Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy Media (55 db)

Ha vaterán veszek 15 ezer forintért Supra cipőt menyi rá az esély hogy kamu supra? És ha nem igazi akkor medig birja és mi a külömbség az igazi között?

http://divat-ruha.vatera.hu/ferfi_ruhazat/labbeli_sportcipo/..

Legjobb válasz: Ennyi pénzért biztos, hogy nem igazi, különben nagyon jó üzlet lenne. Valószínûleg egy gyatra koppintás lehet, amiben a felhasznált anyagok is eltérnek az eredetitõl (pl. bõr helyett mûbõr...) az apró megjelenésbeli különbségek mellett.

Ennyi pénzért biztos, hogy nem igazi, különben nagyon jó üzlet lenne. Valószínûleg egy gyatra koppintás lehet, amiben a felhasznált anyagok is eltérnek az eredetitõl (pl. bõr helyett mûbõr...) az apró megjelenésbeli különbségek mellett.
Én a helyedben nem vennék a vaterán Suprát, mert egyik ismerõsöm 40000-ért vett és nem küldték el neki, felhívták telón és a nõ az elküldte egy olyan helyre ahol azt se tudták mirõl beszél, szóval gondold meg.
eGyáltalán nem kamu cipõk azok csak hát nem eredeti hanem mûbõrbõl vannak..
Garage Store on most van 50% akció! nézz körül hátha találsz valami suprát
persze, hogy nem érkezik meg, mivel ebay-rõl rendelik...persze nem 40ért...jó ha fizet érte 5ezret, a maradékot meg elrakja magának...csak mikor a kínai posta elnyeli a küldeményt, akkor drága vevõnknek zsebbõl kéne kifizetni a 40ezret...amibõl már persze elköltött 5ezret legalább...és akkor már egybõl nem vállal felelõsséget a termék érkezésére...:D nem is értem, az ilyenek hogy fognak bele nullaforinttal..:D szóval igen, a legtöbb kamu, de vannak eredetiek, csak ameddig nincs biztosítva a csomag, addig bárhol felakadhat, aztán nem érkezik meg...anno magamnak is vettem egy dc cipõt, ami persze eredeti volt, csak hát 2 hete itthon volt, amikor kaptam a csomagcserélõbõl a levelet, hogy visszatartják, és fizetnem kellett be rá az áfát(szerencsére csak azt és vámot nem, mert értékhatár alatt volt). na most kedves eladó kap egy ilyen levelet, hogy lehet fizetnie kell vámot és adót rá, persze h nem veszi át...

Valoban igaz, hogy ha egy embernek nincs ismerettsege a mediaban akkor nem tud munkat szerezni? Mert akkor nem is erdemes media szakon vegezni.

Legjobb válasz: Ebben lehet valami. De a szak elvégzése közben számtalan olyan helyzetbe csöppenhetsz, ahol lehetõséged akad ilyen kapcsolatokat kialakítani. Vagy elsõ körben próbálkozhatsz cikkeket is beküldeni mindenhová, hátha felfigyelnek Rád.

Ebben lehet valami. De a szak elvégzése közben számtalan olyan helyzetbe csöppenhetsz, ahol lehetõséged akad ilyen kapcsolatokat kialakítani. Vagy elsõ körben próbálkozhatsz cikkeket is beküldeni mindenhová, hátha felfigyelnek Rád.
Kb. 100-szoros a képzés létszáma a lehetséges munkahelyekhez képest. A média szakokat a legtöbb helyen a sznob, nagyravágyó, pénzes középszerûeknek találták ki. Akik elhitetik magukkal, hogy képernyõre szeretnének kerülni...

Tényleg igaz, hogy a médiában nagyobb arányban vannak melegek, mint "úgy egyébként" máshol?

Legjobb válasz: Azért én ezt nem venném biztosra, csak a médiában úgymond "láthatóak" a melegek. A hétköznapi, normális életetet élõ homoszexuálisokat észre sem lehet venni, mert azonkívül, hogy azonos nemûvel bújnak ágyba, semmiben sem különböznek egy átlagembertõl.

