Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy Szerelmes (87 db)

Ha a lányok jól megvannak d. gva igaz hogy szerelmesek lesznek az illetõbe?

Ismerek egy lányt aki szerelmes már régóta egy pasiba akinek már mennyaszonya van,de szexelni összejárnak,és azt mondja a csaj állandóan hogy bárcsak ne lenne olyan kiba..ott jó a szexbe,akkor valószinü kiszeretne bellöle..Azt is mondta még hogy õ neki nem egy nyámnyila pasi kell,hanem aki vad és azt se bánná ha megeröszakolná,még élvezné is..Akkor nem tudom hogy miért hangoztatják állandóan hogy õket inkább a szeretettel lehet megközeliteni és inkább az érzelmi alap az elsõ,a szex a másodlagos,és hogy a pasik mind egyformák csak a szexen jár az eszük..Szóval miért ennyire álszentek? Valójában ennyire perverzek?

Legjobb válasz: fordítva, a szextõl nehezen választják el az érzéseket

fordítva, a szextõl nehezen választják el az érzéseket
A kérdező hozzászólása: A lányok akkorsem vallanák be hogy valóban igy van, ha fegyvert szegeznék a tarkójukra..:)
Van elég elcseszett nõ, akiknek elég ez. A jobbik fajtának ez kevés.:)
Megint egy retardált kérdezõ. Õ is látja a hibát a kérdésében, de azért felteszi, hogy provokálja a népet.
Nem. Ha jó a szex, akkor jól és kellõképpen ki vannak elégítve. De ahhoz, hogy szerelmesek is legyenek, ahhoz az adott illetõnek is olyannak kell lennie, személyiség tekintetében, hogy belé szeressenek. És persze sokan kevernek sok fajta érzelmet. Fellángolást szerelemmel. Vagy az erõs vonzalmat szintén a szerelemmel. De attól függetlenül az adott lány lehet szerelmes a pasiba, de nem azért mert olyan jó a szex. A szerelemhez több kell, mint jó szex.
A jó szexnek semmi köze a szerelemhez. Kötõdés kiválthat egy jó szexuális kapcsolat, de szerelmet csak a szex nem szül.
ne általánosíts!! És amugy a szeksz közben termelõdik a dopamine ami ragaszkodást és örömör vált ki. A fiuknál is termelõdik, de az csak rövidebb távon hat. Ezért fontosabb a lányoknak a szex utáni összebujás.
Sokan keverik össze a jó szexet a szerelemmel.
Igen, valójában ennyire perverzek vagyunk.
Ez 1 nõ, akirõl te beszélsz. Attól még nem olyan az összes többi te ész.
Ezt nagyon jó látod:)

Az igaz, hogy egy férfi csak egy nő belső tulajdonságaiba szerelmes, de a többi jó nő külsejébe is?

a szerelmest idéz?be raknám.

Legjobb válasz: Az a része igaz, hogy a belsõ tulajdonságaiba szerelmes, a többi jó nõ külseje maximum kangörcsöt idéz elõ, de érzelmet nem. Hiába jó nõ valaki ha belseje rothadt. A férfiaknál az érzelem és a szex ketté válik. Bárkivel tudunk érzelem nélkül kefélni, de igazán szerelmesnek lenni csak egy nõbe lehet a többi csak ürítésre jó. 27/F

Az a része igaz, hogy a belsõ tulajdonságaiba szerelmes, a többi jó nõ külseje maximum kangörcsöt idéz elõ, de érzelmet nem. Hiába jó nõ valaki ha belseje rothadt. A férfiaknál az érzelem és a szex ketté válik. Bárkivel tudunk érzelem nélkül kefélni, de igazán szerelmesnek lenni csak egy nõbe lehet a többi csak ürítésre jó. 27/F
A kérdező hozzászólása: én mondjuk ezt a kérdést úgy értettem, hogy a pasi jár egy csajjal:)
Én 2 nõ iránt sosem éreztem egyidejûleg szerelmet, szóval szerintem nem is lehet. Ez nem jelenti azt hogy nem akarhatok mással smárolni vagy flörtölni, v akár dugni.
elõzö vagyok lemaradt: 18/F
A kérdező hozzászólása: azért mondtam, hogy idézõjel..a másik szerelem egy ismeretlen csaj iránt, az, hogy szívesen eljátszadoznál vele.. tehát ha kapcsolatban vagy, akkor is?

Ha egy fiúról már többször is hallottam, hogy szerelmes belém, de ez rajta nem látszik, még lehet igaz?

Például ha elmegyek mellette a barátai mosolyognak, de ő nem, mintha észre se venne.

