Találatok a következő kifejezésre: Idegesít, hogy ellenére (13 db)

Annyira idegesít hogy a párom már most eldönti hogy hova mehet a fiúnk és hova nem. Lehet valamit tenni ellene?

A fiúnk még csak 5 és fél hónapos! de már most mondja hogy hova mehet és hova nem. Anyukám szokott rá vigyázni néha, és valamelyik nap mondta hogy egyezzünk meg abban hogyha nem akar menni amikor már nagyobb lesz akkor nem kell mennie. Mondtam hogy ez teljesen természetes nem fogok semmit ráer?ltetni. Ma viszont azt mondta hogy nem érdekli semmi, a fiúnk nem mehet templomba ha akar, akkor sem! Én sem vagyon nagy templomba járó de ha a fiam egyszer azt mondja hogy anya, vigyél el, akkor nem fogom azt mondani hogy nem mert apád szerint ez rossz. Tudom hogy ez még messze van, de ha eljön ez az ominózus nap, akkor nem akarok hatalmas vitát( mert ebb?l tuti az lenne) hanem szérvekkel, nyugodtan akarom megoldani ezt a problémát. Van erre lehet?ség?

Legjobb válasz: Nekem még gondolatban sincs a gyerek, de már eldöntöttem, hogy nem megy templomba.

Nekem még gondolatban sincs a gyerek, de már eldöntöttem, hogy nem megy templomba.
5, 5 hónaposan hová menne csóri gyerek? Majd ha 10 év múlva is aktuális lesz a probléma, mert mondjuk megtiltja, hogy focizzon a parkban, akkor lesz érdemes errõl beszélni, addig minek?
Szerencsétlen gyerek...
Azon én is mindig felsírok, ha valaki fiunk helyett azt írja, hogy "fiúnk". :D
Elég beteges szexuális hajlamaitok vannak, ha 5 és fél hónapos fiútok van, ráadásul közös.
Helyes, legalább a férjed tisztán gondolkodik. A templom, valláskamu kicsi korban a legveszélyesebb, amikor a gyermek még könnyen elhiszi ezeket a meséket. Szerintem nagyon is helytálló, hogy ne menjen. Majd ha már 14-5 éves lesz, tud egy kicsit gondolkodni is, és még mindig szeretne, akkor esetleg. BÁr én akkor sem nézném jó szemmel. Hiszen az egész csak arra megy ki, hogy fizess egyházadót.
pl. kivasalod?
csak úgy mellékesen megjegyzem, hogy a hajat úgy is ki lehet vasalni, hogy ne legyen "emós". Te bizonyára arra gondolsz, hogy a mai srácoknak olyan vasalt ahajuk, hogy szögegyenes, és eláll a fejüktõl. Ez azért van, mert nem tudják, hogyan kell hajat vasalni. Én vasalom és nem olyan látványos. Csak nem kell olyan erõsen kihúzni... Dehát pasik, nem értenek hozzá (tisztelet a kivételnek)
Szia! Vizezd be és próbáld egyenesre beszárítani egy fésû segítségével. Használhatsz hozzá hajhabot is! (Bevizezed a hajad, rákened oda a hajhabot, fésülöd egyenesre és úgy szárítod meg!) Hajformázó hajhabot tudsz venni pl. a dm-ben, elég olcsóért, én kis flakonosat veszek 200 Ft-ért (kék, Balea márkájú) és elég sokáig elég, anyagilag se megterhelõ!
A kérdező hozzászólása: mármint nem b..szott egyenesre csak hát értitek...
A kérdező hozzászólása: jód e azon kivül mertmint irtam nem akorom hogy emos legyne...
A kérdező hozzászólása: de azért köszi
A kérdező hozzászólása: akk tudsz egy két tipet adni hog yho vasaljam ? :D
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :D
A kérdező hozzászólása: köszi igen :D

Idegesít, hogy annak ellenére hogy 18 vagyok sokan csak 14-nek néznek. Mit tegyek?

