Találatok a következő kifejezésre: Igaz, ha lányt vár, (7 db)

Igaz, ha valaki lányt vár, jobban kívánja a szexet a hormonok miatt?

Legjobb válasz: Ez is valami népi hiedelem lehet, mint pl a gyomorégés (akkor hosszú hajú lány lesz). A hormonok ugyanúgy megvannak annál is, aki fiút vár, és ha még az orvos sem tudja megállapítani, hogy fiú vagy lány, akkor még ki sem alakult a gyerek neme, addig még nincsenek jelen a tipikus nõi/férfi hormonok.

Ez is valami népi hiedelem lehet, mint pl a gyomorégés (akkor hosszú hajú lány lesz). A hormonok ugyanúgy megvannak annál is, aki fiút vár, és ha még az orvos sem tudja megállapítani, hogy fiú vagy lány, akkor még ki sem alakult a gyerek neme, addig még nincsenek jelen a tipikus nõi/férfi hormonok.
Kislányt várunk az elsõ 15. hétben az állandó rosszullétek miatt nem sokat szexeltünk. Azóta viszont, már többször kívánom:) ) 22. hetes kismama
Én is kislányt várok de én eggyáltalán nem kívánom a szexet, 32hetes pocakos.
Nem. 27 kg-t híztam és fiam van. Szerintem a génektõl függ.
Van egy lányom, egy fiam és most ismét kislányt várok. Pontosan ugyanannyit híztam mindhárommal. :-) Még a hasam formája is ugyanolyan, hiába mondták, hogy fiús hasam van, a háromból csak egyszer lett igazuk. :-)))
ez a te önuralmadtól, tudatosságodtól és a génektõl függ. Nem a gyerek nemétõl
két lányom és egy fiam van. egyikkel sem híztam 10 kg-nál többet.
Szia, én lányt várok, és a 30. héten 5 kilót híztam. Szerintem az nem sok.
én azt hallottam hogy a pocak formája más a babáknál. ha fiú akkor csúcsosabb a pocak, ha lány akkor szép gömbölyû :)
A kérdező hozzászólása: Köszi :D csak sokszor hallottam ezt a megállapítást, de akkor, mint oly sok minden más, ennek sincs alapja.Ez is egyénfüggõ!
kislányommal 7kg-t híztam (64rõl 71re), kisfiammal 11kg-t (60ról 71re). kisfiammal a pocakom volt nagyon nagy, míg a popsi, combok nem változtak. kislányommal a pocak kicsi és szélesedtem, fenékre is híztam. de ez mindenkinél más. :)
Nálam igaz:) Igaz, nem sokkal, de a fiammal összesen híztam 9 kg-t, most meg a 33. hétig híztam ugyanennyit. Pedig nem eszek máshogy, nem eszek többet, és a mozgás is ugyanannyi maradt. Viszont a hasam már most nagyobb, mint amikor a fiammal szülni mentem, és még 7 hetem van:) Anyukám velem 21kg-t hízott, amibõl szüléskor lement 14kg, és még 6 a szülés utáni két hétben. Nagyon vizesedett:) Én ugyan 21-et biztos nem fogok hízni, de egyértelmûen nagyobb a hasam és a súlyom is, mint az elsõ babával:)
Lányommal és fiammal is dekára ugyanannyit híztam. 25 kilót. Pedig mást ettem, más kívántam és másfajta életmódot éltem. Annyi, hogy lányomnál hatalmas kerek hasam volt, fiamnál meg hatalmas hegyes:)
Els gyerekkel 25 kilot hiztam, a masodikkal tiz milot es mindket terhessegnel ugyanazzal a sullyal, vekonyan indultam es mindket gyerek fiu. Nem vagyok hizasra hajlamos. Viszont elso babat varva vegigzabaltam a kilenc honapot, hogy nehogy visszaszokjak a cigire, a masodik babaval meg mar nem volt ilyen gondom es normalisan ettem. Szerintem ez nem a gyerek nemetol fugg, meg nem is feltetlenul genetika, attol fugg, hogy valtoztatst-e az etkezeseden, vagy tartod a normalt nagyreszt. Max ha valamilyen oknal fogva erosen vizesedsz, akkor az megdobhatja a sulyod, de az nem hizas, mert nem marad rajtad, szules utan par nap alatt kiurul magatol.
Úgy néz ki lányom lesz, 24.hétig 3kilót hiztam.Továbbiakban nem tudom mennyit fogok még.

Az igaz hogy ha valaki lányt vár, az rosszul lesz és hányingere van, és aki fiút annak semm i baja sincsen, csk egyszer lesz rosszul, vagy néha?

