Találatok a következő kifejezésre: Igénylik a hogy (135 db)

Menyire szeretik/igénylik a pasik, hogy a mellbimbójukat izgassák?

újjal, szájjal...?

Legjobb válasz: Az én barátom egyáltalán nem igényli. Azt mondja csikizi:D úgyhogy ne csináljam... 21/L

Az én barátom egyáltalán nem igényli. Azt mondja csikizi:D úgyhogy ne csináljam... 21/L
Én is szeretem, mert tök jó :D
engem irritál... 21/f
Én imádom. Általában szex közben csinálja a barátnõm és iszonyatosan élvezem :) 24/f
Én nagyon élvezem. Jobban szeretem, mint a "szopást". Kedvencem: a barátnõm a nyelvével izgatja a mellbimbómat, és közben veri a farkamat. Bár az is hozzá tartozik, hogy az én tapasztalataim szerint nagyon kevés nõ tud jól szopni. Eddig csak egy tudott így eljuttatni a csúcsra.
A kérdező hozzászólása: OKE ha igy mondod, elfogom:)
Kerüld csak el bátran nagy ívben :) 22F
A kérdező hozzászólása: Én nem a multkor a kezemmel csináltam de nem tudom h tetszette neki, semmi jelét nem mutatta
Nekem szõrös a mellbimbóm környéke így valószínû te nem szeretnéd.
A kérdező hozzászólása: Látom ez is nagyon személyfüggõ.

Mért igénylik a férfiak hogy szeretkezéskor orálisan is foglalkozzunk vele?

Párom minden szeretkezés kezdetén utal rá.

Legjobb válasz: Szerintem ez teljesen természetes, nemcsak a férfiak, hanem a nõk is igénylik/igényelhetik az orális szexet. Legfeljebb csak félnek bevallani:) Persze ez egyénfüggõ dolog, ha te nem szeretnéd sem adni, sem kapni, akkor beszéld meg a pároddal, és színesítsétek másképp az együttléteket!

Szerintem ez teljesen természetes, nemcsak a férfiak, hanem a nõk is igénylik/igényelhetik az orális szexet. Legfeljebb csak félnek bevallani:) Persze ez egyénfüggõ dolog, ha te nem szeretnéd sem adni, sem kapni, akkor beszéld meg a pároddal, és színesítsétek másképp az együttléteket!
Nekem annyira nem vágyik az orális szexre a párom. Sokkal inkább szexre, hogy bennem legyen, valamiért orális nem okoz neki olyan örömöt. Szereti persze, és nem hiszem hogy azért nem mert rosszul csinálom, csak inkább a szexre hajt, és ha elment akkor egy kis levezetésnél mindig megnyalogatom :)
én azt nem éretme, hogy nekem öröm kinyalni a partneremet, úgyis öröm, hogyha letérdelek elé, és úgy nyalom ki, nem érzem visszataszítónak, sem megalázónak a helyzetet. valaki nagyon bedumálta sok nõnek, hogy ez miylen kruva megalázó... csak nem értem miért.
Teljesen egyetértek az "írókkal"! :) Ha szeretitek egymást a pároddal, akkor mind a ketten azon lesztek, hogy egymásnak örömet okozzatok! :) Nincs ebben semmi megalázó! Sõt.. :) Gondolj a kölcsönös érzelmekre! :) De addig valóban ne tedd meg, amíg nem érzed úgy, hogy MOST! Mert a srác érezni fogja, hogy azért csinálod mert õ "elvárja"! Azért csináld, mert szeretnéd ill. örömet szeretnél neki okozni! Ne másért, és ne is azért, mert esetleg mások is csinálják! :) Sok sikert! :)
Ha berzenkedsz az orális szextõl, gondold végig, miért van ez? Valóban idegenkedsz tõle úgy, ahogy van; vagy csak szokatlan Számodra, vagy esetleg megalázónak érzed? Utolsó esetben gondolj arra, nem csak úgy lehet csinálni, ahogy a pornófilmekben van (pasi áll, csaj elétérdel, tövig bekapja, a pasi az arcába fröcsköl) – ez sokaknak tényleg megalázó lehet. De egész más, ha pl. a pasi fekszik, és Te föléhajolsz, ha pl. zavar, hogy néz, megkérheted, hogy ne tegye :) , de késõbb lehet, megszokod. A határok tudatosítása is nagyon fontos: nem muszáj pl. engedned, hogy a szádba menjen a sperma, sokan pl. elsõsorban csak elõjátékként, izgatásként használják az orális szexet, és nem önmagában. A kölcsönösség is szerintem nagyon–nagyon fontos, tehát hogy elõtte, utána, vagy közben viszonzásban részesülj :) Gondolj arra, milyen jó, amikor a párod Neked csinálja (mert remélem, hogy csinálja)– nem szeretnéd Te is hasonló izgalmakban részesíteni? (ezért igénylik a pasik. Mert ugyanolyan jó nekik, mint a nõknek, ha nyalják õket.) Nyugodtan elmondhatod neki, hol érzed a határaidat az orális szexben, és azokat tiszteletben kell, hogy tartsa, fõleg, mert késõbb, az intimitás fokozódásával változhat is a dolog. De fontos, hogy addig ne nagyon próbálkozz a dologgal, amíg tényleg berzenkedsz tõle. Ha szeret a párod, türelmes lesz, fõleg, ha mondod, hogy késõbb lehet, hogy megteszed, de most egyelõre úgy érzed, nem szeretnéd. Simogasd, csókolgasd végig a testét, és örömteli reakcióját látva hátha egyszer önkéntelenül is kedvet kapsz, hogy ott is elidõzz. Hypathia
hat.. en nemcsak szerelmeskedeskor okozok oralis oromot a paromnak, hanem barmikor, amikor eszembe jut, es "elkapom" :D mert nagy orom neki, mert jó csinalni nekem, mert a fiukat is kell kényeztetni :)
Mert az orális szex a szexualitás része, nálunk nincs olyan együttlét, hogy ne legyen egy kis orál. Van hogy lepattanok a kedvesemrõl, és egy kicsi elkeztem orálisan kényesztetni. Szerintem te is szereted, ha a kedvesed csinálja neked, tehát csak gondolj bele az õ helyzetébe. Petranova
Mert jó neki és kész. Egyszerûen emiatt. nem azért mert meg akar alázni ez hülyeség. A férfiak szeretik az orális kényeztetést. Ez van. Biztos jobban felhevül tõle.
Mert talán egy jó dolog? Egy nagyon jó dolog. A nyelved, az ajkad, a kezed egyszerre dolgozik a srác orgazmusán. Annyi izom a hüvelyedben sincs, közel se :P
Én személy szerint jobban szeretem a kölcsönös kényeztetést, vagy annál is jobban a hagyományos szexet :)

