Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy golyós nyúlas gabonapelyhet (1 db)

Igaz, hogy a golyós nyúlas gabonapelyhet a nyúlnak a bogyóiról mintázták?

Nem lehet véletlen, így néz ki és még nyúl is van rajta...

Legjobb válasz: Nemhiszem, hogy direkt errõl mintázták... A K-Paxbõl idézném Protot, miszerint arra a kérdésre, hogy "miért gömb alakú a buborék?" válaszolva mondta, hogy így tudja legjobban hasznosítani az energiát. Azaz a gyártók a bogyót tudják legegyszerûbben, a leghasznosabban elõállítani.

Nemhiszem, hogy direkt errõl mintázták... A K-Paxbõl idézném Protot, miszerint arra a kérdésre, hogy "miért gömb alakú a buborék?" válaszolva mondta, hogy így tudja legjobban hasznosítani az energiát. Azaz a gyártók a bogyót tudják legegyszerûbben, a leghasznosabban elõállítani.
Én csokigolyónak nevezem, mert csokis és golyó a formája. Semmi összefüggést nem veszek észre a nyúl és a gabonapehely között. Mindenesetre érdekes gondolat volt... Durva lenne, ha arról mintázták volna, akkor aztán nem sok embernek lenne gusztusa megvenni és megenni.
Mindentõl függetlenül mi is nyuszibogyónak hívjuk! Az óvodában van olyan, amit más cég csinál (nem a Nestlé) és az is golyó formájú, ráadásul nyúl sincs a dobozán!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan kell megcsinálni a török kávét?

Pár éve kaptam a hugomtól ilyet,aki ott nyaralt. Grafitpor finomságú holmi, kávéfőzőbe nem hiszem hogy jó (kotyogósunk van).Mit csináljak vele,hogy iható legyen?...

3

A káposztás pirogot savanyú káposztából készítik?

7

Ha a Dobos tortát eredeti recept alapján szeretném elkészíteni, akkor hol vegyek hozzá kakaóvajat? A patikában?

3

Mely európai ország konyhájához tartoznak a legváltozatosabb saláták?

2

Mi a véleményetek a nyíregyházi Sushi Guru étteremről? Van már akinek van konkrét véleménye? Jó a sushi amit árulnak?

2

A wasabinak milyen ize van?

6

Hol van igazán jó Gyros Budapesten? (a 7. ker közelében lehetőleg)

5

Olaszországból milyen édességet kérjek?

A szüleim hamarosan mennek, mindig szoktak hozni nekem egy kis "búcsúfiát". Én is voltam már, akkor a Baci csoki és a Grisbi keksz jelentett újdonságot (utóbbit már itthon is láttam szupermarketek polcain).
Szóval a kérdésem az lenne, h milyen édességet lehet kapni kint , ami itthon nincs, és érdemes megkóstolni? Gondolok itt akár pl. olyan Milka csokira, amit Mo-n nem lehet kapni, vagy arra a bizonyos nutella snack&drink-re.

12

Olivaolajat a hűtőben tárolom és kb.1 hét alatt "üledékes" lett, most már alig folyik. Ez normális?

9

Muszlim ételek közül mi szerintetek a legfinomabb? Van e olyan internetes oldal ami alapján el tudom készíteni, és finom is?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!