Találatok a következő kifejezésre: Idén leszek éves még szűz, (2 db)

Idén leszek 17 éves még szűz, de van egy gondom az h nagyon kicsik a mellemim, mit tegyek?

ez miert van? nagyon kicsik szinte nincs semmi. sokan piszkalnak is emiatt és már nagyon zavaró!

Legjobb válasz: Nem a mell a legfontosabb. :) ha szép arcod van, ízlésesen, elõnyösen öltözködsz, és van egyéniséged, nyert ügyed van a pasiknál. nem kell ezért önbizalomhiányosnak lenni.

Nem a mell a legfontosabb. :) ha szép arcod van, ízlésesen, elõnyösen öltözködsz, és van egyéniséged, nyert ügyed van a pasiknál. nem kell ezért önbizalomhiányosnak lenni.
Tényleg nem ez a legfontosabb! Különben is még nõhetnek. Ha egy pasi szerelmes lesz, akkor nem a kiválasztott nõ mellébe lesz szerelmes, hanem magába az egész egyéniségébe, személyiségébe.
Pontosan! Neked valószínûleg az áll jól, ha kislányosan öltözöl. Körül fognak rajzani a pasik! Csak vigyázz... van, amelyik egyenesen azért, mert tényleg kislánynak néz. Ha megtudja, hogy már idõsebb vagy, akkor lehet, hogy még jobban hajt rád... Csak azzal foglalkozz, aki hosszabb ideig is képes várni rád! Ja: semmikééppen se viselj kitömött melltartót. Nagyon kiábrándító tud lenni, amikor leveszik. Egyébként az is elõfordulhat, hogy késõn érsz. A családban mi a helyzet? Nagyszülõk?
Én 23 vagyok, nekem is alig van valami, régebben kitömött melltartót hordtam de rájöttem az nem segít mert elég zavaró ha lekerül és nem az van alatta amire számított a pasi. Próbáld elfogadni és ne törõdj azokkal akik piszkálnak emiatt, nem a nagy mellektõl lesz valaki vonzó, öltözz elõnyösen, nõiesen, szép smink, frizura, tereld el a figyelmet a melleidrõl, nem az a legfontosabb.
Figyelj! Az, hogy még szûz vagy, az nem tartozik a tárgyhoz. Örülj neki! Ezt komolyan mondom! Ismered a mondást: Korán nyíló virág hamar elhervad. De most nem ez a lényeg. A melleidet ne szégyeld! De ezt konmolyan mondom. Aki piszkál, vagy bánt emiatt, az magát minõsíti. Te úgy fogsz tudni ezek közûl az emberek közûl kitûnni, hogy felülemelkedsz a sértéseken. Fiogadd el, amit kaptál. A másik pedig, hogy, mint mondtad, 17 éves sem vagy még. Szóval még bõven változhatnak a dolgok. Minden este, mielõtt elalszol, képzelõdj egy picit. Képzeld el magadat úgy, mintha nagyok lennének a melleid. Na, nem faltól falig érõek, hanem akkorák, amekkorákat szeretnél. Képzeld el, hogy hogy viselkedsz, képzeld bele magadat különbözõ szituációkba, hogy mit szólnak az ismerõseid és próbáld meg magadban kialakítani azt az örömérzést, amit akkor érzel, hja arr gondolsz, hogy nagyojk a melleid. Ennek a dolognak több jótékony hatása is van. Az egyik, hogy megnõ az önbizalmad és az önbecsülésed. Megtanulod elfogadni magad. Ezáltal megvátozik a kisugárzásod is és mindjárt másképp fognak Rád tekinteni. A másik pedig, hogy ezt nem úgy kezeld, mint ha a szégyened lenne. Attól, hogy valakinek kicsi a melle, nem ér kevesebbet és nem roszabb ember. Sõt, akit ilyenek miatt bántanak, az jobban viseli a problémákat és a többi emberrel szemben empatikusabban tud viselkedni, mert tudja milyen az, ha valakit bántanak. Úgyhogy összegzésképpen azt tanácsolom, hogy ezen ne bosszankodj. Tudod, nincs kis mell, csak nagy tenyér... Indulj ki ebbõl. Ha bármiben segíthetek még, csak írj. Üdv, Z
