Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy első volt a (24 db)

Igaz, hogy az első volt a barátommal, de pont a 14. napon történt. Hogyha csak félig volt bent akkor is juthatott belém sperma, ugye? Ha esetleg nem szakította át a szűzhártyámat, akkor is bejuthatott?

(nem élvezett el bennem, de el?folyadék volt) Ezen kívül az aktus utáni napon teljesen száraz voltam. Majd utána megint fehér folyásom volt. Ez utalhat valamire? Kb mennyi esélyem van a terhességre? Mióta ez megtörtént eléggé fáj a hasam, két oldalt váltakozva. Remélem, hogy nem lesz bel?le abortusz.

Legjobb válasz: jajj, hát van neked eszed, miért most kell gondolkozni? lefeküdtél vele. megtörtént, de miért nem védekeztetek? ha már benned volt, onnantól bármi lehet. az esélyed megvan a terhességre . a hasad azért is fájhat mert nem voltál eléggé ellazulva akkor. csinálj egy tesztet. ha pozitív lett azonnal szólj felnõttnek. remélem ez jó lecke lesz mindkettõtöknek, kívánom hogy megússzátok. de ezentúl mindig védekezzetek!

jajj, hát van neked eszed, miért most kell gondolkozni? lefeküdtél vele. megtörtént, de miért nem védekeztetek? ha már benned volt, onnantól bármi lehet. az esélyed megvan a terhességre . a hasad azért is fájhat mert nem voltál eléggé ellazulva akkor. csinálj egy tesztet. ha pozitív lett azonnal szólj felnõttnek. remélem ez jó lecke lesz mindkettõtöknek, kívánom hogy megússzátok. de ezentúl mindig védekezzetek!
Hát igen az elõzõ válaszolónak teljesen igaza van. Vegyél egy tesztet.
Drága kiscsillag! Hány éves is vagy? Milyen az, hogy csak félig volt bennt? Elég ha a hûvelyednél hozzádér, és megtörténhet a baj. Még mindig nem értem miért nem védekeztetek. Nem azzal lesztek a nagyok, hogy gumi nélkül szexeltek, hanem azzal, ha már szexuális életet élsz, azt meggondoltan és vigyázva, valamint védekezve teszitek. Máskor vigyázz jobban és gondolkozz elõtte. Ha õ gumi nékül nem akarja küld el a búsba. Akkor nem méltó hozzád. Kitartás. Szorítok, hogy most az egyszer kivételesen megúszd.
Az elsõ mondat kicsit értelmetlen.
? A kérdés fele nem érthetõ, de azért megpróbálok írni valami értelmeset. Nem alacsony egyáltalán, teljesen átlagos. én 168 vagyok, a kolléganõim: 165, 169, 161, 158, 149, 177
Elsõ vagyok. 162-3 centi még felnõtt nõknek is nagyon jó magasság.
nekem 10 évesen jött meg elõször jelenleg 173 cm magas vagyok, gondolhatod, hogy nem voltam 10 évesen 163-165 cm magas még. Tehát ez az állítás, hogy utána már csak ennyit nõnek a lányok nem állja meg a helyét.
A növésnek semmi köze a menstruációhoz. Egyébként meg minél idõsebb vagy, annál nagyobb az esélye, hogy nem nõsz már tovább, vagy legfeljebb egy pár centit. Aki kilenc-tízévesen kezd menstruálni, az nyilván még rengeteget nõ felnõttkoráig, aki tizennégy-évesen, az pedig lehet, hogy már elérte a felnõttkori magasságát.
lehet hogy csak nálam volt így, de mióta megjött az elsõ, szinte nem nõttem. azelõtt gyorsan növõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Bocsi kimaradt hogy után... Mennyit nõnek a lányok az elsõ vérzés utána? Én azt hallotam hogy nem sokat.
én 9 hónap múlva alig 1 centivel voltam magasabb. azelõtt félévente nõttem 2-5 centimétert. elõzõ vagyok
attól még h nem mentél el benne sperma kerülhetett belé, az egyik barátnõm is így lett terhes
Oszt' elõváladékról hallottál-e már? Bioszóra megvolt?
De, elõváladék mindig van, amiben lehet spermium, ennyi...
De, lehet. Gratulálok, apuka. Majd elmondhatod neki: "egy cseppbõl születtél, fiam - és még csak nem is élvezte az anyád!"
Az esély nagyon pici, de ott van. Mi 2 és fél éve így csináljuk barátnõmmel, de még nem történt baj. Ki tudja...
A kérdező hozzászólása: vagy10 lökés alatt csak nem történt semmi..
Ne figyelj arra, aki gumi nélkül csinálja. Az ilyenek nem termékenyek - vagy már készülõdik a gyerek, csak még nem tudnak róla.
A kérdező hozzászólása: de te mindig gumi nélkül csináljátok?
En erre nem vennek merget Sztem maskor ha nincs gumitok, intezzetek el kellszajjal, de nem oene betenni... elovaladek, stb...
Elõbb az elmélet és utána a gyakorlat. Te elméletbõl megbuktál mint látom..

