Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy evés közben (10 db)

Igaz, hogy ha rázzuk a lábunkat evés közben gyorsabb lesz az anyagcserénk?

Gyorsabban emésztünk? Tehát ha szép lassan eszek és közben rázom a lábam akkor hamarabb megemészt?dik amit megettem és még többet tudok enni?:D

Legjobb válasz: Evés közben még csak a gyomorba jut az étel, ahol elõször meg kell emésztõdnie. (Feloldja a gyomorsav.) Maga a felszívódás és beépülés (aminek már köze van az anyagcseréhez), kb. 1/4-1/2 óra múlva kezdõdik. Szóval szerintem hiába rázza a lábát. Inkább az ebéd utáni rövid pihi után rázza, de sebesen, a ház körül. :)

Hülyeség.
Evés közben még csak a gyomorba jut az étel, ahol elõször meg kell emésztõdnie. (Feloldja a gyomorsav.) Maga a felszívódás és beépülés (aminek már köze van az anyagcseréhez), kb. 1/4-1/2 óra múlva kezdõdik. Szóval szerintem hiába rázza a lábát. Inkább az ebéd utáni rövid pihi után rázza, de sebesen, a ház körül. :)
Most akkor mia a lényeg, hogy gyorsabban eméssz, vagy hogy még többet tudjál enni? Szerintem inkább evés után fuss a ház körül, akkor is mozog a lábad, és nem lesz magas a vérnyomása annak, akivel étkezel, mert hidd el rohadt idegesítõ tud lenni a másiknak, ha vele szemben, vagy mellette valaki egyhuzamban rizeg. .-DDD
Annyit tudnék csak elképzelni, hogy idegességében rázza a lábát, és ugye a stressz energiát használ el. De nem evés közben, hanem úgy általában. Evés közbeni idegesség viszont nagyon nem egészséges, emésztési gondjai lesznek elõbb-utóbb.
Evés közben te már emésztesz? Mert akkor szeretnék gratulálni!
1-es vagyok: A párom szerintem nem idegességében rázza étkezés közben a lábát, hanem örömében. Nagyon szeret enni ugyanis. Valószínû ez olyasmi dolog, mint a kutyáknál a farok csóválás, mikor örülnek a finom falatoknak :D Eléggé hihetetlennek tûnik számomra is, hogy jobb lesz az anyagcseréje ettõl.
A párom mindig rázza a lábát evés közben és tényleg nagyon jó az anyagcseréje. Rengeteget bír enni és mégsem hízik el. Ezt hol olvastad? Ha ez valóban igaz, amit mondassz, többé nem szolítgatom, hogy ne rángatózzon, mert mozog az asztal :D
A kérdező hozzászólása: Hogy többet tudjak enni:D Evõversenyzünk holnap két fiúval(én egy vékonyka lány vagyok:D)de marha sokat eszem, bár ellenük nem sok esélyem. Csak eszembe jutott, azt hiszem az anorexiával kapcsolatban olvastam, õnekik nem szabad rázniuk a lábukat a klinikán miközben esznek. Persze lehet ez is egy hülyeség, ilyesmiben nincs tapasztalatom. Köszönöm a válaszokat:)
Ilyen butaságot hol hallottál? Az anyagcseréd nem attól függ, hogy mozogsz-e evés közben; és a gyors anyagcsere nem azt jelenti, hogy többet tudsz enni.
Evõverseny? Abban nem az a jó, akinek gyors az anyagcseréje, hanem akinek nagy a gyomra, vagy jól tágul.

15 éves fiú vagyok. Osztálytársaim közt van egy 16 éves fiú, aki 13 éves kora óta gyúr és azóta alig nőtt 1-2cm-t. Igaz hogy a gyúrás akadályoz a növésben? Én 167 cm vagyok, és még növök, de más aki gyúr az már nem.

