Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy 1500 (2 db)

Lenne egy kérdésem az USA-ban élőkhöz, vagy már hazaérkezett magyarokhoz! Hogyan lehet kijutnia legkönnyebben? Állást melyik oldalon lehet keresni? És igaz, hogy egy havi lakásbér 1500$ körül van? Nehéz kint megélni? Valaki segítene?

Egy 18 éves lány vagyok,sajnos németből van csak nyelvvizsgám,de szeretnék angolból is.Ki szeretnék menni minél hamarabb.Most érettségizem,de nem szeretnék itt továbbtanulni.

Legjobb válasz: Nem menj ki, csak, ha vannak kinn rokonaid, és náluk élsz. A lakbér 1500 is lehet, de van olcsóbb is. Ennyiért pl. egy komplett házat bérelhetsz. Nyelvtudás nélkül, és kapcsolatok (védelem) nélkül elveszel.

Nem menj ki, csak, ha vannak kinn rokonaid, és náluk élsz. A lakbér 1500 is lehet, de van olcsóbb is. Ennyiért pl. egy komplett házat bérelhetsz. Nyelvtudás nélkül, és kapcsolatok (védelem) nélkül elveszel.
Bakker, kimaradt a link: http://la.craigslist.org/hhh/
Lakásokat itt tudsz nézni, nem tudom, hogy milyenek érdekelnek, van shared room-tól, egészen extrém hollywood-i házig minden. Ugyancsak a craigslist oldalon lehet találni álláshirdetéseket is, de annak az esélye, hogy találsz szponzort a munkavállalási vízum intézéséhez kb. nulla. Felmerül a kérdés, mihez értesz?
A kérdező hozzászólása: Mindenképpen L.A. körül akarok élni!
Friszkóban egy nyomi egyszobás alagsori szrt lehet ennyiért bérelni. De ott a legmagasabbak az ingatlan és bérletárak az egész USAban.
1500 NY max egy lakasber, miamiban kb 550-1000kozott mozog egy egyszobas. kapcsolatod legyen mindenkepp kint mert tenyleg elveszel, ha miamiba mesz jobb ha beszelsz nemi alap spanyolt is miutan a lakossag 99%-a latinamerikai :) rengeteg penzt kell gyujtened gyurjal ra meg par evig.nem egyszeru..kaja szallas, taxi busz nemsok van (miamiban) itt kocsi kell. nameg a tobbi plusz kiadas amire nem is gondolnal ott majd itt hirtelen arconvag.
Szia! Hülyeség, hogy 1500$ a lakás, bár ez területenként változó! 550$-találhatsz már Miami környékén is egy szobás kis lyukat, de én a családommal kezdtem ott.800$-ért rezsivel, nettel együtt családi házat bérelhetsz Tennesseeben.NY, LA Miami a legdrágább helyek, de munkát is itt találsz könnyebben.Egyedül nem könnyû.kell az angol nyelvtudás.Boldogulsz? Ha valami érdekel, írj, kinn élek, szívesen segítek!
A kérdező hozzászólása: De mindenképpen ki szeretnék menni!Itt nem maradok!
ne menj ki , a magyar vagy magyar foldon elsz es magyar foldon (nagy magyarorszag teruleten) is halj meg !!!
[email protected] !!!!!! ezert fogy az orszag lakossaga, [email protected]!!! 64 varmegye 4ever!!

Igaz, hogy havi 1500 forintért lehet majd biztosítani a cicám, így a biztosító fedezi az állatorvosi költségeit?

A Fressnapf oldalon olvastam.

Legjobb válasz: Hát...Én errõl nem hallottam. Viszont állatoknak valóról igen, Érdeklõdj bankoknál,biztósítóknál,mert nem hülyeség. Charlotte

Hát...Én errõl nem hallottam. Viszont állatoknak valóról igen, Érdeklõdj bankoknál, biztósítóknál, mert nem hülyeség. Charlotte
Csatlakozom az elõttem szólóhoz szerintem sincsen ilyesmi hazánkban. Külföldön az Usa-ban és Angliában biztos, hogy van ilyen biztosítás, de hogy nálunk nincsen az kizárt. Hisz annyi olyan ember van akit nem is érdekel az állata egészsége. Sokszor még a kötelezõ oltásokat és a féregmentesítést sem kapkák meg. Szerintem ilyen az magyar emberek 80%-a. Tisztelet a kivételnek. Szóval ha lenne is ilyen biztosító az hamar csõdbe menne..
A kérdező hozzászólása: Kitöltöttem egy kérdõívet, ahol az állt, hogy a hamarosan bevezetésre kerülõ biztosítást igénybe venné-e.
Szia, külföldön elterjedt szokás, és valóban tervezik nálunk is bevezetni. Szerintem jó ötlet, fõleg ha kijáró, esetleg beteges vagy idõsebb állatod van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!