Mi volt a babád első szava? Egyértelműen felismerted, hogy az az igazi első szó? Honnan tudtad?

Tegnap teljesen tisztán kimondta a lányom, hogy apa. A párom nagyon büszke volt, hiába mondtam, hogy még nem igazából mondta. De honnan fogom tudni, ha tényleg igazából mondja és nem csak kibukik a száján?

Legjobb válasz: A kislányomnak a lámpa volt. Eleinte ha mondtuk, akkor utánozott, és elismételte. Aztán egyszer felnézett a mennyzetre, és mondta, hogy lámpa. Onnantól akárhová mentünk, kereste a lámpákat, és mondta is rögtön.

A kislányomnak a lámpa volt. Eleinte ha mondtuk, akkor utánozott, és elismételte. Aztán egyszer felnézett a mennyzetre, és mondta, hogy lámpa. Onnantól akárhová mentünk, kereste a lámpákat, és mondta is rögtön.
Még nem tartunk itt de az én szavam a bogár volt- boga.
cici :) 10 hónaposan, teljesen egyértelmû volt, aztán egy csomó ideig több dologra is azt mondta hogy ata, (apa, lámpa, autó, ez mind ata volt)
Nálunk is az apppaaaa...
Cica volt:)
Apa, nem. Az átá még nem szó :) Akkor lehetne már sokminden, pl. vau-vau. Amikor tisztán, érthetõen mondja, és tényleg arra használja: tehát nem csak mondogatja a vakvilágba, hogy apa-apa-apa, hanem az apukájára mondja, én akkortól gondolom, hogy igazán elsõ szónak számít.
Amikor pelenkáztam mindig számolnom kellett hogy lekössem míg kicserélema pelust, így az elsõ szava 1évesen és pár naposan az volt hogy kettõ:) szépen tisztán kimondva.kisfiú
Most nem tudom pontosan hogy hogy mondta.. Átá..vagy Ata.. :) , de szerintem Átá :) Tehát apa! :)
mindkét gyerekem elsõ szava az volt, hogy NEM....
A kérdező hozzászólása: 19 hónaposan még nem volt késõ az elsõ szó. Az én lányom most ennyi idõs és úgy gondolom most már tudatosan használja az "apa" szót. Szóval neki ez volt az elsõ szava (igaz már 6 hónaposan is mondta, de az nem az igazi volt). Fura, hogy ennyire emlékszel a totyogós korodra. Én ilyenekre nem emlékszem, pedig csak 5 évvel vagyok idõsebb nálad.
En a mai napig nem tudom eldonteni, melyik volt az elso. 1 eves kora elott mondta a cicankra kb. 2 hetig, hogy cica, aztan nemasagba burkolozott honapokig. 14 honaposan kezdte hasznalni hogy 'de' az igen helyett. Elmult masfel eves 19 honapos mikor mar masnak is ertheto szavakat kezdett mondani, helyesen.
Még nincs babám, de olyan mókás a téma, hogy írok magamról: 1991 májusában születtem, és apám szerint a karácsonyfát nézve mondtam az elsõ szavam, hogy: FA. Ezek szerint akkor még csak 7 hónapos voltam, ha korán kezdtem, de a 19 hónapos szerintem már kicsit kései lenne elsõ szónak. Volt olyan is késõbb, hogy „Vigyázz, eltusol!”=Vigyázz, elcsúszol!, azóta a szüleim csak így mondják egymásnak: Vigyázz, mert eltussolsz. Az "autót" meg az "ajtót" rendszeresen kevertem, és ha ránéztem otthon a szekrényajtóra, mindig a kocsink ajtaja jutott eszembe. :D Nem tudtam eldönteni, hogy melyiket hogy kell hívni.
6-7 hónaposan:add ide és nyúlt ahhoz ami a kezembe volt. 1-2 azért mert sokat tornáztunk a hasfájása miatt és ezt mondtam, a tapsi tapsi nála tata, közben tapsol, de ez úgy magától jut eszébe, apát is mondta már 6 hónaposan, most meg baba, mama, papa, hejte ezeket mondja 8 hónaposan.
Lányom: "gyeje"- vagyis gyere, és intett a kezeivel. Fiam: "el"- amikor öltöztünk sétához. Onnan tudod, hogy adekvátan használja, tehát van értelme az adott szituációban.
Nekem felismerhetõ volt, mert sokat hívtam a kutyát hogy "gyere ide"és ütöttem a lábam hozzá.Nem emlékszem mennyi idõs volt a fiam de kb 7-8 hónapos mikor mondta hogy "dejde" és ütötte a kis lábát :)
cica, a cicára mutatott közben, így egyértelmû volt. :) 10 hós
Nem baj, ha nem tisztán mondja a szót a pici, a lényeg, hogy tudatos legyen. Tehát ha pl ránéz a lámpára, és azt mondja, hogy "áppa", akkor az tudatosan kimondott szó. A lányom ezt mondta ki elõször, 11 hónaposan. A kisfiam most 1 éves múlt, de még nem mondta ki az elsõ szót, csak utóbbi napokban utánoz néha: mondja, hogy nem , ha én is mondom, mondja, hogy te, ha hallja tõlem. Persze tudja, hogy mit jelent a "nem", de magától még sosem mondta.
teljesen igazad van ! "A válaszíró 87%-ban hasznos válaszokat ad. # 11/14 01-16 09:54 Privát üzenet Szerinted ez a válasz hasznos. " mert az én fiam is igenis beszél már, szenyõsza(fenyõfa), jonat(vonat). és igenis ezek is szavak
ADD ODA!!!! Közben rámutatott a TV távirányítójára :) )) Azóta is ilyen kis követelõzõ :) ))))
Ha minden igaz, akkor az, hogy BUMM :) Két éves koráig csak ezt mondta, meg azt, hogy hamm. Utána, amikor tényleg elkezdett beszélni, az volt az elsõ szava, hogy "ágy", utána jött az anya, baba, stb.
hülye , szépen elnyújtva, érthetõen. "Büszke" voltam
béka, elõszõr béééééé....ka
.

