Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy Alonso aláírt (1 db)

Igaz, hogy Fernando Alonso aláírt a Ferrarihoz 2010-re? Kinek a helyére megy?

Forma-1

Legjobb válasz: Dehogy, nem írt alá semmi ilyesmit. Csak elképzelhetõ, hogy átmenne 2010-ben, de szerzõdés nincs róla. Addig még rengetek idõ van

Dehogy, nem írt alá semmi ilyesmit. Csak elképzelhetõ, hogy átmenne 2010-ben, de szerzõdés nincs róla. Addig még rengetek idõ van
Ez csak "pletyka" szinten kering egyenlõre még de én azt mondom nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél. Az ilyen találgatások gyakran nem légbõl kapottak, szokott lenni valóság alapjuk. Tény, hogy Raikkönen szerzõdése 2009-ben lejár ha õ nem hosszabbít, akkor elképzelhetõ hogy Alonso átveszi a helyét. Azt kevésbé tartom valószínûnek hogy Raikkönen mellé Alonsot is leszerzõdteti a ferrari. Senki nem írt alá még semmit, nem hivatalos diskurzusok folynak a jövõt illetõen.
Hát sajna Ferrarihoz ment, kilökte onnan a legjobbat. :( Hogy [email protected] meg a spanyol cigány!!
Még semmi bztosat nem tudni, de csakis Massa helyére jöhet! Az lenne a legszebb: 2 világbajnok a Ferrarinál!! A Ferrari Raikönnen-t nem engedni! Massa hanyagolható!
Raikönen mostani szereplését elnézve 2010-tõl van rá esély. Addigra Schumacher lehet a Ferrari csapatfõnöke, aki tiszteli és nagyra értékeli Alonsót (nem csoda, hisz csak õ tudta megverni élesben) Kimi másnapos volt Monacoban? Mert ennyire nem béna azért.
A "pletyka" szerint Massa helyére jön:( Biztosra nem lehet állítani, de ez azért több, mint pletyka. http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=181567 http://automenedzser.hu/sport/20080529_alonso_ferrari_cafola..
Kimiére
Az értelmiségi szinted majdnem üti a 10 %-ot , az ilyen hüly barmok miatt vannak mindig viták fórumokon stb


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Vízilabdában a sok káromkodásért a szövetségi kapitány és a játékosok is kaphatnak piros lapot?

3

Valaki ad helyzetjelentést az olimpiáról?

Nem nézem az Olimpiát ezért itt kérdezem... 10 aranyunk van ugye? Milyen sportágakban?

4

Tegnap este (08. 09. ) a 800 m-es futás olimpiai döntője előtt a kommentátor kételkedett abban, hogy vki megdönti a világcsúcsot NYÚL nélkül. Mit jelent ez a nyúl?

egyébként a nyertes új rekordot állított fel...

6

A tévés olimpiai közvetítések közben a kommentátorok mért üvöltenek folyton?

7

Egyes sportolókon (sporttól függetlenül) láttam ilyen kék ragasztó szalagot vagy lehúzost rajtuk. Nem tudja megmondani valaki hogy mi az?

Ha valaki nézte a strand röplabda dönt?t aug. 9 este (németország-brazilia), ott az egyik német (2) teste tele volt ilyenekkel...

3

Magyarország vagy Ausztrália jobb vízilabdában?

4

Még milyen versenyszámokban vagyunk esélyesek?

Kézilabdán kívül.

1

Vissza lehet nézni vhol az olimpiát?

Szóval nem láttam a magyar-izland kézimeccset. Hol tudnám visszanézni teljes egészében?

1

Miért van Mo (és Dél-Korea) ilyen jó helyen az éremtáblázaton?

A népesség és gazdasági helyzet alapján 25-50. helyen kéne lennünk.

2

Rajtam kívül más is szomorkodik, hogy lassan vége az olimpiának?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!