Találatok a következő kifejezésre: Igaz, ha lányt (336 db)

Szerintetek szép ha egy lánynak szőke haja van és kék szeme? Vagy milyen párosítás jön be igazán? Fiúk/Lányok véleménye jöhet. Értelmes válaszokat kérek. L

Legjobb válasz: Szerintem a szõke haj kék szem párosítás most egy kicsit háttérbe szorult. Legalábbis én azt veszem észre, hogy most inkább mindenhol a barna hajú és kék szemû lányokat tartják elõnyben. Ha csak megnézed az idei királynõ választást, szinte az összes lány sötét hajú volt és kék szemû. Én sosem voltam a kék szem rabja, annál inkább a zöld szemé. De ettõl függetlenül a páromnak mogyoróbarna szeme van, ebbõl is látszik hogy a külsõ sokszor semmit sem számít :)

Szerintem a szõke haj kék szem párosítás most egy kicsit háttérbe szorult. Legalábbis én azt veszem észre, hogy most inkább mindenhol a barna hajú és kék szemû lányokat tartják elõnyben. Ha csak megnézed az idei királynõ választást, szinte az összes lány sötét hajú volt és kék szemû. Én sosem voltam a kék szem rabja, annál inkább a zöld szemé. De ettõl függetlenül a páromnak mogyoróbarna szeme van, ebbõl is látszik hogy a külsõ sokszor semmit sem számít :)
A, szõke haj, kék szem párosítás engem nagyon megvadít:D
A kérdező hozzászólása: Ez amit linkeltél tényleg nagyon szép és ritka *-* :D És köszönöm :)
Szerintem szép. :) Nekem természetes szõke hajam van (kb ilyen: http://www.sensationalcolor.com/wp-content/uploads/2012/02/m.. ), és hozzá zöldeskék szemem. Általában dicsérik, nem túl gyakori kombináció errefelé.
A kérdező hozzászólása: ertelek :D Köszönöm :)
Szerintem teljesen lényegtelen, pontosabban egyéni ízlés kérdése. Én az általad leírt kategóriába tartozom. De pl:Egy kis ideig barna ként léteztem, volt olyan srác aki ekkor vett csak észre.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az utolsó két kommentelõnek :) <3
Érdekes, az én hajam barna, a szemem meg kék, de az itteni fiúk mindig a szõke haj-kék szem párosítást tartják elõnyben.:D Szerintem is szép egyébként ez a párosítás.:)
Szép-szép, minden szép!! Fõleg ha természetes szín! :) )
A kérdező hozzászólása: Értem. A hajam nem az a tejföl szõke szerûség. Hanem szõkés, de mindenki szõkének mondja.. :s Szép szerintetek? Mert nekem eggyáltalán nem tetszik :| A kék szemrõl mi a véleményetek? :|
A természetes szõke haj mindig nyerõ. Mostanában minden második nõ vörösre festi a haját, és eleinte még meg-megnéztem õket, de már túl általánossá vált a vörös haj... A szõkék viszont mindig kitûnnek a tömegbõl. A sok olcsó fekete póthajas nõci között kész felüdülés egy-egy arany-rézszínben játszó kobakot látni :) De a természetes tejfölszõkék is nagyon különlegesek. Vonzzák a tekintetet, mint egy fehér ruha. Egyébként viszont én barna haj-barna szem párti voltam mindig is, az olyan megnyugtató, bizalomgerjesztõ.
A kérdező hozzászólása: Én is jobban szeretnék barna hajat igen, mert az szebb :| De szõke marad még egy jó darabig.. :|
Nekem leginkabb a barna haj es kek szem tetszik, mindig is kek szemet akartam:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. További véleményeket kérek.
vörös haj, zöld szem 21/f
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :D
Szerintem nagyon szep!Mindig is szoke hajat szerettem volna, csak nem akarom hogy tonkremenjen a szivatas miatt igy sose lesz szoke hajam:( A kek szem meg alapbol szep:) 'Az a szep az a szep akinek a szeme kek' :D legyel ra buszke!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. További válaszokat véleményeket is kérek.
Szép.:) Klaszikus...de minden hajszín szép! Mindegyikbe lehet találni valamit, ami miatt szeretni lehet. Ha kék/zöld/barna/szürke szemem lenne nem számítana, mert a kék tiszta és ártatlan, a zöld merész és elbûvölõ, a barna barátságos és mélyre ható, a szürke pedig erõs és határozott .:) Az anyukámnak szürkés kék szeme van, apukámnak barna. Én nekem õzike szemeim vannak, vagyis nagy barna szemek, de ha kékes szürke szemet öröklök, az se lett volna baj.:) ) "A szem a lélek tükre":D Tehát mindegy hogy barna/szõke/vörös haj vagy szürke/barna/zöld/kék szem, mindegyik szép, a maga módján.:) Én így gondolom.
Én rátapadtam :D
Igen. Ha félénk akkor megvárja amíg a fiú kezdeményez vagy érdeklõdik, ha kicsit bátrabb akkor jelez vagy lehet hogy keresi a fiú, de ez nem valószínû sztem.

