Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy csak az (919 db)

Az igaz, hogy csak azt lehet felidegesiteni akit nagyon szeretunk?

Legjobb válasz: Ha ez igaz, akkor a politikusok nagyon sok embert szeretnek.

Ha ez igaz, akkor a politikusok nagyon sok embert szeretnek.
Hm. Nem feltétlenül. Igazából úgy mondanám, hogy azt tudod igazán felidegesíteni, akit jól ismersz. De igazából addig nem is utálhatsz senkit igazán, amíg nem ismered jól. Mégha kezdetben ehhez kedvelned is kell.
ez sztem egy nagy hülyeség... ://
sztem van benne vmi :O
Akkor a fõnök nagyon komál minket.
Nem! Ez így hülyeség :) És ha senki nem tudott 27 év alatt felidegesíteni , akkor soha senki nem is szeretett???:)
Akkor engem nagyon szeretnek.
"És ha senki nem tudott 27 év alatt felidegesíteni , akkor soha senki nem is szeretett???:) " Ez egy hatalmas logikai baki. De hagyom, hogy gondolkozz, ennyi idõsen talán kitalálod miért.
Ezt a baromságot hol hallottad?
Szerintem van benne valami. Fogalmam sincs miért van ez így.
hippiknél így lehet
engem a TO-s nénik mindig felidegesítenek és biztos nem azért, mert szeretnek
sztem nem így van :D talán még az h csak az tud minket megsérteni vagy ilyesmi akit szeretünk xd
Azokat akik szeretik magukat, és tisztába is vannak saját tulajdonságaikkal, értékeikkel, egyáltalán vagy sehogysem idegesíthetõek fel.
szerintem van benne valami.nem feltétlenül, mert feltud bosszantani egy eladó vagy egy ember az utcán is, de igazán csak az tud aki nagyon szeret mert õ ismeri a gyengeségeidet.ha veszekedés közben ezekre tér ki akkor garantáltan nagyon felidegesít! tapasztalatból mondom! 16L

Bekötötte vki a babója hüvelykujját, hogy ne szopizza? Tényleg igaz, hogy csak az első két nap a gáz és elfelejti? A védőnő mondta, hogy csináljam ezt. Nincs szívem

Legjobb válasz: Szia! Az én babám nem a hüvelykujját, hanem a mutató és középsõujját szopizza. Eszembe se jut, hogy bekössem neki! Valaki rágyújt ha feszült, fáradt, stb., más az ujját csipkedi, megint más a szája szélét v. a körmét rágcsálja. Nem hiszem, hogy lelkileg jót tenne neki ha egy számára megnyugtató dologról drasztikusan, erõszakkal leszoktatják. Szokták mondani, hogy a fogsorának nem tesz jót, erre csak azt tudom mondani, hogy nekem cumim volt, a két testvérem szopta az ujját, mindhármunknak gyönyörû, majdhogynem szabályos ívû a fogsorunk, szerintem nem ezen múlik.

Szia! Az én babám nem a hüvelykujját, hanem a mutató és középsõujját szopizza. Eszembe se jut, hogy bekössem neki! Valaki rágyújt ha feszült, fáradt, stb., más az ujját csipkedi, megint más a szája szélét v. a körmét rágcsálja. Nem hiszem, hogy lelkileg jót tenne neki ha egy számára megnyugtató dologról drasztikusan, erõszakkal leszoktatják. Szokták mondani, hogy a fogsorának nem tesz jót, erre csak azt tudom mondani, hogy nekem cumim volt, a két testvérem szopta az ujját, mindhármunknak gyönyörû, majdhogynem szabályos ívû a fogsorunk, szerintem nem ezen múlik.
Az ujjszopás teljesen természetes dolog, az egészséges babák leszoknak maguktól róla, amikor már akad érdekesebb dolog is, és lankad majd az igény a szopásra (meg a szopóreflex). Úgyhogy ne kösd be, ez valami nagyon idejétmúlt dolog lehet.
Növérem mindent kipróbált a fia mégis még mindég szopja az újját.3, 5 éves.Leginkább akkor, ha fáradt.De nagyon csúnya.Engem rendesen idegesít mikor látom.A lányom egyböl utánnozza amikor meglátja.Nem engedem neki. Van egy keserü folyadék, amivel belehet kenni az újját.Direkt körömrágásra e´s újjszopásra van.Gyógyszertárban lehet venni. Szerintem 2 nap alatt nem fogja elfelejteni. Ez egy nagyon rossz szokássá fog válni.Szerintem.Ha pedig oka van rá, akkor meg ha erröl leszokik, rááll majd másra. Mennyi idös???
2. vagyok. Én 14 éves koromig szoptam az ujjam, ha uncsinak találtam az eseményeket (olvasás, tv nézés, várakozás közben pl.) Aztán megtetszett egy fiú, és rögtön le is szoktam :D
A kérdező hozzászólása: Mikor szoknak le a babák az ujjszopésról?
A kérdező hozzászólása: 14, 5 hós

Az igaz, hogy csak azok a várandós nők hánynak, akik egészségtelenül táplálkoznak a tudtukon kívül?

