Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy fiúk inkább (4 db)

Igaz, hogy a fiúk inkább később születnek, mint hamarabb, a kiírt időpontnál?

Legjobb válasz: szia az én fiam 36-hétre született szerintem változó

szia az én fiam 36-hétre született szerintem változó
Tesómnak mind a két kisfia hamarabb született. Az elsõ 3 héttel a második 3 nappal.
Az én fiam is 3 héttel elõbb született, pont ma 3 hetes, pedig 21-re voltam kiírva. Szerintem ez nem nem függõ.
Nekem a lányom és a fiam is 4 nappal jött hamarabb :)
A sógornõmnek mind a két fia késõbb született már túlhordta õket, de a kislánya idõben jött.Szerintem a fiúk lustábbak kijönni.
Szia! Az én fiam a kiírt idõponttól 1nappal jött késõbb, a lányom pont 2hetet húzott rá, és még így is indítani kellett.

A fiúk inkább ne mondják el hogy szüzek, igaz?

Az öcsém tanácsot kért tõlem abban, hogy elmondja-e a barátnõjének. A lánynak már volt egy fiúja korábban, nem szûz. Én azt mondtam neki, hogy természetesen ne. Az én életemben elsõ lány sem tudta meg soha, hogy szûz voltam amikor elõször csináltuk. Ez szerintem így van rendjén. Egy nõnél érték lehet a szüzesség, de mindenképpen normális és elfogadott ha még az, egy fiúnál inkább a bénaság jele, különösen abban a korban, amennyiben az öcsém van (20) és amennyiben én voltam akkor (19). 18 év alatt talán még egy fiú sem szégyelli a dolgot, de tudom hogy a 20 körüli, vagy 20 feletti szûz férfiak nagyon utálják magukat és szégyellik magukat emiatt legtöbbször. Nekem is van olyan közelebbi ismerõsöm, akiben emiatt is nagy a keserûség. És most nem arról beszélek hogy mások nézik le õket, hanem hogy ugyanezért õk nézik le saját magukat.

Legjobb válasz: Szerintem egyenesebb elmondani. Én megtettem volna legalábbis ebben a helyzetben.

Szerintem egyenesebb elmondani. Én megtettem volna legalábbis ebben a helyzetben.
17 éves voltam mikor elvesztettem. A lány már nem volt az, de így jóval megértõbb volt és pettingeltünk elõtte egy keveset.
Szóval én nem tartom gáznak elmondani.
Felesleges hazudni. Ha a lány nem valami bugyuta tinir.bi, akkor normálisan viszonyul hozzá. Ráadásul még 20 évesen fiatal az öcséd...
A kérdező hozzászólása: Fiatalnak én azt a legjobb barátomat tartottam, aki már 14-15 évesen dugott két barátnõjével, 16-17 évesen komoly kapcsolata volt, 18 évesen leszopta egy lány ismerõse a baráti körébõl és 20 évesen a nyári fesztiválokon dugta a nõket.
ha nem kérdi a lány akkor nem kell erõltetni a témát. meg minek

Szerintetek is igaz az, hogy bizony a lányok sokkal inkább választanak külső alapján párt, mint a fiúk?

Például egy izmost, magas, jókép?, men? ruhákban járó, pénzes pasitól minden n? elolvad, míg egy ronda, gizda, szegény, egyszer? ruhákban járó fiú a kutyának sem kell.

Legjobb válasz: Ez igaz,lepontozhatnak a felháborodott álszent ribik,nem érdekel de ez tény hogy a nõk sokkal válogatósabbak külsõ szempontjából mint a férfiak A férfiaknak majdnem hogy mindegy kivel vannak,nekik "lyuk-lyuk bedugjuk" mentalitásuk van

