Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy csak (1458 db)

Igaz hogy csak a fiú tengerimalacok bürrögnek?

Nekünk azt mondta az eladó hogy csak a fiuk bürrögnek mikor pározódni akarnak!!! :)

Legjobb válasz: Szia! Nekünk van egy tengerimalacunk, akinek sajnos nem tudom a nemét, de egy biztos: szokott visítani, kb. úgy, mint egy "igazi" disznó, csak persze kevésbé hangosan. Nem azért szól, mert párosodni akar, hanem mert éhes. Ez biztos, akkor kiabál ugyanis, amikor kiveszem a tányérját, hogy hozzak neki ételt. Ha megkapta a kaját, abbahagyja kb. fél napra. A visítás tehát nemtõl függetlenül is történhet, pl. ha éhes. (De olyankor kegyetlenül hangos tud lenni!) Tudom, a kérdés a fiúk malacokra és a párosodásra vonatkozott, de azért gondoltam, hogy válaszolok neked, mert úgy éreztem a kérdésedbõl, hogy azt feltételezed, CSAK a fiúk bürrögnek és CSAK akkor, amikor párosodni akarlak. Nos, "megnyugtatlak", akkor is szólnak a malacok, ha éhesek - és ez utóbbi nyilván nemtõl független, tehát a lányok is lehetnek zajosak :)

Szia! Nekünk van egy tengerimalacunk, akinek sajnos nem tudom a nemét, de egy biztos: szokott visítani, kb. úgy, mint egy "igazi" disznó, csak persze kevésbé hangosan. Nem azért szól, mert párosodni akar, hanem mert éhes. Ez biztos, akkor kiabál ugyanis, amikor kiveszem a tányérját, hogy hozzak neki ételt. Ha megkapta a kaját, abbahagyja kb. fél napra. A visítás tehát nemtõl függetlenül is történhet, pl. ha éhes. (De olyankor kegyetlenül hangos tud lenni!) Tudom, a kérdés a fiúk malacokra és a párosodásra vonatkozott, de azért gondoltam, hogy válaszolok neked, mert úgy éreztem a kérdésedbõl, hogy azt feltételezed, CSAK a fiúk bürrögnek és CSAK akkor, amikor párosodni akarlak. Nos, "megnyugtatlak", akkor is szólnak a malacok, ha éhesek - és ez utóbbi nyilván nemtõl független, tehát a lányok is lehetnek zajosak :)
A kérdező hozzászólása: Aki az utolsót írta annak írom, hogy a tengerimalacok nem tüzelnek!!!!!!Hülye vagy, h ezt nem tod na csak ennyi
NA JÓ! MINDENKIT FELVILÁGOSÍTOK! ! 4 LÁNY MALACOM VAN ÉS AKKOR BERREGNEK, HA TÜZELNEK!!!OLYANKOR? HA A SZOBÁDBA VANNAK TEDD KI AZT KÜLÖN AKI BERREG.PL: egy olyan szobába, ahol nem alszik senki, de azért ne ki.
Az is elképzelhetõ, hogy ez a bürrögés hatalmi villongás. Nálam is a 2 lány folyton a hierarchiát firtatja:-)
Nekem fiam van, és 2 napja iszonyatosan bürrög. Eddig nem csinálta. De most megõrjít... Én is arra gondoltam, hogy párzás idõszak van... Betegnek nem beteg, mert eszik rendesen. Amúgy igen, visítani is szokott, ha éhes, meghallja a hûtúõt és kéri az uborkát:-) Reggel ha ébredünk, akkor is üdvözöl, és van, amikor nem tudjuk behatárolni, hogy miért visít. De én szoktam beszélgetni vele, és válaszol is.) Szóval nekünk fiú van és bürrög.-)
Akkor ezek szerint nem csak a hímek bürrögnek.
A kérdező hozzászólása: De nekem is azért kérdzem!!!
Ha 2nõstény van, akkor is bürrögnek.Nekem is csinálták.A tieid nem csinálják?
A kérdező hozzászólása: Az elsõ jó köszi!Hát a második...Csak egy gond van nekünk mind a kettõ lány!!!!!!
A visítás más mint a "bürrögés".Utóbbit párzás céljából csinálják.Nekem volt olyan hogy párban voltak a malacaim, és nem csak a hím csinálta hanem a nõstény is.Az eladók sokszor hülyeségeket mondanak.Nekünk azt mondta hogy a malacok csak egy évben 2szer pároznak.A miénk már akkor ugrált a nõstényre mikor vemhes volt.Úgyhogy nem kell mindent elhinni nekik.Hallgass inkább az állatorvosra, vagy neten is sok hasznos infót találsz.
Nekem is két lány malim van, és õk is berregnek, szerintem csak szórakoztatják egymást én úgy vettem észre, mert a berregés után meg jön az ugra-bugra.

