Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy hímivarsejtek (3 db)

Igaz, hogy a hímivarsejtek oxigénnel érintkezve elhalnak?

Legjobb válasz: Nem!A hímivarsejtek 48 óráig(ha jól emlékszem) életképesek a levegõn is.

Nem!A hímivarsejtek 48 óráig(ha jól emlékszem) életképesek a levegõn is.
5 percig életképesek a levegõn é 48 órát várnak hogy megtudjk termékenyíteni a petesejtet, de ez természetesen hüvelyen belül.
A második válaszadóval érttek egyet, csak pár percig életképesek a levegõn, de a hüvelyben kb 2napig tudnak termékenyíteni.

Az igaz, hogy a vízben elpusztulnak a hímivarsejtek?

Tehát ha a vízben 'csináljuk',és nem védekezünk,kevesebb az esély rá,hogy teherbe essek?

Legjobb válasz: A vízben, ahogy a szabad levegõn is egy idõ után(!) elpusztulnak. De ha nem védekeztek az mindenképp necces akár vízben, akár fejen állva csináljátok.

A vízben, ahogy a szabad levegõn is egy idõ után(!) elpusztulnak. De ha nem védekeztek az mindenképp necces akár vízben, akár fejen állva csináljátok.
gondolj bele. megfulladnak. :'(
Nem kisebb az esély mivel a péniszed ugyanúgy a lány hüvelyében lesz és nem a vízben. Ugyanannyi a teherbeesés esélye.
A vízben elpusztulnak, az igaz. Egy perc... De ha EGYMÁSBAN vagytok, akkor szerinted érdekli õket, ha a lány dereka körül víz hullámzik? Gondolkozz, ember!
Akár kénsavban is csinálhatjátok, akkor se zavartatják magukat mikor már a torkáig felnyomod.
Hülyeség. Utána is vannak.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen!:-)
én másfél éve használom a kúpot.Elõtte gumiztam évekig de elegem lett. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Ha viszont bennem szeretne elmenni, kérem hogy a végén húzzon fel gumit. Normál esetben meg a hasamra megy el.Én a nem termékeny napokon is megszakitok, semmiképp sem szeretnék még babát és ez engem megnyugtat.elõzõ voltam
A kérdező hozzászólása: Tegnap használtam elõször hüvelykúpot:-D Te mióta használod??Mik a tapasztalataid?Mit gondolsz Nem termékeny napokon is jó ha inkább megszakítjuk??
figy, én patentex oval kúpot használok, megszakitással együtt! És beválik! Nem kell se gumi, se tabi. :) 26/L
A kérdező hozzászólása: Egyszerûbb lenne a tabi, csakhogy nem szedhetem többé, mert trombózist és tüdõembóliát okozott...
nézd, az " élvezhetõségtõl " lesz a gyerek.. ha nem szedsz tabit.. ugyh ne igy védekezzetek, hanem térjetek át a tabira, ha már mindenképpen gumi nélkül akarod. ez meg, h 20 éves kor után már nem termelõdik, hatalmas marhaság.. nem tom, h hol hallottad, de sürgõsen felejtsd el :DD
ma 13:58 vagyok Stabil párkapcsolatban élek évek óta, fogamzásgátlót szedek
A kérdező hozzászólása: Te talán gumival sexelsz?Mert akkor sajnálom szegény pasid...tudod, én nem csak magamra gondolok, hanem arra is, h a páromnak élvezhetõ legyen a sex, mert gumival nem az igazi... Amúgy sem mondtam semmit, h én erre alapoznék, mert én is hülyeségnek tartom, de vki ezt mondta és kivi lettem volna más véleményére is!
Nem igaz. Csak valszeg a huszonegynéhány éves felelõtlen pasid nem akar gumit húzni, és erre kitalálta ezt a dumát :) )
Mi igaz abból, hogy az elõváladékkal is elkaphatsz nemi betegségeket? Ne kérdezz hülyeségeket, használj gumit!
a kúp nem vmi megbizható. sok a pharmatex - baba, akár itt az oldalon is. a termékeny napokat meg ovu - mikroszkóppal számolhatod ki. de csak akkor válaszd ezt a módszert, ha nem gond a baba.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!