Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy az 5 (136 db)

Az igaz, hogy az 5. hét után a cicának megváltozik a szeme színe?

Enyém olyan 7 hetes, de a szeme mindig kék. Minden kiscicának kék a szeme, de 5. hétt?l megváltozik.Nem tudom ez mennyire igaz..Örülnék, ha kék maradna a cica szeme. És a harapdálásról le fog szokni?

Legjobb válasz: nekünk is volt egy cicának akinek kék maradt:)

nekünk is volt egy cicának akinek kék maradt:)
Tempera, spray, vízfesték, filctoll, sok minden van amivel átszínezheted neki.
A kérdező hozzászólása: Már kezd zöldes lenni.
Ha nem fajta miatt (pl. sziámi) kék a szeme, akkor általában a kék szemû cicák rosszul látnak, rosszabb esetben vakok :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Majd pár hét múlva meglássuk milyen lesz :)
házi cicáknál talán csak a fehér színûeknél szokott elõfordulni a kék szem.
A harapdálás: az enyém most egy éves, és az ivartalanítás óta egyre kevesebbet vadul, állítólag 2 éves korára minden macska teljesen lenyugszik, fõleg ha ivartalanítva van, persze vannak extrém esetek
Az enyémnek olyan 9 hetes kora körül érte el ezt a gyönyörû óarany színt a szeme, ami most van, elõtte kék volt, szóval szerintem még változhat. Olyan 4 hónap körül már a végleges szemszínt viselik.
A kérdező hozzászólása: *Harapdálás
A kérdező hozzászólása: Sajnálom utolsó. Köszönöm, hogy írtatok. Az anyja fajtiszta, -azt hiszem sziámi, viszont az apja nem, remélem az anyja szemét örökli. Hapadálás, hát elég sok idõt tölt ezzel, mihelyt fel kell, rögtön jön harapni a kezem...Néha olyan erõsen :(
Az én kiscicámnak zöld volt a szeme, de kicsit késõbb, nem tudom pontosan hány hetesen már sárgásodott neki. Sárga lett teljesen, gyönyörû, topázos... Õ felnõtt korában is harapdált játék közben. Sajnos, már nincs velem. :(
Lefog szokni róla, de játék közbe fog, amíg kiscica. Akkor marad kék a szeme ha alapból olyan fajta. Ha házimacs akkor megváltozik, nem biztos hogy pontosan 5. héten, lehet elõbb lehet késõbb. (:
Na milyen lett?:D

Erre az alaplapra igaz, hogy 1.5 másodperc alatt képes hideg indítással elindítani a win8 at?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Nekem jobb lappal sem indítja el 1,5 mp alatt :D Azzal meg tuti nem akkor..

Nekem jobb lappal sem indítja el 1, 5 mp alatt :D Azzal meg tuti nem akkor..
Igen, igaz.
#4: +1 az Apple gondol a vásárlóira, megkíméli õket a karcolás fáradságos munkájától, ezért kínai munkások 2 dolláros napi bérért elvégzik a telefon bejáratását, karcolását (és ezek a karcok természetesen sokkal jobbak, mint a más gyártók karcai). Igény szerint tudnak a régebbi karcokat is felvinni, hogy úgy tûnjön a telefon már akkor a tulajdonunkban volt, mikor az még meg sem jelent. Apple én így szeretlek!
Az iphoneok egyre sérülékenyebbek, a 4-esemet leejtettem 30 centirõl és betört a képernyõje.szóval lehet hogy megsérül a szállítás alatt :(
A karcos lehet akkor is ha nem veszed meg v. nem te veszed meg. Mit akartál kérdezni igazából?
valóban nagyon sokan panaszkodtak arra, hogy összekarcolva kapták meg a megrendelt iPhone-t. vegyed boltban, ott ki lehet bontani, meg lehet nézni.
pár hónap és úgyis karcos lesz minden telefon. nem mind1? :D
Szerintem a sérülékenység felfogás kérdése. Ha te úgy állsz hozzá, hogy ez sérülékeny, akkor össze is törik, ha 2 centirõl leejted. Én azt a hitet erõsítem magamban, hogy mindent kibír. A 4S-em esett már fél, egy méterrõl kõre, betonra, fára, vertem oda a zsebemben vasoszlophoz, idegességemben basztam az asztalhoz úgy, hogy az asztal átszakadt, de semmi baja. A világ olyan körülötted, amilyennek gondolod...


