Találatok a következő kifejezésre: Idegesitheti a ha (2 db)

Idegesitheti a pasit ha huvelygombad van s ugy fekszel le vele?

lefekudtem egy pasival,de huvelygombam van(pedig reg,h kezelik de nem mulik el)!ez mennyire idegesitheti ot?o nem szolt semmit de biztos eszrevette!

Legjobb válasz: De legalább gumit használtatok?? Mert, ha õt is megfertõzöd tuti nem is fogsz meggyógyulni...

De legalább gumit használtatok?? Mert, ha õt is megfertõzöd tuti nem is fogsz meggyógyulni...
Hát ha aktus közben nem is vette észre, majd észreveszi, ha õ is viszketni kezd odalent, meg egyéb baja lesz tõle.
Ez inkább felelõtlenség és "bunkóság", ugyanis õ is elkaphatja, de rajta nem lesznek tünetek, viszont visszafogja neked "adni" ahányszor lefekszel majd még vele. Szóval ezzel magadnak tettél be :S Szerintem az ilyesmit amúgy jobb tisztázni elõre, mikor nekem volt az majdnem 1 hónapos procedúra volt, de addig nem is voltam vele sehogy úgy, h róla lekerült volna a bugyi... és megértette, de ez inkább a higénia miatt sokkal fontosabb!
Nekem is volt gombás fertõzésem, és már csak azért sem feküdtem le a párommal mert fájt a hüvelyem. kikezeltem és után mehetett a dolog. Ajánlom a canesten kombit!
Idegesíti, ez enyhe kifejezés. Pofánvágnám.
Ilyenkor nem is lenne szabad szexelni míg el nem múlik! Ha pedig ennyire nem érdekel a dolog a gyógyulásod érdekében legalább szólhattál volna neki...Ez undorító! Ne is haragudj de orálisan is elkaphatott bármit tõled!
Biztos vagyok benne hogy megundorodott tõled!!!!!
igen, azt hiszem el jutottunka a mélypontra, ehhez képest a pisi-kaki menstruáló gyilokpornó veszi csak fel a versenyt, gratulálok a kérdezõnek...
hát annyi eszed lehetne, hogy hüvelygombával nem fekszel le senkivel.
Szerintem a legnagyobb fokú bunkóság valakivel úgy szexelni, hogy nemi betegségünk van, mivel ez fertõz, és bizony a pasiknak is tud ám viszketni rendesen. Ez tahóság.
Hat engem rettenetesen idegesitene!
Ha orál is volt akkor tuti "idegesítette". De ez marhán nem jó szó erre... na de mindegy.
A kérdező hozzászólása: igen, VEDEKEZETT!nem arra voltam kivancsi, mert tudom mivek jar, csak arra, hogy ot mennyire zavarja!
idegesítheti? téged IDEGESÍTENE, ha vkitõl vmi nemibetegséget kapnál el?
MEnj el az orvosodhoz és lövesd magad tarkón...
nem, csak rezgéseket érzékelnek.
Az hogy"nem, csak a rezgéseket észlelik" Az nem azt jelenti hogy a hang nem zavarja õket.Szoval a hangos zene zavarja õket.A horgászok szerinted mért vannak csöndben mikor horhásznak?Azért mert érzékelik a rezgéseket a halak, és ezért elmennek onnan.Tehát a zenéd zavarja õket.Be depizhetnek.
többesszámban kérdeztél=>többesszámban válaszoltam. Amugy csak választ irtam, bocs ha valami támadásfélét is éreztél benne, nem kötekedni akarok.Amugy a bettát is lehet társas aksiban tartani.
nem tudom. de a venustusaink, akik között vannak 23 cm-esek is, minden ete fél hétkor beállnak egymás alá-mellé, ki hol talál helyet, és nézik a hiradót. nagyon tetszenek.
hallanak
ekkora barom egy kérdést serinted amikor kimész horgászni, aszt övöltöl akkor elmennek a halak. néha gondoljátok át a kérdést mielött megtennétek....
Visszatérve az eredeti válaszra: A halak csak a rezgéseket érzékelik és ez alapján azonosítják a hangokat, és természetesen minden zavarja õkaet, ami hangos vagy dübörög vagy rezeg( például a szûrõ is csak azért van mert kell vmi ami tisztán tartja a vizet, de ha kikapcsolom a halaim mindjárt nyugottabbak lesznek, ez csak megfigyelés) Egyébként az emberek is a dobhártyával érzékelik a rezgéseket és ez a hallás.
A kérdező hozzászólása: 13.41: Köszi, hasznos volt a link. Tudom hogy lehet nagyobb akváriumban békésebb halakkal tartani (volt már egy pár bettám), de az enyém csak 20 literes, és nem akarok ebbe a "kicsi" akváriumba más halat rakni mellé.
A kérdező hozzászólása: Mielõtt megkérdezed miért 1, azért mert betta:)
A kérdező hozzászólása: Csak 1 halam van, és nem szoktam üvöltetni a zenét, csak kérdeztem hogy azt pl hallanák-e.
A kérdező hozzászólása: Na hát itt sem kaptam kielégítõ választ:D Egyiktõk azt írja nem hallanak, a másik meg azt hogy hallanak. Nem jutottam elõrébb:(
igen, pl a díszcsík halam ideges lesz ha gitározok :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!