Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy első volt (33 db)

a menstruáció terhesség vagy alultápláltság esetén nem jön csak meg. am nekem is késett az elsõ után 2-3 napot
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. igen, rendszeresen menstruálok, és már két tesztet is csináltam, nem vagyok terhes, de nem is lehetek. peteérésem se volt, plusz gumi nem szakadt ki.
Az alkohol pont olyan hatással van rá, mint a meleg. Amikor épp megvan, oldja az esetleges görcsöt, egyúttal kicsit erõsebbé válik a vérzés. Van aki görcsös menzesznél inkább bedob egy "felest", minthogy gyógyszert vegyen be.
3. vagyok most látom csak, h már 1 hete késik..egyébként rendszeres a menstruációd? ha nem szokott késni akkor jobb lenne ha vennél egy tesztet
Honnan tudod, hogy nem vagy terhes?:D Egyébként baromság. Ugyanúgy meg kellene jönnie az elsõ után is.
én úgy tudom, h alkohol csak rendszeres fogyasztás mellett van hatással..rendszeres alatt értem, h pl hosszú ideje masszívan iszol..pár berúgás nem hiszem, h befolyásolná
A kérdező hozzászólása: bár, azt is olvastam, hogy az alkohol hatással lehet menzeszre, és múlt hónapban elég sokat ittam
A kérdező hozzászólása: nekem egy hete késik, helyette folyásom van
Hát nekem megjött, csak késett 1-2 napot.
Ez mekkora baromság!

Van ilyen itt aki tényleg igazán állíthatja, hogy jó volt az első csókja?

?szintén, mert sztem nagyon sokan csalódtak el?ször

Legjobb válasz: ÉÉÉÉÉNNNN!!! Az elsõ volt a legjobb!A többi..már amennyire.:$

ÉÉÉÉÉNNNN!!! Az elsõ volt a legjobb!A többi..már amennyire.:$
Igen nagyon is:) . 2hete törnént... 16/l
nem õ volt az igazi.. de baromi jól csókolt :D
csak ketten voltunk, a levelek peregtek le (ránk is :D), kb 3 kmes körben nem volt senki(fentvoltunk a hegyekben: ) )... összeölelkezve álltunk, és egyszercsak, váratlanul, megcsókolt, de csak épp hogy súrolták az ajkai az enyémeket. életem legszebb pillanata volt, mert õ az elsõ ember, akit igazán szeretek, és nem gondoltam, hogy õ is érez ilyesmit... aztán rögtön a csók után azt mondta, "ezt lehet nem kellett volna...". így lett egyben a legborzasztóbb pillanat is. a második, meg az azutáni nap többi csókja már jobb volt. de azóta sem csókolóztam mással. õt szeretem. : (
Teljesen meg voltam (vagyok^^) õrülve a csajért, és így csodálatos volt :)
7 éve történt már, de tudom, hogy nagyon jó volt. Nem is emlékszem olyan csókra, ami rossz lett volna! 18/l
Amit szerelembõl csókoltam elsõre az igenis csodálatos volt. A többit nem is veszem figyelembe, nem is érdekel. 20/L
Hoppá, nem s, hanem f! Bocs!:D
Nem tudom nekem mindegyik jó és érzéki volt
Meg én! Egy ágy alatt!:) 21/s
nekem teljesen lényegtelen volt, nem szerelembõl(szerencsére)...nem akarnék úgy visszagondolni, hogy az elsõ de jó volt, blablabla
igen:) nagyon jó volt és teljesen váratlan:) bár nem õ volt az iagzi...de nem bánom, mert tényleg nagyon jó volt:)

Igaz, hogy az első volt a barátommal, de pont a 14. napon történt. Hogyha csak félig volt bent akkor is juthatott belém sperma, ugye? Ha esetleg nem szakította át a szűzhártyámat, akkor is bejuthatott?

(nem élvezett el bennem, de el?folyadék volt) Ezen kívül az aktus utáni napon teljesen száraz voltam. Majd utána megint fehér folyásom volt. Ez utalhat valamire? Kb mennyi esélyem van a terhességre? Mióta ez megtörtént eléggé fáj a hasam, két oldalt váltakozva. Remélem, hogy nem lesz bel?le abortusz.