Azért én ezt nem venném biztosra, csak a médiában úgymond "láthatóak" a melegek. A hétköznapi, normális életetet élõ homoszexuálisokat észre sem lehet venni, mert azonkívül, hogy azonos nemûvel bújnak ágyba, semmiben sem különböznek egy átlagembertõl.
Igen és bizonyos kisebbségiek aránya is jóval magasabb a népességhez viszonyítva.

A srácoknak mennyire fontos a női mell? Tényleg sokat számit a mérete? Amugy meddig nő az ember melle? És az igaz hogy ha maszírozzuk, akkor is nőhet?

Legjobb válasz: én srác vagyok, és csak ugy elárulom, hogy elöbb az arcot nézzük utána a popsit.és ha igazán érdekel minket egy lány természetre aranyos kedves és jokat lehet vele dumálni akkor még az sem számit hogy nem néz ki lyan jól, a mell szinte a legutlsó helyen van, és nem is a mérete számit hanem hogy formás legyen, ne lógjon meg ilyesmi, sokat dumálunk erröl haverokkal és ez nem csak az én véleményem. persze vannak olyan srácok akik a nagy melleket szeretik de nagyon nagyon nagyon kissebbségben vannak akiket ez érdekli.

Én megmondom neked az õszintét srác fejjel, én nem azt mondom hogy most már mindennap tegyél félre mell mûtétre, elárulom neked nem nagyon fontos hogy nagy melled legyen, ha nem is nagy legyen formás és ne lógjon, de egy srác nem a mellét nézi egy csajnak, ha valaki azt teszi még nem volt nõvel. A srác 3 dolgot néz meg egy lányon elõször az arcát, itt fontos az ápoltság, mert ha ragyás a feje a lánynak az nem túl vonzó, a hajadat is megelhet csinálni szépre, sokat számít mennyire vagy ápolt, 2.-ik a teste, itt nem csak a mell és a fenék ha úgy általában minden, nah ez viszont nem adottság ha jó testet akarsz akkor mozogj sportolj, tovább élsz, jót teszel vele egészségednek, és jó lesz a közérzeted ha alakod jó lesz, nem azt mondom foggyá le 15kilóig hanem csak mozogj ne izmosodj mozogj, egy mert feszesebb lesz a feneked és ha lóg is a melled a zsírszövet eltûnésétõl vissza áll(hat) de jót tesz mindennek. A 3.-ik pedig az hogy kicsit körbe szaglássza, ha lány túlzásba viszi a szépítkezést, olyan ruhát vesz fel, ugrik mint a kiskutya arról általában (még ha nem is igaz)leró hogy több dákészt fogott már mint kilincset, ez számomra nem vonzó más számára igen de õ nem azt fogja látni hogy milyen egy nõ hanem hogy ezt meghúzom, utána dolgom nincs vele. Aki így viselkedik játsza a könnyû prédát azt mutatja magáról az ne várjon sokat az élettõl. De , kicsit elkanyarodtam, ne a melled határozzon meg hanem saját magad, az a lány akinek nagy melle van és ezt iteszi ország világnak a olyan is, nem baj ha kicsi a cicid ha lesz egy normális kapcsolatod nem fog semmit változtatni rajta!
én srác vagyok, és csak ugy elárulom, hogy elöbb az arcot nézzük utána a popsit.és ha igazán érdekel minket egy lány természetre aranyos kedves és jokat lehet vele dumálni akkor még az sem számit hogy nem néz ki lyan jól, a mell szinte a legutlsó helyen van, és nem is a mérete számit hanem hogy formás legyen, ne lógjon meg ilyesmi, sokat dumálunk erröl haverokkal és ez nem csak az én véleményem. persze vannak olyan srácok akik a nagy melleket szeretik de nagyon nagyon nagyon kissebbségben vannak akiket ez érdekli.
Az elõttem szólóhoz csatlakozva én is csak megerõsítem hogy egy szép arc sokkal fontosabb mint egy nagy mell, én személy szerint nem is komálom a nagy mellet mert megereszkedik, inkább a kézbeillõt! Egy mellen nagyon jól mutat ha határozott kontúrú szép bimbó van az ellensúlyoz bármit! Különben azt hogy mûködni fog e a kapcsolat úgyis a csaj hozzá állásán múlik, meg én inkább a természetét, az eszességét fürkészem egy lányon mert jótermészetû okos és határozott csajt sokkal nehezebb találni (mellesleg ezen változtatni se lehet ha már egyszer kialakult) mint cicababát, és általában ezek a legostobábbak! Szvsz aki hosszútávra épít annál nem számít.
Szia!Nem minden srácnak fontos a mell mérete.Nem minden pasi van túlzottan oda a mellekért.Igaz, van aki az szerint válogatja a csajokat.Az én párom seggpárti.A maszírozástól nem nõ, mert akkor nekem már óriási lenne a mellem, de még mindig kicsi :) !