Ez igaz, lepontozhatnak a felháborodott álszent ribik, nem érdekel de ez tény hogy a nõk sokkal válogatósabbak külsõ szempontjából mint a férfiak A férfiaknak majdnem hogy mindegy kivel vannak, nekik "lyuk-lyuk bedugjuk" mentalitásuk van
Ez tény...a mai lányok nem nézik a belsõ értékeket csak a külsöt és hogy mekkora a micsodád...szomorú
Muszaj minden nap itt sirni? Ronda, dagadt, szegeny, rongyos ruhakban jaro lany neked sem kene, akkor meg mit rinyalsz? A beloletek arado keseruseg meg onsajnalat miatt vagytok leszarva.
Jah es pl a szex nem mukodik olyannal, aki nem jon be, mert nem tud felizgatni. A lanyoknak nem eleg 2 mell latvanya, hogy mar fel legyenek izgulva. Azt meg, hogy kit mi vonz szexualisan, hagy dontse mar el mindenki maganak.
nem. szerintem fordítva ez jellemzõbb. pedig én is férfi vagyok. csúnya külsõvel, de elsõosztályú meggyõzõ képességgel és dumával, vagyis tettekkel meg lehet gyõzni egy nõt. míg egy loncsos kövér nõ, lehet akármilyen szép lelkû a kutyának nem fog kelleni.
15/16, attól még, hogy te nem azt tapasztaltad, amit én írtam, az nem jelenti azt, hogy hazugság! Tetszik, nem tetszik, nézz körül a világban, milyen sok csúnya rendes pasinak van szép barátnõje, akivel boldog, míg a gizda macsók pedig idegbetegek az egyedülléttõl, mert addig válogatnak, míg végül csak a guminõ jut nekik:DDD
Igen, bàr sok pasi nézi a nagy mellü nöket, figyelmen kivül hagyva akàr a jelentös tulsulyt is....
Amugy én is ugy voltam völegényemmel, hogy nem érdekelt tulzottan, akkoriban a vékonyabb fiukat figyeltem, ö meg mackosabb, de a szeme....Nagyon megfogott:) azota rà sem birok nézni màsra, és imàdom minden porcikàjàt:) Nem birnäm elképzeni vékonyan (persze akkor is imàdnàm:) )
Az elsõ válaszolónak van igaza. Ha van pár köteg Deák Ferkó a zsebedben, és fekete Bömös, bármelyik csajnál nyerõ vagy. Ellenkezõ esetben emberszámba se vesznek. 1:02-nek meg ment a mínusz.
A pasik a nõket szidják, a nõk pedig a pasikat:) )) Lepontozni senkit se érdemes, mert ez az oldal arról szól, hogy mindenki elmondja a véleményét, és tapasztalatot cserél.Egyetérteni nem kötelezõ.Szerintem itt senki se ír légbõl kapott ökörségeket, csak azt, amit már eddig megtapasztalt!
#18 Én arra értettem hogy mondtad a lányok sokkal elnézõbbek.Hát nem, e tekintetben válogatósabbak sokkal, legyen már egy kis kritikád a saját nemeddel kapcsolatban légyszíves.AZ hogy sok csúnya fiúnak szép csajuk van csak akkor lehetséges ha jó kapcsolatai vannak vagy pénzesek stb tehát érdekbõl vannak velük azok a csajok, kivéve ha normálisak és nem a külsõt nézik, de ez ritka Olyan nincs hogy egy macho egyedül marad, nekik mindig jut nõ
Utolsó! Persze ezt te nem tudhatod, ha pasi vagy, ugyanis nem forogsz nõi körökben.Na, én elõzõ munkahelyemen kb.150 csajjal dolgoztam együtt, egyiknek sem volt pénzes pasija, és némelyik csaj tényleg jól nézett ki, és a férjeik pedig elég nyomik voltak. Sokszor megdöbbentem, hogy milyen furcsa párok voltak.Olyat persze már ritkábban láttam, hogy helyes pasi+ ronda nõ, mert a férfiaknak akárki nem felel meg...