Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy fekete (49 db)

Igaz, hogy fekete nejlonharisnyában nem ég le a lábam?

Nagyon világos a bőröm és nagyon könnyen leég a napon. A hosszúnadrág ilyen melegben nagyon nehezen viselhető el. (Csak a fekete jó?)

Legjobb válasz: Én errõl még nem hallottam és nem is olvastam :o Ugyanúgy éri a nap a lábad és még melegebb is lesz úgy a fekete miatt.

Én errõl még nem hallottam és nem is olvastam :o Ugyanúgy éri a nap a lábad és még melegebb is lesz úgy a fekete miatt.
Nem igaz. A ruházat is átengedi az UV sugarakat. A nejlonharisnya meg aztán végképp. A leégés ellen sûrûn (!) szövött anyagú ruhával és megfelelõ fényvédelmet biztosító naptejjel lehet védekezni. Sokkal jobban jársz, ha veszel egy 50-es naptejet és gyakran kened a lábad.
A kérdező hozzászólása: Ó! Köszi! Akkor nem kínzom magam fölöslegesen.
Huu, hát egyrészt semmit nem véd, másrészt nem épp kánikulaviselet. Melegít is eléggé, meg beleizzadsz, aztán nem tud elpárologni se rendesen és még esetleg valami bõrbetegséget is összeszedsz, vagy bepállik a bõr... :S Inkább vegyél egy jó naptejet, és lehetõleg ne legyél egész nap a tûzõ napon. :)
jól írták, ide egy gyógyszertári, jó minõségû 50 faktoros krém kell, sajnos a ruha nem elegendõ. Fontos, hogy mielõtt kimennél, legalább 20-30 perccel kend be magad nem spórolósan, és izzadás/fürdés után kend újra, illetve pár óránként.
4-es ne általánosíts, mert nem mindenkinek meleg a nylonharisnya, fõleg nem izzadsz, és pálik be. Lehet neked igen, de többen hordunk nylont nyáron is és egyáltalán nincs semmi rossz miatta, pedig férfi vagyok. A kérdésre nem tudok választ érdemben, szerintem nem megoldás a fekete harisnya, a napvédõk inkább.

Valóban igaz, hogy a fekete férfiak pénisze nagyobb, mint a fehéreké?

Sokan valószín?leg azt válaszolják, hogy nem a méret a lényeg, nem is emiatt kérdezem, csupán kíváncsiságból.

Legjobb válasz: Fekete és fekete ember között is van különbség. Nem igaz hogy minden fekete emberé nagy!!!!