Lányok, ez igaz? Ha nem vagy rámenős, magad maradsz. A lányoknak rámenős pasi kell.

Legjobb válasz: Butaság...felesleges általánosítani. Valakinek a rámenõs kell, valakinek a visszafogottabb... Nekem inkább a visszafogottabb, és csak egy kikötésem van hozzá: azért merjen kezdeményezni, de ne nyomuljon ezerrel. De akármilyen is kell a lányoknak, egy a fontos: légy önmagad! Mert attól, hogy az egyik lánynak nem kellesz, lehet, hogy a másiknak Te vagy az isten :)

Butaság...felesleges általánosítani. Valakinek a rámenõs kell, valakinek a visszafogottabb... Nekem inkább a visszafogottabb, és csak egy kikötésem van hozzá: azért merjen kezdeményezni, de ne nyomuljon ezerrel. De akármilyen is kell a lányoknak, egy a fontos: légy önmagad! Mert attól, hogy az egyik lánynak nem kellesz, lehet, hogy a másiknak Te vagy az isten :)
Na ez az igazi általánosítás amit az 1-es írt. Már csak azért is, mert nem létezik, hogy annyira peches lennék, hogy társkeresõkön több mint 2 év és több száz levél elküldése után sem tetszettem senkinek sem annyira, hogy a randiig eljussunk. Szóval errõl ennyit! 29 F
Nem rámenõsnek kell lenni, hanem határozottnak és magabiztosnak. Az, hogy nem keresed mindig, nem csüngsz a nyakán, inkább elõny, mint hátrány. Az, hogy szerinted ezért nem jött össze nem jelenti azt, hogy valóban emiatt volt. Ha bejössz neki nem kell rámenõsnek lenned. Sõt, keres magától is, ha netán eltûnsz egy idõre. A benyomás a lényeg nem ez a sok humbuk kifogás. Még a céltudatosság sem olyan fontos. Aki azonnal céltudatos az egyenlõ azzal, hogy küllemre hajt, tehát szexre kell neki. Ami lejön ám hamar mindenkinek.
Tökéletesen egyetértek az Elsõ válaszolóval! Nálam ráadásul hangulatfüggõ az egész. Ha olyanom van, igenis DOMra vágyom, ha meg nem, akkor egy cuki félénk fiúba is azonnal beleszeretek. :) A "rámenõsség" pedig szerintem nem a legjobb kifejezés erre. Tény, hogy a lányok általában szeretik, ha egy fiúnak van kisugárzása, önbizalma és magabiztosan viselkedik az adott szituációban. Ez nem azt jelenti, hogy nyomul... Tegyük fel, ott az alkalom, megkapod a lánytól a jeleket, hogy szabad a "pálya"... Akkor oké a "nyomulás", bár akkor már nem is számít talán annak. Viszont, amíg nem jönnek azok a bizonyos jelek, addig nagyon frusztráló tud lenni egy lánynak, ha a srác nyomul. Mert az már tolakodás... Én is azt mondom, légy inkább önmagad! Ha tetszik valaki, akkor legyél nyitott, nem tolakodóan éreztesd vele, hogy tetszik neked és ha a remélt válaszreakciót kapod, dobd be magad! :)
Ez a "légy önmagad" a legnagyobb hülyeség. A lányoknak igenis olyan pasi kell, aki tudja mit akar és ki is mutatja, vagyis rámenõs. Még a legszendébb, félénk, nyuszimuszi lány is félelmetesen tud vadászni, ha számára megfelelõ fiú van a közelben. Szóval igen, legyél rámenõs, ha nem vagy az, akkor maradnak a lehulló morzsák, meg a gyámoltalan, szerencsétlen balfék csajok, ha egyáltalán egymás mellé sodor az élet.
Na, na idegesítsetek "more" :D Elsõ vagyok. Igen, képzeld, kib*szottul légy önmagad! Mert ha nem vagy rámenõs, akkor nekem ne játszd azt, hogy igenis hódítod a csajokat, és nagykanállal eszed õket, mert elõbb-utóbb úgyis kiderül, hogy nem úgy van! Szóval NE legyél rámenõs, de! legyél: -magabiztos -céltudatos -határozott -és önmagad! ne változz meg senki kedvéért. https://www.google.hu/search?q=csendben+ott+l%C3%A9pked+mell.. Oh, shit, demotiválós kutyasz*r kép, de nagy igazság ;) És tudod mi az a nyomulás, öregapám? Az, amikor semmi érdeklõdést nem mutatok feléd, és Te csak azért is elõadod a királycsávót, na, ez a nyomulás! Te a flörtre érted a nyomulást, édes... A flört az az, amikor még nem járunk, de vannak árulkodó jelek innen is, onnan is. A rámenõsség egy teljesen más dolog! Úgyhogy sírhatsz, igen, sírj csak, de így biztos hogy nem lesz csajod. Lány vagyok, és képzeld, mindenkinek meg akartam felelni, úgy hajoltak az "ágaim", ahogy a szél fújt, és persze, hogy nem igen kellettem senkinek. De meg kellett tanulnom, hogy lehetek én szupermodell, vagy ilyen-olyan lány, még Mila Kunis sem tetszik mindenkinek, pedig egy gyönyörû nõ! Aztán "énközpontúvá váltam", tehát csak magamnak akarok megfelelni, és csak jól akarom érezni magam a bõrömben, és nem az igazit kergetem, hanem a boldog pillanatokat, és lám-lám, egy-kettõvel máris több a nullánál az "érdeklõdõk" száma. Nem, ez nem dicsekvés volt, hanem tényközlés. Most mondhatnám, hogy "de egyébként szeretem az embereket, meg próbálok velük kedves lenni", de ígyis úgyis kifogatnátok a szavaimat, hogy egy egoista liba vagyok. C'est la vie, ez van, nem megbántani szerettelek volna, remélem, nem úgy vetted. Lepontozni ér, nem fogok érte megharagudni.

