Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy futunk (20 db)

Igaz, hogy futó muskátlin a virágokat egy ideig le kell szedni, hogy szép legyen a növény?

Annyi sok szép virág van a muskátlimon,sajnálom leszedni ?ket!

Legjobb válasz: Egyáltalán nem kell leszedni. A futó muskátli néhány hajtását szokták lecsípni (de ez sem szükséges), hogy bokrosabb legyen, a virágot nem. Ha egy virágja elhervad, akkor azt érdemes leszedni, mert akkor a bimbókat jobban tudja nevelni. Heti egyszeri tápozás, más nem kell neki.

Egyáltalán nem kell leszedni. A futó muskátli néhány hajtását szokták lecsípni (de ez sem szükséges), hogy bokrosabb legyen, a virágot nem. Ha egy virágja elhervad, akkor azt érdemes leszedni, mert akkor a bimbókat jobban tudja nevelni. Heti egyszeri tápozás, más nem kell neki.
Én tavaly májusban még lecsípkedtem. És sokkal dúsabb és szebb volt egész nyáron, mint másoknak.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, akkor most én is nekiállok a "pusztításnak"!

Multiplatform játékok terén igaz, hogy az Xbox a nyerő, vagy a legújabban kiadott játékok már szinte elhanyagolható "szépségbeli" különbséggel futnak mindkét platformon, Xbox360/PS3 egyaránt?

Bocsi, ha lerágott csont, eddig PC beállítottságú voltam, most kezdtem el csak foglalkozni a konzolok világával.:)

Legjobb válasz: a PC jobb a konzoloknál és az "elhanyagolható "szépségbeli" különbségek" voltak alapból jelen, mivel a legtöbb multiplatform játék annyiban volt szebb Boxon hogy volt elsimítás vagy jobbak/erõsebbek voltak a fények/színek ma már egyformán néznek ki Látványos különbség csak a Skyrim és a Bayonetta játékoknál észrevehetõ, mert azt a fejlesztõk bénák voltak rendesen átvinni PS3-ra

a PC jobb a konzoloknál és az "elhanyagolható "szépségbeli" különbségek" voltak alapból jelen, mivel a legtöbb multiplatform játék annyiban volt szebb Boxon hogy volt elsimítás vagy jobbak/erõsebbek voltak a fények/színek ma már egyformán néznek ki Látványos különbség csak a Skyrim és a Bayonetta játékoknál észrevehetõ, mert azt a fejlesztõk bénák voltak rendesen átvinni PS3-ra
csak egy dolgot felejtessz el drága elõttem válaszoló egy olyan pc amin az összes játék amirõl itt szó van fut az minimum 150 ezer monitor nélkül aztán 2 év múlva cserélheted benne a dolgokat ha full grafot akarsz a konzol ezt megoldja 70 bõl és mi ki jön rá az fut de hogy ne offoljak tényleg semmi külömbség
igen, de a konzoljátékok olyan médiumnak felelnek meg ha PC-n a high-hoz hasonlítjuk

Igaz, hogy a kiscsibék gépi ( meg házi ) kikelésénél csak akkor lehet segíteni, ha megnézzük a vérereket, hogy hol futnak?

Mert vannak itt, a gyakori kérdésen olyan emberek, akik szerintem fix-re nem értenek hozzá, és szépen azt írják, hogy persze nyugodtan segíts neki, apu is szokott segíteni nekik. Ja csak nem tudja, hogy apu meg is nézi a vérereket. Ja és akkor a kérdezõ írja, hogy 6 csibébõl 3-mat megsértett, és elvéreztek.

Legjobb válasz: teljesen felesleges segíteni

teljesen felesleges segíteni
A kérdező hozzászólása: Hát ezt írtam! De mondjuk nálunk már volt tavaly olyan, hogy majdnem befulladt a tojáshéjba! Anyu segített neki, de tudta, mert utána nézett , hogy nem szabad megsérteni a vérereket.


Megérné? Illetve igaz, hogy a windows8-on jobban futnak a játékok?