Én szoktam futni, biciklizni, fekv?támaszozni, felülésezni, ezeket csinálhatom, ugye nem gátolnak saját súllyal végzett gyakorlatok, ide értve a húzódzkodás ilyenek.

Legjobb válasz: Vagy alacsony termetû az osztálytársad, vagy ész nélkül gyúr mint a hülye gyerek. másrészt én úgy tudom hogy 14éves kor alatt nem ajánlott.

Vagy alacsony termetû az osztálytársad, vagy ész nélkül gyúr mint a hülye gyerek. másrészt én úgy tudom hogy 14éves kor alatt nem ajánlott.
Én is gyúrok és tavaly óta 8cm-t nõttem, most 177cm vagyok. 19:54 voltam 16f
Nekem a gyûrásról csak annyit mondott tesitanár, hogy azért nem szabad még fiatalon súlyzózni mert a nagy súlytõl elkopnak az izületek. Elõször meg kell erõsödni.
13 éves korban még korai, de 15 évesen el lehet kezdeni.Persze csak okosan, nem az a cél, hogy megszakítsd magad. Én a helyedben még nem gépekkel csinálnám, inkább erõnléti jellegû dolgokat, mint amiket leírtál. Az nem akadályozhat a növésben, és izmos is leszel tõle. Én is 15 éves vagyok, és még nem nagyon gyúrok gépekkel. Én is reménykedek, hogy még növök:D.

Átverés, vagy igaz? A mai napon ( 2011-04-12) 9 óra 50 perckor be akartam jelentkezni a Facebook fiókba. Megjelent egy tájékoztató, hogy a Facebook 6 éves és háromféle Apple terméket mutattak, hogy ezek közül melyiket választom ajándéknak.

Az utolsót az Ipad-et választottam. Kérték, adjam meg a telefonszámot, valamint leírták, hogy ha nem kapok perceken belül válasz SMS-t, akkor a 17641-re küldjem el a GO szót. Válasz SMS azonnal: Üdvözlünk! Hamarosan megkapod a mobilos termékedet. Jó szórakozást!

Legjobb válasz: lehúztak egy ezressel... ezt hívják úgy, hogy REKLÁM, igazán megtanulhattad volna... komolyan azt hitted, hogy megadod a telefonszámod és nyersz egy i Pad-et?o.O

lehúztak egy ezressel... ezt hívják úgy, hogy REKLÁM, igazán megtanulhattad volna... komolyan azt hitted, hogy megadod a telefonszámod és nyersz egy i Pad-et?o.O
Ez átverés. XD Jól lehúztak. Meg lehúztak az adataiddal. Téged valszeg a vegyél 10ezerért feltöltõkártyát, kapard le, diktáld be a számot és nyersz 200ezret ürgék is bepaliztak volna... ne legyél ilyen naiv. Nem fognak ingyen apple cuccokat hozzádvágni. És a facebook pláne nem. Viszont a hozzájuk tartozó kedves mindenfélék közt van nem egy adathalász.
Sok hasonló átverés van. Ismerõseim is megjárták már, de õk rosszabbul. Mert többnyire a stop sms-es szolgáltatás nem mûködik, vagy hibásan adják meg direkt a számot, hogy ne tud visszavonni a szolgáltatást, így fizethetsz minden hónapban ezreket.. sajnos ilyen is van..
40 fokban aki elmúlt két éves az is leizzad
normális meleg van, futkározik õ is ember :-)
Persze, hogy normális! A szervezete így próbálja magát hûteni... Ha nem így lenne, az lenne a gond. Az én lányom most, hogy ilyen meleg van, még nyugalmi állapotban is izzad... gaz, õ nem bírja a meleget, nincs hozzászoktatva, télen ha 22 fok fölé ment a házban a hõmérséklet, akkor is izzadt... akkor most 34 fokban?
Az én fiam 5 éves, nálunk ugyanez van -nem csak 40 fokban, hûvosebb idõben is, ha fut néhány kört, a haja egyszerre vizes. Bár, én is "fentrõl" kezdek izzedni, ha tornázom is, mindig csuromvíz a hajam...

