Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy fülbe alkoholt csepegtetnek, (1 db)

Igaz, hogy ha fülbe alkoholt csepegtetnek, legalább olyan hatása lesz, mintha az illető ivott volna?

És ha igaz, akkor pontosan mit, és mennyit kell csepegtetnI? Nincs semmi káros hatása?

Legjobb válasz: Állítólag régen a kupecok a lovakat rúgatták be ilyen módon, hogy pálinkát öntöttek a fülükbe! Pont olyan hatása van náluk, mint az embernél, erõsebbnek érzik magukat tõle, jobban szerepelnek eladáskor. Nekem mindig mende-mondának tûnt az egész. Anyám régen svéd cseppel kezelte a fülét. Antialkoholista, ha valakinek, akkor neki aztán be kellett volna rúgnia tõle, de sose láttam részegnek!

Állítólag régen a kupecok a lovakat rúgatták be ilyen módon, hogy pálinkát öntöttek a fülükbe! Pont olyan hatása van náluk, mint az embernél, erõsebbnek érzik magukat tõle, jobban szerepelnek eladáskor. Nekem mindig mende-mondának tûnt az egész. Anyám régen svéd cseppel kezelte a fülét. Antialkoholista, ha valakinek, akkor neki aztán be kellett volna rúgnia tõle, de sose láttam részegnek!
Lemaradt: azért kellet a lovaknak a fülébe önteni a szeszt, hogy a lehelletén ne érezze a vevõ!
Én sejtem mi igaz ebbõl. A fülben van egy fülkürt nevû kis járat, ami a torokba szájadzik. Így összeköttetésben van a belsõ fül levegõtartalma a külsõ nyomással, a feladata ezt kiegyenlíteni, nehogy károsodjon a fül a nyomáskülönbségtõl. Na de szerintem ha a lovakat így itatták le, akkor elõbb fel kellett szúrni a fülüket, mert ez a fülkürt a dobháttya mögött van. Habár azt nem tudom, a lovaknak van-e dobhártyájuk. Visszatérve...szerintem embert így biztosan nem lehet berúgatni, hiszen ami kis mennyiség lefolyna ott, az kevés. Nomeg jó alaposan roncsolna ott belül mindent, szerintem.Nomeg elõbb fel kell szúrni a fület, ami halláskárosodáshoz (vagy süketséghez)vezethet, meg fáj is. Ennyi.
hidd el, hogy hatásos. elég egy-két csepp, az állítólag egy felesnek felel meg. mi mindig így csináljuk. iszunk elõtte egy-két sört, vagy felest, aztán cseppentünk, és jóval ittasabbnak érzed magad.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

B52 koktélt nem veszélyes ugy inni, hogy meggyujtjuk?

szeretnénk kiprobalni, de felunk, hogy sajat magunkat gyujtjuk fel...
van erre barmi esely? youtubon lattunk ilyen videot, de nem tudjuk poenkodas volt-e vagy valosan megtortenhet. a sracnak langolt a szaja.

7

Tudtok olyan helyet pécsen ahol mindent kiadnak (főként piára gondolok) mindenkinek?

6

Hogyan lehet valaki whisky szakértő?

Azt tudom hogy van borszakértői tanfolyam , de van whiskyben is????

5

Mitöl tudnánk alaposan berugni, ami nem kerul tobbe 1000 ft-nál?

két lányrol van szo es jelenleg sajnos csak ennyi a keret. holnap szeretnénk inni, szoval van itt lidl meg auchan is. hozza kell tenni, hogy tudunk inni. az itthon kaphato "abszintbol" fel uveg siman lemegy. valami sok szazalekos alkohol kene, nem bor, sor, pezsgo. hazipalinkat meg csak jovoheten kapunk.

8

Hol árulnak nyilvános üzlethelyen Bp-en palackozott házi pálinkákát, elvitelre üvegben, s milyen az ára 1 liternek?

5

Ha heti egyszer bedöntök 2 üveg bort az nagyon káros?

Fantával,nem üresen

14

Jäger; Unicum mennyi a Lehel csarnokban a kínaiaknál?

Olcsóbb mint sima üzleteben? Csakmert ha jól tudom akkor ott van CBA is.

1

Ha az Unicumot felbontom akkor azt kell hűtőbe tárolni, vagy elég csak fogyasztás előtt behűteni?

10

Asahi sört Nyíregyházán hol lehet venni?

0

Hogyan lehet megállapítani, hogy vizezett-e a pálinka?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!