Igaz, hogy csak minden 3-4ik petesejt képes arra, hogy megtermékenyüljön?

Mert már egy éve szeretnénk babát, de így nem aggódom annyira, el?bb utóbb össze kéne jöjjön a kisbaba! Szerintetek?

Legjobb válasz: Nem igaz. Az igaz, hogy átlagosan teljesen egészséges pároknál egy ciklusban 20-25% az esély a teherbesésre, de nem azért mert nem osztódik, hanem mert nem találkoznak a sejtek, illetve nem ágyazódik be.

Nem igaz. Az igaz, hogy átlagosan teljesen egészséges pároknál egy ciklusban 20-25% az esély a teherbesésre, de nem azért mert nem osztódik, hanem mert nem találkoznak a sejtek, illetve nem ágyazódik be.
A kérdező hozzászólása: Én ezt olvastam, hogy minõségileg csak minden 3-4ik petesejt alkalmas arra, hogy megfoganjon a baba, tehát egy év teljesen normális még ha nem jött össze...köszi a választ

Tényleg igaz, hogy csak évfordulóval mondhatom fel a lakásbiztosításomat és addig nem léphetek át másik biztosítóhoz?

Legjobb válasz: Nem ez tévedés. Bármikor lemondhatod és bárhol újrakötheted. Ha körülményesek(mert nem igazán szeretik ha ügyfelet vesztenek)csak annyi hogy ne fizesd be a soron következõ díjat és hagyd figyelmen kívül a felszólítást így 1 hónap múlva felmondják õk.Eközben megkötheted a másikat.

Nem ez tévedés. Bármikor lemondhatod és bárhol újrakötheted. Ha körülményesek(mert nem igazán szeretik ha ügyfelet vesztenek)csak annyi hogy ne fizesd be a soron következõ díjat és hagyd figyelmen kívül a felszólítást így 1 hónap múlva felmondják õk.Eközben megkötheted a másikat.
Mi történt végül, én most pont ebben a helyzetben vagyok.
A kérdező hozzászólása: Megint hívott a biztosító embere és azt mondja ha nem fizetem ki az évfordulóig járó összeget, egy behajtó cégen keresztül be fogják hajtani. Hallottatok már ilyenrõl?
A kérdező hozzászólása: Hát akkor egyelõre nem fizetem ki az elmaradásomat. Megpróbálok váltani.
Az csak mese amit az ügynököd be akar adni! Legalábbis én év pont év közepén váltottam másikra most néhány hónapja. Felhívtam az ügyfélszolgálatot mondtam hogy meg akarom szüntetni, azt mondták hogy akkor ne tegyem fel a csekket és automatikusan megszünik.Kb. 2hónap múlva jött is a levél hogy megszüntették a biztosításom.Az újat már a telefonhívás napján megkötöttem ugyanúgy az én nevemre.
A kérdező hozzászólása: Amit egy éve meg lehetett csinálni azt nem biztos, hogy most is meg lehet.
Ezt nekem is próbálták beadni. Ezért én is még csak azt a szívességet sem tettem meg nekik, hogy lemondtam, hanem nem fizettem be a csekket és máshol kötöttem másikat. Ennek egy éve már és nem történt semmi. Nem kötelezhet semmire.
A kérdező hozzászólása: Nem tudják behajtani késõbb?
tényleg így van .Csak évforduló váltáskor lehet .Én is úgy csináltam , hogy letiltottam a banknál hogy ne tudják leemelni a havi díjjat , aztán addig a férjem máshol megkötötte .Az a lényeg hogy ne a te nevedre kösd meg .Hiába küldték hónapokig a csekkeket , nem fizettem be és így megszüntették .
A kérdező hozzászólása: Régebben tényleg így volt, de most az ügynököm azt mondja, hogy ettõl az évtõl megváltozott. Nem igaz csak átverés?
A kérdező hozzászólása: Még nem történt semmi. Küldi a biztosító a csekket rendületlenül.


