Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy csípős (2 db)

Igaz, hogy a csípős étel és a vörösbor beindítja a szűlést?

39 hetes vagyok, tehát nem bánnám ha beindulna. Mindkét dolgot szeretem. S?t most pár napja rákattantam a Mexicornra, mégpedig a chilis kukoricára.., gondoltam a vashiányra meg nagyon jó a vörösbor, tehát azzal tuti nem ártok, de vajon lehet ilyen hatása? Megindíthatja a sz?lést?

Legjobb válasz: Saját magánvéleményem, hogy nem, mdert csípõset is lehet enni terhesen, és a vörösort kimondottan ajánlják néha étel mellé. Tehát enni ehetsz nyugodtan, de szülésindulásra ettõl ne számíts:-)

Saját magánvéleményem, hogy nem, mdert csípõset is lehet enni terhesen, és a vörösort kimondottan ajánlják néha étel mellé. Tehát enni ehetsz nyugodtan, de szülésindulásra ettõl ne számíts:-)
esetleg mert megemeli a vérnyomást. a kukoricával vigyßazz, mert puffaszt, meg tönkre teszi a csipös a gyomrod.
Én tegnap ettem chili paprikát, és sajos elmaradt a végeredmény.41 hetes leszek de a babó nem jön sajnos.Könnyû és gyors szülést kívánok!!!!
Szia! Nem csak mivel bélgörcsöt okoznak sokan azt hiszik hogy ez kiváltja de semmijen összefüggés nincs úgy hogy ne fald fel a chili készletet :) De ha szeretnél túllenni én azt hallottam a lépcsõzés segít de erre se tenném a nyakam mert ha az úraság vagy hölgyemény nem akar kijönni addig mi fejre is állhatunk :)

Igaz, hogy ha csípős ételt eszik az ember mielött orálisan kielégiti a párját, még jobb lesz az élmény?

Legjobb válasz: Csípni fogja a farát, az biztos. Van akinek bejön, nekem nem :D

Csípni fogja a farát, az biztos. Van akinek bejön, nekem nem :D
Nos errõl én még nem hallottam...inkább próbáld ki, hogy elõször hideg üdítõt iszol, úgy kényeszteted, majd jöhet a forró a tea és megint. Szerintem ez kellmesebb. Petranova
meg ne próbáld ezt a csípõs sztorit. semmiképp se, Ne.nE.NE!!!
A kérdező hozzászólása: Okés, köszike! :) Akkor nem fogom kipróbálni ... de a teás ötlet nem rossz :P
A MELEG TEA VAGY INKÄBB A FORRO AZ NAGYON JO HA AZZAL MELEGITED FEL A SZÄDAT SOK SIKERT
Inkább jégkockával hûtsd le...Nekem az jön be a legjobban.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!