Legjobb válasz: igen lehet,hogy szerelmes beléd,tudod általában a fiuknál ugy van,hogy ha kitudódik hogy szerelmes egy lányba akkor utánna ugy csinál mintha az a lány nem is létezne,legalább is nálam ez igy szokott lenni.Éngem pl.nagyon idegesit és a falramászok ez ilyenektõl.Bár van az a lehetõség is,hogy csak a barátai meg akarták szivatni és kitalálták,hogy szerelmes beléd,most meg zavarban van...

igen lehet, hogy szerelmes beléd, tudod általában a fiuknál ugy van, hogy ha kitudódik hogy szerelmes egy lányba akkor utánna ugy csinál mintha az a lány nem is létezne, legalább is nálam ez igy szokott lenni.Éngem pl.nagyon idegesit és a falramászok ez ilyenektõl.Bár van az a lehetõség is, hogy csak a barátai meg akarták szivatni és kitalálták, hogy szerelmes beléd, most meg zavarban van...
A kérdező hozzászólása: köszi :)


Gondolom nem vagy több 12-nél :D
ez a vonat elment
A kérdező hozzászólása: jaj de vicces vagy 15 vagyok õ mg 16.. segitséget kértem nem pedig hogy elcsezd a kedvem mágjobban mert nekem nagyon fontos õ!
De gáz, hogy megkérdezted tõle, hogy szerelmes-e beléd..
A kérdező hozzászólása: miért?
Mert ezzel sarokba szorítottad. Ha kicsit bátortalanabb, így nem fogja megmondani az igazat.
A kérdező hozzászólása: de elvileg már nem annyira azt irta..
most mondta vagy írta, hogy nem annyira? döntsük már el
Hogy lennél belé szerelmes, amikor egyszer találkoztatok?
Ha te vagy a fiú és õ a lány, akkor nagy hibát követtél el. Ilyenkor a lány v megijed, v visszaél vele.
A kérdező hozzászólása: lány vagyok, és nagyon rég óta beszélünk, találkoztunk már többször is csak nem ketteen
Akkor viszont sztem csak örül neki :)
Hany eves vagy es hany eves ö? Sok függ ettöl is..ha tetszel neki, lepni fog..
A kérdező hozzászólása: 15én, 17õ

Az időtle szerelem trilógiába tényleg igaz, Hogy Gideon nem szerelmes Gwenbe?

És ha igen, akkor gideon ki be szerelmes? És Gwen bele fog zúgni még másba is?

Legjobb válasz: Gideon szerelmes Gwen-be és Gwen is belé. Olvasd végig :)

Gideon szerelmes Gwen-be és Gwen is belé. Olvasd végig :)
Hát ha már mindenképpen elõre tudni szeretnéd, akkor igen Gideon szereti Gwent, Gwen meg végig oda van érte szóval, nem fog mással összejönni.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Az igaz, hogy az ember először a szerelembe lesz szerelmes?

Legjobb válasz: Nem, elõször szerelmes lesz abba, hogy beleszeretett a szerelembe.

Nem, elõször szerelmes lesz abba, hogy beleszeretett a szerelembe.
Hát nem csak elõször, sokan életük végéig nem képesek ennél tovább jutni.
Igaz, velem többször is elõfordult :/

Igaz, hogy a Szerelmes hangjegyekben Zac Efron énekhangja valaki más volt?

Legjobb válasz: Az egyik rajongói oldal szerint: "Drew Seeley Zac énekhangja a Szerelmes hangjegyek elsõ részében. Azért énekel õ Zac helyett, mert Zacnek túl mély a hangja. A HSM Tour-on is õ énekel, mert hát ugye õ énekelt a filmben is!" A 2. részben nem tudom Zac Efron vagy õ énekel-e, még nem láttam.

Az egyik rajongói oldal szerint: "Drew Seeley Zac énekhangja a Szerelmes hangjegyek elsõ részében. Azért énekel õ Zac helyett, mert Zacnek túl mély a hangja. A HSM Tour-on is õ énekel, mert hát ugye õ énekelt a filmben is!" A 2. részben nem tudom Zac Efron vagy õ énekel-e, még nem láttam.
Nos, én rengeteg helyen olvastam, hogy Zacnak az elsõ rész forgatásakor beteg volt. (Tüdõgyuszi, vagy valami hasonló...) Emiatt pár dalt elénekelt helyette az a másik srác. Amit valójában õ énekelt az rövid részlet kíséret nélkül (az erkélyen), a másik pedig a Get cha head in the game. A második részben viszont mindenhol õ énekelt.
Es a harmadik reszbe? Ott is o enekel mindent?

Szerintetek az mennyire igaz, hogy életében csak egyszer tud igazán szerelmes lenni az ember?