Legjobb válasz: nem értem a kérdésed, mégis mit vársz mit mondjunk? ragassz álbajuszt?

nem értem a kérdésed, mégis mit vársz mit mondjunk? ragassz álbajuszt?
Az idõ múlása a maradandó megoldás, ugyanis a mondás szerint az idõ jó orvos de rossz kozmetikus... Ne siettesd az idõ múlását, majd meglátod vágtat az magától is! Kivánom legyél sokáig fiatal és boldog!
30 év fölött már csak örülni fogsz neki. Én, amikor bementem az osztálytalálkozóra, néhány osztálytársam (akit meg se ismertem) hosszan keresgélte az állát a padlón.
Én is ilyen csaj vagyok. 15 évesen mindenki 12-nek nézett, 18 évesen mindig elkérték a személyimet, azt hitték 15-16 vagyok. Most 21 vagyok, gyerekem is van, és sokan, akik nem ismernek, kicsit ferdén néznek rám, hogy miért szültem ilyen fiatalon (mert általában olyan 17 évesnek néznek kb.). Ezt meg kell szokni, én már csak röhögök rajta. Na meg amióta elmúltam 20, már nem is bánom. Tudom, idegesítõ, de egyszer majd örülni fogsz neki. Amúgy egyesek szerint a sötét haj öregít, ha esetleg valami ilyesmit akarsz csinálni.
Jesszus, nehogy nõiesebben öltözködj :O Akkor azt fogják hinni, hogy egy "kisgyerek" próbál idõsebbnek tûnni. Amúgy szerintem nem gáz. Én ha jól ki vagyok festve, akkor simán elmennék 22-nek, pedig 17 vagyok. A nõvérem meg alacsony, és mindenki azt hiszi, hogy én vagyok az idõsebb. És ekkor mindig azt mondja nekem, hogy majd irigyelni fogom én pt 40 évesen...
én is 18 vagyok, és engem is rendszeresen 14-nek néznek. például, amikor a ballagásomra cipõt kerestem, kérdezi az eladó, hogy milyen alkalomra, mondom ballagok, erre megkérdezte, melyik gimibe megyek tovább. :D mondom inkább egyetem. lehet, hogy most még idegesít, de késõbb áldás lesz, ha letagadhatsz pár évet :D
Szerintem ne foglalkozz vele. Én is így voltam a gimiben mindig általános iskolásnak néztek és most is van hogy a boltban elkérik a személyimet amikor sört veszek a páromnak. (22 vagyok) Engem már nem zavar, inkább élvezem amikor megmondom hány éves vagyok és csak lesnek. Késõbb majd jól jön. Nagynéném 30 éves van 2 gyereke és a postás becsöngetett hozzájuk, kinyitotta az ajtót és erre a postás: Itthon vannak a szüleid? Gondolhatod milyen zavarban volt mikor nagynéném mondta hogy õ él itt a férjével :) Szerintem már 18 évesen elég érett vagy ahhoz hogy ne foglalkozz ilyenekkel.
Engem meg egy pasi nézett 14-nek pedig 17 vagyok :) Sajnos nem tudsz ellene semmit sem tenni.Vagy próbálj meg nõiesebben öltözködni.Esetleg fesd be a ajadat sötétre mert a sötét és a fekete hajszín öregít.
Teljesen megértelek, de nincs mit tenni, fogadd el magad! Bármit próbálsz most öregíteni magadon, vagy nem használ, vagy hülyén fog kinézni, vagy késõbb nagyon megbánod. Egyébként én is 24 vagyok de 18-nak néznek. Már beletörõdtem, ez van. Késõbb még talán örülni is fogsz hogy örök fiatal leszel...
Szia! Én is így voltam. Most 33 vagyok és ált 23-nak néznek és nem zavar. Sõt volt már, hogy személyit kértek tõlem a boltban. Légy boldog!
40 év múlva meg fiatalabbnak akarsz látszani franc se érti ezt
Tudom hogy rossz és idegesítõ nekem is van ilyen gondom.Én 25 vagyok és kb.18-19nek nézzek ki.Hogy mit tegyél nem egyszerü öregíteni magunkat alkattól is függ én sovány vagyok, világos haj.Talán a fekete haj egy-két évet öregít.Jobbat sajnos nem tudok.
A kérdező hozzászólása: Hogyan nézhetnék ki idõsebbnek.
Szia, tudom milyen érzés, én 22 vagyok, és kb. 16-nak néznek, de volt, aki 13-nak :) Nincs mit tenni, én is kipróbáltam egy csomó marhaságot már, hogy idõsebbnek tûnjek, de nem sok sikerrel. Engem is zavar, hogy a személyimet kérik tõlem, sõt még valakivel vitatkozni is kell emiatt. El kell fogadni, de a srácoknál bejön :) Na meg, ha majd idõsebb leszel, örülni fogsz ennek :)

17 éves srác vagyok és nagyon idegesít, hogy mikor óvszert szeretnék felhúzni lelohad a péniszem, ez miért van, mit tudnék ellene tenni?