Eddig párkapcsolataim mind tönkrementek, most azt érzem, hogy nem akarok egy ideig párkapcsolatot, de szexuálisan meg igénylem a nőket. Mit tegyek? Hogy csináljam, hogy nővel/nőkkel legyen szexuális életem?

20 F

Legjobb válasz: Szexkapcsolat, ha van olyan lány ismerõsöd aki bele menne.. ha nincs akkor szerezz.. vagy ha nem megy akkor k"vák.. :/

Szexkapcsolat, ha van olyan lány ismerõsöd aki bele menne.. ha nincs akkor szerezz.. vagy ha nem megy akkor k"vák.. :/
A kérdező hozzászólása: nincs valami ilyesmi szexkapcsolatos oldal ahol mások is így vannak a dologgal?:D
Goldengate.hu 23N
A kérdező hozzászólása: nagyon jó. Te is fent vagy vagy honnan tudod ezt az oldalt?:D
Létezik szexkapcsolat, de vigyázni kell, túl hosszú távon nem mûködik, az egyik szerelmes lesz, vagy megunja. Chat-es oldalakon találhatsz ilyeneket, de én inkább a személyes ismerkedésben hiszek. Az biztosabb. Ha elmész szórakozni, az elsõ beszélgetésnél ki tudod deríteni, mit szeretne a lány.
Nem vagyok fent, de megszoktam nézni az amatõr fotókat....ha röhögni támad kedvem, mindig oda megyek. 23N

Lányok mennyire igaz, hogy van aki naponta igényli a spermát?

Tényleg érdekel aki szereti az anyagot,hogy naponta igényt tart e rá, akár többször és igaz,hogy ha naponta van magömlés,akkor a legjobb a sperma állaga és íze?