Azért teszem fel ezt a kérdést, mert úgy tudom, hogy akik egészségesen táplálkoznak, azok nem fognak egyáltalán hányni amikor babát várnak. Jól tudom ezt? Segítsetek, el?re is köszi!

Legjobb válasz: én az elsõvel 7 hónapig hánytam napi szinten több alkalommal, a másodikkal 4 hónapig. Evési szokásaimon nem változtattam a két gyerek között. Egyébként az elsõvel csak egy bizonyos márkájú trappista sajtot tudtam enni, minden mást visszaküldött.

én az elsõvel 7 hónapig hánytam napi szinten több alkalommal, a másodikkal 4 hónapig. Evési szokásaimon nem változtattam a két gyerek között. Egyébként az elsõvel csak egy bizonyos márkájú trappista sajtot tudtam enni, minden mást visszaküldött.
Nem igaz. Ha ugyanazt eszi két kismama, lehet, hogy az egyik hányni fog, a másik nem. Inkább örökletes dolog ez, a mi családunk pl. nem hányós. Gondolom, hogy hormonális dolgokkal van összefüggésben. Különben meg mi az, hogy "egészséges". Abszolút egészségesen nem tudsz táplálkozni, csak "egészségesebben".
Abszolút nem igaz. Én 4 hónapot végig hánytam naponta többször a terhesség alatt és minimális kávézáson kívül abszolút nem élek/éltem egészségtelenül, sõt. Szerintem inkább lelkiállapot függõ, ha egyáltalán függ valamitõl.
Ez nem igaz. És aki azt is kihányja, amit meg sem eszik? Ez nem ettõl függ.
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat, így már értem. Tehát nagyban függ a génektõl, s a lelkiállapottól. Akkor igyekszem nyugodt maradni, s akkor remélem, ha majd babát várok, akkor nem kell hánynom. Egyébként még nem vagyok várandós, csak már elõre érdekel engem ez a téma. Köszi még egyszer! :)
Multkor volt itt egy valasz, amit erdekesnek talaltam. Azt mondta a valaszolo, hogy a kismamak azert vannak rosszul, illetve hanynak es erzik a szagokat sokkal jobban a terhesseg elejen, mert ilyenkor a legserulekenyebb a magzat (elso trimeszter), es az esetleges mereganyagok, vagy rossz taplalkozas vezethet a terhesseg megszakadasahoz igy ez tulajdonkeppen egy evolucios alkalmazkodas, ami segit az egeszseges terhessegben szerintem a kivanossag is ehhez kapcsolodhat nem neztem ennek utana, de nekem nagyon logikusan hangzik amit viszont megjegyeznek, hogy szerintem erosen egyen, illetve terhessegfuggo, hogy kinek mire van szuksege es mi a karos neki, es tudatosan eleg nehez eldonteni bizd csak a tudatalattira es a testedre a dolgot, az tudja nagyon a dolgat es majd gondoskodik rola, hogy azt kivand, ami kell, es attol legyel rosszul ami nem kell, nem jo
Szerintem teljesen igaz! 21 éves voltam mikor a lányommal, 24 mikor a fiammal voltam terhes.Mindkét esetben 2-3 hónapig hányás, émelygés, szédülés...stb.Kb.két éve egészségesebben táplálkozok(csak tisztított ill.oxigénes vizet iszok, minimális disznóhús, rengeteg hal és zöldség, gyümölcs természetesen évszaknak megfelelõen!Most 43 éves vagyok, 23 hetes ikerterhes, a sûrû pisiléstõl eltekintve 0 terhességi tünettel!!!Pedig azt olvastam, hogy ilyen esetben sokkal erõsebbek a tünetek! Úgyhogy szerintem összefügg!!!

Igaz, hogy csak az első okj-s képzés ingyenes?

Én elvégeztem most egy 1 éves alapfokú szakmát. Van olyan hely, ahol attól függetlenül, hogy van már egy okj-s bizonyítványom, tanulhatok még ingyen egy másik szakmát.