Eddig párszor történt (már benn volt és akkor kezdett el összemenni, másik alkalommal már mielõtt felvettem volna, viszont amikor csak egyedül csináltam akkor meg semmi gond nem volt), de már egyre jobban parázok a következõktõl, nyilván ez se segít rajta, de nem tudom mit csináljak.

Legjobb válasz: ne izgulj annyira, kérd meg a barátnõdet segítsen!

ne izgulj annyira, kérd meg a barátnõdet segítsen!
Ismerõs, kezdõknél elõfordul ne aggódj majd alakul, jobban izgulj és amikor kemény akkor húzd fel.. utána meg folyamatosan izgasd magad és akkor nem lankad el.
Egy kis kézi segítség a pártól? Egyébként hova sietsz? Lelohad? Kezdjétek elõröl :D
a ne izgulj annyira részt az idegeskedésre értettem nem másra amúgy:D
Megbeszéled a barátnõddel , ezután õ húzza fel .Nem vonja el a figyelmedet .Erre összpontosítasz ekkor .Az óvszer ott legyen elérhetõ közelségbe , elkészítve, és ne a nadrág zsebben .
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:D
Ugyanez volt nálam is, meg még jópár fiúnál. Ezen sokan átesnek.. Elõ fog még fordulni a jövõben is, beszéld meg a pároddal. Gyakorolni kell.. Azért lankad le mert koncentrálsz, ideges vagy.. Utána erõlködhetsz te bárhogy, már nem lesz az igazi. El fog múlni!

Nagyon ingerült vagyok, talán, mert terhes vagyok, a negatív tesztek ellenére. De már engem zavar a magam idegessége. Minden idegesít, néha el is sírom magam dühömben. Ti hogy kezelitek az ilyen helyzeteket? Az ingerültség minek tudható be?

Legjobb válasz: Szia, és gratulálok a babához! Nekem nem maradt még el mensim, merthogy rögtön az elõzõ vérzés elmúlása utáni napon kezdtem gyanakodni, hogy valami nincs rendben: feszült a mellem, termelt valamit, fájt, görcsölgettem. A tesztek, mint mondtam negatívak, de én nem hiszem el, hétvégére nem várom, és lehet, nem is jön meg, mert a hõm még mindig elég magas régiókban van. De idegesít ez a helyzet, hogy tiszta hisztizsák vagyok... :-(((

A kérdező hozzászólása: Szia, és gratulálok a babához! Nekem nem maradt még el mensim, merthogy rögtön az elõzõ vérzés elmúlása utáni napon kezdtem gyanakodni, hogy valami nincs rendben: feszült a mellem, termelt valamit, fájt, görcsölgettem. A tesztek, mint mondtam negatívak, de én nem hiszem el, hétvégére nem várom, és lehet, nem is jön meg, mert a hõm még mindig elég magas régiókban van. De idegesít ez a helyzet, hogy tiszta hisztizsák vagyok... :-(((
A kérdező hozzászólása: Azon mérgelõdtem fel legutóbb, hogy nem akarta úgy kiírni a kérdésemet, ahogy az szólt... szóval, mit tesztek ilyenkor?
Szia! Mekkora az esély arra hogy terhes vagy? Elmaradt már a mensid? Mert én vagyok egy két hete ilyen hogy iszonyatosan érzékeny hangulatom van, hol sírnék, hol dühöngök utána meg semmi bajom. De nálam tegnap 5 hetes terhességet állapitottak meg ugyhogy megvan az ok:-) Ha van esély rá hogy terhes lehetsz akkor már játszanak a hormonok.

Van egy osztálytársam aki kiszemeltmagának hogy utálni fog. MIT TEGYEK ELLENE ÁLLANDÓAN IDEGESÍT?

sokan utálják de a többiek vele idegesítenek

Legjobb válasz: Ne tegyél ellene. Szeresd. Ez a legjobb, amit tehetsz.