Legjobb válasz: én már lassan 100 napja bírom :D tök jól megy :D

én már lassan 100 napja bírom :D tök jól megy :D
A kifejezés nem helyes. Ami magömléssel távozik, az nem pusztán sperma, tehát nem is lehet így nevezni. ONDÓnak hívják. (nézz utána:dülmirigy) És mit értesz az alatt, hogy igényli? Ha hüvelybe kerül, azzal is megkapja, ha a cipõjébe kapja, az is az övé, nem vagy elég pontos.
A kérdező hozzászólása: A szájban élvezést, spermás cumizást, lenyelést értem.
A kérdező hozzászólása: Elsõ akkor a te pasid szerencsés nagyon!
Volt már olyan pasim, akinek nagyon jó íze volt, vele egy idõben majdnem mindig szájba fejeztük be. Viccelõdött õ is ilyenekkel, hogy már egészen függõ vagyok, meg ha hisztiztem éppen valamiért, akkor biztosan az az oka, hogy még nem kaptam meg a napi adagot... :D 27/L
5-üs. :D :D :D Na igen, ami jó az jó! Nekem például eddig ketten mondták, hogy olyan az íze, mint a sós halnak és mindketten szerették (hozzáteszem nem dohányzom, nem iszok, csak társaságban, nem drogozok).
pedo maci feltünt XD
mindenhol van.. csak szét kell nézni.! :)
Van :)
szánalmas vagy
Látom, hiányzik már neked egy kiadós verés. Akkor talán észhez térnél. Bár amilyen gyökér vagy....Csicska hopp! xD
Vannak.
Hehe
Õk csúnyák, vagy pszichológiai problémásak... :/ BÁR én itt találtam már pár ilyet! xD f18
Én pl ilyen vagyok, de nem mondanám magam szeretethiányosnak, inkább csak "szeretem a szeretetet" Amm hány éves vagy?
itt van egy :P 16/l
vannak 14/l
itt vagyok.
itt-itt!! de nem tõled.. ha csak nem te vagy D.J. :pp
ugye ez nemkomoly??XDDDDDDasdxdddd 14/L
Játszótéren
csak, hogy tudd: 14 alatt az apja akár fel is jelenthet, akár szexmániás a lány, akár nem..
Lassan ott tartunk hogy 10 éveseket keresnek szexre.. miért 13 tól??
õõõ azthiszem ezt benéztem xD sorry
m1:D 2.ik válaszod valamennyire hasznos:Dxd
"barátnõnek kéne" ez épp úgy hangzik, mint ha wc papír kéne seggtörlésre...:) Barátnõt SZERETNÉL esetleg!
13-16...
Igen, vannak ilyen lányok akik szexmániás perverzek. Finoman szólva könnyûvérûek. Nem is akarnak kapcsolatot csak dugni. Egyik haverom az ilyen csajokra specializálódott. Volt, hogy az utcán kitette a lompost a csajnak és aznap megdöntötte. Meg annyit mondott a csajnak: csá jössz dugni aztán kicsit beszélgettek és meg is tették. Van, hogy haverok hoznak k.rvákat. Szóval ha neked is ez kell (nekem nem ez a stílusom) akkor helyileg Hajdúsámsonban van ez
ez kamukérdés. 16 éves ne akarjon lányokat döntögetni még. tudom, pezseg a véretek, de más is létezik a világon. vannak akik huszonévesen még nem döntöttek senkit és teljesen normális emberek. a szexet igényled, mi a kötelességeidet annyira nem szereted teljesíteni, csak neked jó legyen, ugye?
Még vagy 2 évig verjed a [email protected] és csak utána gondolkodj a szexen és akkor se gyerekekkel akarj szexelni.
utolsó: milyen haver?mit ki vesz be?xdd õ csak annyit mondott h a csaj akit keres az barátnõnek kéne....vagy én értettem félre??xDD 22:32
haverodnak mi ja persze szerinted ki veszi be xD ez kb olyan megállít a rendõr és van nálad egy adag fû és azt mondod: Tudja biztos úr csak a haverom megkért fussak el neki egy adagért 1 mért nem a haverod teszi fel a kérdést ?? 2 ne legyetek már pedomacik 14 év alatt büncselekmény IQ bajnokok ;)
A barátnõ nem egy tárgy. Egy vécé papír kéne, egy barátnõt szeretni kell, és vágyni a viszont szeretetére.
hát de ilyen kérdést... szerinted hol ismerkedhetsz velük? városodba keress, iskoládban...
A kérdező hozzászólása: De most komolyan, barátnõnek kéne. Amúgy 16 vagyok.
#4: 45. XD
Te hány éves vagy?
láma number 3
a 18. voltam. amúgy jogos a kérdés, mert a kérdezõ azt látja maga körül, hogy az osztálytársai, iskolatársai ugyanezt csinálják és hogy ez a normális. de õnekik nem szól senki, hogy nem kéne, gondolom. mert nekik se kéne. nincs túl sok jó példa körülöttünk, az a baj! Az én idõmben is egész biztos volt ez az néhány osztálytársam között, hát a mai napig kellemetlenül érint, hogy nekem nem volt egy lánnyal se az osztályból semmi. Szóval felháborító maga a gondolkodásmód, de igazából meg tudom érteni, együtt tudok érezni a kérdezõvel.