Legjobb válasz: jajj, hát van neked eszed, miért most kell gondolkozni? lefeküdtél vele. megtörtént, de miért nem védekeztetek? ha már benned volt, onnantól bármi lehet. az esélyed megvan a terhességre . a hasad azért is fájhat mert nem voltál eléggé ellazulva akkor. csinálj egy tesztet. ha pozitív lett azonnal szólj felnõttnek. remélem ez jó lecke lesz mindkettõtöknek, kívánom hogy megússzátok. de ezentúl mindig védekezzetek!

jajj, hát van neked eszed, miért most kell gondolkozni? lefeküdtél vele. megtörtént, de miért nem védekeztetek? ha már benned volt, onnantól bármi lehet. az esélyed megvan a terhességre . a hasad azért is fájhat mert nem voltál eléggé ellazulva akkor. csinálj egy tesztet. ha pozitív lett azonnal szólj felnõttnek. remélem ez jó lecke lesz mindkettõtöknek, kívánom hogy megússzátok. de ezentúl mindig védekezzetek!
Hát igen az elõzõ válaszolónak teljesen igaza van. Vegyél egy tesztet.
Drága kiscsillag! Hány éves is vagy? Milyen az, hogy csak félig volt bennt? Elég ha a hûvelyednél hozzádér, és megtörténhet a baj. Még mindig nem értem miért nem védekeztetek. Nem azzal lesztek a nagyok, hogy gumi nélkül szexeltek, hanem azzal, ha már szexuális életet élsz, azt meggondoltan és vigyázva, valamint védekezve teszitek. Máskor vigyázz jobban és gondolkozz elõtte. Ha õ gumi nékül nem akarja küld el a búsba. Akkor nem méltó hozzád. Kitartás. Szorítok, hogy most az egyszer kivételesen megúszd.

Mesélnétek kinek milyen volt a második szülése? Igaz hogy sokkal gyorsabb mint az első? Tapasztalatokra lennék kíváncsi!

Legjobb válasz: Az elsõ szülés az indítástól fél óra. A második pedig 9 óra tömény fájdalom

