Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy az 5. napon (16 db)

Igaz, hogy már az 5. napon kimutatja a teszt a terhességet?

Legjobb válasz: Szia. Az 5.napot én még korainak tartom.Àllt.az elsö kimaradt menstrua´ció után mutat a teszt reális eredményt.De attól is függ,hogy mekkora a szervezetedben a HCG hormon szint.

Szia. Az 5.napot én még korainak tartom.Àllt.az elsö kimaradt menstrua´ció után mutat a teszt reális eredményt.De attól is függ, hogy mekkora a szervezetedben a HCG hormon szint.
Lehet, hogy igen, de még a menstruáció ideje után 5 nappal is elõfordulhat, hogy negatív lesz, és kicsivel késõbb már pozitív. Szerintem érdemes megvárni, a menstruációt, ha kimarad, várni pár napot, és akkor csinálni tesztet. Ha semmi, akkor újabb pár nap után megint tesztet csinálni.
mindenkép a kovetkezo menzi idopontja után kb.1héttel, leghamarabb de valakinek még akkor sem.
Szia! 10-12 nap mire beágyazódik, utána még 2-4 nap hogy elkezdõdjön a hcg termelés, ezért érdemes várni a menszesz napjáig legalább.
Szia! Az 5. nap alatt, ne az együtt töltött napot követõ 5. napot értsd, hanem a kimaradt menstruációt követõ 5. napot. Egyébként nekem a kimaradt menstruációt követõ 4. napon már halvány csík, 5. napon teljesen erõs csík jelent meg a teszten. (10. hetes kismama)

Tisztelt Doktor úr! Azzal a kérdéssel fordolok önhöz, hogy a szemérem ajkaimon pattanás szerű pontok vannak. 42 éves vagyok. a menstruációm rendszeres, igaz a 2-5 nap között elég bő a vérzésem. 3 gyermekem van. A férjemen kívül senki más nem volt azóta az

Tisztelt Doktor úr! Azzal a kérdéssel fordolok önhöz, hogy a szemérem ajkaimon pattanás szerű pontok vannak. 42 éves vagyok. a menstruációm rendszeres, igaz a 2-5 nap között elég bő a vérzésem. 3 gyermekem van. A férjemen kívül senki más nem volt azóta az életemben. Ez a pattanás vajon minek a jele lehet? Elég régóta fennáll. Próbáltam már a Canestent de nem segített.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Pusztán az elmondás nem elegendő a diagnózis felállításához. Javaslok egy nőgyógyászati szakvizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Pusztán az elmondás nem elegendő a diagnózis felállításához. Javaslok egy nőgyógyászati szakvizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Azzal a kérdéssel fordolok önhöz, hogy a szemérem ajkaimon pattanás szerű pontok vannak. 42 éves vagyok. a menstruációm rendszeres, igaz a 2-5 nap között elég bő a vérzésem. 3 gyermekem van. A férjemen kívül senki más nem volt azóta az

Tisztelt Doktor úr! Azzal a kérdéssel fordolok önhöz, hogy a szemérem ajkaimon pattanás szerű pontok vannak. 42 éves vagyok. a menstruációm rendszeres, igaz a 2-5 nap között elég bő a vérzésem. 3 gyermekem van. A férjemen kívül senki más nem volt azóta az életemben. Ez a pattanás vajon minek a jele lehet? Elég régóta fennáll. Próbáltam már a Canestent de nem segített.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Pusztán az elmondás nem elegendő a diagnózis felállításához. Javaslok egy nőgyógyászati szakvizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Pusztán az elmondás nem elegendő a diagnózis felállításához. Javaslok egy nőgyógyászati szakvizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Nekem nenm igazán vált be az a kreatin feltöltési megoldás, hogy kreatin után a szénhidrátos kaja. Nem hozzott tömeget. Nagyon árt ha a töltésnél, kb 5 napig szőlőcukorral iszom a kreatint?

