Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy Alonso aláírt a Ferrarihoz (1 db)

Igaz, hogy Fernando Alonso aláírt a Ferrarihoz 2010-re? Kinek a helyére megy?

Forma-1

Legjobb válasz: Dehogy, nem írt alá semmi ilyesmit. Csak elképzelhetõ, hogy átmenne 2010-ben, de szerzõdés nincs róla. Addig még rengetek idõ van

Dehogy, nem írt alá semmi ilyesmit. Csak elképzelhetõ, hogy átmenne 2010-ben, de szerzõdés nincs róla. Addig még rengetek idõ van
Ez csak "pletyka" szinten kering egyenlõre még de én azt mondom nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél. Az ilyen találgatások gyakran nem légbõl kapottak, szokott lenni valóság alapjuk. Tény, hogy Raikkönen szerzõdése 2009-ben lejár ha õ nem hosszabbít, akkor elképzelhetõ hogy Alonso átveszi a helyét. Azt kevésbé tartom valószínûnek hogy Raikkönen mellé Alonsot is leszerzõdteti a ferrari. Senki nem írt alá még semmit, nem hivatalos diskurzusok folynak a jövõt illetõen.
Hát sajna Ferrarihoz ment, kilökte onnan a legjobbat. :( Hogy [email protected] meg a spanyol cigány!!
Még semmi bztosat nem tudni, de csakis Massa helyére jöhet! Az lenne a legszebb: 2 világbajnok a Ferrarinál!! A Ferrari Raikönnen-t nem engedni! Massa hanyagolható!
Raikönen mostani szereplését elnézve 2010-tõl van rá esély. Addigra Schumacher lehet a Ferrari csapatfõnöke, aki tiszteli és nagyra értékeli Alonsót (nem csoda, hisz csak õ tudta megverni élesben) Kimi másnapos volt Monacoban? Mert ennyire nem béna azért.
A "pletyka" szerint Massa helyére jön:( Biztosra nem lehet állítani, de ez azért több, mint pletyka. http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=181567 http://automenedzser.hu/sport/20080529_alonso_ferrari_cafola..
Kimiére
Az értelmiségi szinted majdnem üti a 10 %-ot , az ilyen hüly barmok miatt vannak mindig viták fórumokon stb


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért csak "arany"-nak mondják az aranyÉRMET?

"Megvan a x-edik arany" - mondja valaki, mondom: "arany ÉREM!!!"

1

Az M1 csinált egy kis videót az érmeseinkről, amit bővítenek is, ha van újabb éremszerző, és visszatekintőként sugároznak néha -néha. Milyen zene szól alatta, ki az előadó?

4

Van kedvenc versenyzotok a MotoGP-s vilagbajnoksagon?

En speciek Marquezekre bukom nagyon :D kinek ki a kedvence?

8

Büszkék vagytok a magyar olimpikonokra?

Kérdéseim:

18

Miért van egy kis játékautó a pálya szélén az olimpián?

Ma este mikor néztem a férfi gerelyhajítást észrevettem, hogy a zóna szélén van egy kis kék Mini Cooper játékautó. Az mire szolgál, mert kamerát nem láttam rajta?

3

Szerintetek mi lehet az oka a férfi vízilabda-válogatott sikertelenségének az olimpián?

írói nyomás,vagy esetleg más?

10

Kit tudnátok elképzeni Alonso mellett, aki képes lenne tartani a tempót vele? (Persze, ha nem lenne elnyomás a Ferrarinál. )

11

Ti is sírtok?

Kikapott a magyar vízilabda csapat. Én sírok, szerintetek ez ciki?19F

23

Melyik 100 méteres olimpiai futó volt, az aki kikapott utána elkezdett doppingozni, kiderült és kitiltották örökre?

Azt hiszem néger volt és amerikai, csomó rekordot döntögetett

3

Mit szóltok az epikus magyar-izland kézilabda meccshez?

Ha vesztettek volna szerintem kidobom a tv-t az ablakon :D Végig élveztem az egészet,nagyszer? volt, a papírforma ellenére gy?ztek és a legjobb 4-ben vannak! Vélemények? :)

20

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!