Találatok a következő kifejezésre: Idén leszek éves (132 db)

Hogyan vegyem rá anyukámat, hogy elmenjen legalább évente egyszer nőgyógyászhoz (rákszűrésre)? Idén lesz 60 éves.

Legjobb válasz: Kedves utolsó válaszoló! Nem vagyok pszichológus, de én úgy gondolom, hogy a gyerekek dolga a szülõk "istápolása" idõs korukban. És teljesen megértem, ha a kérdezõ szeretné megelõzni a komolyabb gondokat, hiszen az õ feladata lesz az édesanyja ellátása akkor is, ha beteg lesz. És akor csak a "praktikus" oldaláról beszéltem, az érzelmi oldalról még nem is...

Kedves utolsó válaszoló! Nem vagyok pszichológus, de én úgy gondolom, hogy a gyerekek dolga a szülõk "istápolása" idõs korukban. És teljesen megértem, ha a kérdezõ szeretné megelõzni a komolyabb gondokat, hiszen az õ feladata lesz az édesanyja ellátása akkor is, ha beteg lesz. És akor csak a "praktikus" oldaláról beszéltem, az érzelmi oldalról még nem is...
Miért nem akar elmenni? Fél perc az egész, és elég sok szenvedéstõl tudja magát megkímélni. A méhnyakrák nem egy jó dolog, és bizony már 30 évesek is szép számmal halnak bele. Idõsebb korban meg ugye szinten minden daganatra nagyobb az esély.
Nem a veszekedésrõl szól szerencsére:) Sajnos ez a helyzet sok mással is, de hidd el kérlek, a gyerek gyerek marad, a szülõ nem fogja sohasem egyenlõ félként kezelni. Ha a szülõ dohányzik, akkor sem a gyereke fogja róla leszoktatni, sajnos ápolni pedig igen.. És ez a fordított helyzet sok szülõt nagyon is megvisel. Értem, amit mondasz és valahol van is benne igazság, csak egyszerûen a szülõ gyerek kapcsolat még sem így mûködik
kedves # 10/13 a Gulágon, meg Auswitchban volt kötelezõ!!
Méhnyakrákszûrés a gulágon... Szerintem Te nagyon el lehetsz tévedve...
És még mennyi annál különbb dolog történt ott!!! És KÖTELEZÕ volt, aki ellent mondott volna, az nem igen került volna onnan haza!
A kérdező hozzászólása: Látom elmentünk egy vita felé és nem igazán afelé, amerre én szerettem volna.. Köszi az érdembeni válaszokat!
Szerintem neki már talán nem kellene évente mennie, elég lenne 3 évente is. Úgy tudom ebben a korban viszont behívogatják mammográfiára, arra sem szokott elmenni?
A kérdező hozzászólása: Sajna nem igazán.
Részben értek egyet. Tehát nem a gyerek dolga meggyõzni a szülõt, hogy menjen szûrésre, de az õ dolga ápolni, ha méhnyakrákos lesz? Nekem ez sántít. Szerintem egy szeretetteljes felnõtt-felnõtt kapcsolatba, akkor is, ha a két felnõtt közül az egyik a másiknak a gyereke, igenis az ilyesfajta felelõsség érzése a másikért - és a másik miatt magunkért - beletartozik. De nem veszünk azért össze. :)
Igen, ez társadalmi probléma, ebben igazad van. Én is kötelezõvé tennék szûréseket, illetve ehhez igazítanám a TB-s ellátást. Aki nem megy el szûrésre, az kifizeti a kezelési költségeket. De ez továbbra sem a gyerek dolga, hogy a szülõjét efelõl meggyõzze, vagy rá kényszerítse. A saját gyerekeinket viszont mindenképpen úgy kell nevelni, hogy komolyan vegyék az egészségüket.
Nem is a 6a éves még nem magatehetetlen szülõrõl van szó, hanem arról, hogy 20 év múlva vígan kergeti-e a dédunokákat, vagy ágyban fekszik olyan rákkal, ami megelõzhetõ lett volna... Én kötelezõvé tenném a szûrõvizsgálatok jó részét, ha másképp a magyar lakosság jó része képtelen eljárni. A TB kasszának is sokkal kevesebbe kerülne, áttételesen tehát nekem is.
60 éves ember még nem számít idõs, magatehetetlen szülõnek. Nagyon sokan aktívan dolgoznak még ebben a korban. A kérdezõ elmondhatja a véleményét, de az édesanyjának joga van megtagadni bármilyen vizsgálatot. Ezt el el kell fogadni. Lehet ismét lepontozni. Akkor is ez a véleményem.
Miért is lettem lepontozva?! Azért, mert szólok, hogy nem a gyereknek kell szülõ szerepbe kerülni???! Ej-ej emberek...! Tanuljunk egy kis pszichológiát már!
És ha megpróbálnád elmondani neki, hogy azzal, ha nem megy szûrésre, és netán valami gond lesz, amit nem ismernek fel idõben, azzal nem csak magának árt rengeteget, hanem Neked is? Lehet, hogy ez csúnya dolog, de nem lehetne a lelkiismeretére hatni? Hiszen ha beteg lesz, Neked kell majd ápolni, amit nyilván szívesen meg is tennél, de sokkal szívesebben töltesz vele minõségi idõt egészségesen.
Nem a te dolgod az õ istápolása, hanem az övé a tiéd. Õ a te anyukád és nem fordítva. Még ha nem is értesz azzal egyet, amit tesz, joga van megtagadni mindenfajta szûrést. Sajnos bármennyire nehéz ezt elfogadnod, ebbe nincs beleszólásod.
A kérdező hozzászólása: Kedves második válaszoló! Ezzel próbálkoztam én is. Sajna sikertelenül. :-(
Kísérd el a saját, nagyon kedves orvosodhoz. Mondd el neki, hogy Neked ez fontos, és ha másért nem, a Te kedvedért évente egyszer menjetek el együtt.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom miért nem akar elmenni. :-(
Én ezt úgy oldottam meg, hogy kértem egy idõpontot az orvoshoz neki és ellentmondást nem tûrõen közöltem vele, hogy szedje a cókmókját és megyünk az orvoshoz. És ha nem jön, akkor saját magát járatja le. Van, amikor ez a megoldás, hogy egyszerûen a grabancánál fogva erélyesen elrángatod.