Ne tegyél ellene. Szeresd. Ez a legjobb, amit tehetsz.
Velem is ugyan ez van/volt, már nem nagyon érdekel. sõt aki cseszeget abszolút felsõbbrendûnek érzi magát... Ezekkel csak annyit lehet és kell csinálni, hogy lesz*rod a fejüket, ha mond valamit röhögj rajta, és ha elmegy melletted az arcodon lássa, hogy mennyire elítéled a gyerekes viselkedése miatt. A mosoly terápia nagyon kevésszer mûködik.
mivel idegesít?
A kérdező hozzászólása: azzal idegesít hogy nagy a hasam

Mit tegyek? A szüleim válnak (egy király élet után), azóta csak erre gondolok, utána pedig ideges leszek. A helyzetet súlyosbítja, hogy nem tudok tenni ellene semmit. Aki tud segíteni, az tegye meg.

Legjobb válasz: Nézd..,ha nem tudsz ellene semmit tenni,akkor jobb elfogadni a helyezetet,ez van..,kár rajta stresszelni!Tudom,hogy nem egyszerû,az én szüleim is elváltak,de ez az Õ döntésük,és legtöbbször a gyerek sinyli meg:(

Nézd.., ha nem tudsz ellene semmit tenni, akkor jobb elfogadni a helyezetet, ez van.., kár rajta stresszelni!Tudom, hogy nem egyszerû, az én szüleim is elváltak, de ez az Õ döntésük, és legtöbbször a gyerek sinyli meg:(
Valóban nincs mit tenni. Ezt meg kell "gyászolni", hiszen az általad leginkább szeretett két ember válik szét.
Mi az hogy király élet után? Ha válnak, akkor biztosan volt korábban is probléma, csak te nem vetted észre szerencsére. Ne tégy semmit. Szeresd ugyanúgy mind a kettõjüket, ne állja egyik mellé se, de ellene se fordulj.
Csak nem volt olyan király az élet, ha válnak. Nézd az élet nem mindig habostorta, sajnos. Viselkedjél felnõttként, és ne okold egyik szülõdet sem, hiszen az õ döntésük. Mindkét szülõddel legyél olyan mint eddig, ne tromfoljál egyikkel sem. Átérzem a lelki fájdalmadat, de anyu és apu nevelt fel, és biztosan melletted lesznek és bármikor eléred õket. Gondolom édesanyáddal maradol, légy a támasza inkább mint a haragost játszó gyermeke. Tudod együtt egymásért.
A kérdező hozzászólása: Na, és itt a baj! A király életen azt értem, hogy addig nem volt semmi baj, amíg anyámat át nem helyezték, és egyedül õ nõ az egész munkakörben.További érdekesség, hogy apám síelés közben tudta meg hogy anyám el akar menni.12/f
Tudom ez nem tartozik annyira ide, de velem is ez a baj a szüleim most válnak anyám Amerikában dolgozik és hozzá elfogok költözni a tesóimmal. Apám itt marad Mo-n mit tegyek ? Mind1 õt szeretem, most én ki megyek akkor éljek azzal a tudattal együtt, hogy miközben én jól érzem magam apu meg itthon ül az újdonsült feleségével és egyedül van, ül.... a csöndben..... :(((((

Ha ideges vagyok, rossz hír ér vagy egyáltalán szomorú vagyok a bal halántékom szúr, nagyon fáj és hirtelen jön a fájdalom. Tudok tenni ellene? Félek, hogy baj van, 21 éves lány vagyok.

Ez fél éve tart és hetente, de olykor napjában többször ér

Legjobb válasz: Migrén, keress rá, hogy mivel lehet enyhíteni.

