Találatok a következő kifejezésre: Idősebb férfinak fiatal nő ajnánlja (1 db)

Idősebb férfinak a fiatal nő ajnánlja fel a tegeződést?

Legjobb válasz: Szerintem nem.Az idõsebb félnek kell felajánlani hogy tegezõdjetek.

Szerintem nem.Az idõsebb félnek kell felajánlani hogy tegezõdjetek.
ebben az esetben a két fél státusza a döntõ! ha a férfi magasabb státusszal bír, mint a nõ, akkor a férfi ajánljhata fel. 2, ha a státusz egyforma, akkor a nõ is felajánlhatja. 3, ha a nõ magasabb státuszú, egyértelmûen õ ajánlja fel. ha nagyon öreg a férfi, akkor természetesen nem tegezõdünk akkor sem, ha mi vagyunk magasabb státuszban, kizárólag, ha õ ajánlja fel! ma már nem veszik ezt olyan komolyan, de a szomszédom pasi, idõsebb s magasabb státuszú, s a családjából csak vele nem tegezõdöm. a felesége kb. ugyanez csak nõbe, õ felajánlotta. elég buta helyzet. :)
szituációtól függ, ebben az esetben az idõsebb férfi ajánlja fel a fiatal nõnek A legáltalánosabb szabály, hogy a tegezõdést idõsebb ember kezdeményezheti. Férfi és nõ kapcsolatánál a nõ ajánlja fel a tegezõdést. ahol kb egyidõsek lehetnek...
azonos státusz esetén mindíg a nõ ajánja fel a többi stimmel
Sok jó illemtankönyv van: Illemkódex, illik tudni, stb.
Nehéz kérdés. Valahogy kényelmetlenül érezném magamat, ha nõként tegezõdést ajánlanék fel egy 20-30 évvel idõsebb férfinak. Az, hogy a férfi felajánlhatja-e nekem a tegezõdést attól függ, hogy milyen az élethelyzet, amiben vagyunk. pl. egy közintézményben, ahova rendszeresen jár az ember és minimális formális kommunikációt folytat bizonyos emberekkel, ott durva és bizalmaskodó az ilyesmi. Ennél még faragatlanabb, ha az illetõ kezdettõl fogva sziával viszonozza a jó napot kívánokot, ez ellen mindenképpen jogom van tiltakozni. Tegezze otthon a kutyáját. Sajnos sok ilyen tuskó fazon szaladgál manapság.
-.-"... biztos egyébként nekem is az a legnagyobb gondom, ha valaki àrtatlanul mondd nekem egy sziàt, mikor én köszöntem, hogy jó napot... igazi büncselekmény.. nem is értem mért nem csukjàk be öket vagy 5 évre :O
15:50 Gúnyolódsz rajtunk? Gondolom ezzel a bejegyzéssel sikerült megerõsítened az önbizalmadat mára is, hogy Te és csakis Te vagy itt a legokosabb, legmenõbb és leghumorosabb személy ezen az egész fórumon. Ne aggódj, senki sem akar Veled versengeni ezért a posztért! Majd ha Te is megtapasztalod jó néhányszor, hogy milyen, amikor egy-egy bugris rendszeresen úgy beszél Veled mintha a hátsó felébõl rántott volna elõ (mindezt a sziázás mellett, éppen a cseléd-pertuból erõt merítve), és alig tudod kikerülni az illetõkkel való találkozást, akkor kommentálj a témáról! :) Amúgy nincs harag!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen szórakozóhely Pesten a Kék Yuk?

Sokan járnak oda? Jó bulik szoktak lenni? Jó környéken van? Szokott lenni ott balhé?

1

2500 ft-ért rendeltem pizzát, 400 ft borravalót adtam a pizzafutárnak. Elég? Nem túl kevés?

9

Hogy mondjam meg a szomszédnak, hogy sütni akarunk a kertbe, szedje össze a ruháit?

Albérlet és a főbérlő azt mondta h cskak akkor süthetünk kint ha nincs kiteregetve a szomszédba. De sajnos ki van:(
Most komolyan fél városnak tudni kell h sütni akarok ottkint????

6

Mi volt 1988-1989-be Magyarországon, miért nem kapok vízumot hogy megnézzem milyen Magyarország?

1989 márciusába szüleimmel Seoul-ba, Korea-ba költöztünk, mondhatom hogy én már itt Koreában nőttem fel, csupán 4 éves voltam mikor elhagytuk magyarországot. Nekem nem sok emlékem van a Magyarországi életemről, sőt nincs is. Õszintén semmit nem tudok magyarországról, azonkívűl hogy beszélem a nyelvet, szüleim soha nem meséltek róla hogy milyen volt ott élni, és a mai napig terelik ha kérdezem őket erről. Mik történtek a 1988-1989-es években? annyit hallottam hogy sokan hagyták el akkor az országot és hogy a mi családunk mind eljött onnan. De miért, mi volt akkor? Akartam vizumot kérni hogy elmenjek Budapestre, de harmadszor se kaptan meg a Seoul-i magyar konzulátuson, egyszerüen nam adnak nekünk vizumot. Az öcsém is kérvényezte, de ő sem kapta meg.

