Találatok a következő kifejezésre: Igaz, hogy és szoláriumozás (2 db)

Igaz, hogy a napozás (szoláriumozás) és a dohányzás ráncosít a legjobban?

Legjobb válasz: Ez nagyon sokban függ a génállománytól.

Ez nagyon sokban függ a génállománytól.
"Napozás meg visszafordíthatatlan károkat okoz" Úristen. Te most szivatod a kérdezõt, vagy komolyan ennyire buta vagy?
Igen. Egy szál cigit is megérzek a bõrömön úgyhogy csak nagyon ritkán dohányzom. Egy szál cigi -100mg c vitamin. Napozás meg visszafordíthatatlan károkat okoz, ahogy a szolár is. Nem is járok szolárba és nem napozom. 16nak néznek néha. :) akkor lesz jó amikor 40 éves leszek... :D 21/N
A sok arcápolószer?? :D :D Amúgy igen, a toplista a szolárium, mert nagyobb az esélye a bõr rákos megbetegedéseinek, de sorban utána persze a napozás következik, majd a cigarettázás.
Igen, ez a két dolog eléggé elõsegíti a ráncosodást.
Tinik! Hiába napozol 20 évesen, a bõrödön ez késõbb fog látszódni! Minden egyes napozással sérted a bõrödet! Tönkreteszi a bõr állományát! A kis napozások évek során összeadódnak! A bõr egy napozást sem felejt ám el! Ha nyaranta rendszeresen napozol, az évekig nem látszik meg, de 25-30 év fölött veszed észre öregítõ hatásait! Megjelennek az elsõ ráncok, barna foltok! persze a genetikától is függ! Aki szõke hajú, kék szemû, érzékeny bõrû, sokkal inkább ráncra hajlamos, mint egy mexikói kreol lány. A bõr öregedéséért 80%-ban a napsugárzás a felelõs! 27L
20 vagyok, sosem dohányzom, alig iszok, max 2szer egy évben, egészségesen étkezek. 17-nek néznek kb, 20 vagyok. És a kérdésre a válasz igen. Szerintem ezért is lehet hogy sok mai 15-16 éves már jóval többnek tûnik....
A szolárium, dohányzás és a sok arcápolószer mind ráncosít. A napozás csak akkor, ha túlzásba viszed.
A napozás jó :) én nem cigizem, 17-18-nak nézek ki és 21 vagyok:) napozni szoktam :D
Ez hülyeség :-D
de ezeket meg kell enni?
Második válaszra: szerinted? :D menj ki a kertbe és ültesd el õket, hátha barnább lesz a bõröd:D
Nem, fel kell dugni, ameddig csak bírod:) )Most komolyan, szerinted?Az elsõ valászoló is írta, hogy FOGYASZTANI!!Tehát megfözõd, megsütod, vagy nyersen megeszed, ilyen eyszerû.
en egy idobe rendszeresen ettem a sargarepat, persze nem tudtam, hogy szepen barnulsz tole ettem mer izlett aztan jott a nyar kimentem napozni fura volt, hogy olyan hamar barnulok es szepen:) aztan valaki mondta, hogy a repatol van mivel tudta , hogy sok repat eszek meg is magyrazta tudomanyosan de mar elfelejtettem:D a lenyeg hogy hatasos;)
Igen, segít pótolni a napfény hiányát, rendszeres fogyasztása szép és egészséges barna bõrt eredményez. Próbáljátok ki!
jeee visszautaztam 2006-ba *------* ..... én lenni ember aki jönni vissza idõ, és érdekelni engem te kulturád, tudni mesélni te nekem?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!