Igaz az, hogy ha folyamatosan szedem az Urtca urens 5CH-t és a Ricinus communis 5 CH-t akkor egy idő után apasztja a tejet? Én úgy tudtam, hogy az 5 CH-s higítást végig lehet szedni szoptatás alatt.

Legjobb válasz: szia, én úgy vettem észre hogy a kettõ kombinálásától lett kevesebb a tejem. Csak a ricinust szedem most megint egy hete és úgy be van durranva a mellem mint az elején.

szia, én úgy vettem észre hogy a kettõ kombinálásától lett kevesebb a tejem. Csak a ricinust szedem most megint egy hete és úgy be van durranva a mellem mint az elején.
A kérdező hozzászólása: Szia, köszi a választ. Hát ezek szerint mindenki másképpen reagál, mert sokan meg pl. arra esküsznek, hogy egyszerre veszik be a kettõt, de csak pár napig, mert hogy utána már apasztó hatásuk van. ma kezdem kipróbálni a Ricinust, majd meglátom.

Az igaz, hogy az iPhone 5 nem fog annyira jól megbírkózni az iOS 8-al mint az 5S?

Legjobb válasz: mivel gyengébb.. de az ios7-tel sincs gondja a 4s-nek sem szóval felesleges ezen aggódni

mivel gyengébb.. de az ios7-tel sincs gondja a 4s-nek sem szóval felesleges ezen aggódni
Vicces, hogy már az etalon iOS-nek is egyre nagyobb a hardverigénye. Azt már tudom, hogy az android azon a szinten van, hogy már lassan az 1 GB RAM sem elég, meg a kétmagos processzor...nade az iOS?
Az iOS7 2 magos és 800mhz-es, 512mb ram-os i4S-en vígan futkorászik. Egy magon néha megröccen.
#2: Az inkább a vicces, hogy fogalmad sincs a szoftverfejlesztésrõl :D Tán egyértelmûnek kéne lennie, hogy minden újabb verziójú szoftver (pláne ha új funkciókat használ, azaz nem optimalizálást tartalmaz a frissítés) több erõforrást igényel. Ha nem így lenne, a mai napig nem lenne szükség P4-nél nagyobb processzorokra.
Ez a kérdés kb olyan, mint hogy igaz-e, hogy az i5-tel szerelt 4GB ramos gépem nehezebben birkózik meg majd a win 9-cel, mint az i7-tel szerelt 4GB memóriás gépem? A válasz meg totál triviális már magát a kérdést is értelmetlen feltenni. Egy erõsebb hardveren nyilván jobban fut ugyanaz a rendszer.
"Tán egyértelmûnek kéne lennie, hogy minden újabb verziójú szoftver (pláne ha új funkciókat használ, azaz nem optimalizálást tartalmaz a frissítés) több erõforrást igényel." Pontosan! Mindig csak oda fogunk kilyukadni, hogy Te, meg persze én is 2 évente cserélhetjük a telefonunkat jó pénzért... Az Android is már zabál ezerrel, ami nem lenne gond, mert én vígan ellennék a 4.0-s Androiddal halálomig, de csak elérik, hogy ne így legyen, mert minden appot úgy frissítenek, hogy egy idõ után elérhetetlen legyen, mert annnnnyira nagy a rendszerigény (hogy minek azt nem tudom, perszepersze vegyek má' egy normális telefont, amibe 2 GB RAM van, de inkább jobb a 3 GB...). Maga az oprendszer nem baj, ha minimálisan többet igényel ha növekszik a szoftververzió, a baj az, hogy rákényszerülsz, hogy arra, hogy azt használd...
Nem értem mit görcsölsz. ha nem akarod, nem frissíted az appokat se. De nehogy már az legyen a bajod, hogy az alkalmazásfejlesztõk kihasználják az egyre újabb és több szolgáltatást nyújtó oprendszerek adta lehetõségeket. Te hol élsz? :D Ez a lényege a szoftver-evolúciónak. Mindig jobb, gyorsabb, több szolgáltatást nyújt - és vele párhuzamosan nyilván több erõforrást is igényel. Ez a világ rendje. Ezt csinálod a PC-ddel is: mindig valami új alkatrészt veszel bele, hogy az újabb és újabb játékokat tudd normálisan futtatni.