15

Valaki elmesélné, mi a jó a "Deákozásban"?

Csomószor látom facebookon, hogy: Ki van deákon?. Ma este valaki deák?
Mi a jó ebben? Mi van ott amitől annyira különleges?

8

A hipsterek miért nehezítik meg saját életüket?

Olyan dolgokat vesznek, amik egyáltalán nem praktikusak, több évtizede voltak divatban.

6

Hogyan vágjak bele? (beteg gyerekek gondozása)

19 éves lány vagyok, még gimnáziumba járok (5 éves képzés miatt). Az iskola mellett nem sokkal van egy fejlesztő centrum, ahol 70-80 down-kóros pici van. Szeretnék elmenni besegíteni a centrumba. Úgy tudom, hogy az iskolám kapcsolatban van ezzel a fejlesztő centrummal, szóval bemehetnék érdeklődni, hogy szeretnék önkénteskedni, vagy bármi ilyesmi.

Nagyon foglalkoztatnak a beteg gyerekek, emberek, a hátrányos helyzetű emberek, illetve az, hogyan segíthetnék rajtuk.

Jövőhéten lesz évzáró, azután menjek be, érdeklődjem meg, hogy a nyár folyamán lenne e helyem?

2

Az emberekben miért alakúlt ki az ogy elsőre ítélnek?

A legjobb pl erre a tetoválás.Sokan még manapság is valami rosszra gondolnak ezzel kapcsolatban.Van egy ismerősöm aki szét van tetoválva,sokan nem ismerik és ugye egyből ítélkeznek.Holott mondhatom azt hogy a világ legjobb embere,aki szorgalmas és sokra vitte kemény munkával.Mind emelett sokan szeretik,hatalmas baráti köre van.Akik nem ismerik egyből leírják őt.
Miért jó ez az embereknek hogy elsőre ítélnek és miért alakult ki ez vajon?

10

Mi ez a kiújult érdeklődés az elmúlt évtizedek technológiája iránt?

Vinyl LP-k, kazetták, polaroid fényképezőgépek leginkább. Úgy veszem észre egyre több embert érdekelnek. Hogy megbizonyosodjak róla, nem csak így gondolom, rákerestem a neten, ezekre az analóf technikákra, és tényleg. Az emberek még manapság is érdeklődnek ezek után. Az egyik részük az a korosztály, akik ebben nőttek fel. A másik, akiknek már ezek nem szerepeltek az életükben, csak most próbálják elővenni őket. Mindkét korosztályt megértem, részben. Az idősebbeket igazából szinte teljesen, mert ha van otthon egy csomó LP lemezük, egy jó lejátszóval, emlékek is kötik őket hozzá, akkor minek váltsanak. De itt mostani generáció, akiknek ugye semmi személyes élményük nincs ezekkel. A lemezgyártó cégek, zenekarok is egyre több lemezüket jelentetik meg LP lemezen. Ez még egy bizonyíték, ami igazolja hogy növekszik a kereslet. Én sem az analóg korba születtem, igaz kiskoromban még én is kazettáról hallgattam zenét, meg filmes fényképezőgépünk volt, de most már ezekből nincs semmi. Ha visszagondolok, szeretem a kazettákat, lehet épp ezért, de tudom, hogy nem a legjobb a minőségük, így nem veszek. A vinylről nincs tapasztalatom egyáltalán. De azt tudom, hogy a CD-nél egyik sem praktikusabb. Berakod a Hi-Fi-be, és megy az album. Nem kell fordítgatni. Egyszerűbb, magának CD-nek akarbantartása is. Praktikusabb. A digitális fényképezőgép szintén. Ellenérvnek leginkább azt olvastam, hogy az analóg technikák azért jobbak, mert jobban szólnak, vagy jobb kép készíthető velük. Erre ellenvélemény, hogy ahhoz nagyon jó cuccok kellenek, több 100.000 forint. Tehát az egész analóg technika macerásabb, leginkább annak, aki a 0-ról kezdi. Mit gondoltok, miért van mégis újra terjedőben?

8

Ha a matek külön tanárom, minden órán megkérdezi, hogy mi a helyzet, akkor én is kérdezzek vissza, hogy vele mi a helyzet?

Körülbelül egy hónapja ismerem, fiatalos, jófej csaj, 10 évvel idősebb nálam.
Minden órán megkérdezi, hogy mizu velem és már fogalmam sincs mit mondjak. Nekem is vissza kell kérdeznem, hogy ő hogy van?
Mert elvégre is, hiába jófej, mégiscsak egy olyan ember, akinek fizetek azért, hogy tanítson.
Szóval nem tudom és kissé kényelmetlen a számomra.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!