Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy fajtiszták több (1 db)

Igaz, hogy a fajtiszták több betegséget kapnak el, mint azok, akik nem fajtiszták?

Legjobb válasz: Igen. Azt mondják, hogy a fajtiszták könnyebben lkaphatnak bármi betegséget, a keverékeknek pedig erõsebb az immunrendszere.

Igen. Azt mondják, hogy a fajtiszták könnyebben lkaphatnak bármi betegséget, a keverékeknek pedig erõsebb az immunrendszere.
Ezt állítják, igen.
Én is így tudom
Ez igaz.Nekem van két keverék kutyám meg egy fajtiszta pulim.És a fajtiszta pulim annyi minden nyavaját elkapott hogy ne tudd meg. Csak neki több betegsége volt mint a két keverékkutyámnak összesen eggyütvéve.Szóval és a keverékekre esküszök.. A keverékkutyáimnak eddig semmilyen betegsségük nem volt és remélem hogy nem is lesz :)
Részben igaz. A sima fertõzéssel terjedõ betegségeket ugyanúgy elkapják a keverék kutyák is, viszont a fajtákra jellemzõ örökletes betegségekre kevésbé hajlamosak. Mindegy, hogy milyen fajta, vigyázni kell rá, és akkor nem lesz probléma, illetve fajtatiszta kutyák tisztességes helyrõl kell venni, ahol kiszûriki az örökletes betegségeket.
Igen, ez igaz.A barátnõm kutyája fajtatiszta, és volt egy csomó betegsége, az én kutyám viszont keverék, a dokival csak az oltásoknál látják egymást.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Debrecenben melyik kutyaovit ajánljátok?

Igaz,a kicsi pár hónap múlva érkezik,én ha lehet,már most informálódnék.Bár nem debreceni vagyok,mindenképp oda szeretném hordani a kicsit,ha tudtok valami jó tippet adni.

7

Miért eszi az ürüléket a kutyánk?

Kb 7 éves palotapincsi kutyánk nyár közepe óta eszi az udvarunkban lévő ürüléket (tyúk és macska..)kap enni ,inni,jól bánunk vele,de mindig figyeli a macskáinkaat meg a tyúkjainkat,és amint befejezi a dolgát a kutya megeszi..miért csinálja ezt?előre is köszi a válaszokat.

4

Az Immunovet ártana egy allergiás kutyának?

Az Immunovet egy immunerősítő ..... de az allergia nem az, mikor a szervezet túlzottan reagál egy allergénre? Hülyeséget beszélek, ha azt gondolom, hogy allergia esetében nem kéne erősíteni az immunrendszert?

1

Szerintetek az ivartalanítás költségét is fizeti a biztosító?

Van egy kan kutyusom idős már és meg van nagyobbodva a prosztatája ezért javasolta az állatorvos az ivartalanítást.
Valakinek volt már tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Aegon kisállat biztosításom van.

4

Van egy nagy németjuhászom és nem kedveli kifejezetten az embereket, de inkább fél tőlük mert ha közel jön hátrál de amúgy ugat, mit tegyek hogy barátkozzon meg az emberrekkel?

De minket, a gazdáit nem ugatja.

6

Így jó lesz télre a kutyusomnak?

A kutyám nem jöhet be a házba...

Jövő hónapban lesz 3 éves a hím, alpesi tacskókopó állatom.
Télen hideg van, ezért így van megcsinálva a "háza".
Sima fából van összerakva, 10 cm szivacs van az alján, erre pedig
Rá lett szögezve (szépen) 1 szőnyeg darab. Olyan jó anyagból van az a szőnyeg, hogy nem tudja kikaparni.
Nos apa mondta, hogy a száraz levél melegíti a kutyákat.
Az nem baj, ha a kutyusom házába beleszórtam a száraz faleveleket?

Így tuti nem fog fázni? Jó ez így?

5

Hogyan kalkuláljam be a táp mellé a húst?

4 hónapos németjuhászom van, a Brit Prémium Junior táp mellé szeretnék neki adni egy kis húst is (csirke farhát). Hogyan kalkuláljam be a táp mellé? Naponta 3x kap enni összesen 30dkg tápot. Tehát egy etetés 10dkg.

3

Ha csak 10e ft om van egy hóban a kutya etetésére akkor ti mit ajánlanátok ami a legjobb lenne a kutyának és egy hónapig elég is a kaja?

17

Melyek azok a kutyafajták, amik a legjobban bírják az egyedüllétet?

Nagy kertes házban lakok a párommal,és nagyon szeretnék egy kutyát. Viszont, mivel mindketten dolgozunk, így csak este és hétvégén tudnánk vele foglalkozni.

Amit szeretnék: dán dog, pitbull, francia bulldog vagy mopsz.

Ezek közül melyiket ajánljátok,aki bírja az egész napos egyedüllétet? Elég nagy mozgástere lenne a kertben.

Esetleg tippek,hogy milyen kutya jöhetne még szóba?

Előre is köszönöm a segítséget! 24/L

33

A staffordomnak bevan dagadva a szája mit csinálljak vele?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!