Legjobb válasz: mehet szinten tartásnál is dextróz mellé csak ne rakj túl sokat. én a helyedben a feltoltést úgy csináltam volna hogy 3 részre osztottam volna és 3napig napi 3x10g és 2 napig pedig napi 3x20g. szinten tartáshoz mehet 15g napi 3 részre osztva. estihez már ne rakj dextrózt. edzés után ill.reggel mehet hozzá.

mehet szinten tartásnál is dextróz mellé csak ne rakj túl sokat. én a helyedben a feltoltést úgy csináltam volna hogy 3 részre osztottam volna és 3napig napi 3x10g és 2 napig pedig napi 3x20g. szinten tartáshoz mehet 15g napi 3 részre osztva. estihez már ne rakj dextrózt. edzés után ill.reggel mehet hozzá.
A kérdező hozzászólása: kb 12 napja szedem. tölthetek még dextrozzal még néhány napig? ér valamit?
most nem értem, mit kellet volna hoznia feltöltési szakasznak? az nem hoz semmit, az egész kúra az ami hozza majd nem egy pár napos töltés. írd le a súlyod és hogy hogy szedted, mennyi szedtél. étrended rendben van? hány g dextrózt akarsz hozzá rakni és mikor fogyasztanád?
A kérdező hozzászólása: 183cm/ 110 kg. igaz van hasam is. Biotech kreatin. 5 grammal töltöttem napi 4-5 ször. edzés után 10 is lement.megittam fél liter vizzel és utánna 20 percre kajáltam szénhidrátos kaját. Nincs még tömegben látható hatása 2 hét után? Kaján ugyahogy rendben van.figyelek rá
ja és két hét után még nem nagyon van látható eredmény. kaja pedig ne úgy ahogy legyen rendben hanem ténylegesen legyen rendben mert akkor tud a legtöbb tápanyagot be építeni a kreatin ha meg is kapja.
A kérdező hozzászólása: a vizesités sem látszik 2 hét után?
azért annyira nem vizesít, ne keverd bizonyos szteroidokkal a kreatint. ettõl nem lesz hatalmas karod csak azért mert vizet köt meg.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat

32 hetes 5 napos kismama vagyok. Múlt héten voltam dokinál, zárt volt a méhszáj, de már két napja úgy érzem hogy keményedik a hasam, meg nehéz, feszes. Az igaz, hogy a baba is állandóan nyom, lehet ettől. Kinyílhat a méhszáj pár nap alatt?

Kérlek benneteket válaszoljatok,mert els? babás vagyok és félek a koraszülést?l nagyon.

Legjobb válasz: Én 33 hetesen 5 perces keményedéssekkel mentem orvoshoz.Szednem kellett magnéziumot,és pihenésre utasított.Zárt maradtam.36. héten már nem kellett szednem. 39 h

Én 33 hetesen 5 perces keményedéssekkel mentem orvoshoz.Szednem kellett magnéziumot, és pihenésre utasított.Zárt maradtam.36. héten már nem kellett szednem. 39 h
A 3x2 az nagyon durva, de nem sokat segít.Én is azt szedtem, és nem volt jó.Nekem is a magnézium segített. 36hetes km
1. vagyok. Nem durva, sokan szedik már így.Én reggel 1 magne b6, este 1 pharmavit pezsgõtabi
én szépen fokozatosan nyiltam a 32. héttõl fogva-ekkor 1100 volt a méhszájam, és 34 hetesen is.ma meg mikor mentem a dokihoz vizsgálatra akkor meg már teljesen ki voltam nyilva, pedig szinte végig feküdtem, ültem.szoval pihiztem.de ez még nem biztos hogy nálad is igy lesz.meg nekem a doki azt mondta hogy nagyon lenn a feje a 32 hetes uh-n. nyugodj meg mert az idegeskedés még rosszabb. 36+4 hetes
A kérdező hozzászólása: Köszi.A magne b6-ot szedem 3X2-t.

