva volt 3 hét. Postai úton kértem a pénzt is. Ha folyószámlára utaltatod, további napokat nyerhetsz.

Igaz, hogy egy hónapban csak 6 doboz tápszert írhat ki a doki?

1-es számú tápszerr?l van szó. Most költöztünk új dokink van és ezt mondta, a régi nem mondott ilyet.

Legjobb válasz: A 6 doboz tápszer tökéletesen elég 1 hónapig még sok is, ne aggódj.

A 6 doboz tápszer tökéletesen elég 1 hónapig még sok is, ne aggódj.

Lehet, hogy csak én vagyok túl érzékeny? A párom elég furcsán viselkedik. Egy kicsit el is vagyok keseredve, de úgy érzem, mintha nem érdekelné igazán, hogy 2 hónap múlva gyermeke születik.

Velem gondoskodó, figyelmes, de ha a babáról szeretnék vele beszélgetni, sokszor nem is figyel, olyan mintha egyáltalán nem érdekelné. Azt mondta, hogy Õ még ezzel az egésszel nem tud mit kezdeni, de én ezt nem értem, pedig annyira szeretett volna már babát.

Legjobb válasz: Az én párom is ilyen.Próbáltam vele beszélni,hogy szeretném,ha foglalkozna kicsit többet vele.Simogatná a pocimat,beszélne hozzá,ilyesmi.Próbálkozik,de nem nagyon megy neki.Egyszerûen nem tud mit kezdeni a helyzettel,de ettõl még szereti.Csak új neki,ahogyan nekem is.Gyakran még én is elbizonytalanodom.Szóval ha egyébként nincs problémátok,akkor szerintem ez meg fog oldódni.Csak nehezebben dolgozza fel a változást.

Az én párom is ilyen.Próbáltam vele beszélni, hogy szeretném, ha foglalkozna kicsit többet vele.Simogatná a pocimat, beszélne hozzá, ilyesmi.Próbálkozik, de nem nagyon megy neki.Egyszerûen nem tud mit kezdeni a helyzettel, de ettõl még szereti.Csak új neki, ahogyan nekem is.Gyakran még én is elbizonytalanodom.Szóval ha egyébként nincs problémátok, akkor szerintem ez meg fog oldódni.Csak nehezebben dolgozza fel a változást.
szia az én párom ki is mondta ebbõl a gyerekbõl akkor lesz gyerek, mikor kijön.aztán az utolsó hetekben már nagyon várta, beszélt is már hozzá, hallgatózott, meg volt gyõzõdve hogy hallja a szívhangját. sajnos tényleg vannak pasik akiknek idõ kell. aztán megszületett a picink, 3hónapig talán hozzá se nyúlt, ezt is megmondta majd ha nagyobb lesz, túl pici. most 7hós és rengetek játszik vele, imádja. türelem sok boldogságot
Szia! Ne aggódj! Biztosan nagyon jó apa lesz. De a férfiak más szemszögbõl élik át a babavárást. Õk nem élik át azt a csodát fizikailag, amit a kismamák, így a pocaklakóval nem is igazán tudnak mit kezdeni. És valljuk be õszintén, ilyenkor a kismama gondolatai állandóan a baba körül forognak, ami természetes is, de az apuka számára megterhelõ, hogy mindíg csak a gyerkerõl esik szó. Nálunk, bár a férjem nagyon aranyosan "bánt" a pocakommal, simizte, beszélt hozzá már elég korán, de a falra tudott tõlem mászni mondjuk pl. amikor valami jó filmet néztünk, én meg egyszer csak megszólalok: nézd, hogy kinyomja a kis buksiját...vagy a lábát. És így utólag visszagondolva elég idegesítõ lehetett, bár próbált szegényem nagyon türelmes lenni. Boldog babavárást! 7 hetes baba anyukája
Szia! Nekünk elsõ babánk lesz, még 3 hónap, és megszületik. A férjem nekem is még nehezen szokja a helyzetet, be is vallotta, hogy neki még szoknia kell a helyzetet, és megis értem. Nem az õ pocakja mozog, növekszik, nem õ megy óránként wc-re, és hasonló dolgok. Õ csak kívülrõl látja, és az tuti más. De én hiszem, hogy lassan igazi apuka lesz belõle. Csak légy türelmes és optimista! :)
Szia! Szintén ez volt a helyzet nálunk is!A férjem nem tudott mit kezdeni a nagy pocakkal.... Néha még meg is ijedt tõle, ha nagyott rugott a babóca De, amióta megszületett az Õ kislánya, azóta egybe "ragadtak"!!! Imádják egymást! Nálatok is igy lesz, biztosan!Majd ha már megfoghatja a saját gyermekét!
Szia, nekem is két hónap van vissza. A férjem nagyon örül a babának, de õ sem az a simogatós, tapogatós, gügyörészõs típus. Nem is erõltetem. Nem szólok neki állandóan, hogy "Most! fuss, gyere, mert rúg!" Nem beszél neki sûrûn, csak néha-néha. De tudom, hogy készül, mert lelkesen rakta össza a bababútort, örömmel választottuk ki együtt a bútort is, meg a kocsit is. Van egy ismerõsöm, aki éjjel-nappal a felesége hasát tapogatta, társaságban sem hagyta alább, szóval nagyon más volt, mint az én férjém. De én nem is szeretném. Sok boldogságot kívánok nektek!
Nalunk is ez volt!!!Meg ram is szolt, hogy az 5 eves kislanyunknak se beszeljek a kistesorol, csak ha kerdez rola a testverfeltekenyseg miatt..Jo, mi? Mintha nem is letezne.Sokat sirtam emiatt.Parszor mondtam is neki, hogy biztos megbanta, nem is akarja ot...stb.Most 1 honappal a kiirt idopont elott vagyok, es masrol sem tud beszelni.ezerrel bizsereg, minden a kisteso korul forog.Eg es fold.Ugy latszik ferjeinknek tobb ido kell hogy leessen a tantusz...Mi eddig harman(apa, kislanyom, en) tokeletes harmoniaban eltunk, iszonyat eros kotodesben, rengeteget utaztunk mindenfele.Most pedig erkezik egy uj emberke a csaladba, akit AKARTUNK es VARUNK, es szerintem ezt a ferjem valahogy nehezebben fogadta megis.
A kérdező hozzászólása: Az az igazság, hogy elég sok stressz éri mostanában a munkahelyén, biztosan ezért is ilyen. Csak izgulok, hogy ha megszületik a bébi, akkor bele fog-e rázódni az apaszerepbe. Egyébként szereti a gyerekeket, hát reménykedem. Köszi a választ. Üdv
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, sikerült egy kicsit megnyugodnom, valószínûleg csak én fújom fel egy kicsit a dolgot, mert egyébként minden rendben van.