és ez így van, akár tetszik, akár nem. Persze ti pasik bizonyára találkoztatok haszonlesõ, pénzéhes nõkkel is, nem vitatom, biztos vannak ilyenek is, csak azt nem értem, hogy az ilyen nõk hogy tudják anyagilag kifosztani õket, amikor a pasik már alapvetõen surmók, és némelyik még egy pohár kólára se hívja meg a nõt! Én speciel a férjemen kívûl nemigen ismertem olyan pasit, aki nagyon költekezett volna rám, max.egy-két alkalommal elvitt a kocsmába, de cipõt, ruhát egyiktõl se kaptam... néhány plüsskutya maradt utánuk, amit nagynehezen kikuncsorogtam szülinapokra, névnapokra...ígyhát mirõl is beszéltek ti férfiak? Akkor nem lehet, hogy nem a nõk pénzéhesek, hanem a férfiak irigyek?
150 csajból mennyi nézett ki jól?Mert nem mindegy.Vannak olyan nõk akik rájönnek hogy helyes pasikkal nem lehet normális kapcsolatot kialakítani ezért választanak rondát vagy pedig mindegy nekik hogy kikkel vannak csak tartsák el õket.Abból a 150 csajból jóindulattal 30 ilyen, ebbõl 20 érdekkapcsolat.A maradék meg vagy nem csúcskategóriájú vagy pedig pénzes pasikkal jönnek össze Tehát a lényeg az hogy a jó nõk többsége muszájból jön össze ronda pasikkal
Meglehet, hogy részben igazad van, vannak olyan nõk is, aki "startégiai" házasságot kötnek, valakivel összeállnak, hogy legyen gyerek, nehogy szégyenben maradjanak...mert van amelyiknek az számít, hogy szülhessen, addig se kell dolgozni járni.Lehet, azért kell neki csúnya pasi, mert az a tenyerén hordozza.Tudom, van ez a fajta is, a nõket se védem mindenáron. Viszont a pasiknál azt tapasztaltam, hogy rohadtul válogatósak.Pl.anno volt dolgom olyan pasival is, aki nagyon öntelt, macsó kinézetû, tetovált díszmadár volt, és teljesen meg volt attól rémülve, hogy 3 szúnyogcsípés volt a karomon...ezért többet nem is randizott velem...de szegénykém után sokáig egyedül bolyongott a nagyvilágban, láttam többször, a melóhelye mellett mentem el, mert én is arrafele dolgoztam. Ha mindenkiben talál kivetnivalót, akkor sose lesz párja. És nem õ az egyetlen férfi az ismerõsi körömben, aki extrém módon válogatós...és persze mondanom se kell, hogy a többség az átlagnál csúnyább.
bocs, látom rosszul írtam. "stratégiai" akart lenni...
szerintem nem. nekem is tetszik egy fiú , de elsõre nem tetszett, mikor alaposabban megismertem akkor jöttem rá , hogy mégis, és csak azóta gondolom jóképûnek.
a külsõ a ahhoz kell, hogy felfigyeljek az illetõre. ez az ismerkedés elsõ pár fázisában nagyon fontos. bár inkább kisugárzást nézek (érdekelt már kifejezetten nem jóképû pasi amiatt, mert annyira szimpatikus volt... nem tudom megmagyarázni, mi miatt volt annyira az, ez kisugárzás) ahhoz kell, hogy szexuálisan fel tudjak izgulni rá, ha oda kerül a sor. attól, hogy valaki jóképû, de látom rajta, hogy egy beképzelt fsz, akkor nem akarom megismerni közelebbrõl. a belsõ pedig ahhoz kell, hogy ne kergessen az õrületbe, el lehessen vele beszélgetni akármirõl, kedves legyen, jó humorérzéke, tehát ne csak üljünk egymás mellett, amikor épp nem szexelünk. plusz utálom a buta embereket. az a helyzet, hogy egyik sem hiányozhat. külsõ belsõ egyaránt fontos, minek lennél olyannal együtt, akitõl undorodsz? annak nem sok értelme van. mellesleg az állatok évmilliókon át a fõleg külsõ adottságokat nézték. ez nálunk is megmaradt valamilyen szinten, míg egyes dolgok nagyon kifordultak (állatoknál a nõstény szürkés, nem feltûnõ, a hímek a díszesek, feltûnõek, embernél ez már pont fordítva van). de amit az egyik férfi válaszadó írt, hogy elsõosztályú dumával simán lehet csúnya fiúnak is nyert ügye... ez igaz. annyi csúnya fiú - egész aranyos lány párost látok, egyetemen is mindig elõttem ül az egyik példája.
