Találatok a következő kifejezésre: Idegenvezető tanfolyomat végezni. Egerben indul (1 db)

Idegenvezető tanfolyomat szeretnék végezni. Egerben indul e valahol ilyen tanfolyam?

Becsélek óroszol, ukránol, szlavákol. Érdemes végezni ilyen fajta tanfolyomot, vagyis van e rá égény?

Legjobb válasz: KIT Heves megyei Képviselet Kisgergely János képviseletvezetõ 3300 Eger, Csiky S. u. 32. Tel/fax: 36/424-708 E-mail: [email protected]

KIT Heves megyei Képviselet Kisgergely János képviseletvezetõ 3300 Eger, Csiky S. u. 32. Tel/fax: 36/424-708 E-mail: [email protected]
èn angolul beszélek fels´öfokon, és el is végeztem kb 6 éve. A balaton környékén csak németül kellettem volna, volt hogy az iroda fönöke személyesen fogadott, azt mondta ha esetleg lesz angolra igény felhív. soha nem hívott. Mivel pest messze lett volna így ott nem próbálkoztam. ja a suliba a 3 legjobb között végeztem, az egyik srác németes és angolos is volt, és elkérték külön a számunkat ha tudnak munkát hívnak. Soha senkit nem hívtak fel. Pesten azt hallotam, hogy ott komolyabb egy kicsit az oktatás, ott viszik öket buszos gyakorlatra is. na nálunk semmi ilyen nem volt. De nagyon sokat tanultam, nagyon érdekelt a történelem maga az épületek helységek történelme, és most a külföldi barátaimnak nagyon szakszer´üen tudom Magyarországot megmutatni, vagy ha külföldre megyünk nagyon praktikusan tudom a programokat össze állítani. Na ennyi haszna volt.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Magánoktatást szeretnék végezni, hol hírdessem magam?

Melyik honlapot tudnátok ajánlani?
Köszi.

3

Van itt olyan, aki tudja, hogy mennyit kereshet egy klinikai kutatási munkatárs? CRA

Most vagyok harmadéves az egészségügyi egyetemen, de szeretnék a szakmám mellé majd valami szintén egészségügyi vonatkozású plussz tanfolyamot végezni és ezt találtma és megtetszett. A gond az, hogy fél millió forint a 2 félév, szóval csak akkor vágnék bele, ha jól fizető állás. Köszi.

3

125cm3 motor jogsira vizsgáznék, Mit ajánlotok?

15 töltöm be októberbe és állítólag 15.5 évesen elkezdhettem jogsit 16évesen gyakorlati vizsga, arra gondoltam Jövő nyár közepén vagy vége fele elkezdem és majd október valahányadik-án betöltöm 16 és go gyakorlati és kész jogsi nem?És hogy ajánljátok? amugy első motornak aprillia rs 125-re gondoltam mert mindig is tetszett meg egy olyanra vágytam.Mondjátok el alapokat azt h :mikor kezdjem , meg hogy jó motor meg mennyibe fog kerülni összesen!Suliba járnék vele meg ide oda..

1

Ha egy OKJ-s webdesinger képzést elvégzek, az munkát ad?

Kapok róla lapot hogy elvégeztem stb., és azzal már munkát is találhatok?

0

Van itt masszőr? Infot szeretnék

40 évesen szeretnék szakmát váltani,a jövő hét elején egyelőre kezdek egy szociális munkás-szerűségű tanfolyamot.A későbbiekben szeretnék váltani masszőrként tevékenykedni mint főállású masszőr.Dolgozik valaki ebben a szakmában??Milyen esélyem lenne a későbbiekben hivatalos állást találnom??Beszélem a német nyelvet,Bécsbe szeretnék majd elhelyezkedni.Köszi a válaszokat.

1

Budapesten hol van awi hegesztői okj-s tanfolyam?

1

A boltvezető szakmával rendelkező ember dolgozhat eladóként?

0

Létezik olyan tanfolyam (A munkaügyi központ segítségével) amit ha elvégzek fizetnek érte, mármint rendesen kapok érte fizetést? Persze nem hatalmas összegekre gonolok.

2

Mi a különbség a kriminálpszichológia, illetve a viselkedéskutatás között?

Lenne mód olyan szakmát, vagy akármit tanulnom, BÁRHOL Mo.-n belül, ahol sorozatgyilkosok viselkedését elemezhetem?

10

Hétvégi OKJ akkor ez most nappali?

PSZ OKJ tankfolyamra járok és szeretnék mellette diákmunkát végezni de fogalmam sincs hogy ez most nappali. Az érdekelne hogy jogosult vagyok-e a családi pótlékra és ezzel milyen melót tudok mellette vállalni és hogy jár e nekem még a diák kedvezmény? Az oktatás 2 hetetnte van egy napon. Amúgy 18 éves vagyok.

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!