Igaz hogy csak egy darabból, de egy hónap múlva írásbeli érettségizek és nagyon parázok, mit csináljak?

A szünetben amikor volt rá időm, végig tanultam biosz előrehozottra, de 40 tétel nagyon sok! Abból néhányat iq-ból tudok.. Nagyon félek a májustól, de már nem bírok többet tanulni, ki van zsibbadva az agyam, és még azt is elfelejtettem, amit eddig megtanultam!

Legjobb válasz: májusban még csak az írásbeli van, arra készülj a szóbeli még ráér egyébként meg csinálj vmi változatosat pl megcsinálsz egy érettségit utána elmész sétálni megint megcsinálsz és utána nézel egy filmet így felfrissülsz és nem annyira az van benned h egész nap csak tanulsz, de mégis haladsz vele Sok sikert! (én három tárgyra készülök)

májusban még csak az írásbeli van, arra készülj a szóbeli még ráér egyébként meg csinálj vmi változatosat pl megcsinálsz egy érettségit utána elmész sétálni megint megcsinálsz és utána nézel egy filmet így felfrissülsz és nem annyira az van benned h egész nap csak tanulsz, de mégis haladsz vele Sok sikert! (én három tárgyra készülök)

Ha a barátnőm azt kéri 9 hónap után hogy ne csak szerelmesek legyünk hanem egyben barátok is az nem jelenthet rosszat igaz?

Legjobb válasz: Hát arra gondol,hogy ne csak szex legyen hanem legyetek barátok tudjatok szabadon beszélgetni,járkáljatok el erre arra.Legalább is elõzõ barátnõmnél ezt takarta.

Hát arra gondol, hogy ne csak szex legyen hanem legyetek barátok tudjatok szabadon beszélgetni, járkáljatok el erre arra.Legalább is elõzõ barátnõmnél ezt takarta.
Váó... Ti így visszafelé haladtok? Én elõször mindig barát, majd a szerelme leszek.
:) szerintem ez kicsit sem jelent rosszat, sõt :) jót!
Csernus szerint a legjobb barátod a párod kell hogy legyen
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!