Migrén, keress rá, hogy mivel lehet enyhíteni.
A kérdező hozzászólása: Mindig csak 1-2 percig tart
Mit nem lehet ezen érteni? 17 az életkor 12cm a péniszméret.
A fordított szám meg a nem 12 de a 21 lenne.
Az szar ügy haverom, én 185 cm vagyok ;)
Jobb volna, ha 12 évesen jönnél be neki? Inkább örülnél neki, hogy a törpéket szereti.
ja és "nincs mit tegyek" "mit tegyek?" rögtön egymás után nem önellentmondás egy kicsit? Meg a fordított "számk" esetén, 17 cm-esen is alacsony lennél 12 éves létedre... Jó, ne bántsuk, lehet h lehagyott egy nullát, de 120 cm-sen is alacsony vagy sajnos ((
én meg 170 cm és lány uh télleg gáz van.
1. Nem derül ki hogy ki/mi jön be a barátnõdnek. (neki bejön - ???) 2. Ilyen alacsony nem lehetsz - fail.
Nem tudsz ellene tenni semmit, egyébként pedig ha egyszer bejön a barátnõdnek, akkor nem értem, hogy mi a problémád. Fogadd el önmagad, fõleg, hogy a barátnõd is úgy fogad el, ahogy vagy. 28L
A kérdező hozzászólása: nem hinném hogy csak egy valakiek sikerült megérteni a lényeget! de azért köszi!:(
mi van ? en nem ertek semmit
A normális méret 12-16 cm, amit a férfiak többsége nem tud! Jó lenne, ha kicsit utána néznétek... Egyébként, ha valaki igazán szeret, akkor nem fog emiatt elhagyni, ha meg igen, nem is érdemled meg. Ne a frkadért szeressenek, hanem azért, ami vagy.Egyébként meg az a lényeg, hogy tudd használni!

Mit csinálhatnék? Nagyon ideges természet vagyok. Nem hiszem, hogy depis volnék, egyszerűen csak leblokkol az agyam és cserben hagy. Mit tehetnék ellene?

Ha közönség el?tt zongorázom melléütök, izzad a tenyerem, összeakadnak az ujjaim. Pedig otthon egyedül bármi megy, simán játtszom Beatlest?l Claydermanig bármit. Gitár ugyanez. Foci: imádom, otthon a kertben elvagyok, ha már néznek, véletlen bokán rúgom magamat és elesek a saját lábamba. Órán ha kérdeznek nem szívesen válaszolok, és ha csak én tudom a választ az osztályban és tuti jó a válaszom, s?t még pluszt is kínálnak érte, akkor sem szívesen jelentkezem.

Legjobb válasz: Ezt nagyon nehéz leküzdeni. Diákként én is ilyen voltam. Azóta eltelt néhány évtized és sokat leküzdöttem a lámpalázamból, de teljesen nem múlt el. Ami segített: a jó felkészülés. Ha arra törekszel, hogy jó legyél abban, amit éppen csinálsz, akkor az önbizalmad elõbb-utóbb nõni fog, és talán egy kicsivel jobban el tudod engedni magad mások elõtt is. Nagy segítség lenne az is, ha kényszerítenéd magad a mások elõtti szereplésre - ami tudom, most a félelem miatt a legnehezebben megy neked -, mert idõvel szereznél valamilyen rutint, hogyan kezeld az embereket, a helyzeteket.

Ezt nagyon nehéz leküzdeni. Diákként én is ilyen voltam. Azóta eltelt néhány évtized és sokat leküzdöttem a lámpalázamból, de teljesen nem múlt el. Ami segített: a jó felkészülés. Ha arra törekszel, hogy jó legyél abban, amit éppen csinálsz, akkor az önbizalmad elõbb-utóbb nõni fog, és talán egy kicsivel jobban el tudod engedni magad mások elõtt is. Nagy segítség lenne az is, ha kényszerítenéd magad a mások elõtti szereplésre - ami tudom, most a félelem miatt a legnehezebben megy neked -, mert idõvel szereznél valamilyen rutint, hogyan kezeld az embereket, a helyzeteket.
NE a közönségre figyelj, hanem a zenére és élvezd ahogy játszol!!
Hát mi vagy te, egy rakás fos vagy õstehetség?
A kérdező hozzászólása: Hát, köszi. Szoktam felkészülni, de mikor oda kerül a sor mindent elfelejtek. :/
szociális fóbia most komolyan, nem tudsz mások elött játszani mert annyira izgulsz és ezért nem sikerül tenyérizzadás ellen:solutio antisudorica (400 ft körül van) idegeskedés ellen: nézzél utána mi is az a szociális fóbia és ha te is azt gondolod, hogy van benne vmi akk pszichológus ha azt nem akarod, különbözõ nyugtató teák, stresszoldás, aromás fürdõ stb
A kérdező hozzászólása: Köszi, utánanézek...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!