Ha egy OKJ tanfolyamot kezdek el idén, 20 évesen, mire befelyezem 22 éves leszek. Ezek a tanfolyamok 22 éves korig ingyenesek. Ez azt jelenti hogy az utolsó félévemet már fizetnem kell ( amikor a 22 őt betöltöm) vagy sem?

Legjobb válasz: Akik 1990 második felében születtek (és évvesztesek) vagy annál késõbb, azok még most ingyenesen meg tudják csinálni a 2 éves képzést. Jövõre ez már változni fog (lecsökkentik 21 évre a korhatárt) de ez a most kezdõkre még nem vonatkozik. Illetve a korhatárra vonatkozó szabály is úgy szól, hogy az utolsó évet legkésõbb abban az évben kell megkezdened, amikor a 22-t töltöd.

Akik 1990 második felében születtek (és évvesztesek) vagy annál késõbb, azok még most ingyenesen meg tudják csinálni a 2 éves képzést. Jövõre ez már változni fog (lecsökkentik 21 évre a korhatárt) de ez a most kezdõkre még nem vonatkozik. Illetve a korhatárra vonatkozó szabály is úgy szól, hogy az utolsó évet legkésõbb abban az évben kell megkezdened, amikor a 22-t töltöd.
A kérdező hozzászólása: köszi :) most kicsit megnyugodtam hogy még nem kell fizetnem..
A kezdés idõpontja számít.

Anyukám, akit nagyon szeretek, idén lesz hetven éves. Szeretném valami különleges dologgal meglepni. Ötletek?

Legjobb válasz: Én is a nagy családi összejövetelt akartam ajánlani, vagy ha anyagilag megteheted, és tudod, hogy van olyan hely, ahova mindig is vágyott, akkor vidd el oda kirándulni, nyaralni. Nem tudni, hogy mennyi ideje van hátra, és ezzel egy álmát váltanád valóra ami mindkettõtöknek örökre élmény maradna. Az én szüleim még csak 50-60 évesek, de mindig mondják, hogy úgy elmennének Mauritiusra. Igazából nem állunk rosszul anyagilag, de tudom, hogy maguktól soha nem mennének el oda, így terveim között szerepel, hogy ha már dolgozok, akkor elsõ dolgom lesz, hogy félretegyek az õ nyaralásukra. Vagy még esetleg, ha szeret színházba járni, akkor vegyél magatoknak színházbérletet. Ez havonta-kéthavonta közös kikapcsolódás ahol együtt lehettek és jól érezhetitek magatokat. Hirtelen ezek jutottak eszembe.

