Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy Alonso aláírt (1 db)

Igaz, hogy Fernando Alonso aláírt a Ferrarihoz 2010-re? Kinek a helyére megy?

Forma-1

Legjobb válasz: Dehogy, nem írt alá semmi ilyesmit. Csak elképzelhetõ, hogy átmenne 2010-ben, de szerzõdés nincs róla. Addig még rengetek idõ van

Dehogy, nem írt alá semmi ilyesmit. Csak elképzelhetõ, hogy átmenne 2010-ben, de szerzõdés nincs róla. Addig még rengetek idõ van
Ez csak "pletyka" szinten kering egyenlõre még de én azt mondom nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél. Az ilyen találgatások gyakran nem légbõl kapottak, szokott lenni valóság alapjuk. Tény, hogy Raikkönen szerzõdése 2009-ben lejár ha õ nem hosszabbít, akkor elképzelhetõ hogy Alonso átveszi a helyét. Azt kevésbé tartom valószínûnek hogy Raikkönen mellé Alonsot is leszerzõdteti a ferrari. Senki nem írt alá még semmit, nem hivatalos diskurzusok folynak a jövõt illetõen.
Hát sajna Ferrarihoz ment, kilökte onnan a legjobbat. :( Hogy [email protected] meg a spanyol cigány!!
Még semmi bztosat nem tudni, de csakis Massa helyére jöhet! Az lenne a legszebb: 2 világbajnok a Ferrarinál!! A Ferrari Raikönnen-t nem engedni! Massa hanyagolható!
Raikönen mostani szereplését elnézve 2010-tõl van rá esély. Addigra Schumacher lehet a Ferrari csapatfõnöke, aki tiszteli és nagyra értékeli Alonsót (nem csoda, hisz csak õ tudta megverni élesben) Kimi másnapos volt Monacoban? Mert ennyire nem béna azért.
A "pletyka" szerint Massa helyére jön:( Biztosra nem lehet állítani, de ez azért több, mint pletyka. http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=181567 http://automenedzser.hu/sport/20080529_alonso_ferrari_cafola..
Kimiére
Az értelmiségi szinted majdnem üti a 10 %-ot , az ilyen hüly barmok miatt vannak mindig viták fórumokon stb


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mitől volt akkora nagy szám a 100 méteres síkfutás az olimpián?

a kommentátor úgy harangozta, hogy az a 10mp amíg futnak, az lesz a világ legnézettebb sporteseménye.

3

Na ugye hogy elbújhat a nagy Amerika a vízilabdában, ahol nem csak a dopping számít, hanem a csapatjáték?

11

Hogyan edzenek a gerelyhajítók?

Engem az érdekel, hogyan gyakorolják a gerelyhajítást. Van valakinek konkrét tapasztalata? Eldobják a gerelyt, aztán mennek utána 80 métert vagy két gerelyhajító egymással szemben hajigálja a gerelyt? Vagy esetleg valaki visszahozza neki?

1

Hol lehet megnézni Szilágyi Áron döntőjét?

Sajnos lemaradtam róla :(

3

Pontosan szeretnem tudni, mi az a SZABADKARTYA? Pekingbe miert nem jutott ki Berki K. -ha eredmenyei alapjan ott lett volna a helye? Koszonom a valaszt elore is!

3

Mi történt Sun Yang fogaival?

2

Az úszásnál milyen technika segítségével döntik el, hogy ki milyen helyezést ért el?

Például ebben a videóban 2:50-nél szinte egyszerre érkeznek.

3

Ha 30 éves kor után lehet még valaki profi sportlövő aki nemzetközi versenyeken indul vagy már ennyi idősen késő elkezdeni mert nem lehet eredményes az illető?

30 év felett milyen sportba érdemes belekezdeni ahol még sikeres nemzetközi eredményeket lehet elérni?

4

Ti kiknek szurkoltok a magyarokon kívűl?

10

Hogy lehet azt megcsinálni? Amiezen a videon 0.22-0.28-ig van? Www.Youtube.com/watch? V=-6F8RE9fn_U és hogy hívják?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!