Találatok a következő kifejezésre: Idézhet elő terhesség (2 db)

Idézhet elő a terhesség hirtelen narancsbőrt?

Nekem két hét alatt olyan narancsb?rös lett a combom mint még soha. Lehet ez a babától?

Legjobb válasz: 3 hetes terhességet már kimutat a teszt?

A kérdező hozzászólása: 3 hetes terhességet már kimutat a teszt?
A babától semmiképp. Legfeljebb a hormonok játszanak veled, bár nem hiszem, h ilyen korai terhességnél (már ha az vagy) jelentkezne. Nekem kb. az 5. hónap körül kezdõdött enyhén. Inkább a táplálkozásodban, az elfogyasztott vízmennyiségen és a testmozgásod mennyiségén gondolkodj el. nem bántani akartalak, csak ez a véleményem/tapasztalatom.
Ha három hetes terhességrõl lehet szó, akkor a napokban ágyazódott be a baba! Ilyenkor még szinte semmilyen tüntetet nem produkál!! A tesztek is a beágyazódást követõ 3. naptól mutatják ki a babát! Szeritnem sem attól lehet! 9 hetes kismama
a beágyazódás a fogantatást követõ 12.napon történik meg. ha 28napos ciklusod van, elvileg a 14.napon termékenyültél meg. ha már azt hiszed 3hetes vagy, akkor nem kellett volna még megjönnie? egyébként sztem az aktuális menses elsõ napjától biztos a teszt.

6 hetes kismama vagyok, a dokim Candibene-ratiopharm 1% krémet írt fel, ami a terhesség első 3 hónapjában nem javasolt. Árthat a babának, mit idézhet elő?

Legjobb válasz: Nekem is írt fel akkoriban, sõt sajna azóta is használtam már párszor:(, de minden rendben, nekem még azt is mondta a doki, hogyha enyhe viszketésem van, akkor a hüvelybe is nyugodtan kenhetek belõle, megfogadtam a tanácsát! 28 hetes kismama

Nekem is írt fel akkoriban, sõt sajna azóta is használtam már párszor:(, de minden rendben, nekem még azt is mondta a doki, hogyha enyhe viszketésem van, akkor a hüvelybe is nyugodtan kenhetek belõle, megfogadtam a tanácsát! 28 hetes kismama
A biztonság kedvéért rákérdeznék a dokinál, hogy mégis ezt hogy gondolta? Biztos megnyugtat, hogy csak az óvatosság miatt nem szokták ajánlani, de problémát nem okoz a kicsinek, hisz zárt méhszájnál semmilyen külsõ tényezõ nem tud ártani a kicsinek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!