Mesélnétek kinek milyen volt a második szülése? Igaz hogy sokkal gyorsabb mint az első? Tapasztalatokra lennék kíváncsi!

Legjobb válasz: Az elsõ szülés az indítástól fél óra. A második pedig 9 óra tömény fájdalom

Az elsõ szülés az indítástól fél óra. A második pedig 9 óra tömény fájdalom
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! Nekem elsõ 6óra hossza volt. Ezért vagyok kíváncsi most, vajon nálam is bejön e hogy második gyorsabb.
Elsõ 4 óra Második 1, 5 óra Legyen gyors szülésed!!
Nekem elsõ szülés 14 óra, a burokrepedéstõl számolva, elõször nagyon gyenge fájásokkal, alig-alig tágultam. Na persze aztán az oxitocin sokat lendített a dolgokon. Második szülés szûk 3 és fél óra, szintén burokrepedésre ébredtem... Mire beértünk a kórházba, már 6 cm-re nyitva voltam, gagyi kis fájásokkal. Itt is kaptam oxitocint, de a fájások ugyanolyanok maradtak, gondoltam is, hogy a fenébe, ez eltart még egy darabig... aztán hirtelen jöttek a tolók. Hát ennyi. Ha ez a tendencia, akkor félek, hogy a harmadiknál a tolófájásokra fogok ébredni... :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!!!! :)
Elsõ szülés: 2 óra vajúdás, majd 2 órás kitolás, ez a része kemény volt. Második szülés: 1, 5 óra volt az egész, az elsõ fájástól számítva.:) 3. nyomásra kint is volt.:) Könnyû és gyors szülést kívánok neked is kedves kérdezõ!
A kérdező hozzászólása: drukk! :) már nincs sok hátra. meg aztán kezünkben a baba, és el is felejtjük a fájdalmakat!
még 4 hét
A kérdező hozzászólása: Igazad van. Kívánom hogy úgy legyen. Mennyi idõd van még? nekem még 6hét :)
Elsõ vagyok Pár héten belül születik a harmadik. Gyors lesz gátvédelemmel. Fõ a pozitív hozzáállás :-)
A kérdező hozzászólása: uuh szegény :(
Szabályos 20 percesektõl méreve: 1. szülés 3, 7 kg, 57 cm - 17 óra (pokoli fájdalom, EDA, fájásgyengeség, irtó lassúkitolás) 2. szülés 3 kg 49 cm - 25 óra (de közel sem fájt annyira, mint az elsõ, EDA nélkül, 2 percesek jelentkezéséig a nagyobbal játszózva, otthon játszva bírtam ki, gátvédelemmel, kvázi nyomás nélkül szültem)