Fekete és fekete ember között is van különbség. Nem igaz hogy minden fekete emberé nagy!!!!
Igaz is meg nem is. Ugyanis van a vérpénisz és a húspénisz. Az egyik ernyedt állapotban már eleve nagy és erekciókor nem nagyon nõ meg. A másik viszont alapállapotban kicsi és erekciókor sokkal nagyobbra nõ. De a végén ugyanaz az eredmény vagyis erekciókor mindkét fajta ugyanolyan nagy. És ez a lényeg, nem?
Átlagban nagyobb van nekik, de köztük is vannak kis és extra nagyfarkúak is! Fehéreknél 15cm az átlag, feketéknél 17!
16:16-nak-Biztos nagyon kitágított és utána egy normál méretû már harangozott benned! Szar neked, hogy most már farokméret alapján is szelektálnod kell a férfiakat! :D
Általánosságban igen. A sárgáké meg kisebb még a fehérekénél is :)
Életem elsõ férfija fekete bõrû volt, általa vesztettem el a szüzességemet. Nem tudom, ha fehér férfi lett volna, akkor is annyira fájt volna-e az elsõ együttlét, de mindenesetre a fekete barátommal fájt és utána következõ néhány alkalom is. 2 év elteltével fehér bõrû barátom lett, akinek a péniszméretét látva egyértelmû volt, hogy a fekete barátomé jóval nagyobb volt az övénél, ez meglepett annak ellenére, hogy afféle "mendemondának" tartottam, a fekete férfiak pénisze nagyobb a fehérekénél... Saját tapasztalatom ez. Nem is volt annyira izgi a fehér bõrû barátommal az együttlét. Lehetséges, hogy az övé a "kisebb kategóriát" képezi, ezt nem tudom megítélni, mert egyébként nem vagyok olyan nõ, hogy lett volna jó sok "hasonlítási alapom" (= pasim)....
Biológiailag minden feketéé elvileg nagyobb mint a fehéreké vagy a sárgáké mivel melegebb éghajlaton élnek ez azért van hogy nagyobb felületen képesek legyenek párologtatni.Lásd példa vörös róka füle farka közepes.Sarki róka farka füle kicsi.A sivatagi rókáé pedig mind a kettõ a legnagyobb méretû nah ez is ezért van!
Szerintem nem. De amúgy is: nem a méret a lényeg (:
Én voltam fekete pasival, de neki nem volt nagyobb mint egy fehéré, kb olyasmi volt, talán egy picit vastagabb inkább :) )
A kérdező hozzászólása: Akkor valószínûleg a fehér barátomé a "kisebb kategória". Nem voltam másik fehér pasival rajta kívül, tehát többet nem tudok errõl saját véleményt nyilvánítani.
Ezek szerint zavar a barátod mérete kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: Õszintén: igen. Bár nemrég szakítottunk, de nem a péniszének mérete miatt. Valóban meglepett, hogy az övé kisebb volt (jóval), mint a fekete exemé.
Keress akkor magadnak fekákat, menj ki Afrikába, aztán majd megkaphatod!;) Vagy van még egy ötletem, bármelyik férfi aki tetszik nézz bele a gatyájába, aztán ha nincs fél méteres farka szóba se állj vele! Õszintén mondom ez már kicsit szánalmas, nem elég, hogy ma már egy férfinak egyre több mindenben kell megfelelnie , hogy felhívja magára egy nõ figyelmét, de most már azon is aggódhatunk és stresszelhetünk, hogy talán nem adott elég nagy [email protected] a Jóisten! Pff.. 22/F
Amúgy azért nagyobb a farkuk, mert a fekete nõknek beljebb van a méhe. Vagy azért van beljebb a méhük, mert a pasiknak nagyobb a farka ? Kár, hogy nem jönnek be a néger csajok, pedig õket biztos nem feszíteném annyira :S Na mind1. Amúgy az az urban legend járja, hogy a fehér pasik az ázsiaiak után a legrosszabbak a szexben. Ezért van, hogy amerikában az összes csaj elõnyben részesíti a négereket/latinokat. Ez engem hátrányosan érint, mivel fehér vagyok :S
Szerintem nem se szakíts a parttereddel a pénisz mérete miatt. Amúgy ha elérhetõ közelségben van a fekete exed és vele jó volt, feldobhatnád neki. Alakalmánkét vagy szerencsés esetben kellelõ gyakorisággal elmunkálkodhatnátok egymáson. Ez mellet, mellé könnyebb találni egy pasit. Nem kell óriás farkat keresned, könnyen lehet hogy az új fejben is az. Mert fejébe szállt a dicsõség, hogy mekkora van neki. Mert ha vele is jó a szex, akkor lehet választani, vagy dupla örömforrásod lesz. Ha nem meg, le kell szabályozni az új párod. És kellemes két laki életet élhetsz. A kétlaki életnél, a gyermek nemzés fáradalmai bonyolultabbak. Viszont nem kell minden téren ideális pasit keresni elég a jó férj és apa. Nem kell még ó pasinak és szeretõnek is lennie.

Ugye igaz hogy a kutyak ertenek minket es ha valaki depis a kutya erzi, es igaz hogy a kutyak feher-feketen latnak?