Anyukák! A ti babátok is elvan egyedül? ! Mikor igényli majd, hogy többet foglalkozzak vele? !

Kisfiam egész nap elvan egyedül, kúszik-mászik gagyarászik, mindent megvizsgál, ha rá nézek rám vigyorog és játszik tovább... Ne értsetek félre én örülök neki, de néha úgy érzem nem törődöm vele eleget.. Ha leülök mellé akkor persze odajön hozzám, egy darabig leköti, hogy magyarázok neki és játszom vele, de egyébként gondol egyet és ott hagy a p...ba :-) Egyébként is nyugodt típus, csak olyan lelkiismeret furdalásom van , mert ilyenkor akkor felállok és hagyom kibontakozni.... egyébként hét hónapos, de mindig ilyen volt.

Legjobb válasz: Nyugi, nem lesz mindig így :D Az én fiam is ilyen volt, most 1.5 éves és alig akar egyedül játszani, leginkább engem visz mindenfelé.

Nyugi, nem lesz mindig így :D Az én fiam is ilyen volt, most 1.5 éves és alig akar egyedül játszani, leginkább engem visz mindenfelé.
Örülj neki és használd ki, ne legyen lelkifurid. Aztán majd jön az az idõszak, amikor le sem tudod vakarni magadról, lépten-nyomon ott lesz a lábad alatt. Persze lehet, hogy nem lesz ilyen vészes, de minden babának van extra anyás idõszaka, meg amikor nagyon kell velük foglalkozni.
Nem!Ha egy lépést teszek mellõle már legörbül a szája. Ha nagyon jó kedvében van és leköti valami max 5 percet el van egyedül akkor pisilek, amúgy meg WCre is mindig jön velem vagy utánam most 13 hós.
Örülj neki, hogy hagy élni téged, még mindig jobban jártál, mintha le se tudnád vakarni. Ez normális, ilyen a temperamentuma. Késõbb még jó is lesz, hogy önálló típus.
Nálunk is most kezdõdött ez az idõszak :-)) 5 hónapos, megtanult fordulni hasról hátra és vissza, így fõleg ezt csinálja meg a játékokat felveszi, nézegeti, megeszi õket. Eddig ott kellett lennem vele, úgyhogy most kicsit élvezem a szabadságot :-)
Kisfiam is ilyen volt már picinek is. Már 3 éves, és meg is maradt nála. Nagyon jól eljátszik egyedül is. ha azt szeretné, hogy játszak vele, akkor hív, de ez ritka. Amúgy elküld:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat megnyugodtam. Már kezdte, tök rossz anyának hinni magam :-( Bár mindig arra gondolok, hogy az éjszakákat így kárpótolja, mert azt nem nagyon aludta még át... :-)
A lányom is ilyen volt. Aztán elindult, és azóta nagyon anyás. Elvan néha egyedül is, de rá kell szólni, hogy dolgom van, ne nyúzzon. Akkor elmegy, játszik, majd visszajön, és újra próbálkozik. :) De elég sok törõdést igényel, mindig mennem kell vele mindenhová, vagy ha én megyek mondjuk pisilni, akkor õ jön velem. :) Szóval össze vagyunk nõve, de nem baj, most ez olyan jó így.
az enyem is ilyen volt kicsinek, es meg most is pedig majdnem 16 honapos, ami miatt sokszor nekem is lelkifurkam van, de eleg nehez lekotni max. 5 percig hajlando egy helyben ellenni, utana halaszthatatlan surgos dolga tamad valahol mashol. valahol jo ez mert nagyon ugyes onallo gyerek es nagyon baratsagos is, talan tulsagosan is, ami azt jelenti hogy idegenektol nem fel, puszit pacsit ad mindenkinek, barhol jol elvan. egyelore, de legalabb en is tudom vegezni mellette a mindennapi teendoimet, ha olyanja van meg segit is.

