Találatok a következő kifejezésre: Idegenvezető tanfolyomat végezni. Egerben indul (1 db)

Idegenvezető tanfolyomat szeretnék végezni. Egerben indul e valahol ilyen tanfolyam?

Becsélek óroszol, ukránol, szlavákol. Érdemes végezni ilyen fajta tanfolyomot, vagyis van e rá égény?

Legjobb válasz: KIT Heves megyei Képviselet Kisgergely János képviseletvezetõ 3300 Eger, Csiky S. u. 32. Tel/fax: 36/424-708 E-mail: [email protected]

KIT Heves megyei Képviselet Kisgergely János képviseletvezetõ 3300 Eger, Csiky S. u. 32. Tel/fax: 36/424-708 E-mail: [email protected]
èn angolul beszélek fels´öfokon, és el is végeztem kb 6 éve. A balaton környékén csak németül kellettem volna, volt hogy az iroda fönöke személyesen fogadott, azt mondta ha esetleg lesz angolra igény felhív. soha nem hívott. Mivel pest messze lett volna így ott nem próbálkoztam. ja a suliba a 3 legjobb között végeztem, az egyik srác németes és angolos is volt, és elkérték külön a számunkat ha tudnak munkát hívnak. Soha senkit nem hívtak fel. Pesten azt hallotam, hogy ott komolyabb egy kicsit az oktatás, ott viszik öket buszos gyakorlatra is. na nálunk semmi ilyen nem volt. De nagyon sokat tanultam, nagyon érdekelt a történelem maga az épületek helységek történelme, és most a külföldi barátaimnak nagyon szakszer´üen tudom Magyarországot megmutatni, vagy ha külföldre megyünk nagyon praktikusan tudom a programokat össze állítani. Na ennyi haszna volt.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Volt valaki mostanában a Fors-itis oktatóközpontnál? Milyen tapasztalataitok vannak?

0

Az english house nevű angol iskola tényleg tart tanfolyamokat, vagy ez csak egy átverés?

0

Mennyi számítógépes tudás kell egy grafikus képzésre? Illetve milyen követelmények vannak?

3

Jobb agyféltek?

Ugye vannak ilyen tanfolyamok amiket el lehet végezni stb tegyük fel, elvégeztem megtanultam mindent!Ezek után letudnék "szépen" rajzolni az agyamban elképzelt képeket?És ezt el lehet felejteni, mármint így 4-5 nap alatt nem megy minden kárba, szóval oda-vissza is működik, romlik a tudásom?Ha valami nem világos írjatok!

8

Érdemes végigcsinálni egy egyéves fodrásztanfolyamot?

1

Szerintetek melyik egyetemi szakokat kellene beszüntetni végleg? Rengeteg új, értelmetlen szak indult idén is, ami lehet hogy csak ún. pénzbeszedésre szánták, értelme nulla.

2

Érettségi nélkül lehetséges ingyenes elvégezni bármely OKJ-s képzést? Ha igen, hol találom ezeket?

3

Ipari búvár és alpinista lehetek magas vérnyomással?

Nem szedek semmilyen gyógyszert mert csak ha orvosnál vagyok akkor magas egyszerűen ideges vagyok ha orvos méri a vérnyomásom. Erre szoktak is valamit mondani.

3

Csigavér Autósiskolánál belemenjek a játékba?

Az elméleti oktatáson egy nagyon szimpatikus oktató tanított, aki felajánlotta hogy az új rendeleteknek köszönhetően zsúfolódó programjába szorít nekünk helyet, ha hozzá jelentkezünk gyakorlatra, ami nagyon megéri, mivel szerinte a kollégái csak jattal fognak elindulni.. Ráadásul már tudja hogy és hajlandó beleszorítani az 580 kilométert szabálytalanul a 30 órába. Szóval vegyek részt ebben a kis bűntényben vagy keressek egy kevésbé szimpi de becsületes oktatót?

3

Nyíregyházán van olyan tanfolyam ahol lehet tanulni médiát?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!