Találatok a következő kifejezésre: Igényelhetek-e ideiglenes ha sikerült (1 db)

Igényelhetek-e ideiglenes jogosítványt, ha sikerült a forgalmi vizsgám?

Csak arra az id?re, amíg megjön a rendes.

Legjobb válasz: Erre nincs lehetõség. Régen volt, de már megszüntették.Meg kell várnod amíg elkészül a jogsid, kb 2 hét.

Erre nincs lehetõség. Régen volt, de már megszüntették.Meg kell várnod amíg elkészül a jogsid, kb 2 hét.
Én k.b. 4 nap alatt megkaptam. Hátha neked is szerencséd lesz..
és3 nap allat megkaptam ! akkor kérhetsz IDéglenes jogsit ha már volt ellöte kismotoról (gondolom az elsö jogsid és kocsirol van szó?!) Az a lényeg ha mondjuk lejár akkor addnak idéglenes amig meg nem csinálják és ha friss akkor nem


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Használt autót vennék magánszemélytől. Új rendszám kiadása 8500 Ft, nincs odaírva, hogy ez kötelező jellegű vagy sem? Milyen esetben kell fizetni? Ha az autón a régi magyar rendszám van, és nem eu-s. Jó ma magyar rendszám, vagy le kell cserélni?

4

Mennyibe kerül egy lejárt B kategóriás jogositványt megújitani?

5

Ebben az esetben mi történik?

Egy másik autó oldalát meghúztam, az egyik ajtó sérült. A kárlap kitöltése során kiderült hogy az autó sofőrjének még csak a vizsgája volt meg, de a jogosítványa nem. Ebben az esetben a biztosító kifizeti neki a kárt vagy nem, és a rendőrségen ezt jelzik-e, hogy jogosítvány nélkül vezetett?

4

Ha veszek egy osztrák papíros autót, a magyarpapír intézésében benne van a névre iratás? Vagy az még ugyanúgy plusz költség?

2

Ha külföldről hozok be autót akkor regadót is fizetni kell, meg átírást is?

Vagy hogyan zajlik ez?

1

Netrisk vagy a biztosító a hibás?

Megkötöttem segédmotoromra netrisken a kötelezőmet 03.14-én.

Tegnap megkaptam a levelet, a vele járó csekkel, melyet 31.-ig be kell fizetnem. Viszont a papíron szereplő adatok teljesen eltérnek azzal szemben, amit email-ben kaptam adat megerősítés miatt. ( motor szám a fordalmi rendszám helyén van, hengerürtartalom és KW kitöltetlen, modell az e-mailben leirva,levélen viszont üresen maradt, a gyártás éve az e-mailben 1986, a kiküldött papíron 89. Ilyenkor reklamáljak a netrisknél vagy a biztosítónál vagy fizessem be és a kutya nem fog foglalkozni ezekkel az adatokkal igazoltatás esetén?

5

Mennyire büntethet meg a rendőr?

A1-es jogsim van 2 éve, egy 250-es MZ vel, járkálok, aminek a forgalmijában 13 KW van és 244-ccm. Helyszíni bÍrság, vagy rosszabbra is számítsak? Minden egyéb papírom rendben van, fel vagyok öltözve normális, motoros ruhába, friss műszaki, stb.. Ez lehet enyhítő ok?

5

Tudtok olyan oldalt ahol kiszámolhatom a kocsi kötelező biztosítását?

Eddig csak olyan oldalt találtam ahol már konkrétan biztosítást köthetek de összeget nem írt ki, még nincs a tulajdonomban a gépjármű de érdekelne, hogy kb milyen összegre számíthatok. (remélem érthetően fogalmaztam :D )

4

Hol érdemes elkezdeni a jogosítványt?

Most szeretném elkezdeni és Csepel környékén keresek autós iskolát B és A2 szeretném elkezdeni. Minél előbb szeretném letenni. És lehetőleg ne túl drágán. Hol ajánlott elkezdjem?

3

Mi a gazdasági totálkár pontosan?

ha veszek egy ilyen motort amit gazdasági totálkárosnak nyilvánit egy biztositó,és ha esetleg balesetet szenvedek vele,a káromat nem fogják kifizetni akkor se,ha vétlen vagyok?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!