Legjobb válasz: Csak egyet támogat az állam. Mi az ,h ha nem szakítod meg a tanulmányaidat? Vagyis ha folyamatosan tanulsz?! Hát ez elég logikátlan lenne,hisz akkor gyakorlatilag mindegyiket elvégezhetnéd 50 éves korodig ,az állam pénzén.

Csak egyet támogat az állam. Mi az , h ha nem szakítod meg a tanulmányaidat? Vagyis ha folyamatosan tanulsz?! Hát ez elég logikátlan lenne, hisz akkor gyakorlatilag mindegyiket elvégezhetnéd 50 éves korodig , az állam pénzén.
Csak az elsõ okj-s képzést támogatja az állam, a másodikért már fizetni kell! Hogy mennyit kell fizetni, az iskola és szak-függõ. Én megcsináltam a környezetvédelmi technikusit, az ingyenes volt, és ugyanabban a suliban a vegyészet félévente 16ezer lett volna ha azt is megcsinálom, tehát a 2 éves képzésre 64ezret kellett volna fizetni.
Nem!
szerintem meg fogadd már el, h kicsik a melleid, szépek, és azokkal is lehet hódítani
szépnek szép, de a kis mellekkel nem lehet úgy játszani, mintha van bennük anyag :) és dekoltázsban se mutatnak semmit, csak meztelenül.
egy fenét ! nem kell dinnyének lenni ! az már nem mell, hanem tõgy !! fogjátok már fel, h a kicsi is jó!
Ezennel döntök... Se túl nagy, se túl kicsi ne legyen. Pont! :)
A kicsi csak akkor jó, ha épp nincs más, beérjük vele, de nem az igaz.Bocs.
Természetesen nem ez a mérvadó, de én is hamarabb észreveszek egy szép, nagy mellû hölgyeményt. Sajnos ezt a nõk soha nem fogják megérteni, szóval kár is magyarázni, úgyis mi leszünk a szemét pasik.... :) Én is láttam már szép kis cicit, de az az ember, aki már valaha egyszer is elmerült két szép nagy cickó között, az már nem vágyik a kicsire!!!! :)
nekem egy pasi kritizálta az amúgy átlagos, 80B melleimet, hogy túl kicsik... miután közöltem vele, hogy 12 centis pénisszel nem dumálnék, összébb húzta magát :D amúgy õrület, hogy ma már a fõ szempontok között szerepel a párválasztásnál, hogy milyen a nõ puncija, melle, de amikor egy nõ panaszkodik a túl kis méretekre, az rib*ncnak meg telhetetlen p*csának van kikiáltva.
Ha kicsi alatt pont tenyérbe illõ nagyságot értünk akkor az. Nem kell a lógós tõgy.(pontozás nem érdekel, lehet fel, lehet le, lehet sehogy )
Nekem eleve a kisebb mellmérettel rendelkezõk a zsánereim. És ha olyan lánnyal hoz össze a sors akinek meg éppenséggel nagyobb, akkor is próbálok más pozitív, vonzó dolgot találni rajta. 27 F
23
Utolsó, hány éves vagy?
Nem ez alapján választok.Nyilván ha nem jön be a csaj, nem megyek oda csak mert nagy mellei vannak.Dehát van egy típus , ami tetszik és kész.
Olvasva ezeket a kommenteket... jézusom... az alapján választatok partnert, hogy kinek mekkora a melle... a túl kicsi sz*r, a túl nagy is sz*r... Aztán meg jönnek a hozzászólások hogy a mai lányok csak csak az izmos, magas, pénzes pasikra buknak jajjajj, mind r*banc mind k*rva, miért nem kellek senkinek, miért vagyok szûz huszon X évesen...
12-es vagyok.Nem.Ez nálam szempont.Ez van.
Utolsó, nem jönnél össze olyannal akinek kicsi van?
Nyugodtan le lehet pontozni, de ami tény az tény.A nagy mell sokkal izgatóbb.Sajnálom.Nem akarok megbántani senkit.Nem nézem le, azt akinek kicsi a cicije, de hát ha egyszer nem vonzó , akkor nem az.Nem tehetek róla.
utolsó, nem csak baromi nagy van, hanem szép nagy is van!!!
Én még semmilyennel sem találkoztam:-) De inkább egy csini kicsi mint egy baromi nagy ..
Nekem volt mind2 típusú barátnõm és elmondhatom, hogy az érzelmek nem ezen múlottak, de az tény és való, hogy a nagyobb mell sokkal jobba izgatott szex közben. Ha valami passzentos, kivágott fölsõt vett föl, a férfiak le sem vették róla a szemüket, és ez engem büszkeséggel töltött el, de végül csak én kaphattam meg... :)
B/C az ideális. A az túl kicsitõl, D-tõl túl nagy.
Itt most azt fogják mondani, hogy áááá dehogy, meg fogadd el magad, te is csinos vagy bla bla bla.Pedig úgy van, ahogy írod.
Inkabb kisebb legyen vagy kozepes, mint oriasi. Amugy meg teljesen mindegy, az a lenyeg, hogy jo feneke legyen!