Én is a nagy családi összejövetelt akartam ajánlani, vagy ha anyagilag megteheted, és tudod, hogy van olyan hely, ahova mindig is vágyott, akkor vidd el oda kirándulni, nyaralni. Nem tudni, hogy mennyi ideje van hátra, és ezzel egy álmát váltanád valóra ami mindkettõtöknek örökre élmény maradna. Az én szüleim még csak 50-60 évesek, de mindig mondják, hogy úgy elmennének Mauritiusra. Igazából nem állunk rosszul anyagilag, de tudom, hogy maguktól soha nem mennének el oda, így terveim között szerepel, hogy ha már dolgozok, akkor elsõ dolgom lesz, hogy félretegyek az õ nyaralásukra. Vagy még esetleg, ha szeret színházba járni, akkor vegyél magatoknak színházbérletet. Ez havonta-kéthavonta közös kikapcsolódás ahol együtt lehettek és jól érezhetitek magatokat. Hirtelen ezek jutottak eszembe.
utazz el vele valahova kettesben. Ki tudja mennyi idot tolthetsz meg vele. Es ez mindkettotoknek egy csodalatos emlek maradna.
Elég neki hogy vagy neki te, ez már alapjában egy nagy ajándék, nincs szükség másra hidd el.
aranyóra? vagy a régi családi képeket átírni dvd-re?vagy valami messzi helyre elutazni?
Ilyen korban már nem az anyagi dolgokért él az ember, szerintem szervezz egy nagy családi összejövetelt.
Nekem apukám lesz idén 50 éves, és mi egyik ajándéknak azt találtuk ki, hogy a régi barátait meghívjuk (tudta nélkül) egy kerti partira. A többit még mi sem tudjuk :)
Scrapbook album. Szerintem az egyik legszebb ajándék.Lehet saját kezûleg vagy, ha nem akkor csináltatni. Én már sokszor adtam ajándékba és az öröm mindig garantált. És a szülinap után is bármikor nézegetheti.
Nagyon szép dolog, ha valaki nagyon szereti anyukáját. Szerintem, te is ki vallathatód, hogy mire vágyik, és ha megvalósítható akkor már könnyû helyzetbe vagy.A szereteted többet ér mindennél, meg a törõdés, és nem az ajándék. Csak az én véleményem.
Nekem anyukám most volt 60. Kapott egy tortát, amin egy út volt, és az út mellett néhány kép...gyerekkori képe, szülei esküvõi képe, dátummal, a szüleim esküvõi képe dátummal, a születésünk+dátum, unokák születése+dátum.A képeket bescanneltük, kicsinyítettük, le lettek laminálva és így kerültek fel. olyan életút tortából volt...De láttam olyat, hogy egy fa forma, a lombján meg képkeretek, amibe bele tudod tenni a családi képeket...

Én 24 éves vagyok (idén leszek 25) a párom 26 (idén lesz 27) 6 és fél éve vagyunk együtt. Szerintetek nem korai a gyerekvállalás?

