Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy hátrahajlo méhe van (3 db)

Azt mondta a nőgyógyász hogy hátrahajló méhem van (17 éves vok). Nagyon megijedtem amikor közölte h nem sok esélyem van a babára ha majd szeretnék, mert folyamatosan elfogok majd vetélni! Ez tényleg igaz? Nagyon elkeserített

Legjobb válasz: Nekem 2 missed ab. után vették ezt észre,a hátrahajlás mértékétõl is függ.Nekem csak kicsit olyan.Ez inkább nehezebb teherbeesést von maga után.Ha majd babázni szeretnél elõtte is jó ha majd újra elmész dokihoz és egy esetleges poz. tesznél azonnal felkeresed.Ne keseredj el semmi nincs veszve:)

Nekem 2 missed ab. után vették ezt észre, a hátrahajlás mértékétõl is függ.Nekem csak kicsit olyan.Ez inkább nehezebb teherbeesést von maga után.Ha majd babázni szeretnél elõtte is jó ha majd újra elmész dokihoz és egy esetleges poz. tesznél azonnal felkeresed.Ne keseredj el semmi nincs veszve:)
szia! nekem is az van, 3 hónapos kicsi fiam a gyogyszermentes második hóban összejött, a kistesója aki még csak pocoklakó, elsõ közösülésre! szal ne aggodj emiatt!
Az én méhem is hátrahajló.3 gyerekem van és nem okozott gondot a teherbeesés.(persze nekem is mondta a doki)Sõt 2 hete rakattam fel a spirált is.Ne aggódj.Nem vagyunk egyformák.
Nem tudom miert szeretik az orvosok halalra remiteni a pacienseket. Annyit szoktak mondani a normális orvosok a hatrahajlo mehre, hogy a konnyebb teherbeeses erdekeben tegyel parnat a feneked ala, de anelkul is siman menni fog. nyugi. es ha tudsz, valts dokit
Ne aggódj, nekem is ez a "bajom", de a kisfiammal második próbálkozásra teherbe is estem. :-)
Hátrahajló méhemmel az elsõ "lövés" után teherbe estem. Ennyit a riogató dokikról! Minden Jót! 32 hetes kismami
17:17-es vagyok. Csak annyit tanácsolt a dokim, hogy a 10-12. hétig próbáljak hason aludni (ekkor még nem nyomod a babát, mert még picike), hogy a méh kiemelkedjen a kismedencébõl. A 12 heti UH-n már olyan volt a méhem, mint mindenki másnak. :)
Szia! Nekem hátrahajlik elég rendesen. Anno nehezen ment a teherbeesés, persze doki mondta, hogy nehezen is fog menni emiatt... De sikerült! 2szer is:) Most viszont, szülés utáni kontrollon azt mondta a doki, hogy hátrahajló méh miatt nem tehet fel spirált... Nem is akartam persze, õ csak megjegyezte. Szóval, nem reménytelen az eset! Majd ráérsz akkor foglalkozni a témával, ha babát szeretnél. Addig ne stresszeld magad :)
Erõsen hátrahajló méhem van. RÖGTÖN teherbe estem, mikor akartam, és egészséges babám van! Ne aggódj! :)
de azért sok nõ van akinek ilyen és teherbe esik és kishordja a babár egészségesen
Ez az orvos nem normális. Válts nõgyógyászt. Az esélyeid nem kevesebbek, mint másnak, és nem fogsz elvetélni sem!
szia nekem is hátrahajló méhem van, és az elsõ gyógyszermentes hónapban, megszakításos módszerrel lettem terhes.most itt szuszog mellettem a13hetes kisfiam. nem értem miért riogat a dokid.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! :) valamennyire megnyugodtam, aranyosak vagytok!

Az igaz, ha vkinek hátrahajló méhe van (csak enyhén), akkor együttlét után hasra kell feküdni, hogy ez segítse a megtermékenyülést?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is hátrahajló (volt a terhesség elõtt). Én azt hallottam, hogy gyertya állásban kell lenni egy ideig és akkor könnyebben odatalálnak:D Nekem bejött. 38+2 hetes

Szia! Nekem is hátrahajló (volt a terhesség elõtt). Én azt hallottam, hogy gyertya állásban kell lenni egy ideig és akkor könnyebben odatalálnak:D Nekem bejött. 38+2 hetes
Nekem 2 doki is azt mondta, hogy az van. 3 terhességem volt, mind elsõre sikerült, soha nem gyertyáztam és nem feküdtem hason.
Nekem is az van. A doki szerint kb 10% az esélye, hogy normális úton teherbe essek. A kisfiam minden próbálkozás nélkül, védekezés nélkül sikerült be. Édesanyámnak szintén hátrahajló méhe van, én is "besikerült" baba vagyok. Nagymamámnál szintúgy... Szerintem nem igaz.

Igaz, hogy akinek hátrahajlo méhe van az nehezebben esik teherbe?

Legjobb válasz: nem tudom hogy igaz e nekem is ez van de már 6 hónapja nem sikerül

nem tudom hogy igaz e nekem is ez van de már 6 hónapja nem sikerül
nekem is az van es egybol sikerult elsore...
Én azt olvastam hogy igen.
Nem nem igaz! Nekem is az van! 32 hetes kismama
Szia! Tudom, hogy a nõgyógyász is elõszeretettel mondd ilyen ökör dolgokat, de NEM IGAZ! Nekem is az van és rögtön sikerült. A kislányom most 4 éves :)
Elvileg igen, de míg mi a párommal a normál méhemmel 6 hónapig próbálkoztam a hátrahajló méhü barátosnémnek meg becsúszott egy baba.Képzelheted.Hátrahajló is meg elvileg vigyáztak is....Különbözõek vagyok... 18 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: nekem van egy tiz éves fiam.testvért szeretne
nem igaz !Nekem is az van és a második probálkozásra sikerült:) Bár sztem ez attól is függ h milyen pózban csináljátok:) szoritok neked! Üdv:14 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: miértt milyenbe kell csinálnom hogy sikerüjõn?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!