A barátom 19 éves és még nem élte ki magát. Igaz, hogy már 3éve együtt vagyunk, de félek, mi van ha közben rátör a csajozós korszak. Amúgy nagyon jól megvagyunk és már a közös jövőt tervezzük. Lehetséges hogy egy fiú az1szerelmével éli le az életét?

Legjobb válasz: Bármi lehetséges, de sztem nem az elsõ szerelmével fogja leélni az életét, hiszen még nem látott mindent és nem tapasztalt, nem tudja milyen lehet egy másik lánnyal, de ha szeretitek egymást akkor semmi ok a kétségre, de ha kétségeket érzel, próbáld meg újra elcsábítani a kapcsolatodban, kedveskedj neki, de azért, h neked is jó legyen, vezesd rá arra, h õ is tegye ugyanezt...Sok sikert

Bármi lehetséges, de sztem nem az elsõ szerelmével fogja leélni az életét, hiszen még nem látott mindent és nem tapasztalt, nem tudja milyen lehet egy másik lánnyal, de ha szeretitek egymást akkor semmi ok a kétségre, de ha kétségeket érzel, próbáld meg újra elcsábítani a kapcsolatodban, kedveskedj neki, de azért, h neked is jó legyen, vezesd rá arra, h õ is tegye ugyanezt...Sok sikert
Vannak bizonyos fiúk, akik sok év múlva is képesek szakítani (mint ahogy ezt sok lány is természetesen így teszi), és szerintem ennek egyetlen oka van: a változatosság hiánya. Gondolj bele, egyszer belédszeret, miért kéne elmúlnia? 3 év alatt már alaposan megismert, tehát valószínûen nem az lenne a szakítás indoka, hogy "nem így képzeltelek el". Mindig el kell tudni csábítani: más ruhák, hajszín, szórakozóhelyek, kirándulások, stb... Szép napot!
Ha tényleg nagyon jól kiegészítitek egymást, és vissza akarod kapni ha ilyen történik, akkor ha rátör a kankorszak, engedd meg neki hogy kipróbáljon ezt azt kicsit szétnézzen más lányok felé, és ha elege lett visszatérjen hozzád. Kicsit szokatlannak tûnhet ez, de a szerelmetek a fontos, a többi csak testiség, hadd próbálja ki hogy minden puncinak ugyan olyan e az íze, ez így természetes, de ha tényleg komolyan vesz téged akkor visszatér hozzád ha te is engeded! jobb alternatívát nem tudok kitalálni, én biztos ezt tenném, aztán együtt öregednék meg a választottammal.
egy haverom bizonyíték arra, hogy lehetséges. Ha a csaj megérik a dologra el is veszi rögtön. Mellesleg én is képesnek érzem magam rá.

Igaz, hogy ha evés közben iszunk, akkor jobban hízlal az elfogyasztott étel?

Én ezt eddig éppen úgy gondoltam, hogy a folyadék eltelít, és ezért kevesebbet eszünk. Szerintetek melyik lehet igaz?

Legjobb válasz: Szia! szerintem nem hízlal,inkább telít ahogy írod.Persze csak ha vizet iszol nem üdítõt.:)

