Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy golyós nyúlas gabonapelyhet (1 db)

Igaz, hogy a golyós nyúlas gabonapelyhet a nyúlnak a bogyóiról mintázták?

Nem lehet véletlen, így néz ki és még nyúl is van rajta...

Legjobb válasz: Nemhiszem, hogy direkt errõl mintázták... A K-Paxbõl idézném Protot, miszerint arra a kérdésre, hogy "miért gömb alakú a buborék?" válaszolva mondta, hogy így tudja legjobban hasznosítani az energiát. Azaz a gyártók a bogyót tudják legegyszerûbben, a leghasznosabban elõállítani.

Nemhiszem, hogy direkt errõl mintázták... A K-Paxbõl idézném Protot, miszerint arra a kérdésre, hogy "miért gömb alakú a buborék?" válaszolva mondta, hogy így tudja legjobban hasznosítani az energiát. Azaz a gyártók a bogyót tudják legegyszerûbben, a leghasznosabban elõállítani.
Én csokigolyónak nevezem, mert csokis és golyó a formája. Semmi összefüggést nem veszek észre a nyúl és a gabonapehely között. Mindenesetre érdekes gondolat volt... Durva lenne, ha arról mintázták volna, akkor aztán nem sok embernek lenne gusztusa megvenni és megenni.
Mindentõl függetlenül mi is nyuszibogyónak hívjuk! Az óvodában van olyan, amit más cég csinál (nem a Nestlé) és az is golyó formájú, ráadásul nyúl sincs a dobozán!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mik a hagyományos angol egytálételek?

Valaki írna nekem hagyományos angol egytálételeket? AZt is ha lehet h mivan bennük, receptet esetleg, meg hogy ízre milyenek. Köszönöm:)

7

Miért lyukacsos a pizza?

Van valami szerepe?

5

Milyen osztrák üdítőital lehet?

Nagyjából 10 évvel ezel?tt ittam Ausztriában egy gyümölcslé-keveréket, amit leginkább a hazai sörösüvegekre hasonlító üvegben hoztak forgalomba. Hiába kerestem, csak hasonlókat találtam, de egyértelm?en nem azt. Mi lehetett annak a márkája?

9

A rákszirom tényleg rákbol van? Melyik részéböl?

5

Töröko-ban nyaraltunk, és ott ettük ilyen ételt. A nevét leírnátok?

http://kepfeltoltes.hu/view/101015/PICT0048_www.kepfeltoltes..

1

Meik a kedvenc mexicoi kajad?

7

Hol lehet Pécsen sushit enni a Bellagio éttermen kívül?

3

A Pastrami vagy pasztrani az egy étel? Vagy nem?

2

Szegeden honnan lehet susit rendelni? Esetleg ha nem lehet sehonnan, akkor van olyan hely (étterem stb. ) ahol lehet enni?

El?re is köszi a válaszokat!

7

Melyik a kedvenc magyar ételed?

14

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!