Már 2 éve is szóba jött a gyerek téma, de még nem volt ház se semmi,( apósnál,anyósnál lakunk) és megbeszéltük,hogy még nem és ő nem is nagyon akart gyereket még.De ő mindig azt mondta hogy még sokáig nem akar gyereket.De azt beszéltük ha lesz ház akkor végülis jöhet a baba.De szerintem ő csak miattam mondta ezt mert szeret és tudja,hogy én nagyon szeretnék pár éven belül babát. Tavaly vettünk egy házat (hitel nélkül) fel kell újítani, tehát még nem lakunk benne. Kicsit bizonytalan a párom,mert fél éve kb azt mondta,hogy majd ha kész lesz a ház várjuk meg azt is.. De pár hónapja azt mondta hagyjam abba a gyógyszert... erre pár óra múlva azt mondta még se hagyjam abba. Tehát láttam rajta,hogy szeretne már gyereket de valamitől még is tart. Nem is nyaggattam ezzel a kérdéssel... Most ott tartunk,hogy 1 hete mondta nekem, hogy most már tényleg ne szedjem be a következő levél fogamzásgátlót. Tegnap abba is hagytam a gyógyszert. De többször rákérdeztem,hogy biztos,hogy abba hagyjam?? Õ igen, de rám bízza azt mondta.Neki mindegy.. Szerintem valamennyire még fél,hogy háta ha nem lesz kész a ház stb.. Persze már neki álltunk csinálni.. Én szeretnék babát már, de mondtam ha ő várni szeretne akkor várunk még, de azt mondta nem muszáj, de rám bízza... Szerintem az anyagiaktól fél.Pedig ő nagyon jól keres. És még is azt kérdezte,hogy mi van ha valamit nem tudunk megadni neki?!.. Van valaki hasonló cipőben?? Úgy gondolom ha már itt lesz a baby, imádni fogja! Mert a gyerekeket szereti.

Legjobb válasz: Ne fárassz már...

Ne fárassz már...
A kérdező hozzászólása: Nem vagyunk házasok.De azt mondta ha már terhes leszek és gyereket szülök neki elvesz feleségül.. :) De igazad van!! :)
Kerek perec meg kell kérdezni, hogy akkor most akar vagy nem. Igen/Nem lehet a válasz. Pont. Az nem válasz, hogy mindegy, meg rád bízza, mert ez egy gyerek, nem egy függönykarnis. Másrészt meg ha nem vagytok házasok, akkor talán a felelõsségtõl sincs elragadtatva. Mert innentõl már nincs menekvés. Biztos én vagyok konzervatív, de elõbb a házassággal próbálkozzatok, ha az megy neki, akkor mehet a baba. Nem véletlenül vannak ezek a lépcsõk kitalálva, pont azért, hogy szokja a dolgokat az ember.
én korainak tartom, de ti tudjátok
Igy legyen bár sokan mondják ez és 30-ra már más a házastárs a legtöbbe steben, de ez nem is baj feltétlenül. de legyetek ti a kivétel.
A kérdező hozzászólása: Hát igen van amelyik nem tart örökké az igaz. De szerintem a mienk igen... 6 és fél év után ugyan úgy szeretjük egymást.Mondjuk mi az elején nem sokat találkozunk. 2 és fél évig csak hétvégente. Kb 4 éve élünk együtt.
A lrgtöbb pasi ennyi idõsen még nem érett rá. A másik ami nagyon gyakori hogy ezek a fiatalkori kapcsolatok nem szólnak örökre... Sokszor pont a gyerek zúzza szét az eddig stabilnak hitt kapcsolatot ami nem volt az csak nem tünt fel. Nagy próbatétel egy gyerek a kapcsolatban....
A kérdező hozzászólása: Igen én is dolgozom.
Te is dolgozol? Az szerintem természetes, ha bizonytalan, a férfiak esetében nem teljesen úgy mûködik ez, mint egy nõnél. De igazából ezt csak ti tudhatjátok. Ha megvan az anyagi biztonság, meg szeretnétek akkor hajrá.
A kérdező hozzászólása: Jha kihagytam, hogy bunkó válaszokra nem vagyok kíváncsi. KÖSZI
Egyetlen dolog miatt tartom korainak... mégpedig a párod hozzáállása miatt! Én így, ilyen kétségek közé, meg úgy, hogy azt mondja a férfi, hogy "neki mindegy" biztos nem szülnék. De te tudod.

Hogyan számítják az éveket a macskáknál, az én cicám idén lesz 12 éves, és érdekelne, hogy ez macska-évben mennyinek számít?

Legjobb válasz: Azt mondják,hogy 6.életévében 44 éves,6 éves kortól kezdve 4 évvel növekszik.Az tévhit,hogy 1 év az 7 macskaév.

Azt mondják, hogy 6.életévében 44 éves, 6 éves kortól kezdve 4 évvel növekszik.Az tévhit, hogy 1 év az 7 macskaév.
Az 84 éves!!! :)
Nem 84 éves, csak 61. Itt megnézheted: http://www.macsek.hu/idos.htm
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!