Az elsõ szülés az indítástól fél óra. A második pedig 9 óra tömény fájdalom
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! Nekem elsõ 6óra hossza volt. Ezért vagyok kíváncsi most, vajon nálam is bejön e hogy második gyorsabb.
Elsõ 4 óra Második 1, 5 óra Legyen gyors szülésed!!
Nekem elsõ szülés 14 óra, a burokrepedéstõl számolva, elõször nagyon gyenge fájásokkal, alig-alig tágultam. Na persze aztán az oxitocin sokat lendített a dolgokon. Második szülés szûk 3 és fél óra, szintén burokrepedésre ébredtem... Mire beértünk a kórházba, már 6 cm-re nyitva voltam, gagyi kis fájásokkal. Itt is kaptam oxitocint, de a fájások ugyanolyanok maradtak, gondoltam is, hogy a fenébe, ez eltart még egy darabig... aztán hirtelen jöttek a tolók. Hát ennyi. Ha ez a tendencia, akkor félek, hogy a harmadiknál a tolófájásokra fogok ébredni... :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!!!! :)
Elsõ szülés: 2 óra vajúdás, majd 2 órás kitolás, ez a része kemény volt. Második szülés: 1, 5 óra volt az egész, az elsõ fájástól számítva.:) 3. nyomásra kint is volt.:) Könnyû és gyors szülést kívánok neked is kedves kérdezõ!
A kérdező hozzászólása: drukk! :) már nincs sok hátra. meg aztán kezünkben a baba, és el is felejtjük a fájdalmakat!
még 4 hét
A kérdező hozzászólása: Igazad van. Kívánom hogy úgy legyen. Mennyi idõd van még? nekem még 6hét :)
Elsõ vagyok Pár héten belül születik a harmadik. Gyors lesz gátvédelemmel. Fõ a pozitív hozzáállás :-)
A kérdező hozzászólása: uuh szegény :(
Szabályos 20 percesektõl méreve: 1. szülés 3, 7 kg, 57 cm - 17 óra (pokoli fájdalom, EDA, fájásgyengeség, irtó lassúkitolás) 2. szülés 3 kg 49 cm - 25 óra (de közel sem fájt annyira, mint az elsõ, EDA nélkül, 2 percesek jelentkezéséig a nagyobbal játszózva, otthon játszva bírtam ki, gátvédelemmel, kvázi nyomás nélkül szültem)
Az elsõ mondat kicsit értelmetlen.
? A kérdés fele nem érthetõ, de azért megpróbálok írni valami értelmeset. Nem alacsony egyáltalán, teljesen átlagos. én 168 vagyok, a kolléganõim: 165, 169, 161, 158, 149, 177
Elsõ vagyok. 162-3 centi még felnõtt nõknek is nagyon jó magasság.
nekem 10 évesen jött meg elõször jelenleg 173 cm magas vagyok, gondolhatod, hogy nem voltam 10 évesen 163-165 cm magas még. Tehát ez az állítás, hogy utána már csak ennyit nõnek a lányok nem állja meg a helyét.
A növésnek semmi köze a menstruációhoz. Egyébként meg minél idõsebb vagy, annál nagyobb az esélye, hogy nem nõsz már tovább, vagy legfeljebb egy pár centit. Aki kilenc-tízévesen kezd menstruálni, az nyilván még rengeteget nõ felnõttkoráig, aki tizennégy-évesen, az pedig lehet, hogy már elérte a felnõttkori magasságát.
lehet hogy csak nálam volt így, de mióta megjött az elsõ, szinte nem nõttem. azelõtt gyorsan növõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Bocsi kimaradt hogy után... Mennyit nõnek a lányok az elsõ vérzés utána? Én azt hallotam hogy nem sokat.
én 9 hónap múlva alig 1 centivel voltam magasabb. azelõtt félévente nõttem 2-5 centimétert. elõzõ vagyok

Ki volt az első Reptilián? Hogy és mikor érkeztek meg a Földre? Tényleg igaz, hogy mostanra győzedelmeskedtünk felettük?

Legjobb válasz: 404 volt, õ kb. 20000 éve van a Földön, több kevesebb távolléttel. Igen, úgy tudom a varánuszok is kihalófélben vannak, úgyhogy gyõztünk.

404 volt, õ kb. 20000 éve van a Földön, több kevesebb távolléttel. Igen, úgy tudom a varánuszok is kihalófélben vannak, úgyhogy gyõztünk.
több év is lehet. vagy akár soha nem lesz hüvelyi orgazmusaod. azért szurkolok, h mielõbb összehozzátok.
el sem tudod képzelni, h hány ilyen lány van, akinek soha sem volt orgazmusa, sajnos én is közéjük tartozom :( remélem, h majd nekünk is összejön, legalább egyszer:D
Ó csajok, akkor becsatlakozom a klubba én is! :D
béna volt a srác, nem tudsz ellazulni stb... de leginkább az elõbbi...

Volt-e valakivel olyan, hogy elsõ látásra beleszeretett egy lányba és érezte, hogy õ az igazi, és valóban összejöttek az óta?

- olyan is eset is érdekel,ahol a lány kezdetben húzódozott de végül csak be adta a derekát :)

Legjobb válasz: még nem jött..ünk össze

még nem jött..ünk össze
minden csajjal igy vagyok. kár, hogy 3 numera után elmúlik.
Velem volt. Kb 1 éve találkoztunk elõször, de már akkor nagyon megtetszett, de eleinte lekoppintott. Nyáron találkoztunk újra, nem randin, de jobban megismertük egymást. Onnatól minden nap beszélgettünk, igaz csak chaten, viszont a következõ találkozáskor már viszonylag jól ismertük egymást így könyebben ment minden. Lehet az alkoholnak köszönhetõ, lehet csak mindketten ugyan azt akartuk, de végre megtörtént az elsõ csók. Onnantól kezdve nem érdekelt más, csak Õ. Igaz sokáig kellett hódítgatni, hogy legyen folytatás is, a következõ csókkal is megváratott, de megtettem mindent, hogy legyen. Lett is, nehéz szülés volt, de lett. De azóta szakított velem, fene tudja miért. De még most is õrülten szeretem :/
mesekönyvekben meg anno tiffanyban olvastam ilyet :)

