Találatok a következő kifejezésre: Igényelhetek-e ideiglenes ha sikerült a forgalmi (1 db)

Igényelhetek-e ideiglenes jogosítványt, ha sikerült a forgalmi vizsgám?

Csak arra az id?re, amíg megjön a rendes.

Legjobb válasz: Erre nincs lehetõség. Régen volt, de már megszüntették.Meg kell várnod amíg elkészül a jogsid, kb 2 hét.

Erre nincs lehetõség. Régen volt, de már megszüntették.Meg kell várnod amíg elkészül a jogsid, kb 2 hét.
Én k.b. 4 nap alatt megkaptam. Hátha neked is szerencséd lesz..
és3 nap allat megkaptam ! akkor kérhetsz IDéglenes jogsit ha már volt ellöte kismotoról (gondolom az elsö jogsid és kocsirol van szó?!) Az a lényeg ha mondjuk lejár akkor addnak idéglenes amig meg nem csinálják és ha friss akkor nem


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

2 hónapja eladtam a motort, most lett vele gond. Perelhet emiatt? Részletek lent!

2 hónapja eladtam a motorom, nagyon szép állapotban volt, szezonra felkészítve. Pár napja hívott a fazon, aki megvette a kisfiának, hogy elvitte szervízbe és baj van vele! Nálam működött az index, neki azt mondták a szervízbe nincs benne index relé!? (érdekes) Nálam működött az olajvisszajelzés(ő azt mondja el volt vágva a kábele?!), Valamint tunning kipufogóval adtam el és azt állítja nem rávaló a kipufogó, mert kicsit mellé fúj(mivel tuning, nem a gyár sajátja, ezért lehet a kompatibilitási gond). Azzal fenyegetett meg, hogy beperel, ha nem javíttatom meg, vagy fizetem ki a javíttatást vagy nem veszem vissza! Mit tegyek? Mit tehet meg 2 hónap után egy 150eft-os 7 éves motornál.

6

Be kell - e fizetni 2011-es kötelező biztositást?

Most jött postán egy sárga csekk, ami 2011. I. negyedévre szól. Ha nincsenek meg a befizetett csekkjeim, mit tegyek?

2

Mennyi idon belul fizeti ki magyarorszagi biztosito ha baleset eseten kulfoldon megutott ket autot?

En Erdelyben lakom. Az utcamban ket auto osszement, azaz egy magyarorszagi auto az en automba lokott egy Nissan navarrot. mindket auto meg van utve csunyan, az enyemnek a kereke olyan szinten h megindulni sem lehet vele. A kerdesem az lenne h kulfoldi, ez esetben, ha Magyarorszagon van biztositva aki a kart tette, mennyi idon belul fizet a biztositohaz az autok megjavitasara?

0

50cm3-as segédmotorra, hol lehet a lehető legolcsóbb, kötelező biztosítást megkötni?

8

Kell hozzá valamilyen engedély?

Üdv! ha elvégzem az iskolát meglesz a "Mezőgazdasági Növénytermesztő-Gépész" szakmám. Szóval ha ez meglesz a jogosítvánnyal együtt, akkor miután elhelyezkedtem egy cégnél, kimehetek permetezni? Vagy ahhoz még kell egy külön papír? Növényvédelmis vagy valami?

5

Mi értelme van a szállítólevélnek, miért kell feltüntetni a számát a menetlevélben?

A kocsimban több bélyegző és több szállítólevél van, azt tüntetek fel rajtuk amit csak akarok. Így nem értem ezzel mit karnak vagy tudnak kiszűrni.

5

Lejárt magyar okmányokkal 125-ös motor? (többi lent)

Így áll a hirdetésben. Forgalomba, akkor lehet még helyezni? Mennyibe kerülne?

4

Autó biztosításban segítene valaki?

Két autó van a nevemen.A biztosítás különböző biztosítónál van az autókra.Az elsőre kötött autó,mivel öregecske volt,tudtam,hogy el akarom adni,na meg az anyagiak,felmondták a biztosításomat.A másiknál minden rendben.Közben szépen gyűltek a bónuszaim.Most az első autó biztosítója közölte,hogy mivel felmondták a biztosítást,így elvesztettem a bónuszaimat.De a másik autó,másik biztosítónál minden rendben.Lehetséges,hogy valóban ismét nulláról indulok?

2

Friss jogsisok! Nektek hány nap alatt küldték ki a jogsit?

Sok ilyen kérdés van, tudom, de én kereken 1 hete várom a jogsit, és olyan izgatott állapotban vagyok, hogy muszáj megkérdeznem.

7

Mit értenek azon hogy "névre írással" x Ft, vagy csak "üzembenntartóira"?

Az "ár nélküli" eladó autók mennyibe kerülnek.

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!