Találatok a következő kifejezésre: Igényelhetek-e ideiglenes ha sikerült a forgalmi (1 db)

Igényelhetek-e ideiglenes jogosítványt, ha sikerült a forgalmi vizsgám?

Csak arra az id?re, amíg megjön a rendes.

Legjobb válasz: Erre nincs lehetõség. Régen volt, de már megszüntették.Meg kell várnod amíg elkészül a jogsid, kb 2 hét.

Erre nincs lehetõség. Régen volt, de már megszüntették.Meg kell várnod amíg elkészül a jogsid, kb 2 hét.
Én k.b. 4 nap alatt megkaptam. Hátha neked is szerencséd lesz..
és3 nap allat megkaptam ! akkor kérhetsz IDéglenes jogsit ha már volt ellöte kismotoról (gondolom az elsö jogsid és kocsirol van szó?!) Az a lényeg ha mondjuk lejár akkor addnak idéglenes amig meg nem csinálják és ha friss akkor nem


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi van olyankor ha a baleseti betétlapra nem írjuk rá hogy melyik sofőr volt a vétlen és melyik a károkozó?

Kitöltöttünk egy betétlapot csak a megjegyzés rovatba nem azt írtuk be hogy ki a vétkes és ki a vétlen, hanem csak nevet és címet írtunk be és aláírtuk. Majd ketté szedtük és mindenki ment dolgára. Nem volt rendőr kint, és tanuk sem voltak. Ilyenkor mi fog történni a biztosító? Mit tesza biztosító? Jöhet reklamálni a másik sofőr hogy rosszul töltöttük ki a papírt?

4

Ha van már B jogsim, és ma levizsgáztam A1-böl vezethetek-e a tanintézet által kiadott igazolással, vagy meg kell várni az új jogsit?

6

Most csináltam b-re a jogsit és van rajta egy olyan kategória hogy B1 azt mondták hogy vezethetek vele quadot?

Hány ccm-s, kilowattos quadot vezethetek?

2

Eredetvizsga elhalasztása műszaki okok miatt?

Vettem egy autót, a héten szombaton lejár a vételtől számított 15 nap, azonban a kocsi műszaki okok miatt nem tud eljutni olyan vizsgaállomásra, ahol eredetvizsgát is csinálnak, a jelenlegi szerelőnél pedig nem biztos hogy elkészül.
Lehetséges ilyenkor "mobil" eredetvizsgát kérni? Van még ilyen? Esetleg ha bejelentem az okmányirodában hogy műszaki hiba miatt csak késve tudom eredetvizsgára vinni az autót elfogadják?
A Többi papírja rendben van:(törzskönyv,forgalmi engedély,kötelező biztosítás,adásvételi oké)

3

Szeretnék venni egy autót, de nem szeretném átírni (közúton természetesen nem közlekednék vele). Milyen lehetőségeim vannak?

Kockázatos eljátszani azt hogy egy hivatalos adásvételi szerződést kitöltünk egy (nem létező) külföldi személy adataival, és így kivonatni az autót a forgalomból?

2

Lemondás után mennyivel utalnak vissza? (kgfb)

Eladtam az autót, és fél év kötelezője visszajár. Most egy hete jelentettem be a biztosítónál (köbe). Kb mennyi idő egy ilyen visszafizetési folyamat?
Ill ez csak kötelező, vagy a + adóból is visszatérítenek?

köszi!

2

Lada 2105 1300 s be megrepedt a motorblokkom! Ha kicserelem a motorblokkot ugyan olyan 2105 1300s re akkor nem kell vegezni semmi papirmunkat? Vagy kicserelhetem az egesz motort ugyan olyan tipusra? A ladaknal nincsen motor szeria szam csak motorkod?

9

Mi van akkor ha, kimegyek forgalomba egy 125ccm-is hivatalosan forgalomba helyezett motorral ami erősebb, mint amilyen kéne legyen és ha megállít a rendőr akkor mi van? TÖBBI LENT

Ha kimegyek egy 125ccm 2 ütemű (kb 23kW) motorral aminek a FORGALMIJÁBAN (azaz forgalomba van helyezve, rendszám stb.) az áll hogy 11kW, úgy hogy megvan az A1 (125ccm) jogosítványom amiben az áll hogy 11kW-ig vezethetek, akkor a rendőr fog még utána nézegetni stb. vagy nem?

3

Jogosítvány gyorsított eljárással mi a helyzet? Hogyan lehet?

Ha beviszem az okmányirodába a vizsgaigazolásomat akkor hallottam valamit hogy lehet kérni gyorsított eljárással.Mi a menete, esetleg fizetni mennyit kellene érte?És mennyi időn belül kapnám meg?

3

Üdv! Online kötöttem kötelezőt, és utalásos fizetést kértem. Most kapok levelet, vagy kártyát, és utána kell pénzt utalni vagy most? Hogy megy?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!