Jövőhét csütörtökre vagyok kiírva a nyákdugóm távozott 5 napja a baba még nagyon mozgékony és azt mondták nekem hogy szülés elött pár nappal nem nagyon mocorog, igaz ez?

Legjobb válasz: Nekem szülés elõtt pár nappal majd négy kilósan harántból fejvégûbe fordult (szerencsére...) mondjuk így is császár lett. Elvileg keveset mozognak mert már nagyon kicsi a hely.

Nekem szülés elõtt pár nappal majd négy kilósan harántból fejvégûbe fordult (szerencsére...) mondjuk így is császár lett. Elvileg keveset mozognak mert már nagyon kicsi a hely.
A kérdező hozzászólása: Nekem nagyon sokat mocorog
Nekem azt mondták, hogy szülés elõtt keveset mozog a baba, eltorzul az arcom és láthatóan leszáll a hasam, na ezek közül semmelyik nem volt igaz a két szülésemre. :)
A kérdező hozzászólása: Akkor ne figyeljek arra hogy ilyen sokat mozog, attol még szûlhetek?
Nekem a végén is nagyon sokat mocorgott, még vajúdás alatt is.
Nekem annyit mozogtak szülés elõtti napon is, hogy teljesen váratlanul ért a vajúdás. Jóslófájásaim sem voltak, csak jöttek hirtelen az 5 perces fájások. Minden szülés más, van aki a nagykönyv szerint produkálja a tüneteket, , van aki meg teljesen eltérõen vajúdikmés szül. Ettõl, izgi a dolog :) )
Nekem is nagyon aktív volt szülés elõtt pár nappal!Szülés napján, meg nem.akart mozogni amikor ctg-n feküdtem! Én 38 hétre szültem , , hála" egy kíméletlen orvosnak, aki megvizsgált! Elfolyt a magzatvíz egybõl!Amikor elment a nyákdugóm, rá 4 napra lett meg a babám!
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon köszönöm a válaszokat 39 hetes vagyok de semmi fájdalmam sincs még, majd ki derül mi lesz
Ez nem igaz. Nekem mindkét gyerkõcöm még szülés elõtt és szülés közben és végig rugdosódott, búcsúzóul kaptam még pár jó nagy rúgást a bordáimba :D

Igaz hogy a harmadik baba vmivel korábban születik? Az elsö kettöt tulhordtam 4-5 nappal.34 hetes vagyok.

Legjobb válasz: 3 gyermeket szültem, de mindhárom napra pontosan érkezett. Szerintem ez a babától függ. Ne izgulj azon, hogy hamarabb meglegyen , mivel a pici tudja eldönteni, hogy mikor akar jönni.1-2 hét már semmit nem jelent. Tudom mindenki mihamarabb szeretné a karjaiban tartani, de az is eljön. Legyen további szép terhes idõszakod.