A kérdező hozzászólása: Én is ezt tapasztaltam, sajnos. Edddig akárhány lánynak is jöttem be, az mindig azért volt, mert külsõre is helyesnek találtak, de például volt egy lány, akivel lelkileg összeillettünk, de neki nem jöttem be külsõre és el is hagyott egy magas, jóképû gyerekért.
Embere válogatja, nem a neme..
Külsõ megfog, belsõ megtart.
"Például egy izmost, magas, jóképû, menõ ruhákban járó, pénzes pasitól minden nõ elolvad, " csak a pénzes a lényeg, a többit nem nézik
Attól függ hogy hogyan nézzük: vannak olyan lányok akik meg a belsõt nézik lehetsz te izompacsirta de totál hülye vagy, egy értelmesebb lánynak biztos nem fogsz kelleni :) )Ha értelmes vagy akkor nyilván nem egy ribancot--már bocsánat a kifejezésért--fogsz kinézni magadnak hanem egy normális csajt..ha ez van akkor valószínûleg értékelni fog :) )
"vannak olyan lányok akik meg a belsõt nézik" azok már rég nem "lányok", hanem "nõk" ;)
Igaza van az utolsónak, talán a nõknél van esély hogy nézuik a belsõ értéket, de a tini ribik azok esélytelenek
figyelj kedves : a fiúk abba szeretnek bele amit látnak a lányok meg amit halanak :P
Szerintem pedig a fiúk sokkal válogatósabbak.Pl.ha a pasi akármilyen ronda, pl.pocakos, nagyseggû, tokás...stb, akkor is csak bombanõt hajlandó választani magának, túl nagy elvárásaik vannak a nõkkel szemben, miközben õk meg nem produkálnak semmit, se külsõleg, se belsõleg.Jó kinézetû pasiknál meg még rosszabb a helyzet, õk annyira egoisták, hogy soha senki nem jó nekik, azért õk általában függetlenek szoktak lenni:) max.1-2 kaland ugrik be. A "középkategóriás" fiúk a legjobbak, csak abból van a legkevesebb. De én találtam egyet, és az szuper! A lányok sokkal elnézõbbek, és egy csúnya fiúval is összeállnak, ha az rendes, és foglalkozik vele eleget!
"A lányok sokkal elnézõbbek, és egy csúnya fiúval is összeállnak, ha az rendes, és foglalkozik vele eleget!" Nem tudom melyik a nagyobb hazugság.Az amelyiket fentebb idéztem tõled vagy pedig az hogy a politikusok a legbecsületesebbek az egész világon Õszintén elgondolkodtató és most hirtelen nem is tudom rá a választ!
Szerintem igaz, legalábbis én azt tapasztalom, hogy ha helyes arcú, vékony, amolyan metroszexuális, akkor az is mindegy mennyi pénze van, az is, milyen végzettsége, csak a külseje miatt imádni fogják, meg se kell szólalnia. Lehet, hogy sok férfi ezért buz.zza le ezt a típust, irigységbõl?
lényeg a külsõ.
Hát bocsi ezt én se tudom pedig én sorra dobálom õket kifele .. egyszerûen csak jönnek :D és mennek.
Azért mert akik dobálják a pasikat, azok nagyon jó nõk, akik meg lábtörlõ csajok és mindent megtesznek egy pasiért, azok meg nyomik és rondák. A fiúknál a belsõ nem fontos, mivel csak dugni akarnak minimum 30 éves korig. Pasiknál teljesen személytelen a szex, szóval nekik a külsõn kívül nem számít más, nem is tudják értelmezni egy lány belsõ tulajdonságait, nekik csak a mell meg a segg a fontos.