Pasi vagyok és számomra fontos egy nõben, hogy nõies legyen! Ez sok mindenben ki mutatható! Egyéniségtõl független! Mindegy, hogy nagy a mell vagy sem! De szerény személyem szenvedélyesen rajong az eredeti (nem mû)kerek formákért és ez a mûvészi kreativitásomban is na meg a szexuáis vágyaimban is ki mutatkozik! Persze a nõ, nõ attól is ha kisebb a melle és lehet igazán sexy! Sõt... 15. éve házas vagyok és hozzá szoktam párom méreteihez és még mai napom is borzalmasan fel tud izgatni Csodás kebleivel! Sajnos én egy ilyen pasi vagyok ki rajong a gyönyörû eredeti keblekért, dekoltázsért! Meddig nõ az nem tudom! Amúgy pasia válogatja, hogy mit szeret a nõkben, vagy a partnerében!!! Szerintem attól, hogy maszírozzuk nem nõ a mell!
Szerintem vannak olyan pasik, akiknek fontos és vannak olyanok, akik nem tulajdonítanak neki nagyobb figyelmet. Embere válogatja, ízlés dolga.
Szerintem épp annyira fontos nekik a nõi mell mérete, mint nekünk a péniszük mérete. Nõhet tornától. Ha hízol. Terhesség alatt. Maga az érés olyan 24 éves korig tart, addigra nagyjából eléri mindened a végsõ méretét.
legyen mit fogni de az undorító amikor túl nagy és lóg
Majdnem minden pasi el va ájulva a nagy mellû nõktõl. De én úgy gondolom, hogy ha végülis szerelmes lesz az illetõ, egyáltalán nem fogja érdekelni az, hogy most nagy-e avagy kicsi a partnere melle. Azt fogja szeretni ami van. Azén barátom pl azért szereti nézni a nagy melleket, de nem gyõzi hangsúlyozni, hogy én mellemet nagyon szereti olyannak, amilyen. Pedig én aztán nem vagyok megáldva valami hû de nagy domborulatokkal. Én úgy gondolom, hogy nem a mellmére a döntõ egy kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy nagyon. Köszi szépen :) Igazad van teljesen, és jól látod a dolgokat :) Puszi neked :*
Nem tudom mi tortenik itt. Vagy a jo fej fiukat fogtad ki, vagy pedig nem is fiuk valaszoltak, hanem lanyok. Nem akarok unnepronto lenni, de kozel vagyok a harminchoz, evek ota edzem es mindenfele bekepzeltseg nelkul irom, hogy az alakom hasonlit a fitnesz modellekehez, de a melleim nagyon kicsik. Ez van, nem nottek meg. Eppen par napja kaptam ertuk megint beszolast pasiktol. Csajoktol is kapok eleget. Nem szamit a kemeny kerek popsi, a lapos has, a formas karok, allandoan ezzel cseszegetnek tizeneves korom ota. Azt hittem kinonek ebbol az emberek, de nem. Komolyan mondom, mindig tema, hogy milyen kicsi a mellem. Teny, hogy kapcsolatban sosem volt ra panasz es nem ez szamitott, de az emberek igenis kepmutatoak, mert megjegyzik meg ha nem is mondjak ki oket. Persze kerdes mi a kicsi. Sok no az egyebkent B es C kosaraval ugy gondolja kicsi van neki, holott szerintem azok a legszebbek, en tenyleg sajnos A kosarmerettel rendelkezem, de tenyleg minden mas oke es megsem szamit.:(
bibliana én pl oda vagyok a fitness modellekért.. és az oylan tipusu nõkért.. és embere válogatja ... sokan pl beszolnak hogy milyen férfi vagyok hogy iylen nõk jönnek be nekem .. nekem pl nem fontos annyira a mellméret.. sokkal inkább hogy szép teste legyen sportos ... ha karban tartja akkor idõsebb korára is jól fog még kinézni..
Micsoda képmutatás.. személyiség, meg kedvesség és csak utána a cici. :) )))) Nevetséges. Egy férfinak fontos a nõi mell. Legyen formás, és ne legyen kicsi. Ez van.
Koszi Bleed!:) Kicsit jobb kedvem lett.
hát mell méret elég hátul áll a fontossági listán. De ha már így felmerült a kérdés nekem speciel a pici-közepesen nagyig tetszik de mondom nem valami fontos. Nem értem mért alakult ki ez a nagy mell elmélet
Engem érdekel a mell mérete de ahogy írták is nem mindig számít: barátnõmnek elég kicsi melle van mégis mivel szeretem õt ezért nagyon nem izgat hogy kicsi. Álltalában 24 éves korban alakul ki a végleges méret. Hát a mellek izaglomban megduzzadnak, és gondolom a simogatás is egy ilyesmi dolog.