A legelsö gyerek fiú igaz, hogy az anyára fog hasonlitani? 19+5 hkm

Legjobb válasz: Az én elsõszülötten (is) fiú, de az apósom kiköpött mása :) 19+1 hkm :)

Az én elsõszülötten (is) fiú, de az apósom kiköpött mása :) 19+1 hkm :)
Nekünk is fiú van!De mindenki mást mond :) Szerintem azért, mert mindeketten szõke hajuak vagyunk a férjem szeme kék nekem zöld.De az apjára jobban hasonlít (többet hallom azt) :) Szerintem akinek erõsebb vonásai vannak, akkor jobban fog rá hasonlítani.De nekünk minden kis részletben az apára hasonlít!(láb, kis széles orr, hatalmas szempilla, fejforma) :)
Fiam van, kiköpött apja, ugyan úgy néz ki! :)
4 éves a fiam, pár naposan az apjára hasonlított, 1 éves kora után rám. De nagyon. A kisebb lány, õ az apjára hasonlít az elsõ perctõl (vagyis az apai nagymama ágára). Nálunk ez bejött, de a genetika olyan mint a lottójáték :)
A legelsõ igaz, hogy a szüleire fog hasonlítani! :-) Ahogy a többi csecsemõ is :-)
amúgy nem a hetes vagyok. :) de én értettem
nem baj de jo volt xd
hetes, csak vicceskedni akartam :) féltem, nem érti valaki, hogy mit jelent az, hogy az apa kötödéséhez kell, hogy az újszülött rá hasonlítson. (mert hogy már természetes sokaknak, hogy az apa kötõdik) mind1, hülye egy humorom van, az biztos :)
Férjemnek van egy lánya, õ tiszta apja, a haja, a szeme, az orra. Nekünk van egy közös kisfiúnk, õ tiszta én vagyok. Egymás mellé tettem az én gyerek kori képemet és most a fiam képét és mintha ikreket látna az ember :D
ezt én is hallottam már de szerintem se igaz. Ez olyan mint az h a lányok apásak a fiúk anyások. én sosen voltam apás. a lábyom is anyás :) )
Te utolsó ez a 100 éves hülyeség melyik családban volt, a tiédben: Hogy jön ez ide??
az összes ismerõsömnek a fia az apjára hasonlít. én nem is értem ezt, honnan veszik, hogy az anyjukra hasonlítanak a fiúk. mondjuk igazából 11 éves kor után éri el "végleges" formáját a gyerek, akkori kinézete öregszik már. de kiskorban szerintem a fiúk inkább az apjuk. újszülöttnek pedig azért az apjukra hasonlítanak, mert ez a biológia csodája, hogy segítse az apák kötõdését. (ne arra gondoljatok, hogy most az apa ott könnyezik a gyermeke születésekor, meg fürdeti, altatja, hanem arra, hogy 100 éve az "ember" minden szombaton elverte az asszonyt, azt' a kölköknek is kiosztott 1-2 pofont, ha úgy tartotta kedve...) :) :)
Ez tényleg folyton ide írogatja a butaságokat :) )
Te minden nap írsz ki valami hülyeséget? Különben ennek a kérdésnek a szövegkörnyezetében teljesen felesleges információ, hogy mennyi idõs terhes vagy! A válasz egyébként: nem igaz, természetesen.
Nem. :) Kisfiam van, egy az egyben az apja mása :) 16+4 hetes
Az én elsö fiam kiköpött apja már az elsö perctöl kezdve. Már 4 éve :-D most kislányt várunk, remélem, valamiben legalább rám hasonlit majd :-)
Nem tudom igaz-e de nálunk igen :) A kisfiam a megszólalásig hasonlít az apámra, és rám meg a testvéreimre :) Simán beállhatna hozzánk ötödik testvérnek, 4-en vagyunk lányok, és egy kaptafára készültünk :) ) másfél éves, csak a lába között hasonlít az apjára :DDD Már akkor amikor megszületett egy az egyben úgy nézett ki mint én voltam és ez azóta sem változott.