Most én vagyok hülye vagy tényleg nem értem a Maggie Stiefvater Shiver könyvet igaz hogy csak az elején tartok de nem értem most lány vagy farkas most meghal vagy él? :D

Legjobb válasz: Ha Gracere gondolsz, a fõszereplõ lányra, akkor õ él, és nem is farkas. Én sem értettem elõször, de majd tudni fogod, hogy mi is történt vele :)

Ha Gracere gondolsz, a fõszereplõ lányra, akkor õ él, és nem is farkas. Én sem értettem elõször, de majd tudni fogod, hogy mi is történt vele :)
A kérdező hozzászólása: ki az a sam?:D
Sam a férfi fõszereplõ, akivel a Grace össze fog jönni, és aki amúgy farkas :D
A kérdező hozzászólása: jó hát még mingíg homályos majd ha tovább olvasom akkor rem rájövök xdés köszönöm szépen:)

Igaz, hogy Stájerország az 1790-es években csak arra várt, hogy Magyarország fellázadjon és kiszakadjon a Habsburg Birodalomból, hogy aztán csatlakozzon hozzá és egy magyar vezetésű föderáció része legyen?

Tudtok erre forrást mondani? (Akár könyvet, akár linket.) Én csak Martinovics "A magyarországi reformátorok titkos társaságának kátéja" cím? m?vében találtam rá utalást.

Legjobb válasz: Abszolút saját véleményt írok, olvasmányélményekre alapozva. Martinovics írásai nem éppen tényszerûek, direkt variálta a szálakat úgy, hogy visszavegyék a titkosrendõrségbe. Szerintem az állítása nem igaz, de ez csak szubjektív vélemény.

Abszolút saját véleményt írok, olvasmányélményekre alapozva. Martinovics írásai nem éppen tényszerûek, direkt variálta a szálakat úgy, hogy visszavegyék a titkosrendõrségbe. Szerintem az állítása nem igaz, de ez csak szubjektív vélemény.
A kérdező hozzászólása: Pont emiatt kérdeztem. Mert erõsen propagandaízû és máshonnan nem hallottam róla, hogy lett volna ilyen. De lehet, hogy csak én vagyok tájékozatlan, ezért gondoltam megkérdezem, hátha tud valaki valamit. :) Amúgy köszi a választ

Igaz, hogy csak a hosszú hajú nőket szeretik a férfiak és a rövid hajúak fölött elsiklik a tekintetük, hisz az nem szexi?

Legjobb válasz: 10-bõl kb. 8-9 férfinak a hosszú hajú lányok tetszenek inkább, szóval mondhatjuk, hogy igen, igaz.