Miért igényli a barátnőm, hogy mindenhova kísérje el valaki? (nem párkapcsolatra értem)

Miért érzi úgy egy 42 éves háromgyerekes, sikeres n?, hogy még a toalettre is kíséretre van szüksége? Arról van szó, hogy egy éve barátságot kötöttem valakivel, akire már régóta nagy szükségem volt és nagyon sokat köszönhetünk egymásnak. Mostanra gyakorlatilag már nincs nap, hogy ne találkoznánk (s?t egy nap többször). Számomra ez már terhes. Persze szeretem és soha nincs is köztünk konfliktus...mégis úgy érzem, hogy ez már sok. Pl. Együtt megyünk boltba és ahelyett, hogy mindketten fognánk egy-egy kosarat és mennénk a magunk útján, hogy bevásároljunk a családjainknak, majd megvárnánk egymást a pénztár után - ehelyett egy kocsit akar vinni és végig együtt maradni. Ilyenkor persze én is fölöslegesen állok meg ott, ahol neki kell valami és ? is id?t veszít, amikor én válogatok... Úgy irányítottam a folyamatokat, hogy egy kicsit eltávolodjunk. Többször lemondtam a találkozót és ellent mondtam, ha olyan közös programot szervezett, amiben nem akartam résztvenni. A hatása az lett, hogy keresett egy másik személyt, aki követi és kíséri azokra a helyekre, ahova én nem megyek vele. (Ilyenkor teljesen egyszer? dolgokra gondoljatok, ne színházra vagy hasonlókra, hanem olyanokra, mint elmenni a patikába, feladni egy csekket, pénzt felvenni, hivatalos ügyet intézni, tankolni etc...) Tehát nem én voltam a lényeg. Nem velem akart lenni, csak nem akart egyedül lenni. De miért? Van párkapcsolata (igaz sokat van külföldön), vannak gyermekei (igaz már kezdenek kirepdesni)...

Legjobb válasz: Lehet, hogy valami fóbiàja van. Fél egyedül az utcàn, csak nem mondja el. Egyébként én bevàsàrolni sohasem szeretnék menni valakivel, mert nagyon zavaró tud lenni. Valóban idõpocséklàs.

Lehet, hogy valami fóbiàja van. Fél egyedül az utcàn, csak nem mondja el. Egyébként én bevàsàrolni sohasem szeretnék menni valakivel, mert nagyon zavaró tud lenni. Valóban idõpocséklàs.
Én is akárhányszor valakivel megyek bevásárolni fõleg olyannal aki nem a családomhoz tartozik, vagy egy háztartáshoz, borzalmasan sok idõt vesz igénybe. Ismerõsöm is mindig azzal jön hogy 1 kocsi bõven elég lesz mert felesleges 2 öt vinni, jó mondom oké. De mindensorba be kell menni mert körül akar nézni legtöbbször így majdnem 1 órám veszett kárba ezzel a vásárlással. Amúgy nem tudom hogy a barátnõdnek ez milyen mániája, de nem igaz hogy mindenhova kísérni kell és fogni a kezét, egyáltalán nem normális ez. Egyszer mond azt neki hogy sok dolgod van nem tudsz vele menni és figyeld hogy mit fog szólni ehhez. Megértem hogy idegesítõ ez én is átéltem már jó párszor.
Biztos szeret sokat beszélni, nincs ezzel semmi gond ha talál magának hallgatóságot...
A kérdező hozzászólása: Nem, nem beszél folyamatosan és nagyon jó hallgatóság is. Csak folyamatosan pörög. Egy percre nem bír nyugton maradni, mintha nem lenne szüksége regenerációra. És azt hiszi, hogy nekem is annyi energiám van, mint neki. De én lefáradok napközben és a közös programjaink is inkább már fárasztóak. Egyedül sokkal gyorsabban és hatékonyabban tudom ellátni a feladataimat...és szerintem ezzel õ is így lenne, mégsem ezt választja.

AZt meg lehet csinálni, hogy nem igénylem a GYES-t, hanem inkább elmegyek munkanálkülire?

Vagy milyen megoldás van arra az esetre,ha valaki nem tud megélni a 25ezer GYES-b?l,viszont bölcsibe nem tudja adni a gyerekét?Meg munkahelyet sem talál?

Legjobb válasz: Az apa is elmehet gyesre, te meg munkanélkülire. De amugy ugyanannyit kapnál, 28.500 minda kettõ

Az apa is elmehet gyesre, te meg munkanélkülire. De amugy ugyanannyit kapnál, 28.500 minda kettõ
Vagy ha apa nincs akk nagyszülõ
Jah, és a munkanélküli csak egy év után jár.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!