Egy ismerősöm kijelentette, hogy nem vagyok normális, hogy az 5. gyermekemmel vagyok várandós, én viszont imádok terhesnek lenni, szülni és otthon lenni a gyerekeimmel, igaz nem vagyok abnormális?

Arra hivatkozott ,hogy azokat a gyerekeket fel is kell majd nevelni és előbb-utóbb úgyis vissza kell mennem dolgozni ,az csak egy dolog ,hogy én imádok itthon lenni .

Legjobb válasz: ha meg van az anyagi háttér hozzá akkor nem vagy abnormális ha van amiben hiányt szenvedtek akkor tényleg abnormális.

ha meg van az anyagi háttér hozzá akkor nem vagy abnormális ha van amiben hiányt szenvedtek akkor tényleg abnormális.
Ti életetek, ti tudjátok. De én annyi gyereket vállalok, amennyit egyedül is el tudok tartani, ha úgy alakul, mert nem tudhatod, mi lesz késõbb. Most lássuk be, 5 gyereknél ez szinte lehetetlen, hacsak nem vagy milliomos. Abnormálisnak nem az, de fura (nem bántásként írtam).
Ha épp megvan mindenetek, azért nem árt arra is gondolni, mi van, ha ne adj isten történik valami a párod munkájával, meg egyszer felnõnek azok a gyerekek. Ettõl persze azt csinálsz, amit akarsz és ha ti így vagytok boldogok, akkor nem kell mással törõdni, csak talán az ismerõsöd is erre gondolt.
6-os! ennek sajnos nem kéne kirivó dolognak lennie, az a szomorú hogy ez sok családnak az. Egyébként minden utazást odaadnék csak sikerüljön végre a baba 4 éve várunk rá. Igen beutaztuk a fél világot ami nagyon jó volt, de inkább választottam volna azt hogy sikerüljön hamar a baba de ne tudjak menni sehova.
én azt nem értettem soha, ha valakinek épp elég pénze van és sorba szüli a gyerekeket, majd iskolába kerülnek a gyerekek, elkezdenek kamaszodni, a kiadások megugranak, és jön az eladósodás. szerintem 5 gyerekhez nem elég a "legszükségesebbre telik", mert a kiadások korral nõnek. igaz az is, hogy iskolás korra már azért anya is csak elmegy dolgozni. mondjuk nem pont a kérdésedre válaszoltam, de nem lehet, hogy a kijelentés mögött ez lehetett? gratulálok a gyerekekhez, sok boldogságot :)
"ha van amiben hiányt szenvednek", ez teljesen relatív. Valakinek az is hiány, ha azt látja a szomszéd gyerek nem kapja meg a drága, minõségi játékokat. Valakinek elítélendõ ha nem házzal és autóval indítja a másik a gyerekét nagyvilágba, én pl senkinek nem fogok házat venni. Fedezetet megadom hozzá, ah még élek, mert ugye sose tudni mit hoz a jövõ, de inkább arra nevelem, hogyan álljon meg a saját lábán!Kinek mi...Gratulálok a gyerekekhez!
Abszolút normális, ha elõ tudjátok teremteni az anyagiakat, és mindketten ennyi gyerekre vágytok. Nekem csak 4 gyerekes ismerõsöm van, az anya ott is otthon van még jelenleg, apuci meg annyi pénz teremt elõ, mint nálunk a háztömb összesen :D cserélnék a csajjal :)
ha neketek ez elég akkor jó, viszont nem ártana tartalék mert mi lesz ha elvesziti a munkáját? Azért tényleg ne árt a jövöre is gondolni. na meg az iskoláztatásra stb.... Nekem nem lenne elég a nem dúskálunk de kinek mik az igényei.... Én inkább vállanék 2 gyereket de legyen félre tett pénz legyen meg a megszokott évi 1-2 külföldi nyaralás, legyen szórakozásra stb.... Kinek mi a fontos.