Tapasztalat a pécsi bölcsödékről? Köztársaság téri vagy a Mezőszél érdekelne. Mitől függ, hogy felveszik-e a gyermekem. Idén 2 éves lesz, és a GYES-ből + a férjem fizetéséből nem tudjuk fizetni a lakáshitelünket, muszály visszamennem dolgozni.

A Köz-tériben azt mondták menjek áprilsiban beíratni. De mikor tudom meg hogy felvették-e? Mit tegyek ha nem, és a másik bölcsibe meg már nincs felvételi? Ha dolgozok is, arra már nem futja, hogy egy baby-sittert fizessek bel?le? Mit tegyek? Mit?l függ hogy felveszik-e a gyermekem?

Legjobb válasz: Szia, a pécsi bölcsikrõl nincs infom, de általában tudom, h túljelentkezés van, uh mielõbb menj el a bölcsibe (szerintem ne kockáztass, menj el mindkettõbe, vagy amennyi van)keresd a vezetõt (esetleg érdemes elõtte telefonon egyeztetni, h mikor tud fogadni), õ megmutatja a bölcsit és kérj jelentkezési lapot, amit nálunk mindkét szülõ munkahelyére el kellett küldeni aláiratni, pecsélteltetni, mint egy igazolást, h tényleg van munkátok, a védõnõknek kellett irni igazolást a családi körülményekrõl és utána lehet jelentkezni. - én már tavaly leadtam a jelentkezést nyár elején, s akkor azt mondták, hogy még van rá esély, hogy idén õsszel felveszik a kisfiamat. Szóval ne habozz!!!!

Szia, a pécsi bölcsikrõl nincs infom, de általában tudom, h túljelentkezés van, uh mielõbb menj el a bölcsibe (szerintem ne kockáztass, menj el mindkettõbe, vagy amennyi van)keresd a vezetõt (esetleg érdemes elõtte telefonon egyeztetni, h mikor tud fogadni), õ megmutatja a bölcsit és kérj jelentkezési lapot, amit nálunk mindkét szülõ munkahelyére el kellett küldeni aláiratni, pecsélteltetni, mint egy igazolást, h tényleg van munkátok, a védõnõknek kellett irni igazolást a családi körülményekrõl és utána lehet jelentkezni. - én már tavaly leadtam a jelentkezést nyár elején, s akkor azt mondták, hogy még van rá esély, hogy idén õsszel felveszik a kisfiamat. Szóval ne habozz!!!!
Bocs, az apróbetûs részt csak most olvastam a kérdésednél. Szerintem mindenképp jelentkezz, ha nem most õsztõl, de amint üresedés lesz, te legyél az elsõ, akinek beveszik a gyerekét. Nem tudom, h Pécsen hogy van, nálunk nagyon 'divatos' most az un. családi napközi, ami fizetõs, de azért nem annyi, mintha egy bébicsõsz vigyázna a gyerekedre (olyan 2-2500 Ft körül van egy nap 3szori étkezéssel asszem). Szerintem érdemes Pécsen is körülnézni, ilyen nagy városban tuti van pár ilyen. Esetleg az állami bölcsiknek nincs magán részük, ahová még beférne? az is fizetõs, de talán nem olyan nagyon drága.. Remélem tudtam segiteni!
Kártya? zene film olyan dolgok amit szar idõben csinálsz mikor nem lehet kimenni utcára
Egy jo dvd film az hamar elveszi az idötöket.
A kérdező hozzászólása: persze majd éjfél körül bemegyünk a városba is de addig???
Az átfutási ideje 30 nap, így bõven elég beküldened július elején.
Az átfutási idõ 30 nap, amit be is szoktak tartani. Tehát ha meg szeretnéd kapni augusztus elején a gyest, akkor legkésõbb július 1-én postázd az igénylést.
Ha mégsem kapod meg, az sem katasztrófa, mert csak 9000Ft-ot nem kapsz meg, akkor szeptemberben annyival többet kapsz majd. Persze ha nagyon ki vagytok centizve, akkor akár hamarabb is beküldheted az igénylést, még június végén.

14 évesen nagyon égő a fogszabályozó? ÉS kb. mennyi ideig lesz fent?

Ha van elöl a fogamnál egy kis hézag akkor ugy kb.mennyi ideig kell?Állandó vagy éjszakai lesz?

