Találatok a következő kifejezésre: Igaz, ha lányt vár, jobban (2 db)

Igaz, ha valaki lányt vár, jobban kívánja a szexet a hormonok miatt?

Legjobb válasz: Ez is valami népi hiedelem lehet, mint pl a gyomorégés (akkor hosszú hajú lány lesz). A hormonok ugyanúgy megvannak annál is, aki fiút vár, és ha még az orvos sem tudja megállapítani, hogy fiú vagy lány, akkor még ki sem alakult a gyerek neme, addig még nincsenek jelen a tipikus nõi/férfi hormonok.

Ez is valami népi hiedelem lehet, mint pl a gyomorégés (akkor hosszú hajú lány lesz). A hormonok ugyanúgy megvannak annál is, aki fiút vár, és ha még az orvos sem tudja megállapítani, hogy fiú vagy lány, akkor még ki sem alakult a gyerek neme, addig még nincsenek jelen a tipikus nõi/férfi hormonok.
Kislányt várunk az elsõ 15. hétben az állandó rosszullétek miatt nem sokat szexeltünk. Azóta viszont, már többször kívánom:) ) 22. hetes kismama
Én is kislányt várok de én eggyáltalán nem kívánom a szexet, 32hetes pocakos.
Nem. 27 kg-t híztam és fiam van. Szerintem a génektõl függ.
Van egy lányom, egy fiam és most ismét kislányt várok. Pontosan ugyanannyit híztam mindhárommal. :-) Még a hasam formája is ugyanolyan, hiába mondták, hogy fiús hasam van, a háromból csak egyszer lett igazuk. :-)))
ez a te önuralmadtól, tudatosságodtól és a génektõl függ. Nem a gyerek nemétõl
két lányom és egy fiam van. egyikkel sem híztam 10 kg-nál többet.
Szia, én lányt várok, és a 30. héten 5 kilót híztam. Szerintem az nem sok.
én azt hallottam hogy a pocak formája más a babáknál. ha fiú akkor csúcsosabb a pocak, ha lány akkor szép gömbölyû :)
A kérdező hozzászólása: Köszi :D csak sokszor hallottam ezt a megállapítást, de akkor, mint oly sok minden más, ennek sincs alapja.Ez is egyénfüggõ!
kislányommal 7kg-t híztam (64rõl 71re), kisfiammal 11kg-t (60ról 71re). kisfiammal a pocakom volt nagyon nagy, míg a popsi, combok nem változtak. kislányommal a pocak kicsi és szélesedtem, fenékre is híztam. de ez mindenkinél más. :)
Nálam igaz:) Igaz, nem sokkal, de a fiammal összesen híztam 9 kg-t, most meg a 33. hétig híztam ugyanennyit. Pedig nem eszek máshogy, nem eszek többet, és a mozgás is ugyanannyi maradt. Viszont a hasam már most nagyobb, mint amikor a fiammal szülni mentem, és még 7 hetem van:) Anyukám velem 21kg-t hízott, amibõl szüléskor lement 14kg, és még 6 a szülés utáni két hétben. Nagyon vizesedett:) Én ugyan 21-et biztos nem fogok hízni, de egyértelmûen nagyobb a hasam és a súlyom is, mint az elsõ babával:)
Lányommal és fiammal is dekára ugyanannyit híztam. 25 kilót. Pedig mást ettem, más kívántam és másfajta életmódot éltem. Annyi, hogy lányomnál hatalmas kerek hasam volt, fiamnál meg hatalmas hegyes:)
Els gyerekkel 25 kilot hiztam, a masodikkal tiz milot es mindket terhessegnel ugyanazzal a sullyal, vekonyan indultam es mindket gyerek fiu. Nem vagyok hizasra hajlamos. Viszont elso babat varva vegigzabaltam a kilenc honapot, hogy nehogy visszaszokjak a cigire, a masodik babaval meg mar nem volt ilyen gondom es normalisan ettem. Szerintem ez nem a gyerek nemetol fugg, meg nem is feltetlenul genetika, attol fugg, hogy valtoztatst-e az etkezeseden, vagy tartod a normalt nagyreszt. Max ha valamilyen oknal fogva erosen vizesedsz, akkor az megdobhatja a sulyod, de az nem hizas, mert nem marad rajtad, szules utan par nap alatt kiurul magatol.
Úgy néz ki lányom lesz, 24.hétig 3kilót hiztam.Továbbiakban nem tudom mennyit fogok még.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!