Tényleg igaz, hogy szeretkezés után nem szabad zuhanyozni? Itt olvastam vhol, hogy akkor csökken az éltképes spermák száma. Lehet hogy ezért nem sikerül a baba? És meddig ne zuhanyozzak, egy-két órát várjak?

Legjobb válasz: Én mindig zuhanyzok, mégis 4 gyerekem van. Ami bejut, annak nagy része amúgy úgyis kifolyik..a lényeg meg elvileg elér a petesejtig. A sperma olyan messzire bekerül (spriccel), hogy onnan már nem is lehet kimosni.

Én mindig zuhanyzok, mégis 4 gyerekem van. Ami bejut, annak nagy része amúgy úgyis kifolyik..a lényeg meg elvileg elér a petesejtig. A sperma olyan messzire bekerül (spriccel), hogy onnan már nem is lehet kimosni.
Nem az életképes spermák száma csökken, hanem a gravitáció miatt könnyebben kifolyik, és az esély csökken ezáltal, hogy még ki is mosod õket vagy legalább is a nagyját! Kb 20 percet mindenképp feküdj és kb 1 óra múlva zuhanyozhatsz is. Én bevallom töredelmesen ha este csináljuk már fel sem kelek, csak reggel zuhanyzom le.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, bár bevalom itt olvastam, hogy "megfõnek"" bennem ha zuhanyzok, kicsit hihetetlennek tünt, de gondoltam megkérdem, legfeljebb hülyének néznek. Amugy Én is csak akkor zuhanyozok ha éppen du van kedvünk, este már nem szoktam
Valóban volt egy ilyen kérdés, de abban arról volt szó, hogy a férfi spermák zuhanyzás elõtt meghalnak-e vagy sem.:)

Szerintetek is igaz, hogy a sok pornó meg a médiában "tökéletesített" nõk miatt nagyobb az elvárása a pasiknak?

Azért valljuk be, a pornóban illetve a tévében/nyuszis magazinokban közel sem olyan nõket lát az ember, mint ahogyan a valóságban festenek a sok utómunkálatnak köszönhetõen (photoshop, szilikonmellek stb). Mindenhol tökéletesítik a nõket, még azokat is, akik alapból sem rondák, de mégis csak a tökéletességre hajtanak, hogy még a szép lányok is csõnyának, kevésnek érezzék magukat hozzájuk képest.