Legjobb válasz: Szia :D igen megérzik ahogy a rossz idõt is és ha valaki a halálán van azt is... :// Nem tudom hogy látja-e a színeket de azt tudom hogy a mi kutyánk Fél a fekete dolgoktól és imádja a rózsaszínt a zöldet nem szereti.... szóval én nem hiszem hogy csak fekete és fehér lenne a látószíne :D

Szia :D igen megérzik ahogy a rossz idõt is és ha valaki a halálán van azt is... :// Nem tudom hogy látja-e a színeket de azt tudom hogy a mi kutyánk Fél a fekete dolgoktól és imádja a rózsaszínt a zöldet nem szereti.... szóval én nem hiszem hogy csak fekete és fehér lenne a látószíne :D
azt nem tudom, hogy a depit érzik-e és hogy milyenben látnak, de a feszültséget, az idegességet és a félelmet érzékelik. legalábbis én ezt vettem észre a saját kutyáimon.
Ha nem is a depressziót de az ember hangulaváltozásait megérzik.A kutatók kimutatták, hogy a kutyák szemében kétféle csapsejt található, tehát látásuk dikromatikus (azaz kétszínlátók). A kutyák két csapsejtje a 429 nanométeres és az 555 nanométeres hullámhosszra azaz a kékes és a sárgás színekre a legérzékenyebb. Különbözõ vizsgálatokból az derült ki, hogy a kutyák ugyanúgy látnak, mint az emberi piros-zöld színvakok, vagyis a kutyák világa sárga, kék és szürke színekbõl áll.
Hogy kicsit érthetõbb legyen: az ember színlátása három alapszínbõl tevõdik össze, ezekbõl keveredik minden más szín. A kutyák esetében az egyik színösszetevõ hiányzik, cserébe viszont jóval több pálcika sejtjük van, ami gyenge fényviszonyok mellet használatos és ezért sokkal jobban látnak sötétben, mint mi. Természtesen a pálcikákkal sötétben ugyan úgy nem látnak színeket õk se, mint ahogy az ember se.
így már értem, miért a kék labdák a kedvencei :D
Én ezért szoktam sárga játékot venni, mert azt én is jobban látom este:) Egyébként a kutyák elsõ sorban testbeszéddel kommunikálnak. Aha valaki szomorú, azt még te is észreveszed ha csak nem szuper színész, a kutyák pláne.

A gótok csak feketét hordhatnak? Az igaz, hogy akinek barnabőre van az már nem jó gótnak? (mert szerintem nem igaz)

Legjobb válasz: Bármilyen színû ruhát hordhatnak, csak legyen goth stílusú. A goth meg egy életstílus leginkább, nem kell hozzá hullafehér bõr, se fekete haj.

Bármilyen színû ruhát hordhatnak, csak legyen goth stílusú. A goth meg egy életstílus leginkább, nem kell hozzá hullafehér bõr, se fekete haj.
Általában igen, feketét hordanak, de ma már ennek is egy csomó irányzata van, vannak akik a fekete ruhákat direkt rikító-neon cuccokkal keverik. De az alap a fekete. Meg tényleg igyekeznek a lehetõ legfehérebb arcot sminkelni maguknak, de ez nem létfontosságú, csak így vámpírosabb.
Természetesen nem csak feketét hordanak, de a sötét színek dominálnak.A leggyakoribb a fekete mellett a bordó/lila, de sötétzöld vagy barna sem ritka a stílusban. Érdekesség, hogy a teljesen lilába öltözõ hölgyek például ezzel fejezik ki nemi hovatartozásukat(avagy hogy saját gyengébbik nemük vonzza õket).
Vagy max ha nem tetszik, átveszed a shironuriktól a fehérré meszelt arcot és kész.

Igaz hogy az aki bántotta magát vagy meg akart halni annak nov.20. án fekete szalagot kell kötnie a kezére?

nem úgy értem h kell hogy muszáj hanem csak ha akar:)

Legjobb válasz: Ennyi erõvel minden magyar ember kezén ott lenghetne az a fekete szalag.Ebben az országban egyszer mindenki eljátszik a gondolattal legalább,hogy milyen jó lenne meghalni idõ elõtt.

Ennyi erõvel minden magyar ember kezén ott lenghetne az a fekete szalag.Ebben az országban egyszer mindenki eljátszik a gondolattal legalább, hogy milyen jó lenne meghalni idõ elõtt.
A kérdező hozzászólása: végülis igen :/ de mondjuk nem biztos h meg is próbálta/ vagy nem hiszem hogy egész magyarország vagdossa magát :) vagyis nagyon remélem
"Magamutogatás" lenne.... Mi értelme??
November 30.án van. Rajtam biztosan lesz.