11-es, nekem annyira szimpatikus, amit írtál, csak irigyelni tudok egy ilyen családot! Én is az anyagiak miatt paráznék, hisz olyan bizonytalan a mai világ. De ha megvan és nektek így jó, akkor miért ne, kedves Kérdezõ. Minden jót a gyerekekhez!
11-es vagyok, most komolyan mi olyat írtam amiért le kellett pontozni??????ennyire gáz, hogy nem jártunk tengerpartara és mégis teljes értékû, jól szocializált, normális, kompromisszum-kész felnõtt lett belõlünk???? komolyan kezdem nagyon megutálni ezt az oldalt!!!Mert legalább szólna be az aki lepontozz, hogy reagálhassak, megvédhessem magam, de így..... És tudjátok mit????soha, soha nem cserélném el egy tesómat sem évi 1-2 tengerparti nyaralás, vagy mindig az aktuális divatnak megfelelõ cuccok miatt!!!!!! És akárki akármit mond, ez nevelés kérdése is, hogy így gondolkozzon az ember!!!
ezt nem bántásból írtam, de valakinek ez nem felel meg,
ha meg tudjátok engedni magatoknak, sok sikert és kitartást hozzá! :) Az utolsónak pedig: szerintem az ország lakosságának minimum fele 5 gyerek nélkül is turiban meg kínaiban vásárol, ha hajlandó bevallani, ha nem.
Figyelj ha csak azért, jön az 5., mert imádsz szülni és otthon lenni, ebben az esetben szerintem, nagyon nem szerencsés. Tényleg egyéni döntés ki mennyire szeretne jól élni, 5 gyereket, ha az anyagiakat nézzük, mert én pl lelkileg, és fizikailag sem bírnék 5 gyerekkel, szóval anyagi szempontból kb 600-700ezres stabil fizetés nélkül nem vállalnék, még akkor sem ha semmiféle hitelem sincs.De ez a Te dolgod ha neked bõven elegek az alapdolgok, hogy van enni, van hol lakni, és a kínaiba vásárolnia ruhát és a turiban, akkor hajrá.
A férjed mennyire támogatja a hobbidat?Mert neki legalább ennyire kell akarnia.Ha õ is támogat lelkesen, nincs gond.Viszont ha õ nem akart ennyi csemetét és ennek ellenére erõlteted, akkor függõ vagy.Van ilyen is, meg más is.
Amennyiben nektek jó, akkor ne foglalkozz mással!! Szerintem csak akkor gáz, ha azért csinálod, hogy ne kelljen dolgozni visszamenni. Ezt már csak azért sem érteném, mert én két gyerek mellett tuti többet dolgozom, mint mikor igazi munkahelyem volt... Ha viszont úgyanúgy van türelmed az 5.hez is, mint az 1-höz, és nektek elég ami van, akkor egészségetekre!! :-) Mi 4-en vagyunk testvérek, de igazság szerint a legkisebb tesómat már közösen neveltük, nem volt anyánk olyan, mint velünk. Ez sajna meg is látszik rajta, egész más lett az értékrendje, mint nekünk, akikkel foglalkozott! Mekkorák a nagyobb gyerekek?
A kérdező hozzászólása: Nem dúskálunk, de az alapvetõ dolgaink megvannak, a párom nem munkanélküli .
évi 1-2 külföldi nyaralás...2 gyerek mellett se jön össze, istenem, ez legyen a legnagyobb gond. Na igen, itt lép életbe a "kinek mi"
11-es vagyok, Azért még annyit elfelejtettem írni, hogy a tengerparti nyaralásunk se azért volt annyira jó, mert végre eljutottunk a tengerhez, hanem mert együtt voltunk!!!Ez lehet nagyon ömlengõsen hangzik, de ez az igazság!!! Úgy alakult az élet, hogy egyik húgom Amerikába ment férjez, kint él, és annyira hiányzik, hogy nemigaz:( Már voltunk 1x náluk, de akkor még nem voltak gyerekeink, most már neki is van, nekünk is van.Ha végre megint kijutnánk hozzájuk nem is érdekelne a városnézés, óceánpart, csak hogy együtt lehessünk és a gyerekeink végre megismerkedjenek egymással!!!