Miért van az, hogy a lányok rám sem néznek az utcán vagy iskolában kint szüneten? Vagy ha rám néznek, akkor is csak addig míg el megy mellettem, aztán kész ennyi! Az igaz ha egy lányka bejössz, akkor valószínű, hogy többnek is?

Legjobb válasz: Mert csunya vagy, mert nincs semmi pozitiv kulso tulajdonsagod ami megfogna egy lanyt...gyurja ra - ha kell szo szerint -, ha kello idot aldozol ra, idovel rad fognak nezni...sok sikert!

Mert csunya vagy, mert nincs semmi pozitiv kulso tulajdonsagod ami megfogna egy lanyt...gyurja ra - ha kell szo szerint -, ha kello idot aldozol ra, idovel rad fognak nezni...sok sikert!
ha más lány után fut, akkor nem szerelmes ...
Honnan tudjuk, h szórakozik-e, vagy sem, ha még Te sem tudod, aki ismered. Egyébként ha egy fiú mindent megkap, akkor nem megy félre.
Szerintem hogyha más lány után fut akkor nem szerelmes igazán csak szórakozik mindenkivel...habár ezt igy nem lehet kijelenteni mivel nem ismerem õt de nem szerethet valakit ugy hogy közben más után fut...

Igaz, ha egy pasi szerelmes, es erosek az erzesei, felenkebb? Nem olyan ramenos? Fiu! Milyenek vagytok ha szerettek egy lanyt?

Legjobb válasz: Én nem sok lányt szerettem eddig de igen.. sok lány mondta is, hogy így sokkal cukibb vagyok!