Az igaz hogy a fekete hajú nők szexisebbek mint a szőkék? Férfiak ezt hogy látják?

pl sztem akár igaz is lehet mer voksán virág szexibb mint zimány linda

Legjobb válasz: barátom megõrül a festett fekete hajú nõkért, õ sem tudja miért,ez van.Ennek ellenére én barna vagyok,engem szeret,velem van.

barátom megõrül a festett fekete hajú nõkért, õ sem tudja miért, ez van.Ennek ellenére én barna vagyok, engem szeret, velem van.
Ízlések és pofonok. Kinek mi tetszik. Szerintem nincs ilyen, hogy szexibb meg nem szexibb. Max mostanában a szõkék feketére festik a hajukat és ezért a pasik azt választják mert az van.
Szerintem szexibbek. Hogy miért? Azért mert a sötét szín vadabb, mint a világos. A szõke az ártatlanságnak a jelképe, a sötétebb hajú lányok általában vadabbak. Itt a természetes hajszínre gondolok!!!!!!
Nagyon szubjektív dolog ez így, inkább ízlés kérdése. Nekem a fekete hullámos hajú nõk jönnek be leginkább. Vagyis ha az utcán szembejön velem egy ilyen nõ, akkor 100% megnézem. Ennek ellenére volt már szõke barátnõm is.
Nekem a vörös jön be. Amúgy õk kik? Valami megasztárok?
Hát szerintem a szõkék egy fokkal jobbak! De az arc szépsége a mérvadó inkább. Lehet az szõke, barna, vagy akár vörös. Ha nem szép az arca, esélye sincs nálam. És a fogak és az ápoltsága is nagyon fontos a számomra.Legyen szép és szabályos fogsora a nõnek. Mert aki arra nem ad az szerintem igénytelen. Feltalálták a foszabályzót is. És ha egy nõ igényes. Akkor foglalkozik ezekkel is.
Voksán egy undorító ribanc, már ne is haragudj :D Azokkal a felfújt mellekkel meg szájjal...... Hiába "jobb" a haja, Linda természetes teste és arca ezerszer szebb. De maradva a kérdésnél, szerintem a természetes sötétbarna a legszexibb. Tökéletes feketét csak festéssel lehet elérni, és nem szeretem a festett nõket. Szõkébõl meg annyi van, mint a kínaiak, sablon.
Hát sztem teljesen mind1 milyen színû legyen a haja csak az a lényeg, gogy jól álljon.Fazonra és színre egyaránt .
Ez tényleg ízlés kérdése, nekem a szöszik jönnek be (lehet h azért mert énis szõke hajú vok) eddig a barátnõim 90%-a szõke volt :)
A fekete haj általában az olyan nõket rejti, akik férfi nélkül is képesek megállni a lábukon, amolyan vezetõ alkatok, akik egy egész céget képesek elirányítani. Õk a "kemény" nõk, és ez sok férfinak bejön. Én is szeretem az ilyen nõket. Persze ez a leírás csak a természetes feketékre igaz.
A sötét haj valóban szexibb:)
A barnák tüzesebbek, szexibbek- a szõkék meg legtöbbször vagyy túl rib*ancosak, vagy jelentéktelen átlagosak. A feketék is gyönyörûek és a vörösek. Nekem a szõkék nem igazán jönnek be.
A szõkék azért szexisebbek szerintem!! :)
nekem a tejcsoki hajszin teccik barna bõrrel barna szemmel:) az írtó szexiiii:) :P nem a szõke...azt csúnyámnak találom.fekete az meg nem sok embernek áll jól..
nekem a szõkérõl a hûtlenség jut eszembe am elméletileg azért alakult ki a szõke haj hogy magára tudja vonni az õs asszony az õsember figyelmét de mivel már nincs rá szükség elméletileg szép lassan el fog tûnni és hogy férfiaknak miért lehet szõke haja azt mindenki megtudhatja 1 10-es biosz órán:)
Voksán Virág biztos hogy szebb mint Zimány mert az úgy viselkedik mint egy elhagyott bárány meg amúgy is Virág gyönyörû csaj meg hát felete haja is van!!