Igaz hogy az iphone 5 ben lesz holografikus qwerty meg kivetito?

Legjobb válasz: Nem. Láttál róla egy videót nem? A videó készítõi leírják többször is, hogy ez csak egy koncepció, õk ilyen iphone-t képzeltek el.

Nem. Láttál róla egy videót nem? A videó készítõi leírják többször is, hogy ez csak egy koncepció, õk ilyen iphone-t képzeltek el.
Nem, 2 okból: 1: már van kivetített billentyûzet az Apple családhoz (kb 3 centivel lesz hosszabb az iDevice, és mûködik). NEM QWERTY, AZ APPLE NEM QWERTYT HASZNÁL!! 2: A holografikus kivetítõ (ami a videóban a levegõbe vetít) a tudomány jelenlegi állása szerint kivitelezhetetlen. Csak falra tudnak kivetíteni, mert a levegõ részecskéi még semmilyen ismert fénysugárzást nem állítanak meg, tehát ez a kivetítési mód még nagyon messze van.
A kérdező hozzászólása: ertem, kossz
hulyeseget beszelsz ember... letezik ilyen es heliodisplay ilyen. te hitetlen agyatlan birka
Sajnos erre ne számíts :((

Igaz, hogy az iphone 5 ben lessz holografika is?

http://www.youtube.com/watch?v=lzsBwnv_dAg

Legjobb válasz: sztem nem, ez a videó csak találgatás. Talán 2020-ra láthatsz majd ilyen telót :D

sztem nem, ez a videó csak találgatás. Talán 2020-ra láthatsz majd ilyen telót :D
ez a video FAIL! csomó ilyen kérdés van!
Ja. Vedd is meg rögtön, kedves Jani. :-)
A kérdező hozzászólása: eszemben sincs a samsung galaxy s2-esemet sza*r iphone-ra cserélni, nincs az az Isten amiért Iphone-t vennék :P
Ez még mindig kamu videó. Majd ha bemutatják, megtudjuk milyen lesz.
Persze, majd beleraknak egy lézerprojektort. Az energiaellátását pedig egy hátlap alá integrált miniatûr atomreaktor végzi majd. Kb 10 gramm 235-ös urán izotóppal nagyjából 10 évig megy majd és nem kell tölteni. Lesz majd benne merülõ forraló funkció is. Most komolyan... Ez a videó egy vicc, és ha valaki annyira naív és ostoba, hogy elhiszi, az megérdemli a hatalmas csalódottságot, mikor megjelenik a cucc és csak egy telefon lesz, nem e-svájcibicska.
Tudom h buták az emberek, de ennyire?
Látod. Sõt van már egy ember, Cannes-ba lakik, neki már van is, és 300.000 eurót keres 1 év alatt. Csak arra nem tudott válaszolni, hogy hogyan van olyan telefonja, amit be sem mutattak még.
5. hozzászóló! óriási !! :D:D nagyot nevettem a hsz-eden :D:D milyen lenne már! atomreaktor a mobil hátulján! :D

Igaz hogy az altatatas elvesz az eletunkbol 5 evet?

Volt egy autobalesetem es eltort a combcsontom es h rendbehozzanak elaltattak es tettekl be vasat,es nemsoak kiveszik h a vasat es megint altatni fognak,akko ez mar 10 evet jelent az eletembo?

Legjobb válasz: Hülyeség, el ne hidd!

Hülyeség, el ne hidd!
Bugyuta baromság. Ne dölj be ennek. Az altatás kellõképp kivizsgált betegnél nagyon alacsony kockázatú. Ha nem alakul ki szövõdmény (pl. tüdõgyulladás), akkor a mûtét napja pont 24 órával rövidíti meg az életed. Van akinek csak a sérvét több mint 10 alkalommal operálták, és az illetõ 65 éves...számold ki :)
Ez butaság, el ne hidd.
Szegény apám aneszteziológus volt, amíg élt, ez NEM IGAZ!
Akkor valószínû mér csak pár hetem van. Eddig 3 x altattak.
A nagymamámat 7-szer altatták, 93 évesen halt meg.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!