Szia! szerintem nem hízlal, inkább telít ahogy írod.Persze csak ha vizet iszol nem üdítõt.:)
az igez az, hogy ha eszel és közben vagy utánna nagyobb mennyizégû vizet stb.., iszol akkor tágulnak a belek, igy ( nem veszed észre) de minden alkalommal többet tudsz majd enni, és IGEN, igy hizlal, hogy ha evés közben/után iszol nagyobb mennyiséget...! De ezt a módszert azoknak szokták ajámlni aki hízni szeretne! Tapasztalatból beszélek, mert én hizni szeretnék, és nekem ugy tûni beválik...:) (Bár gondolom te nem hízni szeretnél...)
Az igaz, hogy a belek tágulnak, de emellett a sok folyadék evés közben felhígítja a gyomorsavat, így az emésztési folyamat lelassul.
igaz. étkezés elott fél orával igyál meg egy nagy ohár vizet és csak étkezés után egy orával igyál ujra.erre figyelj oda mert ez minden fogyokuránál fontos lehet.
hízlalni nem hízlal jobban az étel, de célszerû vagy evés elõtt inni, vagy utánna egy órával, akkor ilyen gond nincs, a tápanyag mennyisége (fehérje, szénhidrát , zsír), és ezek aránya határozza meg, hogy hízlal-e amit megeszel, vagy nem, jah és persze a minõsége is, mint pl kristálycukorból vagy zabpehelybõl viszed be a megfelelõ szénhidrát mennyiséget, az utóbbi a nyerõ, az elõbbi meg õsellenség annak aki kockás hasat szeretne és genetikailag nem egy adonisz

1962-ben Nevada államban ércbányászás közben, előbukkant egy precízen simán megmunkált alumínium golyó, ami egy milliárd éves volt. Ez igaz? Ha igen, akkor feltétlenül következik ebből, hogy az emberiség már a mostani civilizáció előtt is létezett?

Legjobb válasz: Szerinted az alábbiak közül melyek foglalkozhattak alumínium-megmunkálással a Proterozoikum (2.200millió-542millió évvel ezelõtt) során? Prokarióták - Baktériumok: cianobaktériumok (Cyanobacteria) - Archeák Eukarióták: - Protiszták: gyökérlábúak (Rhizopoda), sugárállatkák (Radiolaria) - Gombák - Növények: zöldmoszatok (Chlorophyta) - Állatok: ûrbelûek (Coelenterata), pörgekarúak (Brachiopoda), ízeltlábúak (Arthropoda)

Szerinted az alábbiak közül melyek foglalkozhattak alumínium-megmunkálással a Proterozoikum (2.200millió-542millió évvel ezelõtt) során? Prokarióták - Baktériumok: cianobaktériumok (Cyanobacteria) - Archeák Eukarióták: - Protiszták: gyökérlábúak (Rhizopoda), sugárállatkák (Radiolaria) - Gombák - Növények: zöldmoszatok (Chlorophyta) - Állatok: ûrbelûek (Coelenterata), pörgekarúak (Brachiopoda), ízeltlábúak (Arthropoda)
"1962-ben Nevada államban ércbányászás közben, elõbukkant egy precízen simán megmunkált alumínium golyó, ami egy milliárd éves volt. Ez igaz? " Kizártnak tartom. Semmi nyomát nem találtam a nemzetközi oldalakon. magyaron is csak valami "léleklánc" nevû oldalon... be is jelzett a kamuriasztó. "Ha igen, akkor feltétlenül következik ebbõl, hogy az emberiség már a mostani civilizáció elõtt is létezett?" Tegyük fel, hogy találtak egy ilyen golyót és a kora is stimmel. Szerintem nem követezik ebbõl, hogy az emberiség már akkor is létezett.... sokkal valószínûbb, hogy valamilyen más intelligens faj hozhatta létre.
A kérdező hozzászólása: PL:Michael A. Cremo:Az emberi faj rejtélyes eredete
Valami itt nem stimmel. Cremo könyvében én nem találtam egymilliárd éves alumínium golyókat nevadából. Esetleg valamilyen részletet hozzá tudnál még tenni, akár csak oldalszámot? A Klerksdorf gömbök hárommilliárd évesek, van köztük kb. gömbölyû is, csak nem alumíniumból vannak, nem Nevadából és nem 1962 -bõl. http://en.wikipedia.org/wiki/Klerksdorp_sphere
Ahogy látom megint csak egy népmesei fordulattal állunk szemben, legalábbis semmilyen más adat nem került elõ errõl az alumíniumgolyóról. A kérdezõ hallott valakitõl valamit, ami nem is úgy volt, nem is akkor.
A kérdező hozzászólása: http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=110979&n=angyalcsil.. ARANYKOR KÜSZÖBÉN - 2012. 12. 21. Péntek

