Találatok a következő kifejezésre: Igényelni szeretnénk szocpolt (6 db)

Igényelni szeretnénk a szocpolt 3 gyerekre, de nekünk csak 2 van. Lehetséges e?

2 gyerekünk van és még 1-t válalnánk hogy a szocpolt 3 gyerek után igényelhessük.

Legjobb válasz: nem, ha már van gyerek akkor csak a meglévökre lehet, ha még nincs egysem akkor 2 gyerekre lehet elözetes szocpolt kérni.a terheség nem számít gyereknek.

nem, ha már van gyerek akkor csak a meglévökre lehet, ha még nincs egysem akkor 2 gyerekre lehet elözetes szocpolt kérni.a terheség nem számít gyereknek.
nem. a szabály úgy szól, hogy max. két gyereket lehet elõre bevállalni. Összesen kettõt, azaz, ha már van 1 gyerek, akkor mégegyet, ha már van két gyerek, akkor egyet sem. Egyszerûen fogalmazva, a harmadik gyerektõl kezdve, csak a meglévé gyerekekre jár szocpol. http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ugyek/tulajdonvagyon/..
Tudok néhány jó lehetõséget (na jó, csak kettõt), akit érdekel küldjön privát e-mailt.
mi két éve vettünk fel hitelt ház építésre és nyolc éven belülre vállaltunk két gyermeket. És elõre megkaptuk a szocpolt.
A kérdező hozzászólása: Igen ez belevan kalkulálva inkább azt mint az albérletett az sem sokkal kevesebb kb 5-10 ezerrel
Szerintem ne akarjon sokat a szarka...Legyen már eszetek!Még ha nagy keservesen tudnátok is fizetni a törlesztõt, mibõl etetnétek a gyerkõcöket??Arról nem is beszélve hogy az még csak törlesztõ, és akkor hol van a rezsi!mert gondolom legalább 2 szobája van ennek a háznak, és télen ugyanannyit mint a törlesztõ számolj csak rá rezsiként, elvégre a gyerek nem fagyhat meg, meg melegvízben kell fürdetni? Jobban tennétek ha megelégednétek egy olcsóbb házzal. Mi is most akarunk venni, azzal a különbséggel, hogy 7 milliónk van, gyerek nincs, és én keresek csak kétszer annyit mint te, tõlem meg többet a párom.Mégsem veszünk ennyi pénzért kuckót.Ne legyetek felelõtlenek, ez már nem csak a ti életetek.
Nekünk is új építésû a házunk, mert magunk terveztük és építtettük 3 nagy szoba, tetõtér, 2 fürdõ, garázs, nagy kert. Kb fele ennyibe volt, igaz az sem mindegy hogy hol... de gondolkozzatok mielõtt ilyenbe vágtok, mert enni és öltöztetni is kell a gyerekeket, ami szintén nem olcsó.
tudnátok fizetni? alsóhangon 60-80e havonta, mert kb 10 millát kellene felvenni. egyébként ingatközvetítõs hitelügyintézõt érdemes megkérdezni...
A kérdező hozzászólása: Még azt hozzá tenném hogy a bejelentett munkabér nem ugyan annyi mint amit az ember általában keres jö neked ha te 180 ezere vagy bejelentve jó munka helyed van.
Ez az összeg szerintem is rengeteg a fizutokhoz képest. Igaz, hogy albiból akármikor kivághatnak, de itt is történhet olyan, hogy neadj isten elveszted az állásod , vagy a párod. Akkor pedig kopogtat a bank. Ne haragudj, nem kioktatni akarlak, természetes hogy saját otthonra vágysz, de elégedjetek meg egy olcsóbbal. Hidd el én már szakmámból adódóan nagyon sok ilyen szomorú esetet láttam, hogy jajj de jó ihajj, aztán mégsem:(
Az hogy nem veszel fel ekkora hitelt, hogy kisebb házat veszel, az nem az jelenti hogy nem lesz otthonod. Ezt kellene átértelmezned.Mindenki csak azt javasolja hogy olcsóbb házat lenne vásárolni a (körülményeitek..) DE a te életed, te döntesz, illetve nem csak a tiéd, szegény gyerekeidre akkor is gondolj ha majd nem tudjátok fizetni. 180.000
Szia, remélem segítek ha az ingatlan tényleg új építésû, elsõ tulajdonosai lesztek csak akkor jár a szocpol. Meg kell felelni bizonyos követelményeknek: min 1, 5 szoba max 4 szoba lehet, közösen kell vásárolni, nem lehet egyéb ingatlan tulajdon... Ha a hitel felvételekor egyik gyerek már megszületett akkor rá lehet igényelni a szocpolt, a másodikra megelõlegezõ kölcsönt. Összesen 2.400.000, - Ha még egyik sem születik meg a hiteig, akkor lehet mindkettõre megelõlegezõt kérni. Amúgy 5.000.000, - saját erõ + 2.400.000, - szocpollal tuti mûködni fog a hitel. Írj ha van még kérdésed.
A kérdező hozzászólása: Én 80 ra voltam bejelentve a de beteg állományban vagyok aztán gyesen a férjem 90 re van most be jelentve. Azt hallottam hogy változott a szocpol és még nem találtam semmit róla tudtok valamit?

A szocpolt meglehet igényelni terhesen? Az első babát várom, és szeretnénk hitelt felvenni egy lakásra. Milyen papírok kellenek hozzá, és mekkora összeg jár egy gyermekre?

Legjobb válasz: http://ingyenhitel.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=46346 http://hitel.maxbank.hu/2008/04/29/a-szocpol-osszege-es-a-me.. Ezt találtam neked nézd meg!Egy pár bank honlapján is közzé vannak téve információk.

http://ingyenhitel.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=46346 http://hitel.maxbank.hu/2008/04/29/a-szocpol-osszege-es-a-me.. Ezt találtam neked nézd meg!Egy pár bank honlapján is közzé vannak téve információk.
Szia, Használt lakásra vagy újra? Szocpolt ugyanis csak új lakásra lehet felvenni. /Van még az un. "félszocpol" lehetõsége, de mindkettõ külön -külön olyan hosszú választ igényel, hogy elõször írd meg melyik érdekel:) /
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Hasznosak a számomra!


A kérdező hozzászólása: Válaszotokat elõre is köszönjük! :)
Szerintem a korotok miatt már nem igényelhetitek. http://informaciok.eu/index.php/hitel/869-mi-kell-a-szocpol-..
A kérdező hozzászólása: Most nemtudom, mert olvastam ha már megvan a 2 gyermek akkor meglehet igényelni, mert akkor már nincs korhatár. Viszont ha még nincsennek meg akkor a 40.életévét nemtöltheti be egyik fél sem.
Mire szeretnétek a szocpolt igénybe venni?
A kérdező hozzászólása: Házat szeretnénk venni. (vagy családit, vagy nyaralót) És egyébként újnak kell mindenképp lennie? Használtra nem adják meg?
Csak új építésû lakóingatlanra jár jelenleg szocpol (nyaralóra akkor sem, ha új.)
Használtra nem jár, csak újra még tömbház esetén is csak építésûre lehet.
A kérdező hozzászólása: igen, azt sejtettem. És megkapnánk akkor?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!