Legjobb válasz: szia! a fiammal végighánytam az elsõ 4 hónapot :) most semmi bajom, de még nem tudom a kistesó nemét. a lényeg, hogy szerintem ez baba/terhesség függõ, nem sok köze lehet a nemhez.

szia! a fiammal végighánytam az elsõ 4 hónapot :) most semmi bajom, de még nem tudom a kistesó nemét. a lényeg, hogy szerintem ez baba/terhesség függõ, nem sok köze lehet a nemhez.
HA minden igaz lányunk lesz, a terhességem eddig teljesen "sterillnek" mondható, se russzulét, se hányás, rosszul lét, se gyomorégés, se hiszti, se kivánósság, semmi különös, csak szépen növekszik a poci. Most 37 hetes vagyok, remélem minden renben is marad, Ja és a pocim teljesen hegyes esrint is fiúnak kellene lennie... :)
Fiam lesz, semmi bajom! A sógornõm 3 lányt szült, neki sem volt semmi baja a visszereken kívül.
Kislányt várok, 1 kezemen meg tudom számolni hányszor voltam rosszul, és az sem volt vészes. A barátnõm is lányt vár, õ rosszabbul volt kicsit de Õ sem hányt. Egy másik barátnõm fiút vár és neki sincs baja. Semmi köze a rosszulléteknek a baba neméhez. 30 hetes kismama
17.03-as vagyok. Gyomorégésem sincs. Erre mag azt hallottam, hogy akkor nem lesz haja a babámnak....na majd meglátjuk.
Kislányom lesz, és egy deka hányingerem sem volt!!! Azt sem tudom, milyen az.Sem hányás, sem hányinger.Amúgy nekem is azt mondták emiatt, hogy fiam lesz, de ez csak néphit... 39 h
Nekem kislányom lesz és csak egyszer hánytam a 12-dik héten. Szerintem nincs összefüggés. Akiket ismerek, hogy hánytak mind, a kisfiát várta. A lányoknál azt halottam, hogy gyakoribb a gyomoségés.
Van akire igaz, és van akire nem.
Ez kábé olyan mint a csúcsos has fiú a terebélyes has meg lány:)
Láthatod a sokféle válaszból hogy ez is csak egy mende-monda. Szinte mindenki mást mond, de ez így természetes hiszen minden terhesség más és más, még egy azon nõnél is. Egyébként én is fordítva tudom felénk azt mondják a hányinger, hányás kisfiút jelez, a tünetmentesség kislányt. Na most kb. 10 olyan példát tudnék a közvetlen környezetembõl felsorolni akinél ez bejött, nálam is, de ez csak véletlen. Egyébként ha a hasformámat nézzük a hiedelmek alapján akkor viszont kislánynak kellene lennie. Úgyhogy szerintem az uh-nak kell hinni bár erre is tudnék ellenpéldát. Majd meglátjuk ha már a kezünkben tartjuk a piciket.
A kérdező hozzászólása: értem, köszi a válaszokat, hát akk ez mende monda
én ezt megcáfolnám! az eslõ terhességem fiú volt végig krónikusan hánytam vele. mindent amit ettem itam végig nem egszerûen. aztán a másodikkal õ lány lett. bel 1x 2x hánytam csak és semmi más. nekem azt mondta akkor adokim és hiszek is neki hogy nem függ össze a nemmel azzal függ össze hogy milyenerõsa magzat minél inkáb hánysz annál erõsebb a bébi ésaz imunrendzsred.

Ha egy fiú 8 hónapig vár egy lányra, a csaj elutasítja, de akkor is vár rá, harcol érte akkor igazán szeretheti?

17 éves fiú . . . :)

Legjobb válasz: Én nem tenném,fõleg ilyen korban a mai világban.Más szeretni valakit,meg hajszolni egy szüzqrvát.

