Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy Alonso (2 db)

Igaz, hogy Fernando Alonso aláírt a Ferrarihoz 2010-re? Kinek a helyére megy?

Forma-1

Legjobb válasz: Dehogy, nem írt alá semmi ilyesmit. Csak elképzelhetõ, hogy átmenne 2010-ben, de szerzõdés nincs róla. Addig még rengetek idõ van

Dehogy, nem írt alá semmi ilyesmit. Csak elképzelhetõ, hogy átmenne 2010-ben, de szerzõdés nincs róla. Addig még rengetek idõ van
Ez csak "pletyka" szinten kering egyenlõre még de én azt mondom nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél. Az ilyen találgatások gyakran nem légbõl kapottak, szokott lenni valóság alapjuk. Tény, hogy Raikkönen szerzõdése 2009-ben lejár ha õ nem hosszabbít, akkor elképzelhetõ hogy Alonso átveszi a helyét. Azt kevésbé tartom valószínûnek hogy Raikkönen mellé Alonsot is leszerzõdteti a ferrari. Senki nem írt alá még semmit, nem hivatalos diskurzusok folynak a jövõt illetõen.
Hát sajna Ferrarihoz ment, kilökte onnan a legjobbat. :( Hogy [email protected] meg a spanyol cigány!!
Még semmi bztosat nem tudni, de csakis Massa helyére jöhet! Az lenne a legszebb: 2 világbajnok a Ferrarinál!! A Ferrari Raikönnen-t nem engedni! Massa hanyagolható!
Raikönen mostani szereplését elnézve 2010-tõl van rá esély. Addigra Schumacher lehet a Ferrari csapatfõnöke, aki tiszteli és nagyra értékeli Alonsót (nem csoda, hisz csak õ tudta megverni élesben) Kimi másnapos volt Monacoban? Mert ennyire nem béna azért.
A "pletyka" szerint Massa helyére jön:( Biztosra nem lehet állítani, de ez azért több, mint pletyka. http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=181567 http://automenedzser.hu/sport/20080529_alonso_ferrari_cafola..
Kimiére
Az értelmiségi szinted majdnem üti a 10 %-ot , az ilyen hüly barmok miatt vannak mindig viták fórumokon stb

Igaz az a hír hogy Fernando Alonso nem biztos hogy marad a Ferrarinál? Ill. ha nem marad akkor hova menne?

Alonso ha megy a ferraritól akkor neki a legjobb a Redbullnál lenne, sajna mindig csak a 2. Vettel mögött, de ha a Redbullban volna sztem meg verné Vettelt.

Legjobb válasz: A red bull bejelentette már hogy Vettel ismét egy ausztrál csapattárssal megy. Tehát Vettel csapattársa Ricciardo lesz. Alonso szerintem valószínûtlen hogy ott hagyná a ferrarit, mivel a második legversenyképesebb autó a mezõnyben. Raikkonen lehet hogy a ferrarinál köt ki massa helyén. Majd kiderül.

A red bull bejelentette már hogy Vettel ismét egy ausztrál csapattárssal megy. Tehát Vettel csapattársa Ricciardo lesz. Alonso szerintem valószínûtlen hogy ott hagyná a ferrarit, mivel a második legversenyképesebb autó a mezõnyben. Raikkonen lehet hogy a ferrarinál köt ki massa helyén. Majd kiderül.
A kérdező hozzászólása: Alo, Kimi páros brutális lenne, te sztem nem maradnának meg õk ketten.
Szntem megmaradnanak, am vettel csak a kocsi miatt "annyira jo"
Alonso drukkerként mondom hogy vettel más kocsival se lenne lassú.
Tévedés.Egyáltalán nem csak a kocsija miatt nyer és igazad van Vettel egy Ferrarival és Mercedessel is tudna futamot nyerni.
Gondold át... Hová menne? Mecredes: Hamilton - Rosberg, ez kilõve, Red Bull : Vettel - Ricciardo, ez is kilõve, a McLarenhez biztos nem fog vissza menni, a Lotusnak meg amíg nem lesz meg a megfelelõ anyagi háttér, addig nem megy oda egy VB pilóta sem.
Jövõre még mindenképpen marad de ha nem lesz vb cím akkor távozni fog.Szerintem visszatér a McLarenhez.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!