Igaz hogy csak akkor ismerjük meg egymást egy párkapcsolatban ha együtt élünk?

Legjobb válasz: Nem igaz. Valahogy pár 100 évig e nélkül is mûködtek a házasságok. És senki ne mondja, hogy akkor mindenkinek sz-ar volt élete... A mai világban a fiatalokban nincs felelõsségérzet. Bumm költözzünk össze, aztán ha nem megy, költözzünk szét, majd jön másik... Sok együttlét, sok õszinte beszélgetés, és jobban ismered a párod, mintha együtt laknátok, és csak az ágyban találkoznátok.

Nem igaz. Valahogy pár 100 évig e nélkül is mûködtek a házasságok. És senki ne mondja, hogy akkor mindenkinek sz-ar volt élete... A mai világban a fiatalokban nincs felelõsségérzet. Bumm költözzünk össze, aztán ha nem megy, költözzünk szét, majd jön másik... Sok együttlét, sok õszinte beszélgetés, és jobban ismered a párod, mintha együtt laknátok, és csak az ágyban találkoznátok.
Igen, mert akkor vagytok olyan helyzetben amiben külön élve nem.
igen:) 4 éve van barátom...az eleje jó volt aztán egyre többet voltam nála...aztán mégtöbbet, mégtöbbet és azt vettem észre h ott lakok, megismertük egymást (túl fiatalon 16 voltam õ 20)elkezdtünk veszekedni..minden szarságon..unalmassá vált...és most ott tartunk h sehol...felkelenne eleveníteni a dolgot..de nehéz.azt ajánlom fiatalon nem érdemes össze költözni senkivelráadásúl mi mindketten az elsõk voltunk egymásnak.ez is közre játszik..
A kérdező hozzászólása: akkor én nem is ismerem igazából a barátomat? 2 év együtt vagyunk de nem élünk együtt
igaz. össze sem lehet hasonlítani a szimpla találkozgatásos kapcsolatot, az együtt éléssel!!

Három honapos a kisfiam, egy orát szopizik és rengeteg jön vissza evés után. Igaz, hogy csak a fölösleg jön vissza?

Legjobb válasz: Milyen idõszakoknként eszik ennyit? Mert lehet h sûrûn eszik és nem is éhes igazán, hanem csak pl. megnyugtatásból kell neki a cici.

Milyen idõszakoknként eszik ennyit? Mert lehet h sûrûn eszik és nem is éhes igazán, hanem csak pl. megnyugtatásból kell neki a cici.
Az én kisfiam rengeteg levegõt nyelt, akármeddig büfiztettem, azért nem biztos, hogy a levegõ akkor jön (tejcivel együtt), amikor mi akarjuk.
szerintem igaz, (ezt onnan tudod, hogy hízik rendesen), viszont megpróbálhatnád evés közben többször büfiztetni, mert sokszor a bent maradó levegõ a ludas a nagy bukásokban!
A kérdező hozzászólása: 4 oránkét eszik és közbe büfiztetem.

Milyen okmányok kellenek ahhoz, hogy egy magyar kft. Egy osztrák METRO áruházban vásárolhasson? Igaz, hogy csak a nettó árat kell kifizetni?

Legjobb válasz: Igaz, aztán itthon kell befizetni az osztrák 20% helyett a magyar 27% áfát. EU-s áfa-szám kell, ennyi.

Igaz, aztán itthon kell befizetni az osztrák 20% helyett a magyar 27% áfát. EU-s áfa-szám kell, ennyi.