Legjobb válasz: Egyetértek. Kb. úgy minden leírttal.

Egyetértek. Kb. úgy minden leírttal.
Off: megsúgom, hogy egy középfogú nyelvvizsgácska nem garancia semmire. On: Akkor ajánlom a Missrepresentation címû dokumentum filmet. Csak angolul elérhetõ. Ha a link ([link]) nem jó, youtube-on fennvan.
Az a sok srác, aki itt GYK-n siránkozik, vagy éppen hibáztatja, okolja a nõket a saját sikertelenségeiért, nem egyszerûen nagyobb igényekkel rendelkezik az átlagosnál, és amennyit önmagáról gondol, emellett õ maga sem sok mindent tud letenni az asztalra. Egyébként nagyon jó a meglátásod. És nem csak a férfiak, a nõk értékrendjét is eltorzította a média és a ps-tuning. Rengeteg szebbnél szebb lány és normálisabbnál normálisabb srác "rohangál" az országban, de a többség nem veszi észre õket, mert az ingerküszöb az egekbe lett tolva. Tenni ez ellen viszont "csak" az egyén tud, másra várni, mást hibáztatni felesleges és értelmetlen.
A kérdező hozzászólása: #5 így igaz, sajnos ez a nõk oldaláról is megfigyelhetõ. Véleményem szerint a médiának köszönhetõ elég nagy részben, hogy így "elkorcsosult" az emberek gondolkodásmódja. #6 elég jól, mivel van középfokú nyelvvizsgám, de ez most hogy jön ide?
Kérdezõ, mennyire tudsz angolul?
Igen ez így van mindkét fél részérõl. A lányoknak, vv Ádámot, Auréliót mutatnak. Romantikus filmekben kigyúrt szépfiúkat. Fiúknál is a magazinokban a "bombanõket", stb. Ez mindkét félnél általános lett sajnos.:S
A kérdező hozzászólása: #2-es, teljesen igazad van. Szomorú, hogy itt tartunk, mivel sajnos ez a legtöbb esetben tényleg így van. Köszi a válaszokat, jöhetnek még.
verje a seggét a földhöz örömében, akartam írni :P. (2. voltam)
Ezt én is felfedeztem már. Én nõként vitatkozom a gyakorin picsogó fiúkkal, hogy ha annyira sikertelenek, akkor talán rossz helyen keresgélnek. Á, nem, õk az átlagosaknál. Ja, ha nem kifejezetten jóképûen ilyen "átlagos" lányoknál nyomulnak, akkor meg is értem. Nézzenek végig egy metrón vagy egy buszon, akkor meglátják, hogy ki az átlag. Gyakran már modelleket raknak be. Több belinkelt lány eszméletlen szép volt, max. annyi volt a "bökkenõ", hogy nem volt Angelina Jolie-ra fújva a szájuk, mertek mosolyogni és nem volt divatfotózásra beállított hajuk. De való életben is hallottam már olyat, hogy leigényteleneztek/rondáztak egy lányt, amiért volt 1 db pattanása aznap, nem volt mûkörme meg látszódott a borotvált/gyantázott lábán a szõrtüszõ. Nyilván van köze a médiának is ehhez. Bejöttek a reklámok, magazinok, topmodellek, Playboy, pornó, és hirtelen úgy tûnik, hogy húúúúú, de mennyi fullos csaj van a világon (pedig ha látnák, hogy néznek ki azok a csajok élõben, retus nélkül... vagy aki meg úgy néz ki, az az esetek többségében mennyit költ erre és mennyire csak ebbõl áll az élete). És ehhez hozzájön pár esetben a hímsovinizmus, az " a férfi jobb, ha egy fokkal szebb az ördögnél, és a nõ verje a seggét az örömhöz, ha vki leáll vele"-hozzáállás...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az újabb válaszokat. #8 sokszor tényleg az van, hogy az elvárás konkrétan szöges ellentéte annak, amit az adott ember nyújtani tud, de mégsem hajlandó lejjebb adni igényeit. Szerintem ha az ilyen emberek megpróbálnának kicsit önismeretet gyakorolni rájönnének ezekre a dolgokra, és hogy milyen elérhetetlen elvárásaik vannak és egyúttal a problémájuk is megoldódna. De valóban igaz, hogy csak az egyén tud tenni ez ellen valamit, mivel már mindenhol erre a gondolkodásmódra tanítják az embereket, tudat alatt mindenhonnan ezt sugározzák az emberbe és úgy változtatják meg a gondolkodásmódját, hogy észre sem veszi. #9 tudom, hogy manapság már nem olyan nagy szám egy nyelvvizsga, de azért több mint a semmi :) Köszi, mindenképp megnézem.
Igen.
Igen okt. 31-ig érvényes a régi diákod, de lehetõleg minél elõbb kezd el az új igazolvány készítésének a folyamatát mert nagyon sokára fog megérkezni, okt. 31. után, sõt még elõbb is, kérhetsz a fõsuli tanulmányi osztályán ideiglenes diákot ami 2 hónapig érvényes, ezt kell kérni addig amíg meg nem jön a rendes diák. Engem tavaly vettek fel egyetemre, szeptember elsõ hetében megigényeltem a diákomat, és csak 9 hónap múlva!!! 2013. márciusára érkezett meg. :/
A kérdező hozzászólása: köszi szépen, az okmányirodában már szóltam majd kérek ideigleneset én is :)