Én nem tenném, fõleg ilyen korban a mai világban.Más szeretni valakit, meg hajszolni egy szüzqrvát.
elképzelhetõ
akkor jah igazán, de csak szánalomból járna vele a lány az tuti... és elég keserves jövõje lesz a srácnak ha nem tudja irányítani az érzelmeit
Akkor tanuld meg: egy csajra se érdemes 2 percnél tovább várni! Kivéve ha wc-n vannak :)
oszt hitem má hogy a csaje vagy XD
A kérdező hozzászólása: fiú.
Egyrészt igazán szereti, másrészt jó nagy balek.
te most a 17 éves lány vagy , vagy a 17 éves fiú? amúgy ha a fiú a lányt akkor valószínûleg hogy igen, szereti
A kérdező hozzászólása: jaj.én nem arra gondoltam, hogy szûz a lány.hanem szerelemre, a lány nem akar vele járni, csak barátságot!
De fordítva lehet nem szereti. Vagyis a lány a fiút. Attól függetlenül, hogy szûz 8 hónap nagyon sok idõ és ha ennyire nem kívánja a srácot ..:(
A kérdező hozzászólása: a lány is 17 :)
igen, amúgy te fiú vagy?
igen :D és a lány hány éves ?:D
Igen, de ez senkit se érdekel.
A kérdező hozzászólása: igen, fiú a lányt.:D
mármint a fiú a lányt? igen.
Ha a lány nem akar kapcsolatot hagyd a fenébe, attól nem fog beléd zúgni hogy te szereted
Engem azért ez kicsit taszít, mind2 fél levegõhöz kéne jusson, ezzel is meg lehet ölni egy kapcsolatot.
ja, a bókos kommentelõnek sincs igaza, a legromantikusabb vallomások nem az ilyen ócska, mondásgyûjteménybõl kimásolt üres szavak... a legromantikusabb vallomások csakis tettekben nyilvánulnak meg(pl. jó irányba változik miattad, lemond valamirõl miattad, jó irányba terel téged, bármilyen baj van, számíthatsz rá, stb.) Szépen beszélni mindenki tud, tenni a másikért valami fontosat csak kevesen!
hülyeség. tudod, mindig az a legvonzóbb, amit nem kaphatsz meg. kell egy kis titokzatosság, kell, hogy azt érezzem, hogy , , ennek a fiúnak van egy része, amit nem kaphatok meg", kell, hogy küzdhessek ezért a részéért... még akkor is, ha ez csak illúzió. ne nyomd agyon a szerelmeddel és ne akard magadhoz láncolni. az az ideális állapot, amikor "lánc" nélkül is melletted marad és mindig visszajön hozzád. ezt pedig csak akkor fogod elérni, ha hagysz neki szabad teret és érzi, hogy megbízol benne.
Eleve elrettent az a szó, hogy "magához láncolni". Engem ne akarjon senki magához láncolni. Szeretem, ha foglalkoznak velem persze. De azért az se legyen, hogy mindig a nyakamon lóg és soha nem mehetek nélküle sehova.
félig
Szerintem az ilyen dolog nagyon romantikus!!!!!De a lányok ezen kívül szeretik a jó bókokat!!!Például nekem a pasim aztmondta hogy:Nemfizettem érted semmit mégis kincset érsz(L)!!!!És nagyon jól esett!!!Szerintem bókokkal is!!!!
milyen igaz.
Kedves 00:57-es, a válaszod nagyon hasonlít arra, amilyen szituációba most kerültem, sokat segítenél, ha írnál nekem privibe, szeretném megkérdezni a véleményedet. Elõre is nagyon köszi! A kérdezõnek válaszolva: engem is taszít, ha valaki magához akar láncolni, az pedig megrémít, ha valaki azonnal teljesen megnyílik. Szerintem is segít egy kis titokzatosság, csak nagyon nehéz megtalálni a helyes mértékeket...
ha nagyon látja hogy szereted akkor el fog hagyni mert tudja hogy úgy is vissza mész... lelki nyomorékok a nõk 70%-a aki ezt csinálja... tisztelet annak a 30%nak:) ez tuti.. tapasztalat 16/f..
leírom az élményem .. tegnap lett szakítva velem "nembírom a jót a megbecsülni" szöveggel.. és egy éve meg elhagyott a nõ aki tetszett mert sok smst küldtem..
Ha én is ugyanúgy érzek, mint õ, akkor egyedül így tarthat meg. Ha észreveszem, hogy nem törõdik velem, nem érdeklem és a szemében sem látom azt, amit kéne, akkor elvesztett. Mondjuk ilyenkor már nem is érdekli szerintem, hogy menni akarok...
Szegény lány...
Nem kell gél, kend be disznózsír az a tuti.
kicsi a faszod öcskös
Hiába veszel gélt, nem tudod elolvasni a használati utasítást a hátulján, ahogy itt az írásodat elnézem. :D Amúgy meg talán tedd szét a combjait.
Jézusom..., te még ne akarj ilyenekkel foglalkozni.

Van olyan nő aki igazán szereti a pópószexet? És ha szereti is akkor megengedi hogy oda beleélvezenek a fenekébe? Csak lányok. Csak lányok válaszát várom, mert én is az vagyok Köszike.