Igaz, hogy csak a hosszú hajú nőket szeretik a férfiak és a rövid hajúak fölött elsiklik a tekintetük, hisz az nem szexi?

Legjobb válasz: 10-bõl kb. 8-9 férfinak a hosszú hajú lányok tetszenek inkább, szóval mondhatjuk, hogy igen, igaz.

10-bõl kb. 8-9 férfinak a hosszú hajú lányok tetszenek inkább, szóval mondhatjuk, hogy igen, igaz.
igaz!
Háát én azok közé tartozom akiknek a hosszú hajú nõkre szegõdik legelõször a figyelme. Ha van 2 egy kategóriájú csinos lány az 1-ik hosszú a másik rövid hajú akkor a hosszút választanám. A barátnõmnek alapbol nem engedném, hogy levágassa rövidre a haját.
A nõiesség egyik szimbóluma a hosszú haj. Mivel alapjáraton a fiúknak van rövid hajuk ezért tudat alatt a saját nemére emlékeztetheti ami egy heteroszexuális férfiben nem fog nemi vágyat kelteni.
Én nem általánosítanék. Ha így lenne, nem lenne "rövid hajas" szerelmespár.
Sztem nem igaz!!!
A rövid hajú nõk vagy leszbikusok, vagy azt hiszik, hogy így majd egyenlõek lesznek a férfiakkal.
Hát, nekem valahol a rövid és a félhosszú közti fazonú hajam van. Hasonló, mint amilyen Ashley Greene-nek van a Twilight-ban (nem, nem amiatt lett ilyen, nem vagyok oda a filmért, a könyvet nem olvastam). Sose volt gondom pasik terén (soha nem volt hosszú hajam, mert nem lehet). Nem csak ezen múlik, hogy megakad-e egy nõn a pasi szeme, vagy sem ;)
Ínséges idõ akkor lesz, ha majd a markodra leszel kénytelen fanyalodni.
Igaz. A nök is tudják ezt és ennek ellenére levágatják a hajukat. Számomra ez azt jelenti, hogy maguknak akarnak ezzel tetszeni nem nekünk. Dehát ezekben az inséges idökben az ember kénytelen ráfanyalodni a rövidhajuakra. :-)
Megint egy általánosítás. Nekem tetszenek a rövid hajúak is. Csak kopasz ne legyen:) 21F
Ez így nem igaz, azoknak egy feltartott nõ feliratú tábla is sokat segítene, azt hiszem.
Nekem amíg együtt voltunk, speciel hosszabb hajam volt mint barátnõmnek :D \m/ Nem igaz sztem :D
Szerintem ez így van, ennek ellenére levágatják és akik azt mondják hogy jol néz ki a rövid, meg h ne törõdj mások véleményével valószinüleg majdnem mind nõk.

Igaz, hogy csak Amerikában kapható "igazi" kóla?

Régebben úgy hallottam hogy csak ott kapható eredeti kóla, máshol csak kóla iz? ital kapható, nem pedig kóla. igaz ez?

Legjobb válasz: elõfordulhat, mert mindeggyik kólafajtán, (ami nálunk kapható), az van írva: cola ízû szénsavas üdítõital. Aztán lehet, hogy amcsiban is így van.

elõfordulhat, mert mindeggyik kólafajtán, (ami nálunk kapható), az van írva: cola ízû szénsavas üdítõital. Aztán lehet, hogy amcsiban is így van.
A Kóla az egy dió fajta amit töbnyire a kólák ízesítésére alkalmaztak koka levelet is raktak bele eredetileg amikor gyártani kezdték , ma már mivel mindent szinte szintetikus úton állítanak elõ ezért használják az "ízû" megjelölést, és ma már ugye a koka leveleket is tilos használni.Ebbõl lett a Coca - Cola
Itt is ugyanazt a kólát isszuk. Én sokáig voltam Amerikában, de ott is ugyanilyen a kóla. És ugyanaz van ráírva, csak angolul. tehát az összetevõje ugyanaz. Csak ott sokféle ízesítésû van. mint pl. itt is próbálkoztak a vanilliással. :)
Részben, az USA-ban vannak jobb kólák is pl Dr.Pepper.. Ott tényleg jobbak a kólák..