Igaz, hogy csak a Windows 8 Pro verzióban van benne a media center?

Mert az itteni táblázat szerint, csak a pro tartalmazza:

Legjobb válasz: Nincs egyikben sem, külön lehet megvenni.

Ipaden kívül a többi nem bír ki 10 óra felett
Ez a 90-es évek közepéig volt kb érvényes, a nikkel kadmium akksikra. Lítium ionnál és polimernél semmi értelme ennek, azoknak az akksiknak nem tesz jót, ha teljesen lemeríted õket.
Tedd fel tölteni és addig hagyd rajta amíg ki nem írja, hogy feltöltve. Persze ha pl. épp elviszed a kutyát sétálni, és csak 1 órával késõbb érsz vissza az sem baj. Tovább tölteni úgy sem fog. Felesleges órákig rajta hagyni. És nem gond ha közben nyomkodod. Én is így tettem, és semmiben sem rosszabb az akkuidõ mint másnak..
Ahogy elõttem is írták, nem kell ilyesmit csinálni. Akkor veszed le a töltõrõl, amikor tetszik.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat :) Igazából tabletrõl van szó és mindig megvárom a "feltöltve" kiírást, de nem bírja tovább 12 óránál, mert karira kaptam :D és 24e óta most töltöm már 3szor szóval nagyon gyorsan merül... De nem tudom mitõl.. Igaz hogy sokat lógok rajta de mások a nap 24 órájában rajta lógnak és 36 órát is kibír..miért merül gyorsan? :)

Igaz, hogy semmire nem megyek a kommunikáció és médiával?

Most kezdek kommunikáció és médiaszakon,ELTÉ-n. Engem nagyon érdekel ez a téma, viszont mindenki azt mondja, hogy semmire nem megyek vele, sehol nem fogok tudni elhelyezkedni. Akkor most tényleg semmi lehet?ségem, el sem képzelhet?, hogy ha végiggürcölöm, tanulom, gyakorlatozom az id?t akkor legyek valaki a médiaszakmában?

Legjobb válasz: Mindenre ezt mondják. Szerintem van esélyed elhelyezkedni, sõt minden szakmában el lehet helyezkedni, ha az ember kitartóan keresgél. Manapság amúgy mindennel nehéz az elhelyezkedés és a diplomások többsége nem a szakmájában kap munkát.