3 gyermeket szültem, de mindhárom napra pontosan érkezett. Szerintem ez a babától függ. Ne izgulj azon, hogy hamarabb meglegyen , mivel a pici tudja eldönteni, hogy mikor akar jönni.1-2 hét már semmit nem jelent. Tudom mindenki mihamarabb szeretné a karjaiban tartani, de az is eljön. Legyen további szép terhes idõszakod.
Elsõ baba pont a kiirt nap jött, a második 10, a harmadik 5 nappal korábban.A negyediket tulhordtam:) ugyhogy nem törvényszerü, hogy hamarabb jön.
Én 3-ként születtem anno, és 2 nappal késõbb jöttem, mint ahogy anyum ki volt írva.
Én is ebben reménykedem! Igaz, nekem csak a második lesz, de nagyon remélem, hogy nem akar 40hétig bent maradni! Eredetileg jan 6-ra vgyok kiira, de karácsonyra szeretnék otthon lenni a picivel! Sk sikert nektek is!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ!Az az igazság h én a elözöeket is tulhordtam...:( Én december 30-ra vok kiirva de mivel már harmadszor szülök igy remélem h ö nem marad szilveszterig...:) Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Igen igazad van:) Csak nem lenne jo az ünnepeket korházban tölteni.:)
Szia! Nálunk így jöttek: 1-3. baba (fiúk) 39. héten, a 2-4. (lányok) a 38. héten. Szerintem a többedik terhességkor már valamivel gyengébb a méhszáj, hamarabb nyílhat ( nekem a picinél a külsõ már a 24. hét körül kinyílt), de még ez se garancia arra, hogy hamarabb szülessen meg. Igen, nem a legjobb kórházban tölteni az ünnepeket, fõleg, ha az embernek ott van még 2-3 nagyobb gyerkõce. Van egy ismerõsöm, aki "megbeszélte" a babájával, hogy mikor szülessen meg . Érdekes módon a pici azon a napon született, amit az anyuka kért...
A kérdező hozzászólása: Nekem az utolso vizsgálatkor 2000 volt a méhszáj a 32.héten. Most még nem akarok megszülni bár elég sok a joslo már..De az jo lenne ha legalább a 2 ünnep között meglenne. Köszönöm a választ!:)
Sajnos nem. Én is szeretném, ha sietne, mert faros és tolatni fog, de csak nem akar. Anyukám 5-öt szült. Az 5. kivételével mindet túlhordta, az 5. napra pontosan idõben jött, nem elõbb. Persze az, hogy túlhordtad eddig, semmit nem jelent. Minden terhesség más.

Létezik, hogy terhes vagyok, annak ellenére, hogy menstruáltam, igaz 5 nappal előbb jött meg? De folyamatosan hányingerem van émelygeg, ha eszek vagy iszok valamit rögtön felkavarodik a gyomrom. Már teszteltem is de az is negatív lett.

Legjobb válasz: Elõfordulhat, mert van akinek megjön annak ellenére, hogy terhes, de ilyenkor általában kevesebb a vérzés és csak néhány napig tart és inkább barnázás van!

Elõfordulhat, mert van akinek megjön annak ellenére, hogy terhes, de ilyenkor általában kevesebb a vérzés és csak néhány napig tart és inkább barnázás van!
lehet, hogy csak a tested játszik veled, sajna.nekem is volt.azután csak 7 hónap után jött össze a pici.5hós kislány anyukája

Igaz, hogy menstruáció előtt és után 5 nappal nagyon kevés esély van rá, hogy terhes lehet az ember?

Tegnap múlt el a menstruációm és lefeküdtünk barátommal. Persze vigyázott és nem bennem ment el. Szóval ezért érdekelne, hogy tényleg így van-e hogy 5 napig szinte nincs esély teherbe esni.

Legjobb válasz: azért az hogy szinte nincs esély, nem kicsit túlzás,ennyire ne legyél nyugodt.

azért az hogy szinte nincs esély, nem kicsit túlzás, ennyire ne legyél nyugodt.
Igaz, kevés az esély. És neked ez elég? Ha csak 10% az esély, hogy terhes leszel, akkor megnyugszol? Orosz rulett, gratulálok... :(
Mindig van esély. Még menstruáció alatt is.
összekevered a szezont a fazonnal. azt szokták mondani, hogy ilyenkor sokkal nehezebb teherbe esni és nem azt, hogy szinte lehetetlen. valóban nem ebben az idõszakban vagy a legtermékenyebb, de ettõl függetlenül ha kisebb mértékben is, de ugyanúgy fennáll a veszélye. egyébként meg akkor is teherbe eshetsz, ha a barátod nem megy el benned, mert az elõváladékban is van sperma, nyilván nem sok, de azért így is sikerülhet. én nem kockáztatnám meg.
A tudományos kimutatások szerint menstruáció után 3 napig veszélytelen, de azt is mondták hogy az elsõ nap teljesen veszélytelen utána viszont már van kockázat!
Továbbra is csodálom azokat a fiatalokat akik halálos nyugodtsággal képesek védekezés nélkül kettyinteni. Persze aztán jön a para, de elõre nem nagyon van eszük.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!