Legjobb válasz: Filozófikus a kérdésed. Szerintem nem igaz. :)

Filozófikus a kérdésed. Szerintem nem igaz. :)
Inkább úgy mondanám, hogy egyszer is elég. Ha mázlija van:)
vannak igazság alapjai de az 1 az legyen inkább "pár alkalom" mert egészen biztos, hogy nincs így megszabva de mint biológiailag tekitnve az ember szervezete nem mindig "lobban lángra" az átlag 70 év alatt
én csak egyszer voltam, igaz "csak" 25 éves vagyok. de elég is volt egyszer... 25F
Lehet, hogy azt hiszed életedben többször, hogy szerelmes vagy, aztán meglátod az igazit, és rögtön tudod, hogy a többi csak fellángolás volt. Bár, szerintem ezt csak késõbb, éretten, bölcsebben tudjuk meg...
szerintem sem igaz:)
Én ezt pártolom!
IGAZ:(

Tényleg igaz, hogy ha szerelmes belém a barátnőm, akkor tökmindegy hogy mekkora a szerszámom?

Parázok nagyon, mert eléggé kicsi..:S kb 15 cm, és nemis túl vastag....:S Barátn?mmel még csak pettingig jutottunk, ruhán keresztül megfogta, modnjuk arcokat nem vágott meg semmi ,de nem is volt elájulva...:S én viszont megujjaztam, éshát valljuk be elég tág volt már az elején..:S A kérdés tulajdonképpen az irányú, hogy tudok-e majd neki szexuális örömöt okozni iylen méretekkel is?

Legjobb válasz: Tényleg igaz. Ne parázz... :)

Tényleg igaz. Ne parázz... :)
nekem 14, 5 és 2éve járok egy lánnyal aki szeret, de amugy aztmondta h neki nem is kéne nagyobb mert az neki már fájna.
Amúgy ha parázol, akkor kezdj el azon is parázni hogy nem fog mûködni a szerszámod, vagy nem úgy, ahogy te szeretnéd. Felejtsd el ezt és ne izgulj ilyenen! Különben lehet hogy fel sem fog állni, vagy túl korán fogsz elélvezni. A legjobban úgy tudnál ezen túllépni ha errõl a félelmedrõl a barátnõddel beszélnél. Na ahhoz aztán kell bátorság.
Ne aggódj, ha szeret emiatt tényleg nem rak ki. Egyébként a méreted átlagos nem kicsi. :-) Van még kezed, nyelved, szóval használd azokat is. Sok sikert!
nehogy higgy azoknak a kreténeknek akik azt mondják h a szerelem nem fontos meg minnél nagyobb annál jobb és társaik... ha szerelembõl csinálod akkor élvezni fogja (függetlenül h milyen a "fegyvertárad") ;)
Nálam igaz! 5 éve vagyok együtt a barátommal, de ha a farka mérete érdekelne, már rég elhagytam volna. Tökéletesen ki tud elégíteni, és ez a lényeg. :P És a szerelem nem hülyeség! Én nagyon is szeretem a páromat, és szerelmes vagyok belé.
persze, hogy tudsz de a szerelem hülyeség, ne foglalkozz vele :D
A kérdező hozzászólása: hát kaptam hideget, meleget.....:S teszek egy próbát...mást ugyse naon tudok. :S és csak bízom benne nem dob ki csak ezért, hameg igen, meg se érdemelte, hogy belészeressek...:S :(
El ne hidd ezt a butaságot!! Csak a szerszám mérete a lényeg!
Felejtsd el.Nem tudod kielégíteni 15 cmrel.Egy nõt se tudsz kielégíteni 20cm alatt.Hülye kérdésre hülye válasz. Tudom, tudom, te még soha nem olvastad neten\nem hallottad senkitõl hogy a 15-16cm átlagméret, és hogy nem a méret számít, hanem hogy tudod-e használni elég ügyesen, holott csak az internet 80%-a ezzel van tele.De te véletlenül mindíg elkerülted pont ezzt.Bezzeg a farkad méregetésére van eszed.. (halkan megjegyzem, elég lett volna rákeresned itt gyk-n, naponta 3 kérdés van errõl-3?mit 3?vagy 7.. persze kiírni 500 000-jére könnyebb, mint rákeresni.Hogyne.)Azmeg, hogy szerelmes beléd, egyértelmûen eleve offolja a dilemmát.Hát barát, neked is sok észt osztottak.. Egyszerû vagy mint a hullámcsat.Részvétem.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat mindnekinek. még wyett nek is, mert valahol igaza van, csak elég sarkalatosan fogalmaz. Csak tudod arra voltam kiváncsi, hogy valójában mi az igazság, és nem arra, hogy a net mivel van tele, és mivel ez egy anonim fórum, ahová hézköznapi emberek jönnek hétköznapi problémákkal, és élettapasztalattal, gondoltam hátha tundak nekem segíteni. Igazam is lett, megkaptam a kérdésemre a választ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!