Legjobb válasz: valószínûleg állandót fogsz kapni, éjszakaival a hézag nem tûnik el :/ (nekem 4 évig éjszakaim, nem tudom mennyit változtatott a fogazatomon, de utána 3 évig volt állandó. most 16 vagyok...) Ha tényleg csak ennyi a probléma, akkor fél-egy évig lesz csak fent, de ez csak szerintem. Amúgy egyáltalán nem ciki, csomóféle színt lehet variálni meg ilyenek :]

valószínûleg állandót fogsz kapni, éjszakaival a hézag nem tûnik el :/ (nekem 4 évig éjszakaim, nem tudom mennyit változtatott a fogazatomon, de utána 3 évig volt állandó. most 16 vagyok...) Ha tényleg csak ennyi a probléma, akkor fél-egy évig lesz csak fent, de ez csak szerintem. Amúgy egyáltalán nem ciki, csomóféle színt lehet variálni meg ilyenek :]
Attol fugg, hogy milyen nagyok a hezagok. Lehet hogy 1 ev, lehet hogy tobb. Nem eges, inkabb legyel buszke ra, hogy igenyes vagy, es nem ronda fogaid vannak, lesznek. Szerintem jo dolog, nekem tetszik, ha valakinek fontosak a fogai, nemcsak a haja, meg a cipoje, meg a mukorme. Sok csilivili csaj kitudna harapni a pokot a sarokbol, megse csinaltat semmit a fogaival. Szoval hordd buszken, es utana majd lesz egy igazi hollywoodi mosolyod, jo lesz, ugye?
A ciki a csámpás, hézagos fog.
Szia! Egyáltalán nem égõ, nekem is 14 évesen volt állandó fogszabályzóm, 12 éve, akkor még ritkának számított, de én nagyon büszkén hordtam! :) ÉS utána nagyon szép fogsorod is lesz, tehát megéri, a fél óra szünet 2 fog között sokkal égõbb sztm.
sziasztok! én is kérdeznék valamit. én 15 vagyok, gimis és most kapok fogszabályzót, mert görbék a fogaim... kaptam még régen éjszakait, de nem bírtam viselni, mert nagyon hátranyúlt a torkom felé és ingerelt és hányingerem lett :S Szóval, ha nem brutálisan görbék, csak kicsit ferdék, mertt úgymond túl kicsi a hely és túl sok a fog, akkor kb mennyi ideig lesz fent?
Szia utolsó hozzászóló! Én írtam az elsõ választ erre a kérdésre. Szerintem olyan 1-1, 5 év, ha tényleg nem vészes a helyzet.

Tisztelt Langmár Úr! A problémám a következő. Az elmúlt három hónapban, decembertől kezdve, folyamatosan tolódik a menzeszem. Ebben a hónapban még nem is volt, már 9 napja késik. Idén leszek 22 éves, s nekem a kezdetektől mindig ugyanakkor jött meg. Azt s

Tisztelt Langmár Úr! A problémám a következő. Az elmúlt három hónapban, decembertől kezdve, folyamatosan tolódik a menzeszem. Ebben a hónapban még nem is volt, már 9 napja késik. Idén leszek 22 éves, s nekem a kezdetektől mindig ugyanakkor jött meg. Azt szokták mondani, hogy csak idősebb, érettebb korban alakul ki a rendszeresség, de nekem mindig is rendszeres volt. Most azonban valamiért megváltozott. Tolódik. Nem értem, miért. Nem étkezem máshogy, nem idegeskedek, ugyanúgy élem az életemet, mint eddig. Akkor mégis mi lehet a probléma? Miért változott most meg? Hogy tudnék erről pontosan megbizonyosodni, kézzel fogható magyarázatot kapni? Néhány vitaminon kívül (B-komplex, grapefruit kivonat) mást nem szedek, sem fogamzásgátlót, illetve szexuális életet sem élek. Mitől lehet akkor a változás? Miért pont most? Válaszát előre is nagyon szépen köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Vizsgálatok nélkül én sem tudok felelősséggel nyilatkozni. Az elmondottak miatt mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati szakvizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Vizsgálatok nélkül én sem tudok felelősséggel nyilatkozni. Az elmondottak miatt mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati szakvizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!