Találatok a következő kifejezésre: Idegenvezető tanfolyomat végezni. Egerben indul e (1 db)

Idegenvezető tanfolyomat szeretnék végezni. Egerben indul e valahol ilyen tanfolyam?

Becsélek óroszol, ukránol, szlavákol. Érdemes végezni ilyen fajta tanfolyomot, vagyis van e rá égény?

Legjobb válasz: KIT Heves megyei Képviselet Kisgergely János képviseletvezetõ 3300 Eger, Csiky S. u. 32. Tel/fax: 36/424-708 E-mail: [email protected]

KIT Heves megyei Képviselet Kisgergely János képviseletvezetõ 3300 Eger, Csiky S. u. 32. Tel/fax: 36/424-708 E-mail: [email protected]
èn angolul beszélek fels´öfokon, és el is végeztem kb 6 éve. A balaton környékén csak németül kellettem volna, volt hogy az iroda fönöke személyesen fogadott, azt mondta ha esetleg lesz angolra igény felhív. soha nem hívott. Mivel pest messze lett volna így ott nem próbálkoztam. ja a suliba a 3 legjobb között végeztem, az egyik srác németes és angolos is volt, és elkérték külön a számunkat ha tudnak munkát hívnak. Soha senkit nem hívtak fel. Pesten azt hallotam, hogy ott komolyabb egy kicsit az oktatás, ott viszik öket buszos gyakorlatra is. na nálunk semmi ilyen nem volt. De nagyon sokat tanultam, nagyon érdekelt a történelem maga az épületek helységek történelme, és most a külföldi barátaimnak nagyon szakszer´üen tudom Magyarországot megmutatni, vagy ha külföldre megyünk nagyon praktikusan tudom a programokat össze állítani. Na ennyi haszna volt.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Minősítettbawi hegesztő vagyok fedőporos minősítést szeretnék rövid határidőn belül milyen lehetőségek vannak borsod megye?

0

Ha elkezdek egy 2 éves OKJ-s képzést, de 1 év után abbahagyom akkor lesz valami következménye?

Mert csak arra lenne szükségem hogy addig is járjak valahova amíg leteszek egy új matekot és újra tudjak jelentkezni főiskolára.
De ez csak egy lehetőség,azért kérdezem.

7

Fogyóelektródás védőgázas minősített ívhegesztői felvételi?

erre a szakmára jelentkeztem, az OKJ-keretein belül, nos érdekelne hogy milyen teszt kérdések lesznek, nagyon fontos hogy bekerüljek ide, ez volna a második szakmám. 21 éves vagyok és van bizonyítványom ugye 12 osztályról ami jónak számít azt mondta a hölgy a regisztrációnál, amellett hogy többszörös a túljelentkezés.
Miből készüljek?
Ez egy keresett Szakma?
a válaszokat köszönöm!

1

Most akkor hogy vannak a motor jogosítvány kategóriák? Az é rdekelne, hogy az 50-est és a 125-öst hány éves kortól lehet megcsinálni.

1

Van valaki itt, aki tanul irodai asszisztensi okj-s szakon?

Az érdekelne, hogy mi is jelent mélyebben pl a gazdálkodási alapfeladatok? Ilyen órám is lesz, és érdekelne a dolog :) Meg pl a munkahelyi kommunikáció.
Ha valaki ezt leírná részletesen, annak nagyon örülnék :)

0

Jár valamilyen kötelezettséggel ( pl. X összeg visszafizetése ), ha a mentőápolói végzést a felénél ott hagyom? ( pl.1 év után )

1

Akkor most van ECDL-vizsgám, vagy nincs? 6 modulom volt meg középiskolában a 7-ből.

Volt lehetőség arra, hogy ECDL-ezzünk helyben és éltem vele. De nem vittem végig, mert a 7-ből csak 6-ot csináltam meg, a négy alapot és a három választhatóból kettőt.

Akkor azt mondták, hogyha nem végzem el mind a 7-et a gimnázium végéig, akkor az egész ECDL úgy ahogy van törlődik és később újra kell kezdenem.

Ezt elfogadtam, de most azzal találkozom egy csomó helyen, hogy létezik csak 4 modulos is.

Mi az igazság? A gimi alatt megvolt 6 modul. A papírok is megvannak róla bizonyítványostól. Akkor most van ECDL-em, vagy csak a 4 alap számít érvényesnek, vagy hogy van?

1

A PTE-SZESZI alkalmassági vizsgálata miből áll? Milyen vizsgálatok vannak ott, és mi az, ami miatt valaki nem lehet alkalmas?

Csak olyan írjon, aki tényleg oda jár, vagy biztos infót tud!

1

Hol/Mit kellene tanulni ahhoz, hogy motor/autó tesztelő lehessek és ezekről cikket írhassak?

mint pl. totalcar, motorrevü..

1

Pénzügyi-számviteli ügyintézői OKJ-s képzés olcsón? Szept.1. előtt induló, olcsóbb, kisebb óraszámú érdekel.

Távoktatásnak örülnék, de esetleg esti is szóba jöhet. Pl. Budapesten, Szegeden. Távlati cél: a mérlegképes könyvelői végzettség lenne, (részben) saját cég könyvelésének költséghatékony elkészítése miatt (magyarul: ne kelljen külön könyvelőt alkalmazni). Persze más is kisülhet még belőle... Esetleg ELO keretében érdemes belevágni?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!