Utolsó, ez pont a lányokra igaz. Én pl nagyon nem ilyen vok, de a külsõm miatt egy lánynak se kellek.
18:11 A lányokra is, de a fiúkra még inkább. Náluk nemcsak hogy csak a külsõ fontos, de még érzelmeik sincsenek, tehát a pasiknak tényleg külön van a dugás, a lányok legalább a jópasikba valóban szerelmesek lesznek, érzelmileg szenvednek, ha otthagyják õket stb. Na, a pasiknak ilyen nincs. Nekik az kell, aki a legkönnyebben szétteszi nekik a lábát + legjobban néz ki. Próbálj meg egyszer pasikat megkérdezni, hogy meséljenek a barátnõik belsõ tulajdonságaikról... ki fognak röhögni, mert csak a biztosított dugás a lényeg a pasik 95%-nak. Leszarnak minden érzelmet vagy belsõ tulajdonságot, az nekik nem kell semmire. (Maximum jó, ha tud fõzni egy pina, mert akkor tdnak jót zabálni dugás után is, nem kell hazamenni az anyjukhoz).
Utolsó:D Elég frankón megmondtad. Egyébként tényleg ez van a pasiknál, de nem csak fiatal korban hanem még 35, 40 évesen is. A biztosított pina a lényeg, aztán, hogy az a csaj belül milyen? Nem is tudnak értelmezni egy személyiséget, nincs is rá szükségük, ha pina már van :)
Meg fogtok lepõdni, de nekem pasi létemre érzelmeim is vannak. Voltam már szerelmes nem egyszer, és rengeteget szenvedtem emiatt. Ha ti csak szexre kelletek a pasiknak, akkor biztos úgy öltözködtök meg úgy viselkedtek.
Én ezt nem saját tapasztalatból mondtam, hanem mert rengeteg pasit ismerek, nagyon sok haverom van, és én csak abból írtam a hozzászólásomat, amirõl egymás között beszélnek a nõikrõl, feleségeikrõl, barátnõikrõl
Ne abból indulj ki sztem, egymás között az a "menõ", ha vki olyan, mint amit te írtál. Ha vki elárulja h szereti is a bnõjét/feleségét, akkor rögtön papucsnak nevezik.
Azért, mert, akik dobálják a csávókat, azok kvjól néznek ki, akik meg csak nyalogatják kívülrõl a lekváros üveget, azok általában rondák.
Fiúknál se nagyon számít... Legyen jó segge meg melle, 2 nap után lehessen dugni azt kész. Aki normális, az nem adja könnyen magát...
Én nem utolsó vagyok, de azt mondom, hogy nem..:D Ha megnézed... Hány lány van itt neten is, aki kiírja, jóképû izmos pasik írjanak stb. Nyomorékok kíméljenek... Ezek annyira buták.. De majd ha véletlenül bekap egy izmos, jóképû palit, aki mellesleg egy idegbeteg állat, és üti a nõket...
A kérdező hozzászólása: Utolsó....és a belsõ nem számít?
"lényeg a külsõ." ott a pont...ez az igazság...
Fordítsd meg az oksági viszonyt: akiért megvesznek, az megteheti, hogy eldobálja a pasikat.
hát nekem nemjönnek be az olyan r!bancok akik dobálják a pasikat, és ismerettségi körömben kevés srácnak. jó lehet h kva jól néznek ki meg minden, de azért nem vagyunk hülyék :D 16/F
Nekem az kellene, aki igazán szeret, de mindig csalódnom kellett.
Nem tudom, miért van ez, de ismerõs helyzet. :(
amugy hidd el én se szeretem mindet xD akit meg szeretek azzal ugyse olyan a kapcs.
milyen okosak itt a lányok, csak az a gáz h nem fiúk. akkor meg honnan veszitek h jobban tudjátok? attól még mert olyan pasid volt aki [email protected] aztán átbäszott nem jelenti azt hogy mindegyik ilyen! de gratulálok, ennyi ésszel szabadlábon..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!