Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy golyós (1 db)

Igaz, hogy a golyós nyúlas gabonapelyhet a nyúlnak a bogyóiról mintázták?

Nem lehet véletlen, így néz ki és még nyúl is van rajta...

Legjobb válasz: Nemhiszem, hogy direkt errõl mintázták... A K-Paxbõl idézném Protot, miszerint arra a kérdésre, hogy "miért gömb alakú a buborék?" válaszolva mondta, hogy így tudja legjobban hasznosítani az energiát. Azaz a gyártók a bogyót tudják legegyszerûbben, a leghasznosabban elõállítani.

Nemhiszem, hogy direkt errõl mintázták... A K-Paxbõl idézném Protot, miszerint arra a kérdésre, hogy "miért gömb alakú a buborék?" válaszolva mondta, hogy így tudja legjobban hasznosítani az energiát. Azaz a gyártók a bogyót tudják legegyszerûbben, a leghasznosabban elõállítani.
Én csokigolyónak nevezem, mert csokis és golyó a formája. Semmi összefüggést nem veszek észre a nyúl és a gabonapehely között. Mindenesetre érdekes gondolat volt... Durva lenne, ha arról mintázták volna, akkor aztán nem sok embernek lenne gusztusa megvenni és megenni.
Mindentõl függetlenül mi is nyuszibogyónak hívjuk! Az óvodában van olyan, amit más cég csinál (nem a Nestlé) és az is golyó formájú, ráadásul nyúl sincs a dobozán!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen vapiano-hoz hasonló "gyorséttermek" vannak Pesten?

szóval lazább, nem annyira kötött hangulatú mint az étterem, hogy most gyertyafény meg ilyesmi, de azért szép a berendezése és finom az étel.

0

A magyarországi cigányok milyen ételeket szoktak enni?

19

Debrecenben hol lehet pockyt kapni vagy Berettyóújfaluban? (Csokiropi, Ropstar)

2

Hol találok Budapesten Kofolát?

12

Milyen olyan pesti éttermek vannak mint a vapiano?

nem is tudom hogyan fogalmazzak. de az tetszik benne, hogy "lassú" gyorsétterem. könnyű ételek vannak benne. sok ember van általában. nem puccos. olyan éttermet keresek ami nem olyan komoly hanem könnyedebb - de nem mcdonalds, kfc, vagy ilyen egyéb, ahol rossz minőségű étel van. nem tudom, hogy érthető-e :S

5

SUBWAY szendvicsesbe kapható nagy bagetteket, szendvicskenyereket lehet máshol is kapni, rendelni?

3

Mi lehet Mr. Bean kedvenc ételei?

miket szokott ő enni, és valami nagyon angol kajákat mondhatnátok... húsos, és kruplis dolgok előnyben :)

6

Közel- távolkeleti rizsreceptek?

A közel- és távolkeleten gondolom kissé változatosabb a rizskészítés, mint nálunk. Tudnátok adni spéci rizsköret recepteket? (Nem kell, hogy egyszerű legyen, de ne kelljen speciális edény vagy eszköz!)

Köszönöm!

3

Egy 12 éves gyereknek naponta hányszor egészséges étkeznie?

ja és még 1 kérdés a pattanás elkerülésére milyen ételeket ne egyek?

8

Mi a kedvenc csokid és egyszerre mennyi volt belőle a legnagyobb mennyiség? XD

13

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!