Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy Alonso aláírt a (1 db)

Igaz, hogy Fernando Alonso aláírt a Ferrarihoz 2010-re? Kinek a helyére megy?

Forma-1

Legjobb válasz: Dehogy, nem írt alá semmi ilyesmit. Csak elképzelhetõ, hogy átmenne 2010-ben, de szerzõdés nincs róla. Addig még rengetek idõ van

Dehogy, nem írt alá semmi ilyesmit. Csak elképzelhetõ, hogy átmenne 2010-ben, de szerzõdés nincs róla. Addig még rengetek idõ van
Ez csak "pletyka" szinten kering egyenlõre még de én azt mondom nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél. Az ilyen találgatások gyakran nem légbõl kapottak, szokott lenni valóság alapjuk. Tény, hogy Raikkönen szerzõdése 2009-ben lejár ha õ nem hosszabbít, akkor elképzelhetõ hogy Alonso átveszi a helyét. Azt kevésbé tartom valószínûnek hogy Raikkönen mellé Alonsot is leszerzõdteti a ferrari. Senki nem írt alá még semmit, nem hivatalos diskurzusok folynak a jövõt illetõen.
Hát sajna Ferrarihoz ment, kilökte onnan a legjobbat. :( Hogy [email protected] meg a spanyol cigány!!
Még semmi bztosat nem tudni, de csakis Massa helyére jöhet! Az lenne a legszebb: 2 világbajnok a Ferrarinál!! A Ferrari Raikönnen-t nem engedni! Massa hanyagolható!
Raikönen mostani szereplését elnézve 2010-tõl van rá esély. Addigra Schumacher lehet a Ferrari csapatfõnöke, aki tiszteli és nagyra értékeli Alonsót (nem csoda, hisz csak õ tudta megverni élesben) Kimi másnapos volt Monacoban? Mert ennyire nem béna azért.
A "pletyka" szerint Massa helyére jön:( Biztosra nem lehet állítani, de ez azért több, mint pletyka. http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=181567 http://automenedzser.hu/sport/20080529_alonso_ferrari_cafola..
Kimiére
Az értelmiségi szinted majdnem üti a 10 %-ot , az ilyen hüly barmok miatt vannak mindig viták fórumokon stb


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit vártok az idei F1-től?

Kiket vártok az élmezőnybe, avagy a VB címért harcoló pilóták közé? Kíváncsi leszek az új felállásra, hogy Perez mit tud majd teljesíteni Lewis utódjaként, és Hamilton mire lesz majd képes a Mercedessel. Remélhetőleg nem lesz egyoldalú az idény.

16

Hány éves kortól lehet olimpiára menni?

6

Hogy lehet az hogy Németh Roland a magyar rövid távú futás csúcstartója, amikor csak 169 cm magas?

Iskolában eddig csak mindenkitől azt hallottam hogy akik magasak azoknak milyen nagy előnyük van a futásnál, mert hosszabb a lábuk.

2

Mi az olimpiai pont?

Ugye olimpián 4,5,6 helyig jár olimpiai pont. Mi ez pontosan, mit ér, mire való, mi a haszna? (És kérem értelmes válaszokat adjatok ne a google a barátod gyökérségeket, mert akkor nem lennék itt ha ott megtaláltam volna)

0

Hogy tudnák egy bevonulo zenét csinálni milyen programot tundátok ajálani?

1 bevonulo zenét szeretnék megcsinálni 1 honap alatt mit valami

1

Indult már valaki a Bükk Maratonon?

0

Valakinek van kedve kalapácsvetést sportolni bp-n?

0

Marad 2013-mas WTCC szezonban a Zengő Densionnál Wéber Gábor?

Nagyon érdekelne, de nem találom meg sehol, hogy csak Norbi indul egyedül vagy Gáborral az oldalán róják a köröket?

8

Nem tudna mondani valaki a XIII. kerületben hol lehet találni MMA edzéseket?

És ha igen akkor mennyiért havomta ?? El?re is köszönöm :)

3

Hol lehet ilyen alsóneműt venni itt Békéscsaba környékén, vagy valahonnan rendelni lehet? Többi lent!

Zyzz az eggyik videóban ilyen fecskeszer? gatyába áll az öltözöbe itt a videó ------>

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!