Találatok a következő kifejezésre: Idáig is és semmi gond nem (4 db)

Idáig is borotváltam és semmi gond nem volt, most meg állandóan kipötyösödik a bikinivonalamnál. Mit tegyek?

Legjobb válasz: A neogranormon azért nem jó, mert nagyon zsíros és nem szívja be a bõröd, még másnap is ragadsz tõle! Én a Veet szõrbenövés elleni krémet használom. Ez jó a kipirosodásra, az irritációra és a benõtt szõrtüszõkre is! Drogériákban (Rossmann, DM) vagy hipermarketekben kapható, az ára 1000 Ft körül mozog.

A neogranormon azért nem jó, mert nagyon zsíros és nem szívja be a bõröd, még másnap is ragadsz tõle! Én a Veet szõrbenövés elleni krémet használom. Ez jó a kipirosodásra, az irritációra és a benõtt szõrtüszõkre is! Drogériákban (Rossmann, DM) vagy hipermarketekben kapható, az ára 1000 Ft körül mozog.
Az epilátor borotvafejét alig lehet érezni!!
elég, ha csak hintõport szórsz rá miután leborotváltad és kész.
epilátor?? akinek a borotvától kipöttyösödik, annak epilátortól méginkább...nekem is kiszokott pöttyösödni, megolkdás: neogranormon kenõcs, 1-2szer bekened vele és semmi gond nincs..
az epilátortól egyáltalán nem pöttyösödik ki...utána egy kicsit az, de elmúlik...én este megcsinálom és másnapra már semmi nem látszik!!!
sima babolaj, csodákat tesz. Vizes alapú, nem ragad, beszívja a bõröd. és nem pöttyösödik ki.
A hintõportól eltömülnek a pórusok és be fog gyulladni! Én is a Veet-et ajánlom!
próbáld meg epilátorral...attól nem fog kipöttyösödni.én is azzal csinálom, igaz, hogy fáj egy kicsit, de kibírható szerintem.
Sszia, valszeg csak begyulladtak a szõrtüszõid. Amit az elõttem szólok ajánlottak az tényleg nem rossz, ha nagyon nem javul, én tudok mondani egy jó, háromfázisú kenõcsöt. De ezt csak receptre írják fel, azt hiszem. Egyébként ha viszket is, akkor van gáz. Akkor már valószínûleg fertõzés. Nekem mondtak olyat is, hogy amikor (bármikor bárhol) felsértem a bõrfelületet a borotvával, azonnal elfertõzödik. Nem tudom, igaz-e, de mindig meg van az esélye, hogy valami történik. (mármint begyullad, vagy tényleg elfertõzödik.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! És ezt a kenöcsöt, patikába kapható??? Mennyi kb? Várom a további válaszokat.
Hát azért epilátor elég durva...Én megpróbáltam, és 3 száltol beszartam..pedig a lábamon nem is érzem:S :D

Az 1. nagy szerelmemmel álmodok! Kb.5 éve volt egy nagy szerelmem, és egy ideig nem láttam nem is volt semmi gond addig amíg el nem keztem rolla álmodni. Bármit álmodtam mindig benne volt. Nagyon kiváncsi vagyok hogy ez miért van?

Mostanában a sráccal ujra beszélgetünk, még így is az álmaimban van pedig még jàrni sem jártam vele csak szereles voltam belé nagyon! 16/L

Legjobb válasz: beszélgetsz a 11 éves korodbeli szerelmeddel hahaha azért álmodsz vele

beszélgetsz a 11 éves korodbeli szerelmeddel hahaha azért álmodsz vele
Mert beszéltek, és a fejedben van, azért.
A kérdező hozzászólása: Èss mivan h beszelgetek vele 11èveskoromban lettem belé szerelmes és?.. Valahogy sosem tudom felfogni h ez miért vanezaz àlom dolog.:/

A telefonom ( xperia wt19i ) nem érzékeli a micro sd kártyámat . Idáig nem volt vele gont beleejtettem a vízbe de semmi baja nem lett tőle minden működik rajta még az sd kártyát is látta de másnap ujraindítottam és azóta nem találja? !

kérlek segítsetek !

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen. Nekem még a neve is megváltozott mivel vírust kapott. Ha berakod a gépbe akkor mi fogad: meg tudod nyitni, vannak rajta fájlok, a neve megváltozott(pl.: nekem valami orosz írást hozott ki)?

Nekem is volt ilyen. Nekem még a neve is megváltozott mivel vírust kapott. Ha berakod a gépbe akkor mi fogad: meg tudod nyitni, vannak rajta fájlok, a neve megváltozott(pl.: nekem valami orosz írást hozott ki)?
A kérdező hozzászólása: áttettem egy másik telefonba és ugy usb-rõl megnéztem minden rajta van és neve se változott olyan mint eddig ...mi más baja lehet ?
Akkor a telefonnal lesz baj... Vidd el egy szervizbe és érdeklõdj, hogy mi baja lehet, de pénzt csak akkor fizess, ha adnak valamilyen szolgáltatást is!
A kérdező hozzászólása: ha mégis vírusos azt hogy lehetne megcsinalni ?
Nekem az SD volt vírusos, de nekem a gép se mutatott semmit.... De, én elvittem egy emberkéhez, aki azt állította, hogy 5 ezer Ft-ért megcsinálja, mindent visszaállít.Még aznap este telefonált, hogy nem tud mindent visszaállítani. Jó, gondoltam, nem baj, ha pár szám nincs rajta. De õk persze nem így csinálták. Hoztam egy merevlemezt, amire 2 órán át töltögették a cuccokat. Hazavittem megnéztem a gépen a számokból kb. az elsõ 10 mp volt meg, a képek néhol feketék, hogy a videókról ne is beszéljünk... Jah és a számoknak nem a rendes címei voltak hanem: "Szám 1; Szám 2 stb." Ezután formatálni kellet, hogy lemennyen róla a vírus Szóval vagy fizetsz 30000 Ft-ot a márkaszerviznél( ha ez a baj), és õk nem tudom mit csinálnak vagy nem tom mert neked nem is ez a problémád, szóval fölöslegesen papoltam...
A kérdező hozzászólása: azert köszi a segítséget :)
azért szívesen!


Amíg ezt beírtad akár le is zuhanyozhattál volna!
micsoda problémák!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!