Ki volt az első Reptilián? Hogy és mikor érkeztek meg a Földre? Tényleg igaz, hogy mostanra győzedelmeskedtünk felettük?

Legjobb válasz: 404 volt, õ kb. 20000 éve van a Földön, több kevesebb távolléttel. Igen, úgy tudom a varánuszok is kihalófélben vannak, úgyhogy gyõztünk.

404 volt, õ kb. 20000 éve van a Földön, több kevesebb távolléttel. Igen, úgy tudom a varánuszok is kihalófélben vannak, úgyhogy gyõztünk.
több év is lehet. vagy akár soha nem lesz hüvelyi orgazmusaod. azért szurkolok, h mielõbb összehozzátok.
el sem tudod képzelni, h hány ilyen lány van, akinek soha sem volt orgazmusa, sajnos én is közéjük tartozom :( remélem, h majd nekünk is összejön, legalább egyszer:D
Ó csajok, akkor becsatlakozom a klubba én is! :D
béna volt a srác, nem tudsz ellazulni stb... de leginkább az elõbbi...

Hogyan tágithatnám ki a popsim h a barátommal tudjak sexelni fenékbe? Kiprobáltuk és fájt az elsö! Azota nem volt semmi! Igaz nem használtunk sikositot!

Legjobb válasz: SEHOGY.Ha majd kesobb nem akarsz bekakilni, akkor jobb lenne nem tagitani. Amugy nekem is fajt az elso, mert ugye szokatlan erzes. Legkozelebb, hasznaljatok sikositot, es eloszor probald meg ujjaddal, majd utanna a baratod probalja betenni, lassan. Egy ido utan meg fogod szokni es jo erzes lesz. De semmikepp se tagitsd magadnak.

SEHOGY.Ha majd kesobb nem akarsz bekakilni, akkor jobb lenne nem tagitani. Amugy nekem is fajt az elso, mert ugye szokatlan erzes. Legkozelebb, hasznaljatok sikositot, es eloszor probald meg ujjaddal, majd utanna a baratod probalja betenni, lassan. Egy ido utan meg fogod szokni es jo erzes lesz. De semmikepp se tagitsd magadnak.
sehogy nem tudod kitágítani meg nem is kell, csak annyi kell hogy bõ síkosítóval nagyon lassan!! kezdjetek neki. Ahhoz h ne fáljon annyi kell h szokd az érzést + mielõtt elkezditek engedd el magad. Ha belejöttök isteni gyönyörökben lesz részed!!!! :)
nézzetek meg közösen pár Rocco filmet, válasz benne van
Ha jól fel vagy izgulva és használtok síkosítót vagy babaolajat(mi azt szoktuk és jobb, mint bármi más) akkor nem lesz rossz hidd el nekem. Próbálj ellazulni, kérd a párod simogassa a feneked miközben ujjazza a hátsód vagy már benne van, puszilgasson, izgassa a csiklódat. Magadnak is tágíthatod a lyukat pl. fürdésnél óvatosan becsúsztatod az egyik ujjad.Hagyd hagy szokja a feneked. Ha már nem fáj mehet mellé a második és ugyanez.Nem kell mozgatni csak hagyd benne.Csak a körmökkel vigyázzatok!! Sok szerencsét!
Olyanok pofáznak, akik a büdös életben nem próbálták!!! Beszarás.... Igenis, ki lehet tágítani. A barátod jól bekeni a popódat sikosítóval, vagy babaolajjal(mi ezt használjuk :) ) és az ujjával kényeztet. Hidd el, ki fog tágulni 3-4 perc után. És ami utána következik, az valami isteni!!! ;) én imádom! (lány vagyok)
szerintem helyezz fel ásványvizes palackot.. aztán már elég tág lesz :)
A kérdező hozzászólása: marhára vicces vagy köcsög!!!!!!