A gépemben van egy intel pentium D proci,Nvidia Geforce 210 videokari és 2 gb Ram. Megérné rárakni egy windows 8-at ? mert hallotam valahol, hogy a 8 jobban kihasználja a gépet játékoknál..... most win 7 ultimate van rajta.

Legjobb válasz: Csak a Te gépednek bõven elég az XP is :) Szerintem ne erõltesd a 8-at

Csak a Te gépednek bõven elég az XP is :) Szerintem ne erõltesd a 8-at
Igaz (nálam legalábbis), de a te gépeden semmi változás nem lenne.
Egy valami biztos, hogy kisebb az indulási ideje. Viszont a gépedbõl kinézve, te régebbi játékokkal játszanál. Viszont a 8-on nem biztos hogy elfutna minden játék (tapasztalat). Amúgy nem használná ki jobban, ez tévhit. Még több memóriát enne, és a procit is jobban terhelné. Esetleg egy Windows 7 home premiumot próbálj ki.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :)

Az igaz, hogy Xbox-on és PS3-on a játékok 30 fps-el futnak?

Ezt nem értem... Néztem több videót, és ott volt és láttam, hogy 30 fps-el fut a játék és nem ment feljebb. Nem kevés kicsit a 30? PC-n észlelhet? az akadás 30 fps-el... Ez a 30 fps lehet hogy olyan limit, mint PC-nél amikor be van kapcsolva a v-sync?

Legjobb válasz: ennyire képesek a konzolok, azért van a 30 fps, azért vannak így írva a játékok

ennyire képesek a konzolok, azért van a 30 fps, azért vannak így írva a játékok
A 30 a legelterjedtebb, de van pár játék, ami 60 FPS-sel. És nem kevés, az emberi szem már 30 FPS-tõl folyamatosnak érzékeli a képet (az már más kérdés, hogy a 60 FPS lehet, hogy jobb, de ennyit bírnak). Tehát nem azért 30 FPS, mert 35-öt már nem bírna, de a 35 az olyan hülyén hangzik, inkább megoldják stabil 60-ra és az úgy jobb, mintha folyton lennének framedrop-ok.
Igaz, a legtöbb jó grafikájú játék annyival fut, de pl a Minecraft Xboxon asszem tudja a 60-at, meg talán a CoD-ok. Hiába 30 fps persze leeshet néha akár 26-ra is ha nagy a felfordulás körülötted(sok robbanás stb akár csak PC-n) de ritka az ilyen és azért a fejlesztõk is odafigyelnek, hogy ne legyenek gubancok.Egyébként 25 fps-ig simának látod a játékot, szóval semmi gond, nem akad... Akkor lenne gond ha nem állítanák be 30-ra hanem mondjuk korlátlanra vagy 40-re és ha 40-rõl leesik hirtelen az fps 25-re akár, azt egybõl észreveszed, na az zavaró lenne. Ez így jó ne aggódj.
"Hiába 30 fps persze leeshet néha akár 26-ra is ha nagy a felfordulás körülötted" Hát igen.. én ezt eflc-n tapasztaltam. :D
Én meg az új NFS Most Wantedben tapasztaltam, de elég sûrûn. ( amikor nagy füstben vagyok, és nagyon sok rendõr van körülöttem)

Az igaz, hogy a legujabb szoftveru PSP-ken futnak a letoltott jatekok?

Ha igaz akkor hanyas FW-ken futnak?A valaszokat elore is nagyon koszonom!!!

Legjobb válasz: Nemtom melyik a legújabb OFW, de 6.39-ig bármelyiket lehet törni

Nemtom melyik a legújabb OFW, de 6.39-ig bármelyiket lehet törni

Az igaz, hogy a legujabb szoftveru PSP-ken futnak a letoltott jatekok?

Ha igaz akkor hanyas FW-ken futnak?A valaszokat elore is nagyon koszonom!!!

A The Hills (az MTV-n futó sorozat) szereplői, a színészek, igaz, hogy a valóságban utálják egymást?

