Találatok a következő kifejezésre: Igényelhetek-e ideiglenes ha (1 db)

Igényelhetek-e ideiglenes jogosítványt, ha sikerült a forgalmi vizsgám?

Csak arra az id?re, amíg megjön a rendes.

Legjobb válasz: Erre nincs lehetõség. Régen volt, de már megszüntették.Meg kell várnod amíg elkészül a jogsid, kb 2 hét.

Erre nincs lehetõség. Régen volt, de már megszüntették.Meg kell várnod amíg elkészül a jogsid, kb 2 hét.
Én k.b. 4 nap alatt megkaptam. Hátha neked is szerencséd lesz..
és3 nap allat megkaptam ! akkor kérhetsz IDéglenes jogsit ha már volt ellöte kismotoról (gondolom az elsö jogsid és kocsirol van szó?!) Az a lényeg ha mondjuk lejár akkor addnak idéglenes amig meg nem csinálják és ha friss akkor nem


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szeretnék autót vásárolni, a biztosításnak kötelező az én nevemen lennie?

Az autó az én nevemen lenne de a biztosítás az egyik szülöm nevén lenne, mert nem szeretnék horrorisztikus árat fizetni. ez igy megoldható? vagy a kocsinak is annak a nevén kell lennie aki a biztosítást fizeti ?

4

A B, C, E kategóriához PÁV II-es viszga megfelel-e belföldi árú fuvarozáshoz vagy a III-as kell hozzá?

2

Mi történne, ha egy másik okmányirodában, újra leadnám a jogosítvány igényélésem?

5

Miként történhetett, hogy egy hét alatt elkészült a jogosítványom?

Mindenki rinyál, hogy egy hónapnál is hosszabb idő alatt küldik ki a jogsikat!
Én meg Budapesttől 70 km-re bementem az épp útba eső okmányirodába május 28-án este 6-kor, megcsináltuk a fényképet és a papírmunkát 20 perc alatt, és ma már jött az SMS, hogy mehetek átvenni a kártyát a Visegrádi utcában!
Most akkor mi van, szívatják az új jogsisokat?
:D

8

A törzskönyv mikor érkezik meg?

Használt autó vásárlásakor megtörtént az átírás, megvan a forgalmi, gépjármű vagyonszerzési csekkbizonylat.
A törzskönyvet postázni fogják. Mikorra várható hogy megérkezik?

1

A kötelező biztosítást autóra más is megkötheti a nevemben, ha én nem tudok jelen lenni, mert másik városban vagyok mondjuk?

2

Mi a teendő, ha a biztosító elrontotta a szerződésbontásomat?

Történt, hogy felhívtam a kötelező biztosítót, hogy mikorra vigyem be a szerződés bontáshoz szükséges papírt, hogy ne csússzak bele a 30 napba. Az illető mondta, hogy hétfőn. Az adott napon bevittem, elfogadta. Befizettem az új biztosítónál a díjat, 2 hétre rá érkezett levél a régitől, hogy nem fogadják el a szerzősébontásomat, mert késve érkezett be. Az ügyintéző elismerte, hogy elszámolta és közölte velem, hogy küldenek egy igazolást, amivel az új biztosítónál kikérhetem a pénzt (mivel így már oda nem szerződhetek). Tegnap érkezett is egy levél, melyben a régi biztosító közölte, hogy felbontja a biztosításomat, de a következő biztosításomat náluk kell kötnöm! Mit tehetek ebben az esetben?

7

Gazdasági totálkárosra törték a lízingelt autónkat, most hogyan tovább?

Múlt héten összetörték a kocsinkat. A másik fél elismerte, hogy ő a vétkes. Ma beszéltem a független kárszakértővel, ő azt mondta hogy az általa megállapított kár 460EFt (a kocsi maga olyan 900-1M Ftot ér, a hitelem is olyan 950még). Most hogyan tovább? Én így nem akarom már megcsináltatni, de akkor most mit kell tenni? Hogy fog mindez zajlani?

3

Hogyan lehet kiszámolni, hogy mennyi egy személygépkocsi évi fenntartási költsége?

Természetesen nem az üzemanyagra, vagy az elromlott alkatrészek pótlására gondolok, hanem olyanokra, hogy kötelező biztosítás, adók, stb.

2

Hova kell fizetni a gépjárműadót, ha időközben elköltöztem?

Két csekket kaptam az év elején attól a polgármesteri hivataltól, ahol korábban laktam, de közben elköltöztem és megváltoztattam a lakcímkártyámat is. Az első részt befizettem, a 2. részt szept. közepéig kellene. De hova? Küldhetem még a régi csekken a régi helyre vagy újat kell kérnem az új helyről és oda kell fizetni?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!