Mindenre ezt mondják. Szerintem van esélyed elhelyezkedni, sõt minden szakmában el lehet helyezkedni, ha az ember kitartóan keresgél. Manapság amúgy mindennel nehéz az elhelyezkedés és a diplomások többsége nem a szakmájában kap munkát.
Jótanács: El se kezdd! Való igaz, sok mindenre rámondják, hogy nem találsz majd vele munkát de a kommédiával BIZTOSAN nem fogsz semmit sem találni! 2 éve végeztem kom(m)édián..
Hát nemtom kedves 2. válaszadó, de nekem egy csoporttársam van, aki ilyen szakot is csinál a fõ szakja mellett, de már megyei lapoknál újságíró és a TV-ben is megállja a helyét.
Az igazság az, hogy a legtöbb online lap a három nagy kivételével (origo, index, hvg) valószínûleg mind veszteségesen üzemelnek, emiatt folyamatos leépítések vannak (több száz milliós veszteségekrõl beszélünk). Az Origo mondjuk szerintem fogad el külsõsöktõl is cikkeket de, hogy pénzt nem adnak érte az biztos. Mindenesetre nem árthat ha amint átlátod a lényeget elkezdesz nekik cikkeket küldözgetni, esetleg valahogy megpróbálod papíron is leszervezni, hogy te ott gyakornok vagy (fizetés nélkül:) ).
Én a saját ismeretségi körömbõl tudok kiindulni, ketten is elvégezték, de egyik sem tudott konkrétan ebben a szakmában elhelyezkedni. Az egyik ismerõsnek hobbiként maradt az újságírás a munkahely mellett, és több online lap, meg néha a megyei újság leközli a cikkeit, természetesen egy fillért sem kap érte. A másik évekig próbált elhelyezkedni sikertelenül, aztán megunta, és kiment külföldre dolgozni teljesen más munkakörben. Igazából nem lenne ez egy rossz képzés, ha a tényleges igényekhez igazítanák a felvettek számát. Mondjuk egyetlen egy intézmény oktatna az egész országban mûsorvezetést, mûsorszerkesztést, újságírást, szigorú felvételi rostával, akkor volna értelme, és a végzetteknek munkahelye is lenne. Csak hát nem így van sajnos, hiszen itt nálunk mindenki mindenrõl megpróbál 10 bõrt lehúzni. A médiatanoncok száma kb. egy Németország vagy Franciaország méretû államra van kalibrálva, aztán vagyunk 9 millióan De amíg ez az egyik slágerszak a gomba módra elszaporodott ilyen-olyan fõiskolákon (természetesen az ELTE nem tartozik közéjük), addig nem sok remény van...
Nem akarom elvenni a kedved, de tényleg nem mész vele sokra. Persze lehet, hogy neked szerencséd lesz. Na meg ennél a szaknál különösen fontos, hogy a tanulmányaid alatt mennyire alapozod meg a jövõdet. Egy évet én is jártam komm-ra, utána ott is hagytam, mert akkor már biztos voltam benne, hogy én ezzel semmit nem tudok majd kezdeni. Egyrészt nekem nem volt arra idõm, hogy az óráim mellett még itt-ott benyaljam magam, anélkül pedig ez nem megy, másrészt a hasznosítható tudás eltörpült a sok felesleges dolog mellett, amik persze mind mind nagyon érdekesek voltak, csak éppen ezen a területen nem volt rájuk semmi szükség. Na és való igaz, túlképzés van, ennyi ember egyszerûen nem tud hol elhelyezkedni.
Bármiben el lehet helyezkedni és bármivel lehet jól keresni, csak jobbnak kell lenned, mint a többiek, kik szintén ezt csinálják. De azért tény és való, hogy nagyobb karrierre számíthat egy villamosmérnök, mint egy cipész.
Igen, nekem is van EGY ilyen csoporttársam. De az igazsághoz hozzá tartozik, hogy "besz0pta" magát a riporterkedésbe, gyk. akkor is meg tudta volna csinálni, ha nem végzi el a szakot. A média így mûködik. Sz0psz vagy repülsz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!