Igaz hogy kiüríthető a méreg? Tegnap elszívtam egy füves cigit, holott kondizok, így útólag szédelgek tőle. Nem valami jó érzés. Soha többet nem kell ezt megfogadtamm, életem első cigije volt ami füves

További edzéssel,ennek felhagyásával méregtelenítéssel ugye nem lehet probléma?

Legjobb válasz: A szervezet lebontja a méreganyagokat és távozik belõled , izzadással gyorsítható ez a folyamat. Nem hinném, hogy egy szál cigi különösebb problémát jelentene neki.

A szervezet lebontja a méreganyagokat és távozik belõled , izzadással gyorsítható ez a folyamat. Nem hinném, hogy egy szál cigi különösebb problémát jelentene neki.
" szervezet lebontja a méreganyagokat" Akkor miért hal meg aki megmérgezi magát?
A túladagolás az más tészta. Vannak olyan mérgek amik ellen a szervezet tehetetlen. Ehhez képest egy mezei füves cigi egyenlõ a nullával.
Ha nem volt benne mérges kígyó, akkor nincs mitõl félni :D
El fog múlni a szédelgés de a véredbõl még fél évig kimutatható bármit is csinálsz.
Beépült a szöveteidbe, így amikor égeted... még sokáig kimutatható, olyan 4-7 hónapig
utsoelotti.:D addig vagy beallva amig a veredben van a thc..szoval ha felevig kimutathato akkor ha valaki besziv utanna felevig folyamatosan bevan allva?:D

Masodik gyermekemet varom, igaz hogy a masodik szules az konnyebben es gyorsabban zajlik le? Az elso nagyon hoszu volt 18ora bizhatok benne hogy a masodik kevesebb lesz?

tudom ez egy olyan kerdes amire nem tudtok pontos valaszt irni de azoknak a valaszat varom inkabb akiknek az elso szulese nehez volt a masodik konnyebb

Legjobb válasz: wow az igen:)

A kérdező hozzászólása: wow az igen:)
Nekem az elsõ 4 óra alatt született, a 2.baba bõ 2 óra alatt.
A kérdező hozzászólása: akkor vegulis igaz azhogy a masodik hamarabb megvan! mikor a lanyomat megszultem anyosom azt mondta az elso megcsinalta a masodiknak az utjat igy konnyebb lesz a masodik:)
Szia! Én az elsõt szinte észre se vettem és meglett. Majdnem 4 kilóval. A második kilóval született és rettenetesen fájt. Én is úgy voltam vele, mint Te. Nekem is mindenki azt mondta, hogy a második sokkal könnyebb és fájdalommentesebb lesz. Talán ez volt a baj. Nem voltam felkészülve eléggé a lehetséges fájdalomra. Kíváncsi leszek a harmadikra. Üdv. 20 hetes km
Szia!Nekem az elsõ szülésem 7óra volt, a második 3óra alatt meglett.Szóval ez nálam bejött. Szorítok, hogy nálad is így legyen. Hány hetes vagy? Üdv:8hós baba anyukája
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszt:) 10 hetes vagyok
Nekem az elsõ 20 óra volt, a második 4 óra alatt meglett fájásgyengeséggel....
Szerintem igaza lehet anyósodnak. Nekem az elsõ 6 óra alatt, a második 1, 5 óra alatt megvolt. Az elsõ gyenge szülés-gyanús fájástól számoltam az idõt. Mindkét gyerek 4 kiló fölött volt. Most a harmadik...hááát, remélem beérünk majd a kórházba. :) A szülésznõm is azt mondta, hogy minden gyerek hamarabb megvan mint az elõzõ, hacsak nincs bármilyen komplikáció.A fájdalomban nem könnyebb, csak idõben rövidebb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!