Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy 12. hét után (3 db)

Akinek napi 3x2 Utrogestant kellett szednie a 12. hétig, melyik héttől és hogyan kellett csökkentenie az adagot? Igaz az, hogy a 12. hét után már árt ez a gyógyszer?

Legjobb válasz: megkérdezhetem, hogy milyen gondotok van? Nekem csak 2*1-et kell szednem, de így is vetélés esélye áll fenn. Ti milyen problémára szedtek kétszer annyit, mint én?

megkérdezhetem, hogy milyen gondotok van? Nekem csak 2*1-et kell szednem, de így is vetélés esélye áll fenn. Ti milyen problémára szedtek kétszer annyit, mint én?
Én egybõl abbahagytam a 12. héten.Nem lett semmi baj.Hiába vagyok veszélyeztetett kismama még sikerült túlhordanom is a babát.Pedig a panaszaim 5 hetes terhesként kezdõdtek. Azt mondják utánna már árt, és felesleges is mivel a méhlepény átveszi ezt a feladatot. 40+2 hetes kismami
Nekem 2x2-vel kellett szednem és nem kellett fokozatosan abbahagyni hanem az utolsó két szemet bevettem és ennyi. Hogy ártana-e azt nem tudom...Ja és a 8. héttõl kellett szednem.
A kérdező hozzászólása: Nekem barnás folyásra írtak fel 3x1-et, aztán amikor kiderült, hogy hematómám van, megemelték 3x2-re. Úgy tûnik ez az adag segített is, mert a tegnapi uh-n már nem látszott a hematóma, pár napja teljesen megszûnt a barnás folyásom is, viszont a 12. hétig folytatnom kell a gyógyszer szedését.
Szia én lombikos vagyok a 8. hétig 3*2 + 2 utrogesztánt szedtem és 3*1 magne B6-ot, a 8. hét után lecsökkentették 3*2+1 -re a 9. héttõl csak 3*2-öt kellett szedni és a 13 héttõl 3*1 kell egy hétig aztán vége!!!A MagneB6-ot végig 3*1-et

Igaz, hogy a 12. hét után fokozatosan visszaáll a hőmérséklet?

Van olyan is, akinek nincs a terhesség alatt enyhe h?emelkedése?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy sok mindenki ráér ezzel a kérdéssel foglalkozni. Én nem értem, hogy van olyan, akinek az a hobbija, hogy hõmérõvel a hóna alatt szaladgál!

Nem hiszem, hogy sok mindenki ráér ezzel a kérdéssel foglalkozni. Én nem értem, hogy van olyan, akinek az a hobbija, hogy hõmérõvel a hóna alatt szaladgál!

12 hetes leszek pár nap múlva, de a dokim még nem vizsgált meg "alulról", csak hasi UH volt. Ez normális? Igaz novemberben voltam rákszűrésen, és mondta hogy majd a 12 heti UH után lesz rákszűrés, de akkor is. Nem kellett volna megvizsgálnia?

Legjobb válasz: Nekem is csak 12 hetesen volt az elsõ hasi UH. Elõtte nem volt hüvelyi, csak a doki nyomkodta meg a hasamat.Szerintem ne izgulj! Boldog babavárást. 20 hetes kismami

Nekem is csak 12 hetesen volt az elsõ hasi UH. Elõtte nem volt hüvelyi, csak a doki nyomkodta meg a hasamat.Szerintem ne izgulj! Boldog babavárást. 20 hetes kismami
En havonta jarok magandokihoz, 24 hetes vagyok eddig meg nem vizsgalt meg alulrol..
Mit jelent az alulról való vizsgálat? Azt sem tudod, hogy a CG-d mennyi? Pedig ezt a papírodra vagy a kiskönyvedben folyamatosan vezetnie kellene, hisz honnan tudod akkor, hogy hány cm a méhnyakad és a méhszáj? Ezek fontos dolgok. Rákszûrésen én sem voltam, mert tavaly novemberben csináltak nekem. Amúgy engem eddig mindig alkalommal megvizsgált alulról is, szóval megnézte, hogy a méhszáj mekkora, méhnyak nem nyílt-e ki. 15 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nekem nem voltak ilyenek. Hüvelyi vizsgálatra gondoltam. Eddig egy darab hasi UH volt, meg terhesgondozáson voltam, de ennyi. A kiskönyvet még csak múlt héten kaptam meg.
ha ez vigasztal, én a 35. hetet töltöttem be, és a terhességem alatt egyetlen egyszer sem vizsgált az orvosom hüvelyi úton. Amíg nincsen panaszod, görcsöd, semmid, addig nem túrkál, mert sok kismamát zavar a dolog. Nekem ezt mondta. A szervezet jelezni fog mindent, és ha odafigyelek és megbeszélek mindent az orvossal, õ pontosan fogja tudni, hogy mi mekkora és mennyire nyitott. Persze biztosan vannak más gondolkodású orvosok, de õszintén szólva engem kicsit sem zavar, hogy nem "túrkál" bennem havonta. minden probléma nélkül túlvagyok a 35 héten így is!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!