Én nem sok lányt szerettem eddig de igen.. sok lány mondta is, hogy így sokkal cukibb vagyok!
Ugyanolyan mint máskor, semmivel se árulom el. A lánynak sem.
Ha a lányok nem vesznek észre, akkor csak bájos vagy, jóképû nem.
mosolyogj nemlesz tole semmi bajod, néha még kacsinthatsz is:DD
inkább te nem veszed észre õket. ha rájuk se nézel, honnan tudnád hogy észrevettek-e? :D
A kérdező hozzászólása: Igaz, eddig két haverom szólt, hogy néz ez vagy az a lány, de az ritka volt és amúgy én ronda vagyok, szóval ráfogtam, hogy azért néztek mert csúnya vagyok, hiszen két lány még nevetgélt is utána, biztos kigúnyoltak.

Igaz, ha valaki lányt vár, jobban kívánja a szexet a hormonok miatt?

Legjobb válasz: Ez is valami népi hiedelem lehet, mint pl a gyomorégés (akkor hosszú hajú lány lesz). A hormonok ugyanúgy megvannak annál is, aki fiút vár, és ha még az orvos sem tudja megállapítani, hogy fiú vagy lány, akkor még ki sem alakult a gyerek neme, addig még nincsenek jelen a tipikus nõi/férfi hormonok.

Ez is valami népi hiedelem lehet, mint pl a gyomorégés (akkor hosszú hajú lány lesz). A hormonok ugyanúgy megvannak annál is, aki fiút vár, és ha még az orvos sem tudja megállapítani, hogy fiú vagy lány, akkor még ki sem alakult a gyerek neme, addig még nincsenek jelen a tipikus nõi/férfi hormonok.
Kislányt várunk az elsõ 15. hétben az állandó rosszullétek miatt nem sokat szexeltünk. Azóta viszont, már többször kívánom:) ) 22. hetes kismama
Én is kislányt várok de én eggyáltalán nem kívánom a szexet, 32hetes pocakos.

Lányok, nektek is van olyan, hogy hiába masztiztok, egyszerûen nem használ, nem múlik el a vágy, csak akkor elégültök ki igazán, ha megint a párotokkal szeretkezhettek? L21

Majdnem két hete nem találkoztam a barátommal,már nagyon hiányzik is,és nagyon vágyom is rá,hiába csinálok akár mit,nem igen használ.

Legjobb válasz: Persze, a saját magamtól való kielégülés mondhatni egy kisebb vágyfékezõ, de attól még nem sokra rá ugyanúgy kívánod majd a partnered, ez nálam is így van, mivel vele mész el "igazán", meg ugye nem csak az aktusra, hanem magára a személyiségére is vágysz, hogy ott legyen veled közben. Ez akkor fog elmúlni, ha végre találkoztok. Addig talán egy kis telefonos kényeztetés is segíthet. ;) Vagy ha nagyon sokat van távol, akkor az idõ kicsit csillapíthatja, de a felszín alatt ugyanúgy megmarad, sõt a felszínre törve még nagyobb lehet a vágy. Szerintem ez normális és jó, azt mutatja, hogy mennyire szereted a párodat. 18/L

Persze, a saját magamtól való kielégülés mondhatni egy kisebb vágyfékezõ, de attól még nem sokra rá ugyanúgy kívánod majd a partnered, ez nálam is így van, mivel vele mész el "igazán", meg ugye nem csak az aktusra, hanem magára a személyiségére is vágysz, hogy ott legyen veled közben. Ez akkor fog elmúlni, ha végre találkoztok. Addig talán egy kis telefonos kényeztetés is segíthet. ;) Vagy ha nagyon sokat van távol, akkor az idõ kicsit csillapíthatja, de a felszín alatt ugyanúgy megmarad, sõt a felszínre törve még nagyobb lehet a vágy. Szerintem ez normális és jó, azt mutatja, hogy mennyire szereted a párodat. 18/L
Rossz lehet nektek, hogy olyan sokat vagytok a másik nélkül. Nem tudtok többet együtt lenni?
A kérdező hozzászólása: Való igaz, tényleg nagyon szeretem, csak rá vágyom, soha eszembe nem jutna mással lefeküdni:)
A kérdező hozzászólása: Ez kivételes eset most, azért többet szoktunk találkozni szerencsére:)
Még akkor is, ha nincs párom...
Apró figyelmességeknek minden lány örül. Érzi hogy fontos a Te számodra.
Pl.: Ha az ajtóban várod a csajt, és már készen áll eléd, akkor nehogy vigyél virágot, hisz akk a csaj a randi alatt a kezében tartja vagy mi? Inkább hagyd a virágot! Fõleg ha panelben lakik!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!