Az igaz hogy csak a sikeres emberekről találnak ki rosszindulatú pletykákat?

Legjobb válasz: Nem tudom, de ha ez igaz lenne, annak nagyon örülnék :-))))))(konkrétan egyetemen az egész karon benne vagyok a top10ben...)

Nem tudom, de ha ez igaz lenne, annak nagyon örülnék :-))))))(konkrétan egyetemen az egész karon benne vagyok a top10ben...)
Sajnos nem :)
Nem, bárkirõl, bár megjegyzem, a pletykák többségének van valami valóságalapja, amit aztán kiszíneznek, felnagyítanak.
Igen. Kivétel nélkül az irigység az indulópontja mindegyiknek. Lásd: Káin és Ábel József akire a testvérei féltékenyek voltak és majdnem meggyilkolták Dávid-Saul Ezek mind mind egy egy embertipust mintáznak.De az alap az irigységbõl való indittatás általi rombolás.
Haha, akkor elég hamar sikeres lettem, mikor a pályafutásom kezdtem itt a falubeli nyugdíjas házban...
Nem.
Nem. A sikeresekrõl irigységbõl, a sikertelenekrõl meg azért, mert azokba könnyû belerúgni és nem támadnak vissza.

Az igaz, hogy csak 3 középiskolát/gimnáziumot lehet megjelölni?

Mert már van 2 ötletem. 1. Nemes Nagy Ágnes 2. Pásztorvölgyi és 3.-nak ötletem sincs. De valaki azt mondta, hogy min. 3 iskolát kell megjelölni. Igaz?

Legjobb válasz: Elõször is, vagyok olyan sznob, hogy beléd kössek. "középiskola/gimnázium" A gimnázium IS középiskola, a középiskolán belül van a szakközépiskola ÉS a gimnázium, meg persze a szakmunkásképzõ. Másrészrõl viszont: Ha akarod, csak egyet jelölsz meg, ha akarod, 11-gyet. Viszont a tanárok jogosan rossz szemmel nézik, ha valaki csak kettõt jelöl meg, mert nem 1000%, hogy felvesznek oda. Aztán ha nem vettek fel sehova, akkor nekik kell küldeniük a leveleket Gyõrbe, a felvételi központba, hogy valahová vegyenek fel a tankötelezettség miatt. Elég macerás az ügy. Szóval annyit jelölsz meg, amennyit akarsz, detényleg nem ajánlatos csak kettõt. Meg amúgy tök mindegy, januárra teljesen máshova akarsz majd menni, ez mindig így van.

Elõször is, vagyok olyan sznob, hogy beléd kössek. "középiskola/gimnázium" A gimnázium IS középiskola, a középiskolán belül van a szakközépiskola ÉS a gimnázium, meg persze a szakmunkásképzõ. Másrészrõl viszont: Ha akarod, csak egyet jelölsz meg, ha akarod, 11-gyet. Viszont a tanárok jogosan rossz szemmel nézik, ha valaki csak kettõt jelöl meg, mert nem 1000%, hogy felvesznek oda. Aztán ha nem vettek fel sehova, akkor nekik kell küldeniük a leveleket Gyõrbe, a felvételi központba, hogy valahová vegyenek fel a tankötelezettség miatt. Elég macerás az ügy. Szóval annyit jelölsz meg, amennyit akarsz, detényleg nem ajánlatos csak kettõt. Meg amúgy tök mindegy, januárra teljesen máshova akarsz majd menni, ez mindig így van.
Igaz, jó rég volt már, de mikor én felvételiztem, tagozatot is meg kellett jelölni, és az is egy helynek számított ugye, tehát pl: x iskola reál, x iskola humán, y iskola akármi és megvan a 3 hely. Ebben a min/max dologban már nem vagyok képben... ^^
A kérdező hozzászólása: 1.-nek: köszi! 2.-nak: legyél sznob, aztán csodálkozz, mikor mindenki utálni fog.
Inkább köszönd meg, hogy válaszoltam, butacicám.:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!