Kedves Anyukák! Volt már valaki úgy, hogy gyermeke nem igazán akarta elfogadni első alkalommal a tápszert?

Kislányom ma este kapott először tápszert (Beba Pro éjszakait) és nem nagyon jött be neki!!! Hozzáteszem, hogy eddig estére anyatejet kapott Sinlaccal és én arra tippelek, hogy annak édeskés íze után a tápszer már nem olyan fincsi. Mi a véleményetek? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Az enyém nem ette meg egyáltalán. Felnõtt tápszer nélkül, mert mindet kiköpte.

Az enyém nem ette meg egyáltalán. Felnõtt tápszer nélkül, mert mindet kiköpte.
A kérdező hozzászólása: És akkor mit adtál neki hat és fél hósan vacsira?
Az enyém sem ette meg. 6 hónaposan kiflit és tejet kapott.
A kérdező hozzászólása: Ezt most komolyan mondod???? Milyen tejet?
Tejpépet, sima Sinlacot, fõzeléket.
enyémnek mint utólag kiderült az üveggel volt a baja, lecseréltük mamra és "két pofára zabálta" magát tápszerrel! :) az elsõ alkalommal repetázott, szerencsétlen csórikám már annyira éhes volt mire kibénáztuk magunkat apával :) addig meg sinlacot evett, csak kanállal még ügyetlen volt... :) szégyeljük még mindig magunkat :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségetek! Sajnos ma este sem voltunk szerencsésebbek. Lehet, hogy kipróbálunk más tápszert még, aztán ha az sem megy, akkor tejpép, vagy Sinlac. Szerintetek a tápszerbe lehet keverni egy kis Sinlacot az íze miatt?
Persze, simán keverhetsz bele Sinlacot.
Komolyan mondtam, és tehéntejet adtam neki. Nem vagyok híve a mai tiltásoknak. Én is kaptam tejet, és nekem sem lett semmi bajom, ahogy a lányomnak sem. Az allergia akkor alakul ki, ha késõn kerül a szervezetbe allergén anyag. Ezt ma már Japánban és Ausztráliában kísérletekkel bebizonyították.

Igaz hogy kiüríthető a méreg? Tegnap elszívtam egy füves cigit, holott kondizok, így útólag szédelgek tőle. Nem valami jó érzés. Soha többet nem kell ezt megfogadtamm, életem első cigije volt ami füves

További edzéssel,ennek felhagyásával méregtelenítéssel ugye nem lehet probléma?

Legjobb válasz: A szervezet lebontja a méreganyagokat és távozik belõled , izzadással gyorsítható ez a folyamat. Nem hinném, hogy egy szál cigi különösebb problémát jelentene neki.

A szervezet lebontja a méreganyagokat és távozik belõled , izzadással gyorsítható ez a folyamat. Nem hinném, hogy egy szál cigi különösebb problémát jelentene neki.
" szervezet lebontja a méreganyagokat" Akkor miért hal meg aki megmérgezi magát?
A túladagolás az más tészta. Vannak olyan mérgek amik ellen a szervezet tehetetlen. Ehhez képest egy mezei füves cigi egyenlõ a nullával.
Ha nem volt benne mérges kígyó, akkor nincs mitõl félni :D
El fog múlni a szédelgés de a véredbõl még fél évig kimutatható bármit is csinálsz.
Beépült a szöveteidbe, így amikor égeted... még sokáig kimutatható, olyan 4-7 hónapig
utsoelotti.:D addig vagy beallva amig a veredben van a thc..szoval ha felevig kimutathato akkor ha valaki besziv utanna felevig folyamatosan bevan allva?:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!