Igaz, hogy a fekete festék vmennyire erősíti a hajat?

Legjobb válasz: Az én hajam fekete.Azelõtt szõkésbarna voltam.Kb 2 éve festem,de ritkán kb 2-3-4 havonta.Nem hallottam errõl hogy egy festék erõsítené a hajat Minden festékben rengeteg "szar" van!Nekem kicsit mintha tönkre tette volna a festés.Azelõtt szebb volt a hajam.Na de mindegy!Ezt hol hallottad,olvastad?

Az én hajam fekete.Azelõtt szõkésbarna voltam.Kb 2 éve festem, de ritkán kb 2-3-4 havonta.Nem hallottam errõl hogy egy festék erõsítené a hajat Minden festékben rengeteg "szar" van!Nekem kicsit mintha tönkre tette volna a festés.Azelõtt szebb volt a hajam.Na de mindegy!Ezt hol hallottad, olvastad?
ez nemigaz a fekete a legkárosabb... ezt nem én állitom , ez tény... viszont lehet tenni "ellene"
Nem tudom, hogy erõsíti-e, de nem teszi tönkre a hajat a fekete festék, nekem legalábbis nem.A szõke sokkal károsabb.
én festettem többször is, semmi változást nem észleltem.. most készülök ismét befesteni feketére..ma már a festékek szerintem elég kímélõsek, nem úgy mint ükanyáink idején, bár az elmélet még mindig tartja magát. ha mégis véleményt kéne mondani, szerintem inkább árt mint használ, de legrosszabb a hidrogéneztetés, na az durva...
Lehet ez most furcsán érint midnenkit de nekem mióta feketére lett festve a hajam sokkal erõsebb lett! Azelõtt pár szál hajam volt (értsétek szószerint:S), vékonyszálú és folyton hullott:S Aztán fogtam a palette XXL fekete hajfestékét és kipróbáltam. Az elsõ festés után semmit nem tapasztaltam de azután már feltünt h mennyit erõsödött a hajam és már nem is hullik igazán! Szóval nekem igenis segített a fekete festék!
a feke festéktõl nagyion hullik a haj ...:S nekem fekete kb 1, 5 éve . és volt mikor egyszer végighuztam rajta a fésût és vagy 20 szál kijött :S . de elkezdtem szedni a a Revalidot és kb 1-2 hónaop alatt szépen helyrejött és nemis hullik .
Nekem 13 éve feketére van festve a hajam, és gyönyörû, semmi baja. A hajvégeken levõ töredezések is eltûnnek hajfestés után. Nem hiszem, hogy vastagítja, bár nekem amúgy is vastagszálú a hajam, lehet, hogy csak nem tûnik fel :-P
szerintem a szõkében van a legtöbb, de ez látszik is a szõkéken, oylan seprûs lesz a hajuk, abban van a legtöbb és legerõsebb hidrogén
Egyetértem az elõzõ 2 hozzászólóval. A fekete festéktõl elkezd hullni a hajad, mármint a természetes hulláson felül. Barátnõm 2hónapig festette feketére rögtön abba is hagyta mert csomókba szedte ki a kefébõl a hajat.
Nem akarok senkit megrémiszteni, de én úgy tudom, hogy a fekete hajfestékben van a legtöbb rákkeltõ anyag!de ah. gondoljátok...
A fekete festékben van a legtöbb káros anyag, persze a többiben is van bõven. Egyik hajfesték sem erõsíti a hajt, inkább roncsolja.
A kérdező hozzászólása: Egyik osztálytársam mondta, de elég furcsán néztem rá... Nem igazán hiszem. Én 2 évig voltam szõke, de tönkre ment a hajam. Most barna vagyok, nem is festem már, remélem, hogy helyre jön. Jó hosszú hajat szeretnék és akkor befesteném feketére. Az még sem annyira gáz, mint a szõke. Voltam fekete is, de csak 2-3 hónapig.
Utolsó elõtti vagyok.Elég sok színû volt már a hajam és nekem legjobban a szõke tette tönkre, száraz, töredezett lett tõle a hajam.Ez volt kb. 2 éve.Miután tönkrement a hajam befestettem feketére és azóta semmi baja nincs a mai napig.Az eredeti hajszínem is sötét, így ennél a lenövésem se látszik.Biztos egyénfüggõ, hogy kinek mi teszi jobban tönkre a haját, de nekem a fekete egyáltalán nem károsította.

