Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy Alonso aláírt a Ferrarihoz (1 db)

Igaz, hogy Fernando Alonso aláírt a Ferrarihoz 2010-re? Kinek a helyére megy?

Forma-1

Legjobb válasz: Dehogy, nem írt alá semmi ilyesmit. Csak elképzelhetõ, hogy átmenne 2010-ben, de szerzõdés nincs róla. Addig még rengetek idõ van

Dehogy, nem írt alá semmi ilyesmit. Csak elképzelhetõ, hogy átmenne 2010-ben, de szerzõdés nincs róla. Addig még rengetek idõ van
Ez csak "pletyka" szinten kering egyenlõre még de én azt mondom nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél. Az ilyen találgatások gyakran nem légbõl kapottak, szokott lenni valóság alapjuk. Tény, hogy Raikkönen szerzõdése 2009-ben lejár ha õ nem hosszabbít, akkor elképzelhetõ hogy Alonso átveszi a helyét. Azt kevésbé tartom valószínûnek hogy Raikkönen mellé Alonsot is leszerzõdteti a ferrari. Senki nem írt alá még semmit, nem hivatalos diskurzusok folynak a jövõt illetõen.
Hát sajna Ferrarihoz ment, kilökte onnan a legjobbat. :( Hogy [email protected] meg a spanyol cigány!!
Még semmi bztosat nem tudni, de csakis Massa helyére jöhet! Az lenne a legszebb: 2 világbajnok a Ferrarinál!! A Ferrari Raikönnen-t nem engedni! Massa hanyagolható!
Raikönen mostani szereplését elnézve 2010-tõl van rá esély. Addigra Schumacher lehet a Ferrari csapatfõnöke, aki tiszteli és nagyra értékeli Alonsót (nem csoda, hisz csak õ tudta megverni élesben) Kimi másnapos volt Monacoban? Mert ennyire nem béna azért.
A "pletyka" szerint Massa helyére jön:( Biztosra nem lehet állítani, de ez azért több, mint pletyka. http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=181567 http://automenedzser.hu/sport/20080529_alonso_ferrari_cafola..
Kimiére
Az értelmiségi szinted majdnem üti a 10 %-ot , az ilyen hüly barmok miatt vannak mindig viták fórumokon stb


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az Etióp/Kenya nemzetiségű futóknak mi van a génjükbe ami miatt ennyire jól tudnak futni? Vagy csak szimpla gyakorlás?

8

Deák Nagy Marcell indul az olimpián?

2

M1 en most volt 200m es női futás, 1 es pályán hogy hívták a brit futót?

2

Melyik sport egyesületet ajánljátok a leginkább?

Távolugrás érdekelne a leginkább...

0

Szerinted ki lesz az első 3 helyezett az évadzáró után? F1.

Szerintem:

6

Az úszónők miért laposak?

Szinte semmi mellük.

3

Csak szerintem volt irritáló és pökhendi Phelps a díjkiosztón? . Jobb lábbal a dobogón támaszkodik és zsebre tett kézzel beszélget Lochteval miközben ellenfelének átadják az érmet.

6

Mikortól versenyezhetnek nők az Olimpiákon?

melyik évt?l?

2

Mért nincs akkora kereskedelni vonzereje a Paralimpiai jétékok meg a Speciális Olimpiai játékok iránt, úgy mint az Olimpiai játékoknál van?

Nem minden fogyatékkal él? sportoló tud bejutni az Olimpiai versenyekre igy ne veszen kárba az álmuk, azért van számukra a Paralimpia meg a Speciális Olimpia igy úgy versenyezhetnek mint az ép Sportolók.

4

Miért nem adhatta át Latinyina az érmet Phelpsnek?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!