Szia:) Igazat adok az elõttem lévõkkel.Én 21 éves vagyok, és hát mióta nagy lettem, a melleimet én is szégyellem, mindig nagyobb melltartót hordtam, hogy nagyobbnak látszódjon.De rájöttem hogy ez tök felesleges.Nekem azt mondta egy srác, hogy nem a nagy mell számit, ha kicsi, az nem baj.Legyen formás, és már is szexi lehet.Innentõl kezdve, én se foglalkoztam a melleimmel.és mióta barátom van megint, elõtte is szégyelltem, de feleslegesen, mert õ azt mondta hogy hülye vagyok, és fejezzem be azt hogy nem vagyok a mellemmel megelégedve, mert ezért fog elhagyni.Szóval megnyugodtam, mert neki nem a mellem mérete fontos.Ha a lesz barátod, és szeretni fog, neki se fog számitani.Ja, azt nem irtam, hogy 21 éves léttemre 70-es melltartót kell hordanom.De gondolj arra, hogy még fejlõdésbe vagy, és még simán nõhet.Ha majd egyszer szülni is fogsz, még az alatt is nõhet:) Szóval ne szomorkodj ezen.Huzd ki magad, öltözködj csinosan, igényesen, és ne dugd el a melledet.Hidd el sikered lesz!! És a fiuk lássák azt hogy nem nézed le magad, hanem igen is büszke vagy arra amid van:) Remélem tudtam segiteni.Szió:)
Az elõttem íróknak igazuk van. Én 19 vagyok, 70A mérettel. Régen zavart, de aztán megbarátkoztam a melleimmel. Ha ügyesen választasz ruhát hozzá, nem fog senkit érdekelni, hogy mekkora. Az én trükköm: felveszek egy feszes felsõt, aztán hasat be, mellet ki. Ha azt akarod, hogy kiessen a szemük, ülj be egy hûvös szobába :D le se fogják venni a szemüket a melledrõl :) Ne rágd magad azon, hogy kicsik. Fognak még nõni, és örülj neki, ha nem lesznek óriásiak. A barátnõim folyton panaszkodnak a nagy melleikre, meg hogy nem lehet rájuk melltartót találni. Akinek kicsi a melle, annak nem is kell melltartó :D sokkal jobban néz ki nélküle
Pumpáról még nem hallottál?! ( de am egyet értek az elöttem szólokkal)
2 év... szerinted sok?
ha 17 éves létedre csak egy fél mondattal tudtál elõrukkolni, akkor sok
ez a 2 éves korkülönbség a fiú javára kb alap mostanság...
ezt a szüzes/nemszüzes témát azért hoztad fel, hogy kicsi-e ahhoz, hogy megdugd ? :D bocs, így éjszaka kicsit pikírt vagyok... amúgy nem sok, 13, 5 évesen volt egy pasim aki elmúlott 16, de még nemvolt 17. együtt voltunk, mert szerinte nem olyan voltam mint egy másik 7.es... szóval ha érettnek érzed magadhoz, akkor nem, nem sok :) :) 14/L
gondoltam, proba cseresznye... akkor feltehetnem a kerdest, h mit kezdjek egy 6-7 evvel fiatalabb lannyal:D
jackd azért annyira még nem rajongok érted:P
oke, akkor privatban kuldd el a szamodat es/vagy az msn-cimed;)
jackd akkora faz$ vagy úgy imádlak =DDDDDD L/16
huu, ez most valami matekpelda? izgalmas, abbol sosem volam jo...:D vagy valami nyelvhelyessegi jatek? tok jo...
egyáltalán nem sok :) ha szereted semmi gond nincs.mondjuk ha õ 11, te meg 15 lennél akkor lenne mert nagyon más az érdeklõdési kör akkor még, de ennyi idõsen már nem igazán. nálunk az van h 17 leszek dec.-be barátom 21 lesz szept.-be és mikor összejöttünk akk 15 lettem dec.-be õ meg 19 szept.-be és ez okt.-be vt, immáron mindjárt 2 éve :)
Hááát nem.:D De leisfeküdtök? ^^.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!