Igaz hogy a fekete hajfesték károsítja a hajat a legjobban? (A szőkítésen kívül)

Legjobb válasz: Nem! Ez egy súlyos tévhit. Nekem a fekete tette rendbe a roncsolt szõke hajam. A leginkább (a szõkén kívül) a vörös ártalmas a hajnak,leginkább viszont minden festék ártalmas ami "kici-occó". Jó minõségû festék nem roncsolja annyira a hajat.

Nem! Ez egy súlyos tévhit. Nekem a fekete tette rendbe a roncsolt szõke hajam. A leginkább (a szõkén kívül) a vörös ártalmas a hajnak, leginkább viszont minden festék ártalmas ami "kici-occó". Jó minõségû festék nem roncsolja annyira a hajat.
Nem hullik jobban a feketétõl, csak jobban látszik a kihullott fekete haj, mint a többi. lassan 6 éve vagyok fekete, még mindig durván sok hajat szed le a fodrász ritkításnál. 21/l
A szõke hajfesték roncsolja a legjobban a hajat, de a fekete hajfestékben van a legtöbb káros anyag.. vagyis a fekete hajfestékkel több káros anyagot juttatsz be a szervezetedbe.
A legtöbb embernek, a fekete festéktõl erõteljesebben hullik a haja. Nekem kékesfekete volt alul, szerintem ugyan annyira hullott, mint eredetin.. :D
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat...Egyébként fekete csokoládé, ami eredetileg sötétbarna, de a hajamon fekete...szóval nem tudom hogy a fekete kategóriába soroljam-e...csak félek hogy árt a hajamnak...

Szőke anyukák, barna apukák (vagy bármilyen más kombináció ), milyen szine van kisbaba hajának és igaz hogy idövel változik? Nekem fekete, páromnak világos barna haja van .

Legjobb válasz: én barna, apa fekete, kicsifiunk tejfelszõke :) és igen válltozik a hajszin apa is és én is gyereknek szõkék voltunk :)