10-bõl kb. 8-9 férfinak a hosszú hajú lányok tetszenek inkább, szóval mondhatjuk, hogy igen, igaz.
igaz!
Háát én azok közé tartozom akiknek a hosszú hajú nõkre szegõdik legelõször a figyelme. Ha van 2 egy kategóriájú csinos lány az 1-ik hosszú a másik rövid hajú akkor a hosszút választanám. A barátnõmnek alapbol nem engedném, hogy levágassa rövidre a haját.
A nõiesség egyik szimbóluma a hosszú haj. Mivel alapjáraton a fiúknak van rövid hajuk ezért tudat alatt a saját nemére emlékeztetheti ami egy heteroszexuális férfiben nem fog nemi vágyat kelteni.
Én nem általánosítanék. Ha így lenne, nem lenne "rövid hajas" szerelmespár.
Sztem nem igaz!!!
A rövid hajú nõk vagy leszbikusok, vagy azt hiszik, hogy így majd egyenlõek lesznek a férfiakkal.
Hát, nekem valahol a rövid és a félhosszú közti fazonú hajam van. Hasonló, mint amilyen Ashley Greene-nek van a Twilight-ban (nem, nem amiatt lett ilyen, nem vagyok oda a filmért, a könyvet nem olvastam). Sose volt gondom pasik terén (soha nem volt hosszú hajam, mert nem lehet). Nem csak ezen múlik, hogy megakad-e egy nõn a pasi szeme, vagy sem ;)
Ínséges idõ akkor lesz, ha majd a markodra leszel kénytelen fanyalodni.
Igaz. A nök is tudják ezt és ennek ellenére levágatják a hajukat. Számomra ez azt jelenti, hogy maguknak akarnak ezzel tetszeni nem nekünk. Dehát ezekben az inséges idökben az ember kénytelen ráfanyalodni a rövidhajuakra. :-)
Megint egy általánosítás. Nekem tetszenek a rövid hajúak is. Csak kopasz ne legyen:) 21F
Ez így nem igaz, azoknak egy feltartott nõ feliratú tábla is sokat segítene, azt hiszem.
Nekem amíg együtt voltunk, speciel hosszabb hajam volt mint barátnõmnek :D \m/ Nem igaz sztem :D
Szerintem ez így van, ennek ellenére levágatják és akik azt mondják hogy jol néz ki a rövid, meg h ne törõdj mások véleményével valószinüleg majdnem mind nõk.

Miért nevelik belénk a tv-n keresztül, hogy csak az lehet igazán férfias, vagy az az igazi férfi, aki szereti a focit nézni, és közben sört inni?

szóval én kifejezetten utálom a focit, és ezért vannak akik bu*ziznak engemet, nem tartanak igazi férfinak, és ezek nem csak fiúk, hanem lányok is. most komolyan mi értelme van ezt belenevelni az emberekbe, hogy aki férfi= imádja a focit?

Legjobb válasz: A párom sem szereti a focit,és elég férfias... Egyébként az angolok között is elég sokan voltak akiket nem érdekel a VB..A kollégáim közül egy pár angolt megkérdeztem,hogy mennyire szeretik a focit..Volt aki ki nem állja...Ettõl még férfiasak...Nem kell evvel foglalkozni...ez a trendi most(meg a poker)

A párom sem szereti a focit, és elég férfias... Egyébként az angolok között is elég sokan voltak akiket nem érdekel a VB..A kollégáim közül egy pár angolt megkérdeztem, hogy mennyire szeretik a focit..Volt aki ki nem állja...Ettõl még férfiasak...Nem kell evvel foglalkozni...ez a trendi most(meg a poker)
sok más hülyeséget is. a reklámokban is az aki nem tud megfelelõen megítélni dolgokat, rosszul érzi magát a semmiért, csak azért, mert a reklám beledumálja a sok [email protected](lásd: 12 éves hugom)
A férjem utálja a focit, férfias kinézete van. A magyar férfiakhoz képest lágyabb a természete, nem annyira egoista mint mások, bár õ sem maradt volna itthon a gyerekkel.
nézzél hokit, szerintem az sokkal férfiasabb sport :D soha nem járnék olyan pasival, aki ilyen megszállott focirajongó, egész nap csak arról tudna beszélni fujj
Ez hülyeség. A férfiasság nem azon múlik, hogy mit szeretsz. Szerintem unalmas rugdosni azt a szart mégsem vagyok feminim fiú.
ez még semmi, ha nem tetszik ne nézd, de ha gondolod nézhetsz mást is, bár nem tudom mennyire tetszene neked na és mi csajos dolog? mert én akkor tuti valami ufo vagyok, szeretek pankrációt nézni és nem csak a pasikat benne, hanem az egészet imádom (csajok is vannak benne) 16L
Ez [email protected]ág, hogy "divat" meg "másról nem tud beszélni"... én szeretek focizni, néztem is a vb-t, és várjál, most jön a java: tudok másról is beszélni! Ez hogy lehet szerintetek? Biztos selejtes vagyok...
Azért van mert más sportot nem ismernek... a sörivásra annyi mondok, hogy ne légy alkoholista
Nem nagyon nézek tvt, de vmelyik nap láttam egy sörreklámot, annyira gusztustalanul szexista volt. Valami ilyesmi volt benne, hogy "örülök, hogy férfinak születtem, mert így szükség van rám, azt tehetem, amit akarok, stb. Én betiltanám, mivel azt sugallja, hogy nõnek lenni szégyen vagy rabszolgasors...Nem is értem, hogy adhatnak le ilyet tvben, vagy, hogy van bõr a képükön embereknek csak a pénzért ilyen reklámokat írni...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!