Egy maerikai címlapon olvastam :O

Legjobb válasz: A The Hills-ben szereplõ "színészek" valódi személyek, amit látsz a sorozatban, mind igazából történt meg, ez olyasmi, mint egy valóságshow, tehát a való életben is haragudnak egymásra... Bár a való élet itt most nem jó szó, mert amit a tévében látsz, az is a valódi életük. :)

A The Hills-ben szereplõ "színészek" valódi személyek, amit látsz a sorozatban, mind igazából történt meg, ez olyasmi, mint egy valóságshow, tehát a való életben is haragudnak egymásra... Bár a való élet itt most nem jó szó, mert amit a tévében látsz, az is a valódi életük. :)
ha ott olvastad akkor tuti igaz.XD amúgy lehetséges, h.összekaptak a gázsin..nem ez lenne az 1.ilyen eset.a született feleségek is utálják egymást a valóságban...
valódi???olyan megrendezett mint a sicc!!semmi se valódi!!!MTV-s valoságshow-k mind forgatókönyvvel készülnek!!!

Igaz, hogy ha futunk akkor csak 30-40 perc után kezd el égni a zsír?

Nemrég kezdtem el a 90 napos diétát és kocogok majdnem minden nap 20 percet,de sokan mondták,hogy nem megyek vele semmire és hogy többet kéne kocognom,hogy ez jó is legyen valamire!

Legjobb válasz: Attól függ... Mivel a tested futás közben elõször az energiádat csökkenti, így -ha abból sok van- nem fogysz, csak elfáradsz. Viszont ha futás elõtt nincs benned étel, stb., ami energiát tartalmaz, akkor a zsírréteg csökken.

Attól függ... Mivel a tested futás közben elõször az energiádat csökkenti, így -ha abból sok van- nem fogysz, csak elfáradsz. Viszont ha futás elõtt nincs benned étel, stb., ami energiát tartalmaz, akkor a zsírréteg csökken.
hát...amikor futsz, kocogsz, akkor a testedben elõször a szénhidrátok bomlanak le, és amikor ezek kiürültek, csak akkor nyúl a tested a zsírokhoz, és ekkor kezdenek ezek bomlani...Ehhez kb. 20-30 perc kell, ezért ajánlatos 30-40 percet folyamatosan mozogni. Remélem tudtam segíteni! sok szerencsét! :)
Futás közben (és bármilyen sportolás közben) csak nagyon minimális a zsírból történõ kalória- leadás. Mivel a zsír nem csak úgy elég, elpárolog a semmibe, hanem egy hosszú folyamat amig távozik a szervezetbõl (gondolom sejtitek hogy távozik) Futás közben egy deka zsírt nem veszítessz, csak vizet. Viszont a futás megnöveli a zsír- metabolizmust, tehát az eredmény csak késõbb folyamatosan jelentkezik. Ezért van, hogy a sportolók nyugalmi állapotban, még alvás közben is több kalóriát égetnek. Ez minden sportra igaz, különbözõ mértékben. A legjobb például a teljes testre végzett súlyzós edzés, ami 3-4 napig tartja emelt szinten a zsírlebontó folyamatokat. Ha ezt futással kombinálják, az eredmény drasztikus fogyás (lásd TV2 NagyFogyás). Persze az étkezés legalább ilyen fontos, de ez más téma.
igaz...
azért nne legyél már elkeseredve!!! a semminél mindenképpen jobb!!! vagy told meg gyors gyaloglással 1ó-ra húzd ki. szerintem..
én úgy tudom, hogy 20 perc múlva indul be a zsírégetés! én úgy szoktam, hogy futás elõtt tornázok, és úgy futok 20 percet...és az is hat.nem kell feltétlen 30-40 percet futni...
ha diétázol mellette, akkor a szervezet gyorsabban reagál, ugyanez igaz fordítva is, a másik dolog szelektáld a véleményeket és csak azt tartsd meg ami elõre segít téged a sikerhez, legyél elszánt és kitartó HAJRÁ!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!