Legjobb válasz: 12:47 vagyok jópár éve igy csináljuk,sosem lett még olyan,és baja sem lett egyikönknek sem,elõtte zuhany közben ujjammal felnyulok kicsit,és "körülnézek"...(aki pici bioszt is tanult,tudja h oda csak wczés elõtt 1-2 órával kerül ürülék,amugy sokkal bentebb van)

akkor biosz az elejérõl...: a sza.r nem gomba, és ez fordítva is így van. A fa.rkad sza.ros lehet maximum, amire ott a szappan, de ha nagyon félsz, bekenheted canestennel utána, az úgyis jó, és nem kell félj a gombától. Gombás akkor lehet a f.arkad, ha gombás lányba dugod, vagy esetleg nyilvános wc-n, de ez ritka, mert nem kened a piszoárhoz...:) Japp, gombás lehet még, ha beledugod a p.öcsöd az ebédbe, de ez ugyebár nem illõ....:D
12:47 vagyok jópár éve igy csináljuk, sosem lett még olyan, és baja sem lett egyikönknek sem, elõtte zuhany közben ujjammal felnyulok kicsit, és "körülnézek"...(aki pici bioszt is tanult, tudja h oda csak wczés elõtt 1-2 órával kerül ürülék, amugy sokkal bentebb van)
Nem növeszti a mellet!Ezt csak a buta nõknek találták ki hogy engedjék meg a dolgot!!!!!XD
Igen vannak, én is közéjük tartozom!És minden alkalommal bele szokott élvezni a párom a popsimba....! 21/L
szeretem én is, meg mikor megvan a havim, csak popó van (párom a vértõl undorodik) 90%ban belém élvez -(gumi nélkül), de néha gumival, és olyankor orál a vége egyik válaszoló kérdésére válaszolva: érdekes hangok...nekem a puncimból is ilyen "érdekes hangok2 jönnek ki, ha tulsok levegeõ megy be, dehát benn nem maradhat...páromat nem zavarja különösképp, nincs tabu egymás elõtt (wc-re is bejön hozzám) L
Jó, hogy vki felvetette ezt a kérdést. Én is szeretem, viszont ti hogyan oldjátok meg, hogy távozzon? Nekem amikor elmentem a wc-re utána, hát elég érdekes hangok jöttek ki :S Vhogy csak ki kell jönnie :S
Nálam még ilyesmi nem fordult elõ, nem lett olyan...de a seggbõl szájba-t nem próbálnám ki :D
12:40: Olvastam egy cikket régebben valamelyik ujságban, és állítólag ez növeszti a melled, mert olyan hormonok jutnak a szervezetedbe a sperma által, hogy növeszti na :D
2:47 "néha gumival, és olyankor orál a vége " Ezt nem értem! Ha a gumiba élvez, akkor utána kiszívopd, vagy mi??? Vagy gumival popsiba dug, aztán kiveszi, lehúzod a gumit, és a sikosítótól locsogó farkát a szádba véve hagyod, hogy elöntse a torkod? Mi van? olyankor gumiban anál, nem élvez el, gumi le, nem tocsog sikositotol (ha tudnád, akkor a sikositot nem a gumiba hanem gumira kell kenni, meg rám), és a vége orál (nem feltétlenül a számba, hanem mellre)
fuj
De, fingáskor jön ki :S ezért jó, ha van a közelben egy wc XD
12:47 "néha gumival, és olyankor orál a vége " Ezt nem értem! Ha a gumiba élvez, akkor utána kiszívopd, vagy mi??? Vagy gumival popsiba dug, aztán kiveszi, lehúzod a gumit, és a sikosítótól locsogó farkát a szádba véve hagyod, hogy elöntse a torkod? Mi van? Egyébként, akit seggbe élveznek, utána fingáskor nem permetezi szét? ui: én nem szeretem az anált, egyáltalán
A kérdező hozzászólása: És hogyan izgatja fel a feneketeket?? Csak kézzel, vagy a ....
"de a seggbõl szájba-t nem próbálnám ki :D" gyakorltilag ottvan rajta a gumi anál közben, utána lekerül, és tisztán kapom meg...(gumi nélkül nem veném a számba anál után énsem)
A kérdező hozzászólása: és ha óvszer nélkül csináljátok a popódba, akkor nem lessz a farka .... vagy esetleg nem lesz gombás??
A gomba nem hülye kérdés. Olvassatok utána, azt írják, hogy popószex után punciba szigorúan tilos! Igen, tudom a pornófilmekben váltogatják, de ne ez legyen már a sztandard. Az is orvosi elõírás, hogy kakilás után hátrafelé törlünk. Ugyanaz, vannak ott olyan baktériumok, amelyek jobb, ha nem kerülnek a punciba. Mellesleg én eleve utálom, szóval én nem is engedem. Szerencsére a mostani párom sem szereti, szóval nincs ebbõl vita.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!