Tisztelt Doktor Úr! Szeretném megkérdezni, mivel 65-éves vagyok, és ez a hőhullám, meddig kínozza az embert és nagyon kellemetlen nagyon sok helyen. Még mások majd meg fagynak, rólam meg szakad a víz! Igaz, pajzsmirigyem is van, lehetséges, hogy az is köz

Tisztelt Doktor Úr! Szeretném megkérdezni, mivel 65-éves vagyok, és ez a hőhullám, meddig kínozza az embert és nagyon kellemetlen nagyon sok helyen. Még mások majd meg fagynak, rólam meg szakad a víz! Igaz, pajzsmirigyem is van, lehetséges, hogy az is közre játszik? Megköszönném tanácsát! Tisztelettel!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A női hormonok hiánya által okozott hőhullámok idővel megszűnnek, ám addig is javaslom a RemifeminPlus tabletta szedését. Amennyiben Önnél pajzsmirigy probléma is fennáll, az is hozzájárulhat a hőháztartás zavarához, így azt is teljesen rendezni kell. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán 

Tisztelt Hölgyem! A női hormonok hiánya által okozott hőhullámok idővel megszűnnek, ám addig is javaslom a RemifeminPlus tabletta szedését. Amennyiben Önnél pajzsmirigy probléma is fennáll, az is hozzájárulhat a hőháztartás zavarához, így azt is teljesen rendezni kell. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán 
Hat igen, legkozelebb lanyokkal uvegezz:s
így járnak azok akik csak ketten üvegeznek.
kérdezd meg, hogy esetleg leszopna-e
beszélj vele
beszélj vele!
Heee?
de meg is akartad csókólni vagy azért mert részegvoltál az uvegezés miat STB....??mert ha nem akartad megcsókólni mond neki hogy te nem így gondoltad sjnálod és hogy bocsáson meg!!
ÚR isten wtf? Hallod, ez a játék nem 2 személyes.
K*..urva a.nyádér csókoltad meg?

Ez tényleg igaz az ekcémára, hogy a tartós betegségek közé tartozik, és ha szakorvos igazolja, dupla családi pótlék és 6 éves korig GYES jár?

http://homeopatia.info.hu/index.php?lang=hu&mode=HihModSite&.. -címen találtam ezt:

Legjobb válasz: micsoda??? errõl még nem is hallottam. De én nem hiszem, hogy az ekcémára adnának ilyet. Én babám is ekcémás. :(

micsoda??? errõl még nem is hallottam. De én nem hiszem, hogy az ekcémára adnának ilyet. Én babám is ekcémás. :(
nem olvastad el rendesen. Atopiás derm. ÁLTAL OKOZOTT súlyosabb kórképek. tehát nem az ekcéma.
A kérdező hozzászólása: Nekem egy gyerekgyógyász mondta ezt elõször, hogy erre emelt családi jár. Ezért kezdtem kutakodni, kérdezõsködni. Szerintem még egyszer felteszem itt kérdésnek, és holnap a bõrgyógyásztól is megkérdezem. Aztán majd kiderül... de a lényeg nem is pénz lenne (bár a drága krémekre jó lenne), hanem hogy kiderüljön, mitõl van, és a lányom viszketése, kiütése elmúljon.
A kérdező hozzászólása: Közben ezt találtam: http://www.weborvos.hu/paragrafus/5_2003_ii_19_eszcsm/48489/ címen a rendelet szövegét megnyitva olvasd el. Ha ez a rendelet még él, akkor ezek szerint jár. De miért olyan keveseket tájékoztatnak errõl?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!