Találatok a következő kifejezésre: Idegeimre megy rokonság (2 db)

Idegeimre megy a rokonság. Mit tegyek?

Eleg nagy a rokonsag...anyunak 8testvere van.Mind 1faluban ellunk.Minden nap van valaki nalunk es neha tobben is.Szo szerint teli a haz a rokonsaggal.Ilyenkor megtudnek bolondulni...szeretem oket meg minden de mar nagyon mennek az idegeimre.Minden nap ez igy megy...nem lehet a csaladomnak soha egy nyugodt perce sem mert mindig valaki megzavar.Ez mar meg lett nekik is mondva de 2het pauza utan minden folytatodott ugy mint azelott.Epilepszia betegsegem is van, de gyogyitva vagyok ra.Nagyon depresszios tudok ez vegett lenni.Mi a francot csinaljak veluk???Hiszen megbolonditt a rokonsagom!!!!!!

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Ha már nagykorú, megpróbálhatsz elköltözni otthonról. Hátha egy kis nyugalom jót tenne a lelkednek.

Hány éves vagy? Ha már nagykorú, megpróbálhatsz elköltözni otthonról. Hátha egy kis nyugalom jót tenne a lelkednek.
Gondold azt hogy egy rokonnal, kb. egy órát vagy. És ez neked nem jó. Ugye? Ezután gondold azt hogy õ saját magával , napi 24 órát van. Neki milyen rossz lehet?
Szerintem egyszeru, bar nem tudom hany eves vagy es kulon elsz-e anyukadtol! El kell koltozni masik faluba! Ennyi! Oda biztosan nem jarkalnanak minden nap!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!