én barna, apa fekete, kicsifiunk tejfelszõke :) és igen válltozik a hajszin apa is és én is gyereknek szõkék voltunk :)
Szia.Mind a ketten, gesztenyebarna egyenes hajúak vagyunk, a kisfiunk aki 16hónapos szõkésbarna és gyûrûs(göndör):D.Én 2éves koromig szõkés voltam, szerintem a picúr haja is sötétedni fog, ha nem úgy is jó, majd nem gyõzzük elkergetni a csajokat(szõke haj+kék szem):) , a mostani felállás:) . Üdv
én fekete apa sötét barna haj fiúnk szõke, 2 éves nekem 3-4 éves koromig vöröses árnyalatú volt a hajam, az apja meg szõke volt
Nyugi! Minden oké lesz!!!! Várjuk majd a híreket! :) Könnyû szülést!
A kérdező hozzászólása: jan.15-re vagyok kiirva . (jaaaj!!!, most ijedtem meg )
Férjem és én sötétbarnák vagyunk 3 fiunk szöke.13, 10 és 2 éves, kicsit sötétedett már a hajuk, kivéve a kicsit.
szia, nálunk így néz ki: párom világosbarna hajú, én vörösesbarna és a kisfiunk tejfölszõke! egyelöre.de idövel biztos változik majd.
Anya szõke:) , apa barna, kölök barna. fekete lobonccal született, szép sötétbarna lett mostanra (13hós) és úgy nõ neki, mintha egész nap húznám... eddig 5* volt tüsire megnyírva, legutóbb 2, 5 hónappal ezelõtt, de már megint kezd belelógni a fülébe a haja, és hiába volt ennyiszer megnyírva, még mindig visítás van sajna a hajvágás közben! Mikor szülsz? Majd írd meg milyen színû lett a mazsola hajacskája! :) Minden jót!
Apa sötét barna, én sötét szõke, (világos barna?), a Kicsi meg egyre szõkébb. Apja kicsinek tejföl volt, én szõke. 14 hós
Én sötétbarna, apa szõkésbarna. Kislányunk sûrû sötétbarna hajjal született és egyenlõre nem változott.
Nem csak a szülõk számitanak, hanem a felmenõk is, úgy mint a szemszinnél. Nekem barna egyenes, apjának szõke egyenes a lányom barna göndör hajú lett.Én is arra számitottam hogy szöszke lesz, de nem:)
Én sötétszõke, férjem vörös, kisfiam vörös.Nagyon cuki
Nekem egészen sötétbarna hajam van, apának az a seszínû barna, lányom szõkés volt, most 17 hónapos és sötétedik a haja, szerintem olyan lesz mint az apjának.
Én eredeti vörös vagyok, Apa barna, kisfiunk szõke 1 éves, de sötétbarna, szint fekete hajjal született:) Azt hittük Pumulki lesz, de nem, habár egyre több a vörös hajszála:D
A kérdező hozzászólása: akkor azt jelenti kb.3-4 évesen alakul ki a végleges hajszin !?
Én közép barba , a párom sötét barna és kislányunk pedig szõkés barna :)
Apa középbarna, én sötétbarna (amilyet sokan feketének mondanak), a kisfiunk most 1 évesen szõke, de sötétbarna hajjal született. Én is jan. 15-re voltam kiírva tavaly a kisfiammal. Végül 1 napot ráhúzott. Könnyû szülést!

Igaz, hogy a feketék okosabbak?

Egy ismerősömtől hallottam, de lehet, hogy nincs olyan nagy különbség. De amúgy logikusnak tűnik, gondoljunk csak bele: sokkal jobban tudnak pl. freestyle-ozni, amihez magas verbális intelligencia kell.

Legjobb válasz: A olyan baromi okosak lennének, Afrika nem úgy nézne ki ahogy kinéz. A sok vakerától még nem lesz valaki okos, szerencsés esetben pénzt tud vele keresni ,de a gettoduma egy egyetemen vajmi kevés lenne. Szóval az igaz lehet ,hogy jobban rápörög az agyuk a dumára,mint ahogy néhány sportban is igen jók, pl futás ,kosárlabda.

A olyan baromi okosak lennének, Afrika nem úgy nézne ki ahogy kinéz. A sok vakerától még nem lesz valaki okos, szerencsés esetben pénzt tud vele keresni , de a gettoduma egy egyetemen vajmi kevés lenne. Szóval az igaz lehet , hogy jobban rápörög az agyuk a dumára, mint ahogy néhány sportban is igen jók, pl futás , kosárlabda.
Az okosság nem nagyon függ a genetikától. Az intelligencia talán, de abban meg a feketék pár ponttal gyengébbek a fehéreknél (és a sárgák a legjobbak).
a banánt jobban leeszik a fáról, de mondhatnánk a sok fekete nobel díjast és a sok fekete feltalálót
Kétlem, hogy az ész bõrszíntõl függ... De tény, hogy vannak dolgok, amiben õk elég általánosan jók, pl. ének meg tánc.
Nem okosabbak. Valamiben jobbak, ennyi az egész. Másban meg a "fehérek" jobbak.
Kenyában pl a legtöbb néger több nyelven beszél. Van aki 20-30on is. Náluk az angol, szuahéli alap, meg egy valag ottani nyelv. Mi inkább szerintem lustábbak vagyunk. Ismerek olyanokat elég sokat, mert az osztrák határszélen élek, akik évek óta kijárak dolgozni, de csak köszönni tudnak németül.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!